• رها فهیمی
    نویسنده: رها فهیمی

با اینکه ممکن است زمان زیادی صرف استوری بورد، اسکریپت، پیدا کردن استعدادهای مناسب، تصویربرداری و تدوین کرده باشید، اما برای رسیدن به یک ویدیوی پر بازدید و حصول نهایی قابل قبول، باید کارهای بیشتری انجام دهید. با این همه زمانی که صرف می‌کنید، نمی‌توانید تنها به آپلود ویدیو در صفحه اصلی وب سایت خود یا به اشتراک گذاری آن در رسانه‌های اجتماعی و امید به تماشای تنها یک نفر بسنده کنید.

سیستم تبلیغاتی یوتیوب روی ویدیوهای شما یکی از راه‌های اطمینان از یافتن مخاطبین بیشتر برای محتوای هدفی است که تولید کرده‌اید. با فرمت‌های جدید و قابلیت‌های ردیابی هم می‌توانید از این اطلاعات برای گزارش ROI آن استفاده کنید.

ما در این مقاله به آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب پرداخته و نحوه کارکرد آن‌ها، نحوه پرداخت شما و بهترین روش‌های موجود برای افزایش درآمد از کانال یوتیوب را از طریق تبلیغات بررسی خواهیم کرد. در پایان این مقاله، شما آمادگی لازم برای انتشار تبلیغات در کانال یوتیوب خود را به‌عنوان بخشی از استراتژی بازاریابی کلی یوتیوب خود خواهید داشت. پس چه بهتر است که از همین الان کار خود را شروع کنید.

تبلیغات در یوتیوب با اجرای یک کمپین PPC یا رسانه‌های اجتماعی پولی بسیار متفاوت است. محدودیت‌های خلاقانه و گزینه‌های زیادی برای این پلتفرم وجود دارد و قبل از اینکه پروژه ویدیویی بعدی خود را انجام دهید، باید دانش اولیه لازم را داشته و از امکانات پولی هم حداکثر استفاده را ببرید.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب


فهرست مطالب

اهمیت آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب

در سال‌های اخیر، گوگل مجموعه‌ای از تغییرات را ایجاد کرده است که تبلیغات یوتیوب را به یک سرمایه گذاری بسیار ارزشمند تبدیل می‌کند. می‌توانیم نگاه دقیق‌تری به این موضوع انداخته و تلاش‌های دقیق‌تری داشته باشیم. در گذشته، این پلتفم تلا‌ش‌های عمده‌ای برای محافظت از بینندگان و تبلیغ کنندگان در برابر محتوای مضر انجام شده است و این تلاش‌ها از نوامبر ۲۰۲۲ تا کنون هم ادامه داشته است.

آخرین آپدیت‌ها شامل ارائه «زبان فعالیت واضح‌تر» و «دستورالعمل‌های خاص» درباره عدم قرار دادن تبلیغات در محتوای بزرگ‌سال است. خشونت، اعمال کارهای مضر یا خطرناک، رویدادهای حساس، ویدیوهایی با زبان نامناسب و محتوای مرتبط با مواد مخدر هم از این دست کاربران هستند. همه این موارد سبب می‌شود که تبلیغات در یوتیوب با ساز و کار بهتری پیاده سازی شده و تولید کنندگان محتوا نیز دست بازتری برای استفاده از این ساز و کار داشته باشند.

بیشتر بخوانید: تیک آبی اینستاگرام چیست و نحوه دریافت آن

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب


هدف گذاری تبلیغات در یوتیوب بر اساس تاریخ جستجوی کاربران

چند سال پیش بود که گوگل اعلام کرد به تبلیغ کنندگان این امکان را می‌دهد تا بینندگان بیشتری را در یوتیوب کسب کنند. ویژه در دستگاه‌های تلفن همراه، تمرکز بیشتری صورت گرفته و گوگل هم به‌خوبی می‌داند که ۵۰ درصد از بازدیدهای یوتیوب از طریق گوشی هوشمند انجام می‌شود.

در میان تغییراتی که انجام شده است، احتمالا بزرگ‌ترین آن این بود که تبلیغ کنندگان می‌توانند بینندگان را بر اساس سابقه جستجوی گوگل خود هدف قرار دهند و آن را به رفتارهای مشاهده‌ای که یوتیوب قبلا از آن استفاده می‌کرد، اضافه کنند. بازاریابان اکنون می‌توانند تبلیغات را برای افرادی که اخیرا محصول یا خدمات خاصی را جستجو کرده‌اند، هدف قرار دهند.

