بهترین برنامه شبیه ساز اندروید کدام است؟ برنامه های شبیه ساز اندروید کاربردهای مختلفی دارند که از جمله آنها می‌توان به فراهم کردن امکان تست اپلیکیشن‌ها برای توسعه دهندگان نرم‌افزار و قابلیت اجرای بازی‌ها روی نمایشگرهای بزرگتر اشاره کرد. در این مقاله به معرفی بهترین شبیه ساز اندروید برای سیستم‌عامل‌های مختلف می‌پردازیم که مطالعه ویژگی‌های آنها خالی از لطف نیست.

اگر قصد دارید از سیستم‌عامل iOS آیفون به گوشی هوشمند با سیستم‌‌عامل اندروید مهاجرت کنید یا می‌خواهید یک نرم‌افزار خاص را روی کامپیوتر یا لپ تاپ امتحان کنید، بهترین شبیه ساز اندروید برای سیستم‌های مک در مک بوک و ویندوز به شما کمک می‌کند.

بعضی از کاربران هم صرفا به دنبال تجربه استفاده از سیستم‌عامل اندروید روی یک کامپیوتر ویندوزی با موس و کیبورد هستند. مثلاً اگر همیشه از گوشی سامسونگ و فضای اندرویدی آن استفاده می‌کردید، با شبیه ساز اندروید می‌توانید همین تجربه را با کامپیوتر هم داشته باشید.

پس اگر می‌خواهید فضایی متفاوت از سیستم‌عامل اندروید را تجربه کنید،‌ با ما همراه شوید تا شما را با بهترین برنامه شبیه ساز اندروید آشنا کنیم.


بهترین برنامه شبیه ساز اندروید کدام است و چه کاربردی دارد؟

پیش از معرفی بهترین برنامه شبیه ساز اندروید بد نیست به ویژگی‌ها و کاربردهای آن اشاره کنیم. اندروید یک سیستم‌عامل اپن سورس (منبع باز) برای پلتفرم‌های موبایل مثل گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها است.

ویژگی‌های خوب و متمایز اندروید باعث افزایش محبوبیت این سیستم‌عامل شده است که از جمله آنها می‌توان به اپن سورس بودن، داشتن یک جامعه وسیع از توسعه دهندگان، بازاریابی خیلی خوب، تعامل پذیری بین اپلیکیشن‌ها، کمتر بودن هزینه‌های توسعه، بالاتر بودن نرخ موفقیت و داشتن یک محیط توسعه غنی اشاره کرد.

شبیه ساز اندروید، نرم‌افزاری است که عملکرد سیستم‌عامل اندروید را روی کامپیوتر شما شبیه سازی می‌کند. با شبیه ساز اندروید می‌توانید اپلیکشین‌های اندروید را روی سیستم کامپیوتری خودتان نصب کنید. شبیه ساز اندروید بیشتر برای عیب یابی استفاده می‌شود؛ همچنین می‌توانید با استفاده از شبیه ساز اندروید، بدون نیاز به نصب اپلیکیشن‌ها روی گوشی، آنها را امتحان کنید.

همان‌طور که در مقدمه اشاره شد، شبیه سازهای اندروید برای تست و توسعه اپلیکیشن، از جمله بررسی سازگاری اپلیکیشن‌ها در نسخه‌های مختلف اندروید، اشکال زدایی، بهینه‌سازی نسخه‌های جدید اپلیکیشن‌ها پیش از انتشار آنها، افزایش سرعت اصلاح باگ‌های موجود در اپلیکیشن‌ها و بسیاری موارد دیگر کاربرد دارند.

می‌توانید از شبیه ساز اندروید برای تست نسخه جدید سیستم‌عامل‌ها (پیش از نصب آنها) در سطح سازمان خودتان هم استفاده کنید.

برای آشنایی با انواع شبیه سازهای اندروید و انتخاب بهترین برنامه شبیه ساز اندروید برای خودتان با ما همراه شوید.

بیشتر بخوانید: نرم افزار Nero چیست؟ + دانلود Nero


برنامه شبیه ساز BlueStacks

برنامه شبیه ساز BlueStacks

BlueStacks بهترین برنامه شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر است. این شبیه ساز برای امتحان کردن بازی‌ها بسیار مناسب بوده و نصب و تنظیم آن بسیار راحت است. می‌توانید نسخه بهینه‌سازی شده این اپلیکیشن را از گوگل پلی و اپ استور خود اپلیکیشن هم دانلود کنید.

