گوشیهای سری M و A سامسونگ از جمله گوشیهای هوشمندی هستند که بهخاطر قیمت مناسب، متقاضیان بسیاری در بازارهای سراسر جهان پیدا کردهاند. اگر قصد دارید با خرید یک اسمارتفون اقتصادی در هزینههای خود صرفهجویی کنید، بررسی و مقایسه M32 با A12 برای شما خالی از لطف نخواهد بود.
یکی از دلایل مهمی که باعث میشود توجه کاربران به اسمارتفونهای میانرده و پایینرده جلب شود، قیمت بسیار کم آنها است. همانطور که میدانید، طی ماههای گذشته پرچمدارهای جدید برخی از کمپانیها به بازار عرضه شدند که بدونشک امکانات آنها تمام کاربران را شگفتزده میکند؛ اما قیمت بسیار زیاد پرچمدارها و گوشیهای بالارده باعث میشود که اکثر افراد از خرید آنها منصرف شوند.
باتوجه به افزایش قیمت اسمارتفون در بازارهای داخلی، بسیاری از افراد خرید گوشیهای ارزانقیمت را به پرچمدارهای گرانقیمت ترجیح میدهند؛ اما به دلیل آشنا نبودن با محصولات اقتصادی برندهای مختلف، نمیتوانند گوشی هوشمند متناسب با نیازهای خود را انتخاب کنند.
اگر میخواهید هزینه کمتری پرداخت کنید و تمایلی به خرید محصولات کمپانیهای چینی ندارید، میتوانید خرید یک گوشی سامسونگ اقتصادی را در اولویت قرار دهید. در صورتیکه درباره محصولات غول تکنولوژی کرهای تحقیق کرده باشید، حتما با نام اسمارتفونهای سری M و A گلکسی آشنا هستید.
طی سالهای گذشته شاهد عرضه چند نسل از گوشیهای هوشمند سری A و M بودیم. اکنون این سوال مطرح میشود که کدامیک از گوشیهای سری M یا A گلکسی میتوانند امکانات بهتری را در مقایسه با قیمت خود به کاربران ارائه دهند؟ باتوجه به اینکه نمیتوانیم تمام مدلهای این سریها را تنها در یک مقاله ارزیابی کنیم، در این مقاله به مقایسه M32 با A12 میپردازیم که در حالحاضر در بازار گوشیهای اقتصادی، توجه بسیاری از کاربران را به خود کردهاند.
فهرست مطالب
مقایسه M32 با A12
در همین ابتدای کار میتوان گفت که عملکرد M32 تقریبا در تمام بخشها بهتر از A12 است؛ چراکه M32 تقریبا 1 یک سال بعد از A12 روانه بازار شد و طبیعی است که گوشیهای جدیدتر، از امکانات بهتری بهرهمند شوند. با اینحال نباید فراموش کنیم که میخواهیم به مقایسه دو گوشی سامسونگ اقتصادی بپردازیم و به همین دلیل، قیمت محصول از اهمیت بالایی برخوردار است.
بدنیست که پیش از مقایسه گلکسی M32 با گلکسی A12 سامسونگ، نگاهی به مشخصات این دو محصول داشته باشیم. گلکسی M32 از نمایشگر 6.4 اینچی بهره میبرد که یکی از ویژگیهای قابل توجه آن، نرخ تازهسازی 90 هرتز است. این اسمارتفون به دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی مجهز شده و در کنار آن، سنسورهای اولتراواید، ماکرو و تشخیص عمق مشاهده میشوند.
بیشتر بخوانید: مزایا و معایب گوشی سامسونگ M32 چیست؟ + راهکارهای حل مشکلات گوشی M32
پنل پشتی M32 با خطهای عمودی طراحی شده که باعث میشود ظاهر آن، با سایر گوشیهای هوشمند تفاوت داشته باشد. این گوشی هوشمند تنها 180 گرم وزن دارد و باتوجه به بدنه آن، میتوان گفت که بسیار خوشدست است.
در سوی دیگر A12 را میبینیم که از نمایشگر 6.5 اینچی بهره میبرد. اگرچه ابعاد نمایشگر A12 کمی بزرگتر از M32 است، اما تصاویر در صفحهنمایش A12 به چشمنوازی M32 نیستند. گلکسی A12 از دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی برخوردار شده که با سنسورهای اولتراواید، ماکرو و تشخیص عمق همراه است.
این گوشی هوشمند 205 گرم وزن دارد و در استفادههای طولانی مدت موجب خستگی کاربران نمیشود. پنل پشتی آن با خطوط موربی طراحی شده که جذابیت ظاهری گوشی را افزایش میدهند؛ اما این خطوط مورب در قسمت پایین پنل پشتی دیده نمیشوند.