اگر محتوای یک تبلیغ ویدیویی ارتباط نزدیکی با جستجویی داشته باشد که بیننده در مورد آن تحقیق کرده، ممکن است که احتمال بیشتری وجود داشته باشد که کل تبلیغ را تماشا کرده یا از طریق تبلیغ به وب سایت صاحب تبلیغ رجوع کند. این تبلیغ هدفمند هم به نفع بازاریاب بوده و هم به تولید تولید کننده محتوا خواهد بود. چرا که با بازدید ثانیه‌های بیشتری از تبلیغ توسط بازدید کننده، درآمد بیشتری هم برای وی وجود خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: لینکدین چیست و چه کاربردی دارد؟

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب


تبلیغ در یوتیوب به‌صورت صوتی

صدا اخیرا رشد بیشتری در جهان پیدا کرده و نمونه‌ای از آن، رشد پادکست‌ها و برنامه جدید رسانه اجتماعی به‌نام کلاب هاوس است. برای همگام شدن با تغییرات، گوگل اکنون به تبلیغ کنندگان یوتیوب اجازه می‌دهد تا تبلیغات صرفا صوتی را هم ایجاد کنند. در بخش دیگری از آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب توصیه می‌کنیم که ابتدا با یک تبلیغ ویدیویی شروع کرده و سپس بعد از اینکه صدای مختص برند خود را کامل کردید و فهمیدید که مخاطبین شما دوست دارند با چه چیزی تعامل داشته باشند، می‌توانید بعدها از صدا هم بهره ببرید.

اسنادهای ارتقا یافته در تبلیغات در یوتیوب و کسب درآمد

گوگل مدل انتساب داده یوتیوب را هم ارتقا داده است تا بتوانید نحوه تعامل کاربران با تبلیغات خود را بهتر بسنجید. همچنین می‌توانید فی به‌ازای هر تبدیل را هم تعیین کرده و عملکرد تبلیغات یوتیوب خود را در کنار گزارش‌های انتساب آگهی‌های جستجو و خرید تماشا کنید.

فی تبلیغات در یوتیوب بر اساس تعداد بازدیدها است. بسته به صنعتی که دارید و کلمه‌های کلیدی هدفی که انتخاب کرده‌اید، هر بازدید می‌تواند بین ۰.۰۱۰ تا ۰.۰۳۰ دلار هزینه برای شما داشته باشد. شما می‌توانید هر چه قدر که می‌خواهید خرج کنید. اگر یک بودجه روزانه تعیین کنید، گوگل فقط تا آن مبلغ از شما هزینه دریافت می‌کند و تبلیغات یوتیوب به یک سرمایه گذاری مطمئن تبدیل خواهد شد.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب

هدف گذاری کلمات کلیدی در یوتیوب نسبت به جستجوی سنتی گوگل، که در آن میانگین هزینه هر کلیک بین ۱ تا ۲ دلار تخمین زده می‌شود، نسبتا ارزان‌تر است. نه‌تنها باید به دنبال محتوای عالی باشید، این موضوع هم اهمیت دارد که جلب توجه مشتریان بالقوه را هم در نظر داشته و کسانی که با برند شما نا آشنا هستند را هم آموزش دهید. تبلیغات در یوتیوب به شما این امکان را می‌دهد که چنین کارهایی را انجام دهید. این یک راه مقرون به صرفه برای هدف قرار دادن مخاطبین خود با شکل جذاب‌تری از محتوا، ویدیو یا صدا است.