این شبیه ساز از نظر تست بازی‌ها، بهتر از سایر شبیه سازهای اندروید کار می‌کند؛ اما باز هم کمی تأخیر در عملکرد آن مشاهده می‌شود، بخصوص روی کامپیوترهای ضعیف‌تر. با این وجود، BlueStacks یکی از بهترین شبیه سازهای اندروید است و حتی برای افرادی که تازه‌کار هستند، این اپلیکیشن می‌تواند بهترین شبیه ساز اندروید 2022 باشد.

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره چت جی پی تی


برنامه شبیه ساز Nox Player

برنامه شبیه ساز Nox Player

Nox Player به صورت اختصاصی برای گیمرهای اندروید طراحی شده است. این شبیه ساز هم برای امتحان کردن اپلیکیشن‌های اندرویدی و لذت بردن از تجربه کار با اندروید مفید است؛ اما بازی‌های سنگین مثل PUBG یا لیگ عدالت را بهتر پشتیبانی می‌کند. اگر به دنبال بهترین برنامه شبیه ساز اندروید برای اجرای بازی‌ها هستید، این اپلیکیشن را در نظر داشته باشید.

با Nox Player می‌توانید عملکرد کلیدهای صفحه کلید، موس و گیم پد را تعریف کنید. حتی می‌توانید برای شبیه سازی حرکات دست، از کلیدهای صفحه کلید استفاده کنید؛ مثلاً برای حرکت دادن انگشت روی صفحه به سمت راست، یک کلید خاص از صفحه کلید را تعریف کنید. همچنین می‌توانید در بخش تنظیمات، میزان مصرف رم و پردازنده را مشخص کنید تا برای اجرای بازی به بهترین نتایج برسید.

این شبیه ساز اندروید بر اساس اندروید 5 Lollipop کار می‌کند و به‌صورت رایگان در دسترس قرار می‌گیرد. البته، یکسری نرم‌افزار ناخواسته روی آن وجود دارد که به گفته کاربران حذف آنها سخت است. چند آنتی ویروس هم فایل‌های سیستمی Nox را مشکوک توصیف کرده‌اند. بنابراین توصیه می‌کنیم هنگام استفاده از این شبیه‌ ساز، بیشتر مراقب باشید.

بیشتر بخوانید: روش فلش گوشی هواوی


برنامه شبیه ساز GameLoop

برنامه شبیه ساز GameLoop

Game Loop که قبلاً به آن Tencent Gaming Buddy هم گفته می‌شد، چند وقتی‌است که به دلیل پشتیبانی اختصاصی از بازی کال آف دیوتی موبایل به فهرست بهترین برنامه شبیه ساز اندروید راه پیدا کرده است. قبل از انتشار این نسخه، این شبیه ساز اندروید فقط از PUBG و یکسری از ساخته‌های Tencent پشتیبانی می‌کرد.

GameLoop هم مختص اجرای بازی‌های اندروید است و به همین دلیل، از سایر اپلیکیشن‌های اندروید پشتیبانی نمی‌کند؛ اما یکی از بهترین شبیه سازها برای بازی‌های اندروید محسوب می‌شود. گفتنی است که نمی‌توان از GameLoop برای تست و اجرای سایر اپلیکیشن‌ها استفاده کرد. این شبیه ساز رایگان از چند بازی مهم هم پشتیبانی نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: روش تشخیص فونت از روی عکس با چند راهکار جالب


برنامه شبیه ساز MEmu (ویندوز)

برنامه شبیه ساز MEmu (ویندوز)

در ادامه معرفی بهترین شبیه ساز اندروید 2022 به نرم‌افزار MEmu می رسیم که در سال 2015 رونمایی شد. این محصول رایگان هم متمرکز بر گیمینگ طراحی شده است. این شبیه ساز اندروید از نظر سرعت، عملکردی شبیه به Nox و BlueStacks دارد. یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های شبیه ساز اندروید MeMu پشتیبانی آن از چیپ‌های انویدیا و AMD است.