بیشتر بخوانید: ایجاد حساب یوتیوب و کسب درآمد از طریق آن


انواع تبلیغات و درآمد از یوتیوب

چندین نوع کلیدی از تبلیغات ویدیویی وجود دارد که می‌توانید در یوتیوب روی آن‌ها سرمایه گذاری کنید. گوگل در آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب فرمت‌های اصلی را هم مشخص کرده است و در ادامه سعی می‌کنیم که به جزئیات بیشتری در این رابطه بپردازیم.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب


آموزش گذاشتن تبلیغات در یوتیوب با کمک فید

تبلیغات ویدیویی درون فید در صفحه اصلی یوتیوب، صفحات نتایج جستجو و به‌عنوان ویدیوهای مرتبط در صفحات تماشای ویدیوی یوتیوب نشان داده می‌شود. این تبلیغ پس از انجام جستجوی یوتیوب ظاهر می‌شود. هنگامی که کاربر روی تبلیغ کلیک می‌کند، صفحه ویدیوی مقصد نقطه‌ای را در ستون سمت راست نشان می‌دهد که در آن یک بنر همراه تبلیغ نمایش داده می‌شود.

کسب درآمد از یوتیوب با تبلیغات درون ویدیویی قابل رد کردن

تبلیغات درون استریم قابل رد کردن، نوعی از استاندارد تبلیغات ویدیویی در یوتیوب است. تبلیغ کنندگان فقط زمانی برای این تبلیغات پرداخت می‌کنند که کاربر حداقل ۳۰ ثانیه آگاهی را تا پایان ویدیو تماشا کند، یا اگر بیننده اکشن خاصی انجام دهد – مانند کلیک کردن روی یک دعوت به رجوع به لینک – این تبلیغ اثر گذار خواهد بود. یوتیوب نیاز دارد که تبلیغات قابل رد کردن بین ۱۲ ثانیه تا ۶ دقیقه زمان داشته باشد. قبل از اینکه کسی ویدیوی انتخابی خود را در یوتیوب تماشا کند، این تبلیغات را مشاهده خواهید کرد. بازدید کنندگان هم در بیشتر مواقع بعد از دیدن پنج ثانیه از آگاهی آن را رد می‌کنند.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب

تبلیغ کنندگان می توانند آن‌ها را در هر نقطه از شبکه نمایش گوگل یا سایت‌هایی که فضای تبلیغات ویدیویی گوگل را خریداری کرده‌اند هم اجرایی کنند. تبلیغات درون استریم به بازاریابان اجازه می‌دهند که تبلیغات ویدیویی را با CTA های مختلف و متن‌های همپوشانی سفارشی استفاده کنند.

توجه داشته باشید که یکی از نکات دیگر آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب این است که تبلیغات قابل رد کردن می‌توانند شامل چندین مورد باشند. کمپین‌های تبلیغاتی قابل رد شدن می‌توانند شامل ویدیوهایی با افراد، گفتگوها و موسیقی باشند که با اجازه بازیابی شده یا بدون حق امتیاز منتشر می‌شوند.

بیشتر بخوانید: لایو یوتیوب کجاست و چه کاربردی دارد؟


انواع مختلف تبلیغات قابل رد کردن

با این حال، هنوز هم بهتر است که یک آگهی تبلیغاتی استاندارد را اجرایی نکنید. از آن‌جایی که می‌توان این ویدیوها را Skip کرد، باید به مخاطبین خود دلیلی برای تماشای آن‌ها ارائه کنید و پلاگین‌های محصول از نظر تاریخی، بازدیدهایی که ممکن است انتظار داشتید را معمولا دریافت نمی‌کنند.

در عوض، با زمانی که در این ویدیو دارید، می‌توانید یک محتوای عالی داشته باشید. مردم بیشتر دوست دارند مطالعات موردی کسانی را ببینند که با مبارزه‌ای روبرو شده‌اند و می‌توانند با آن‌ها همدردی کنند. این یک منبع سرگرمی است که برند شما را به یاد ماندنی می‌کند و کمتر بازدید کنندگان را وسوسه می‌کند که آن را اسکیپ کنند.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب

با تبلیغات درون ویدیوها که قابل رد کردن هم هستند، تبلیغ کنندگان می‌توانند اطلاعات زیادی در مورد عملکرد تبلیغات خود برای اهداف بهینه سازی و آزمایش به دست آورند. مدیران کانال‌های یوتیوب می‌توانند با استفاده از حساب Google Ads خود، داد‌ه‌های مربوط به بازدیدهای تکمیل شده، بازدیدهای جزئی، اشتراک‌های کانال، نرخ کلیک در CTA، بازدیدهایی که از کاربر به اشتراک گذاری محتوا به دست می‌آیند و بازدیدهایی از محتوای دیگر برندها که می‌توان به آن نسبت داده شود را جمع آوری کنند.