MEmu در حال حاضر بر اساس اندروید Lollipop کار می‌کند و عملکرد آن با اپلیکیشن‌های مخصوص ارتقای بهره وری خوب است. اگر به دنبال اجرای بازی‌هایی مثل Ingress یا Pokémon Go هستید، این شبیه ساز رایگان می‌تواند برای شما مناسب باشد. در مجموع اگر مایل هستید که استفاده از سیستم‌عامل اندروید را روی کامپیوتر تجربه کنید Memu بهترین برنامه شبیه ساز اندروید محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: روش تبدیل پی دی اف به ورد با گوشی؛ برنامه‌های مخصوص تبدیل فایل PDF


Android Studio (ویندوز، مک و لینوکس)

Android Studio (ویندوز، مک و لینوکس)

Android Studio یک محیط توسعه ادغام شده (IDE) از شرکت گوگل است که به صورت اختصاصی برای توسعه دهندگان طراحی شده و در دسترس آنها قرار می‌گیرد. این شبیه ساز با یک مجموعه ابزار و پلاگین عرضه می‌شود که برای ساختن و تست اپلیکیشن‌ها به توسعه دهندگان کمک می‌کنند.

Android Studio یک شبیه ساز داخلی دارد؛ اما امکانات آن نسبت به Genymotion کمتر است. این شبیه ساز رایگان، مخصوص کاربردهای عمومی و اجرای بازی‌های سنگین نیست. تنظیم و راه‌اندازی Android Studio کار سختی است؛ اما بین توسعه دهندگان طرافدار زیادی دارد و از نظر خیلی از آنها بهترین برنامه شبیه ساز اندروید محسوب می‌شود.


برنامه شبیه ساز Genymotion

برنامه شبیه ساز Genymotion

Genymotion یک شبیه ساز اندروید معمولی برای کاربران مبتدی نیست؛ بلکه فقط برای توسعه دهندگان ساخته شده است. با استفاده از این شبیه ساز اندروید می‌توانید اپلیکیشن‌ها را برای نسخه‌های مختلف اندروید، روی دستگاه‌های مجازی مختلف تست کنید. این شبیه ساز با کیت توسعه نرم‌افزار اندروید و با Android Studio سازگار است و حتی روی لینوکس و macOS هم کار می‌کند.

از آنجایی که Genymotion برای توسعه دهندگان طراحی شده، مجهز به یکسری قابلیت‌های مخصوص برای این افراد است و البته هزینه 136 دلاری آن در سال، مناسب هر کاربری نیست.

بیشتر بخوانید: چرا باید برای موبایل خود آنتی ویروس نصب کنیم؟ + معرفی انواع ضد ویروس های برتر


برنامه شبیه ساز Phoenix OS (ویندوز)

برنامه شبیه ساز Phoenix OS (ویندوز)

در ادامه فهرست بهترین شبیه ساز اندروید 2022 به Phoenix OS می‌رسیم که جزء شبیه سازهای نسبتاً جدیدتر است و با سیستم‌عامل x86 کار می‌کند. این شبیه ساز قابلیت اجرای اندروید 7.1 را دارد که یک ویژگی مهم محسوب می‌شود؛ چون بیشتر شبیه سازها فقط با نسخه قدیمی‌تر کار می‌کنند. Phoenix OS به‌ دلیل رابط کاربری ساده‌تر، برای گیمینگ و اجرای برنامه‌های کاربردی مناسب است.

این نرم‌افزار از نظر گیمینگ هم توانایی اجرای بازی‌های با کیفیت را با سرعت بالا دارد و از چند عملکرد برای گیمرها پشتیبانی می‌کند. این شبیه ساز مناسب افرادی است که کامپیوترهای ساده‌تری دارد؛ چون با کامپیوترهای ضعیف‌تر هم می‌تواند بازی‌ها را با نرخ بیشتر از 30 فریم‌درثانیه اجرا کند.


برنامه شبیه ساز PrimeOS (ویندوز، مک)

برنامه شبیه ساز PrimeOS (ویندوز، مک)

برای افرادی که از RemixOS استفاده می‌کنند، PrimeOS جایگزین بسیار خوبی است. این سیستم‌عامل مبتنی بر اندروید x86، با استفاده از درایو USB یا با روش دوآل بوت روی کامپیوتر اجرا می‌شود. عملکرد این سیستم‌عامل برای اجرای بازی خوب است و به دلیل داشتن رابط کاربری قوی و پشتیبانی خوب از اپلیکیشن‌های اندروید، از جهات مختلف می‌توان آن را با ChromeOS مقایسه کرد.