این همان شخصی است که در ابتدا یک تبلیغ ویدیویی را مشاهده می‌کنند. این اکشن‌ها به تبلیغ کنندگان کمک می‌کند تا ارزش کامل هزینه‌های تبلیغات ویدیویی خود را بهتر درک کرده و بودجه را افزایش نتایج مثبت به موقعیت‌های بهتر اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: چگونه در لینکدین کار پیدا کنیم؟


تبلیغات درون ویدیویی غیر قابل رد کردن

تبلیغات غیر قابل رد کردن را می‌توان قبل، میان یا بعد از ویدیوی اصلی پخش کرد. مدت زمان آن‌ها می‌تواند بین ۱۵ الی ۲۰ ثانیه باشد. تبلیغات ویدیویی بین ویدیو غیر قابل رد کردن در اواسط یک ویدیوی یوتیوب که طول آن ۱۰ دقیقه یا بیشتر است، ظاهر می‌شود.

در دسکتاپ، بینندگان معمولا یک شمارش معکوس ۵ ثانیه‌ای را مشاهده می‌کنند و در اپلیکیشن هم نشانگرهای زرد رنگی را که تبلیغات در آن قرار می‌گیرد، قابل تماشا خواهد بود. ویدیوهای غیر قابل رد کردن می‌توانند شامل مواردی باشند. در آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب می‌بینیم که تبلیغات غیر قابل رد کردن به اندازه تبلیغات قابل رد کردن در محتوای اختصاص داده شده به شما آزادی بیشتری خواهد داشت.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب

شما می‌توانید افراد، گفتگو، صدا و المان‌های بیشتری را که به نظر می‌رسد نشان دهنده برند شما است را در ۱۵ الی ۲۰ ثانیه اضافه کنید. از آن‌جایی که تبلیغات غیر قابل رد شدن را نمی‌توان اسکیپ کرد، این ویدیوها بهتر است با یک فراخوان برای CTA ایجاد شوند تا بتوانید توجه بیشتری از بیننده را دریافت کنید.

به عبارت دیگر، برای کسب درآمد از یوتیوب باید بینندگان را تشویق کنید تا روی تبلیغ شما کلیک کنند و در ازای آن چیزی دریافت کنند. شاید محصول جدیدی منتشر کرده باشید یا در حال تبلیغ یک رویداد مهم در این فصل هستید. می‌توانید در این هنگام از تبلیغات غیر قابل اسکیپ برای دریافت این کلیک‌ها استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: کپشن چیست + آموزش نوشتن کپشن اینستاگرام


تبلیغات بامپر

در بخش بعدی آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب به نوع بامپر می‌رسیم که کوتاه‌ترین نوع تبلیغات ویدیویی در یوتیوب است و به آن دسترسی خواهید داشت. تنها با شش ثانیه در هر بامپر، این نقاط تبلیغاتی قبل از ویدیوی انتخابی بیننده پخش خواهد شد و غیر قابل اسکیپ است.

بدیهی است که تبلیغات ویدیویی بامپر نمی‌توانند یک استوری مناسب را تنها در شش ثانیه بیان کنند، اما مکمل‌های فوق العاده‌ای برای کمپین‌های ویدیویی بزرگ‌تر در راه‌اندازی محصول یا رویداد جدید خواهد بود. تنها باید اطمینان حاصل کنید که از شش ثانیه به‌شکل عاقلانه استفاده کنید و فقط اجزای برند خود را که می‌خواهید مخاطب‌تان به خاطر بسپارند، بهره ببرید.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب


تبلیغات در یوتیوب و کسب درآمد با تبلیغات هموشانی

تبلیغات مربوط به همپوشانی نوعی از تبلیغات بنری است که مانند تصویری در پایین ویدیو قرار می‌گیرد. این نوع تبلیغات برای تکمیل کمپین‌های ویدیویی درون ویدیو شما ایده آل خواهند بود. یک بنر تبلیغاتی کمک می‌کند تا از تبلیغ محصول خود به روشی سر زده جلوگیری کنید و در عین حال به مخاطبین هدف خود هم دسترسی پیدا خواهید کرد.

اکنون که با انواع شیوه‌های تبلیغاتی که می‌توانید در پلتفرم یوتیوب اجرا کنید آشنا شدید، نکاتی را در مورد راه‌اندازی کمپین تبلیغات در یوتیوب مطرح خواهیم کرد که در ادامه می‌توانید آن را دنبال کنید.

بیشتر بخوانید: افزایش ممبر تلگرام با چند روش ساده


چگونه در یوتیوب تبلیغ کنیم؟

هنگامی که یک ویدیوی بازاریابی ایجاد کردید که می‌خواهید در یوتیوب تبلیغ شود، وقت آن می‌رسد که کمپین تبلیغاتی ویدیویی خود را ایجاد کنید. اگر هنوز ویدیویی نساخته‌اید، با کمک ابزارهایی مانند Animoto و Wistia می‌توانید چند نمونه عالی از تبلیغاتی ویدیویی در یوتیوب را ایجاد کنید. در ادامه مراحلی را بیان خواهیم کرد که برای تبلیغ در یوتیوب می‌توانید از آن بهره ببرید.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب

مرحله اول: ویدیوی خود را در یوتیوب آپلود کنید.

این مرحله ساده بوده و با ایجاد حساب کاربری خود در وب سایت یوتیوب، می‌توانید با درگ و دراپ یا آپلود به همان شیوه‌های مرحله‌ای، در نهایت ویدیوی خود را آپلود کنید.

مرحله دوم: وارد حساب کاربری Google Ads خود شده یا آن‌ها را اجرا کنید.

اکنون شما آماده راه‌اندازی کمپین تبلیغاتی خود هستید. ابتدا باید به حساب گوگل ادز خود بروید. اگر قبلا یکی از این حساب‌ها را ایجاد نکرده‌اید، می‌توانید با ایمیل Google Workspace – چه شخصی چه تجاری – ثبت نام کنید. هنگامی که برای اولین بار ثبت می‌کنید، ممکن است صفحه از شما بخواهد که فورا یک کمپین ایجاد کنید.

باید از بین گزینه‌های «Are you a professional marketer?» یا «Set up without creating a campaign» انتخاب کرده و سپس OK کنید. اگر بازاریاب حرفه‌ای هستید به سراغ گزینه اول رفته و اگر قصد انجام تنظیمات بدون ایجاد کمپین را دارید، گزینه دوم را انتخاب کنید. می‌توانید به داشبورد جدید گوگل ادز خود هم دسترسی پیدا کنید.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب

مرحله سوم: یک کمپین جدید ایجاد کنید

وقتی که به داشبورد دسترسی پیدا کردید، روی گزینه «+ New Campaign» کلیک کنید.

بیشتر بخوانید: تولید محتوا در لینکدین و نکات مهم آن

مرحله چهارم: هدف و نوع کمپین را انتخاب کنید

از شما خواسته می‌شود که یک هدف و سپس یک نوع کمپین را انتخاب کنید. هر هدفی را که ترجیح می‌دهید، در این بخش انتخاب کنید. در قسمت نوع کمپین هم Video را انتخاب کنید.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب

مرحله پنجم: نوع زیر مجموعه و استراتژی کمپین را انتخاب کنید

از شما خواسته می‌شود که یک نوع زیر کمپین را انتخاب کنید. گزینه‌های حال حاض رشما هم کمپین دسترسی به ویدیو، خارج از ویدیو یا دنباله تبلیغات هستند و باید از بین Video Reach Campaign انتخاب کنید. در همان صفحه، باید روش خود را برای رسیدن به هدف خود انتخاب کنید. این روش می‌تواند با ویدیوهای قابل اسکیپ، بامبر یا میکسی از آن‌ها بوده و حتی شامل تبلیغات غیر قابل اسکیپ هم باشد.

مرحله ششم: نام کمپین را وارد کنید

در مرحله بعد، یک نام برای کمپین خود وارد کنید. استراتژی پیشنهادی را همان‌طور که هستید، بگذارید.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب

مرحله هفتم: بودجه مورد نظر خود را وارد کنید

بودجه خود را در روز یا برای کل کمپین تنظیم کنید. تنظیم بودجه روزانه می‌تواند به شما کمک کند که هزینه‌های روزانه خود را پایین نگه دارید و در عین حال، اطمینان حاصل کنید که خیلی سریع‌ پول‌تان تمام نمی‌شود. تنظیم بودجه کل کمپین هم می‌تواند به شما کمک کند تا مبلغ سرمایه گذاری ثابتی را ایجاد کنید که گوگل از آن صرف نظر نمی‌کند. پس از آن هم باید تاریخ شروع و پایان را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: تبدیل واتس اپ به بیزینس با چند مرحله ساده