در مجموع، PrimeOS یک جایگزین بسیار پرقدرت برای Bluestacks و سایر شبیه سازهای اندروید محسوب می‌شود. PrimeOS قابلیت پشتیبانی از اجرای چند صفحه را دارد و می‌توان کلیدهای آن را برای بازی‌ها تنظیم کرد. با این حال، برای اجرای بازی‌های گرافیکی سنگین، کمی تأخیر را تجربه خواهید کرد.

بیشتر بخوانید: آموزش خروجی گرفتن ویدئو از نرم افزار پریمیر(Adobe Premiere)


برنامه شبیه ساز AndY (ویندوز، مک)

برنامه شبیه ساز AndY (ویندوز، مک)

AndY یک شبیه ساز اندروید بر اساس پلیر VMWare است. این شبیه ساز بیشتر برای اجرای بازی‌های اندروید ساخته شده و از دسته‌های ایکس باکس و پلی استیشن هم پشتیبانی می‌کند. با استفاده از این شبیه ساز می‌توانید از تلفن هوشمند خودتان به عنوان جوی‌استیک هم استفاده کنید. AndY از نظر ظرفیت حافظه داخلی هم بسیار خوب عمل می‌کند و توانایی اجرای تقریبا هر اپلیکیشنی را دارد.

اما این شبیه ساز که در فهرست بهترین برنامه شبیه ساز اندروید قرار گرفته، نقطه ضعف‌های خاص خود را دارد؛ برای مثال، آخرین بار در سال 2018 به‌روزرسانی شده و به همین دلیل، یکسری باگ و ایراد جزئی در آن مشاهده می‌شود. بعلاوه، این اپلیکیشن قبلا به استخراج بیت‌کوین با کامپیوتر کاربران، بدون رضایت و اطلاع آنها متهم شده بود.


برنامه شبیه ساز LD Player (ویندوز)

برنامه شبیه ساز LD Player (ویندوز)

معرفی بهترین برنامه شبیه ساز اندروید را با یک شبیه ساز اندروید نسبتا جدید ادامه می‌دهیم که به گفته سازندگان این نرم‌افزار، سرعت بالایی در اجرای بازی‌ها دارد و آنها را بهینه‌سازی می‌کند. این نرم‌افزار هم از قابلیت‌هایی مثل تعریف عملکرد کلیدها، پشتیبانی از گیم‌پد، اجرای بازی‌ها با نرخ فریم بالا و غیره پشتیبانی می‌کند.

LD Player با اندروید Nougat 7.1 کار می‌کند و فقط روی ویندوز نصب می‌شود. از نظر اجرای بازی‌ها، این شبیه ساز برای اجرای PUBG بهتر از Nox player و Bluestacks عمل می‌کند؛ اما نتوانست از Gameloop پیشی بگیرد.

بیشتر بخوانید:  معرفی بهترین نرم افزار تست سلامت هارد برای ویندوز ۱۰


برنامه شبیه ساز ARChon (ویندوز، مک، لینوکس)

برنامه شبیه ساز ARChon (ویندوز، مک، لینوکس)

بد نیست در این فهرست به ARChon هم اشاره کنیم که بهترین برنامه شبیه ساز اندروید نیست و گاهی اوقات، به اشتباه نام آن را در چنین فهرست‌هایی می‌بینیم. این شبیه ساز بیشتر برای اجرای اپلیکیشن‌های اندروید روی Chrome OS طراحی شده است. ARChon زمانی راه‌اندازی شد که گوگل قابلیت پشتیبانی از 2 یا 3 اپلیکیشن اندروید را به مرورگر کروم اضافه کرد.

بعد از آن، توسعه دهنده گیت‌هاب ARChon کمی این نرم‌افزار را تغییر داد و آن را به صورت رایگان منتشر کرد تا همه اپلیکیشن‌های اندروید را روی کروم اجرا کند. شبیه ساز اندروید ARChon مناسب اجرای بازی‌های سنگین نیست؛ اما به دلیل دسترس پذیری آسان، برای اجرای اپلیکیشن‌های اندروید روی کامپیوتر بسیار مفید است.