مرحله هشتم: شبکه‌ها، مکان‌ها و زبان‌ها را انتخاب کنید

باید تصمیم بگیرید که کجا می‌خواهید تبلیغ‌تان نمایش داده شود. این بخش‌ها شامل موارد زیر خواهد بود:
نتایج جستجوی یوتیوب (YouTube search results): تبلیغ ویدیویی شما در نتایج جستجوها ظاهر می‌شود و در صفحه اصلی یوتیوب، صفحات کانال و صفحات ویدیوها هم ظاهر خواهد شد.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب

ویدیوهای یوتیوب (YouTube videos): این آگاهی‌های قابل رد کردن در ویدیو را اجرایی می‌کند که قبل یا در اواسط پخش یک ویدیوی یوتیوب ظاهر خواهند شد.

شرکایی ویدیویی در شبکه نمایش (Video partners on the Display Network): با استفاده از این گزینه، می‌توانید انتخاب کنید که تبلیغ ویدیویی شما قبل یا اطراف ویدیوها در سراسر شبکه نمایش گوگل نمایش داده شود.

باید کمپین جداگانه‌ای برای نتایج جستجوی یوتیوب و ویدیوهای یوتیوب ایجاد کنید. زیرا این به شما کمک می‌کند تا معیارهای عملکردی را بهتر پیگیری کنید. این تبلیغات برای افرادی است که فعالیت‌های بسیار متفاوتی را انجام می‌دهند و ارائه می‌شوند و به تعهد متفاوتی از طرف بیننده نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: آگاهی از هک کردن تلگرام و شیوه‌های بازیابی حساب

بنابراین، بهتر است که عملکرد را به‌طور جداگانه بررسی کنید. در مرحله بعد، باید لوکیشن کاربرانی را که می‌خواهید تبلیغ به آن‌ها نشان داده شود را مشخص کنید. همچنین می‌توانید لوکیشن‌های خاصی را هم از تبلیغ خود حذف کنید. در آخر هم باید زبان‌هایی را انتخاب کنید که مخاطبین هدف شما با آن زبان صحبت می‌کنند.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب

مرحله نهم: حذف محتوا و انواع تگ‌های حذف شده را تنظیم کنید

این گزینه‌ها برای کسانی هستند که دوست ندارند مارک‌های خود را در ویدیوهایی که دارای محتواهای ناسزا یا نامناسب هستند، تبلیغ کنند. بین «Expanded inventory» (به استثنای ویدیوهایی که دارای محتوای گرافیکی و ناسزای بیش از حد هستند)، «Standard inventory» (ویدیوهایی با محتوای گرافیکی و ناسزای شدید را شامل نمی‌شوند) و «Limited inventory» (ویدیوهایی با محتوای ناسزا و محتوای گرافیکی متوسط را شامل نمی‌شود) باید انتخاب کنید.

در بخش «xcluded types and labels» همچنین می‌توانید از نمایش تبلیغات خود در ویدیوهای جاسازی شده یوتیوب و ویدیوهای پخش زنده جلوگیری کنید. علاوه بر این، می‌توانید محتوا را بر اساس تگ‌های محتوای آن‌ها (MA، PG، G و غیره) حذف کنید.

بیشتر بخوانید: روش‌های افزایش ویو در یوتیوب

مرحله دهم: ویدیوهای مرتبط را انتخاب کنید

شما می‌توانید ویدیوهای مرتبط را اضافه کنید تا در زیر آگهی شما نمایش داده شود. می‌توانید تا پنج مورد را در این بخش اضافه کنید.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب

مرحله یازدهم: تنظیمات پیشرفته را پیکربندی کنید

در گزینه‌های پیشرفته، می‌توانید سیستم عامل، دستگاه و حامل را برای هدف گیری دقیق‌تر مشخص کنید. این به ویژه برای تبلیغات برنامه‌های تلفن همراه هم مفید است و گزینه‌ای برای افزایش یا کاهش قیمت پیشنهادی شما بر اساس نمایش آگهی ویدیویی به شخصی در دستگاه تلفن همراه وجود خواهد داشت.