برنامه شبیه ساز Bliss OS (ویندوز، لینوکس)

برنامه شبیه ساز Bliss OS (ویندوز، لینوکس)

شبیه سازهای اندروید، سیستم‌عامل اندروید را روی کامپیوتر ویندوزی شبیه سازی می‌کنند؛ اما Bliss OS یک نوع اندروید است و باید آن را مثل یک سیستم‌عامل مجزا نصب کرد. می‌توانید برای نصب از یک باکس مجازی استفاده کنید یا یک درایو USB قاب بوت ایجاد کرده و Bliss OS ROM را روی رسانه ذخیره اطلاعات اکسترنال نصب کنید.

اگر مایل هستید که تجربه استفاده از اندروید را به صورت دقیق روی کامپیوتر داشته باشید، نصب Bliss OS را به شما توصیه می‌کنیم. بعلاوه، Bliss OS اپن سورس است و شامل تبلیغات و اپلیکیشن‌های اضافه اندروید نیست.

بیشتر بخوانید: معرفی ۱۰ نرم افزار بنچمارک کارت گرافیک + انواع روش های انجام


برنامه شبیه ساز KOPlayer (ویندوز، مک)

برنامه شبیه ساز KOPlayer (ویندوز، مک)

KOPlayer هم مثل سایر شبیه سازهای اندروید، متمرکز بر ارائه تجربه گیمینگ بدون تأخیر طراحی شده و با یک نرم‌افزار سبک اجرا می‌شود. این شبیه ساز رایگان است و به همین دلیل ممکن است گاهی اوقات تبلیغات را در آن مشاهده کنید. نصب این نرم‌افزار و پیمایش در آن راحت است. این نرم‌افزار هم از قابلیت تنظیم کلیدهای صفحه کلید و شبیه‌سازی گیم پد پشتیبانی می‌کند.

ایراد این نرم‌افزار این است که هر از گاهی ناگهان متوقف می‌شود. همچنین کمی خطا و باگ در آن مشاهده شده و حذف آن کمی سخت است. این شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر خوب است؛ اما نسبت به رقبا چندان قوی و پیشگام نیست.


برنامه شبیه ساز Remix OS (ویندوز)

برنامه شبیه ساز Remix OS (ویندوز)

Remix OS شبیه به سایر شبیه سازهای اندروید نیست؛ بلکه یک سیستم‌عامل اندروید کامل است که می‌توانید سیستم خودتان را روی آن بوت کنید. برخلاف سایر شبیه سازهایی که به‌راحتی روی ویندوز نصب می‌شوند، Remix OS باید به صورت یک اپلیکیشن مجزا نصب شود.

پشتیبانی از این نرم‌افزار به پایان رسیده است؛ اما آخرین نسخه آن همچنان در دسترس قرار دارد. یک پروژه مشابه دیگر به نام Phoenix OS هم وجود دارد که طرفداران Remix OS علاقه زیادی به آن دارند. اخیراً هم توسعه دهندگان این نرم‌افزار، آن را برای اندروید 7 Nougat ارتقاء داده‌اند. اگر به دنبال بهترین برنامه شبیه ساز اندروید روی لپ تاپ یا کامپیوتر هستید، این دو نرم‌افزار می‌توانند انتخاب خیلی خوبی برای شما باشند.

بیشتر بخوانید: آموزش سیستم عامل مک + یادگیری پیچ وخمِ مکینتاش


برنامه شبیه ساز MuMu App Player (ویندوز)

برنامه شبیه ساز MuMu App Player (ویندوز)

پس از دیدن حجم انبوه آگهی‌افزارها در برنامه های شبیه ساز اندروید، خیلی از کاربران به دنبال جایگزین‌های مناسب هستند که MuMu یکی از آنها است. MuMu که بهترین برنامه شبیه ساز اندروید برای ویندوز 10 شناخته می‌شود، سرعت و عملکرد بسیار خوبی دارد و از معدود نرم‌افزارهایی است که به خوبی از ورودی‌های گیم پد پشتیبانی می‌کند.

یکی از دلایل محبوبیت MuMu این است که بر خلاف نرم‌افزارهایی که هر ثانیه کاربران را با انواع تبلیغات بمباران می‌کنند، تبلیغات کمی دارد. در حال حاضر نسخه انگلیسی این نرم‌افزار فقط برای ویندوز قابل نصب است. اما می‌توانید نسخه مک آن را با زبان چینی دانلود کنید.