می‌توانید تاریخ شروع و پایان کمپین خود را هم تعیین کرده و یک برنامه زمانی سفارشی سازی شده برای زمان نمایش آگهی ویدیویی خود ایجاد کرده و تعداد بازدیدها و نمایش‌های روزانه را برای کاربران محدود کنید. همه این موارد به شما کمک می‌کند تا بیشترین بازدهی را برای هزینه تبلیغات خود داشته باشید.

بیشتر بخوانید: حالت روح تلگرام چیست و چگونه می‌توانیم از آن استفاده کنیم؟

مرحله دوازدهم: بخش های جمعیتی و مخاطبین را تنظیم کنید

در مرحله بعد، مخاطبانی را که می‌خواهید ویدیو به آن‌ها نشان داده شود را مشخص کنید. گزینه‌ها شامل جنسیت، سن، وضعیت والدین و درآمد خانواده است. شما همچنین می‌توانید افراد با توجه به علایق‌شان مورد هدف قرار دهید. می‌توانید افراد فعال در حوزه زیبایی، علاقه‌مندان به آشپزی، طرفداران فیلم‌های ترسناک و غیره را برای این بخش انتخاب کنید.

سعی کنید کمپین‌های متعددی را برای هدف قرار دادن گروه‌های مختلف از کاربران اجرا کنید تا متوجه شوید چه کسانی بیشتر می‌توانند تبلیغ شما را تماشا کنند و دیگر تبلیغ را به همه افراد نشان ندهید تا هزینه‌های شما بالا برود.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب

مرحله سیزدهم: کلمات کلیدی، موضوع‌ها و لوکیشن‌های مورد نظر را انتخاب کنید

همچنین شما می‌توانید افراد را با کلمات کلیدی، موضوعات یا لوکیشن‌هایی که می‌خواهید تبلیغ ویدیویی شما نمایش داده شود، هدف قرار دهید. هدف گذاری کلمات کلیدی با تبلیغات درون نمایشگر می‌تواند ابزار قدرتمندی برای یافتن افرادی باشد که به دنبال پاسخ بصری برای یک سوال هستند.

حتما تحقیقات خود را انجام دهید و گروه‌های مختلف کلمات کلیدی را هم تست کنید تا ببینید که کدام یک منجر به بازدید، کلیک یا تبدیل بیشتر خواهد شد. علاوه بر این، می‌توانید از تبلیغات ویدیویی برای بازاریابی مجدد برای افرادی که با برند شما در تماس بوده‌اند، استفاده کنید. این موارد به شما کمک می‌کند تا با کسانی که از قبل با برند شما آشنا هستند، دوباره در ارتباط باشید.

بیشتر بخوانید: نصب گوگل پلی روی هواوی با راهکارهای ساده

مرحله چهاردهم: از مناقصه استفاده کنید

در مرحله بعد، حداکثر قیمتی را که برای هر بازدید می‌پردازید، تعیین کنید. این بخش برای افزایش تعداد بازدیدهای پیش بینی شده که ممکن است ویدیوتان دریافت کند، قابل تنظیم است.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب

مرحله پانزدهم: دارایی‌های تبلیغات ویدیویی را ایجاد کنید

در آخر، لینک یوتیوب را برای ویدیویی که می‌خواهید تبلیغ را روی آن اجرا شود، وارد کنید. سپس انتخاب می‌کنید که آیا می‌خواهید این آگهی به‌عنوان یک تبلیغ درون ویدیو (in-Stream) اجرا شود یا مربوط به یک سیستم نمایش in-Display است. برای صفحه نمایش، باید عنوان و توضیحات کوتاهی را وارد کنید که در دو خط جداگانه وارد می‌شود.

توجه داشته باشید که عناوین در این بخش به ۲۵ کاراکتر محدود می‌شوند و خطوط توضیحات هر کدام هم به ۳۵ کاراکتر محدود می‌شوند. تبلیغات درون ویدیوها این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهند که یک URL نمایش داده شده در بالای ویدیو را همپوشانی کنید.

شما باید از یک URL کمکی استفاده کنید تا به یک URL نهایی دیگری سوییچ شده و آن را به یاد ماندنی‌تر کند. می‌توانید گزینه‌های پیشرفته ردیابی URL را اضافه کنید. علاوه بر این، یک بنر همراه ساخته شده از تصاویر ویدیوی شما در سمت راست آگهی ویدیویی ظاهر می‌شود.