برنامه شبیه ساز LambdaTest

برنامه شبیه ساز LambdaTest

LambdaTest یک پلتفرم تست مدرن و جدید است که با استفاده از آن می‌توانید اپلیکیشن‌ها را روی یک فارم آنلاین تست کنید که شامل بیش از 3000 دستگاه و انواع سیستم‌عامل می‌شود. با استفاده از LambdaTest می‌توانید تست مرورگر موبایل و اپلیکیشن‌ها را در مقیاس عظیم انجام دهید.

LambdaTest ظرف چند دقیقه، هر اپلیکیشن تحت وب یا اندرویدی را روی مک و ویندوز تست می‌کند. می‌توانید مستقیماً فایل‌های .apk، .zip یا .app را روی سرورهای ابر LambdaTest آپلود کرده و به سرعت تست کنید. به غیر از مک و ویندوز، می‌توانید برای تست اپلیکیشن‌ها و مرورگر در لینوکس هم از این شبیه ساز اندروید استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: نرم افزار تبدیل pdf به word برای مک


برنامه شبیه ساز Droid4X

برنامه شبیه ساز Droid4X

Droid4X یک شبیه ساز اندروید شناخته شده برای ویندوز است که به کاربران امکان می‌دهد اپلیکیشن‌ها و بازی‌های موبایل را روی کامپیوتر اجرا کنند. Droid4X یک شبیه ساز مطمئن و پایدار است که روی کامپیوتر با حداقل الزامات اجرا می‌شود و به همین دلیل، نسبت به سایر شبیه سازهای اندروید قوی‌تر است.

این شبیه ساز توانایی اجرای بیشتر بازی‌های گوگل پلی را دارد. علاوه‌براین، با Droid4X می‌توانید از صفحه نمایش شبیه ساز هم اسکرین رکورد بگیرید.


جمع‌بندی

در این مطلب سعی کردیم انتخاب بهترین شبیه ساز اندروید 2022 را برای شما آسان کنیم. اگر از اجرای اپلیکیشن‌های اندروید روی مک و ویندوز لذت می‌برید و می‌خواهید از قابلیت‌هایی مثل عیب‌ یابی سریع استفاده کنید، برای این کار به بهترین برنامه شبیه ساز اندروید نیاز دارید.

در حال حاضر، طی کردن مراحل نصب و تنظیم دستی برای شبیه سازهای اندروید ضروری نیست و می‌توانید با نصب این شبیه سازها روی کامپیوترتان، از تجربه کار با اندروید لذت ببرید. هر یک از این شبیه سازها الزامات سیستمی خاصی دارند؛ اما بعضی از آنها سبک هستند و روی سخت‌افزارهای معمولی هم می‌توان آنها را اجرا کرد.

کار شبیه ساز اندروید چیست؟

با شبیه ساز اندروید می‌توانید اپلیکیشن‌ها را روی دستگاه‌های مختلف و در سطوح API متفاوت امتحان کنید؛ بدون اینکه نیاز به نصب آنها روی گوشی هوشمند داشته باشید. شبیه سازها همه ویژگی‌های یک دستگاه اندرویدی را به خوبی تقلید و تکرار می‌کنند.

کدام شبیه ساز بدون تأخیر کار می‌کند؟

شبیه ساز NOX Player محبوبیت بسیار زیادی دارد. این شبیه ساز منابع زیادی مصرف می‌کند؛ اما روی کامپیوترهایی که بیشتر از 3 گیگابایت رم داشته باشند، کاملاً روان اجرا می‌شود. NOX Player برای اجرای بازی‌های اکشن بسیار خوب است و از نظر قابلیت تعریف و تنظیم کلیدهای صفحه کلید هم عملکرد رضایت‌بخشی دارد.

آیا BlueStacks بهتر از Nox است؟

BlueStacks به دلیل قدیمی‌تر بودن، محبوب‌تر از Nox است. همچنین این شبیه ساز از نظر مصرف رم/پردازنده، زمان بارگذاری و سازگاری با اپلیکیشن‌ها، عملکرد بهتری نسبت به Nox دارد. البته Nox هم شبیه ساز بسیار خوبی است که قابلیت‌های آن در BlueStacks هم وجود دارند.

شما می توانید برای خرید و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.