در نهایت روی Done کلیک و سپس گزینه Create Campaign را انتخاب کنید. در ادامه گوگل از شما خواهد خواست که اطلاعات کارت اعتباری خود را وارد کنید. کاربران داخل کشور می‌توانند از کارت‌های اعتباری بین‌المللی خود در این رابطه استفاده کرده و تبلیغ خودشان را در یوتیوب شروع کنند.

آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب

مرحله شانزدهم: حساب Google Ads خود را لینک کنید

اگر قبلا حساب بانکی بین‌المللی را به حساب گوگل خود اضافه نکرده‌اید، باید این کار را برای کانال یوتیوب خود که ویدیو در آن میزبانی می‌شود، لینک کنید. در نوار پیمایش بالا، روی «Tools & Settings» کلیک کنید و در بخش «Set Up» به بخش «Linked Accounts» بروید. یوتیوب را از روی صفحه انتخاب کرده و آن‌ها را به کانال خود اضافه کنید.


سخن آخر

در این مطلب سعی کردیم که شما را با آموزش گذاشتن تبلیغ در یوتیوب آشنا کرده و چند نکته ساده را نیز بیان کنیم. علاقه‌مندان برای تاثیرگذاری بیشتر کسب و کار خودشان – مخصوصا در خارج از کشور – می‌توانند از پلتفرم تبلیغات در یوتیوب استفاده کرده و به‌راحتی محصولات یا خدمات خود را در این شبکه تبلیغ کنند. می‌توانید نظرات خود را در این زمینه با ما در میان گذارید.

انواع تبلیغات در یوتیوب شامل چه مواردی هستند؟

تبلیغات در این شبکه انواع مختلفی دارند و بر حسب بودجه و استراتژی خود می‌توانید از بین آن‌ها انتخاب کنید. تبلیغاتی قابل اسکیپ (رد کردن) هستند که معمولا در اول یا وسط ویدیوها قرار می‌گیرند و زمان بیشتری دارند و البته کاربر می‌تواند تنها ۵ ثانیه ابتدایی آن را تماشا کرده و سپس آن را رد کند. نوع دیگری هم غیر قابل رد کردن هستند که بین ۱۵ یا ۲۰ ثانیه زمان داشته و غیر قابل رد کردن هستند. تبلیغات بامپر ۵ ثانیه‌ای را هم داریم که باید خلاقیت بیشتری در طراحی آن‌ها داشته و کاربر خود را تحت تاثیر قرار دهید.

هزینه تبلیغات در یوتیوب چقدر است؟

تبلیغات یوتیوب معمولا به ازای هر بازدید ۰.۰۱۰ الی ۰.۰۳۰ دلار هزینه خواهد داشت. بازدیدهایی که ایجاد می‌کنید، در تعداد کلی بازدید یوتیوب شما حساب می‌شوند. میانگین هزینه رسیدن به حدود ۱۰۰ هزار بازدید هم حدود ۲ هزار دلار برای شما هزینه به همراه خواهد داشت.

حذف تبلیغات در یوتیوب ممکن است؟

از طریق داشبوردی که یوتیوب در اختیار شما قرار می‌دهد، می‌توانید هم محدودیت‌هایی را روی میزان بازدید تبلیغ خود گذاشته و هم در صورت نیاز، تبلیغات مورد نظر خود را حذف کنید.

مزایای تبلیغات در یوتیوب چگونه خواهد بود؟

تبلیغات در یوتیوب به‌دلیل جهانی بودن این پلتفرم، تاثیرگذاری بیشتری برای برند شما خواهد داشت. بازدید کنندگان هدف شما به احتمال بسیار زیادی در یوتیوب حضور دارند و همین سبب می‌شود که مشتریان با کیفیت و حساب شده‌ای را دریافت کنید. سرمایه گذاری در تبلیغات یوتیوب تاثیرگذاری سریع‌تری نسبت به پلتفرم‌های دیگر داشته و اهمیت ویدیو و علاقه‌مندی بازدید کنندگان به آن، تبلیغ شما را با بازدید بیشتری همراه خواهد کرد.

شما میتوانید برای خرید و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.