تنها با یک نگاه به مشخصات این دو محصول، متوجه میشوید که M32 امکانات بهتری را در مقایسه با A12 به کاربران خود ارائه میدهد؛ اما برگبرنده A12 در این مقایسه، قابلیتها یا سختافزار قدرتمندتر نیست. بلکه این گوشی در حال حاضر با قیمتی حدود 159 دلار به فروش میرسد؛ اما قیمت گلکسی M32 حدود 259 دلار است.
همین تفاوت قیمت 100 دلاری برای کاربرانی که بودجه محدودی دارند، میتواند دلیل قانع کنندهای باشد که A12 را به M32 ترجیح دهند. ناگفتهنماند که A12 در تاریخ 21 دسامبر سال 2020 (1 دی 1399) روانه بازار شد، درحالی که M32 در 28 ژوئن 2021 (7 تیر 1400) عرضه شده است.
بیشتر بخوانید: مقایسه M32 با A32 سامسونگ؛ کدام گوشی ارزش خرید بالاتری دارد؟
مقایسه M32 با A12 از نظر نمایشگر
برای شروع مقایسه ی گوشی M32 با A12 به صورت تخصصی، ابتدا باید نمایشگر این گوشیهای هوشمند را زیر ذرهبین ببریم. گلکسی M32 در پنل جلو خود، میزبان نمایشگر 6.4 اینچی Super AMOLED است که از وضوح 2400×1080 پیکسل پشتیبانی میکند.
اگرچه M32 به عنوان یک گوشی هوشمند پایینرده و اقتصادی شناخته میشود، اما نمایشگر آن از برخی گوشیهای میانرده عملکرد بهتری دارد. در نمایشگر M32 تصاویر کاملا واضح هستند و رنگها طبیعی بهنظر میرسند. از طرف دیگر، نرخ تازهسازی 90 هرتز باعث میشود که اسکرول کردن در M32 بسیار لذتبخش باشد.
در ادامه باید به روشنایی 800 نیت در حالت Peak اشاره کنیم. بهلطف چنین میزان روشنایی، تفاوتی ندارد که در فضای بسته یا زیر نور آفتاب از M32 استفاده میکنید؛ چراکه در هر صورت میتوانید اطمینان داشته باشید صفحهنمایش کاملا واضح خواهد بود. همچنین، نسبت تصویر در گلکسی M32 برابر با 20:9 است و تراکم پیکسل آن نیز به 411 ppi میرسد.
رقیب M32 یعنی گلکسی A12 از صفحهنمایش 6.5 اینچی بهره میبرد. البته افزایش ابعاد نمایشگر سودی برای A12 نخواهد داشت و میتوانید اطمینان داشته باشید که حتی طرفداران نمایشگرهای بزرگ جهت تماشای فیلم، بازی یا هرکار دیگری، نمایشگر M32 را به A12 ترجیح میدهند.
بیشتر بخوانید: مقایسه M32 با M22 ؛ کدام میان رده بهتری است؟
گلکسی A12 با پنل PLS LCD عرضه شده که قادر است از تصاویر با کیفیت 1600×720 پیکسل پشتیبانی کند. نسبت تصویر این دو اسمارتفون تفاوتی ندارد، اما زمانی که به تراکم پیکسلها میرسیم، متوجه میشوید که تراکم پیکسلها در A12 بسیار کمتر از M32 و برابر با 270 پیکسل در هر اینچ است. حداکثر نرخ نوسازی این گوشی 60 هرتز است و همانطور که مشاهده میکنید، در این بخش نیز شاهد مغلوب شدن A12 هستیم.
تنها با یک نگاه به مشخصات این دو محصول میتوان گفت که از نظر صفحهنمایش، گلکسی M32 عملکرد بسیار بهتری نسبت به A12 خواهد داشت و لزومی ندارد که به صورت عملی به ارزیابی و مقایسه آنها بپردازیم. با اینحال نباید فراموش کنید که تفاوت قیمت آنها تقریبا 100 دلار است و باوجود اینکه A12 مانند M32 قدرتمند ظاهر نمیشود، اما به نسبت قیمت خود از امکانات قابل قبولی پشتیبانی میکند.
مقایسه ی گوشی M32 با A12 از نظر طراحی و ساختار
بعد از نمایشگر، نوبت به مقایسه M32 با A12 از نظر طراحی و ساختار میرسد. اندازه بدنه M32 معادل 159.3×74×8.4 میلیمتر است، درحالیکه A12 در ابعاد 164×75.8×8.9 میلیمتر طراحی شده است. متریالی که جهت ساخت بدنه M32 مورد استفاده قرار گرفته، مقاومت چندان زیادی ندارند و از نظر مقاومت در برابر فشار و ضربه، گلکسی M32 مشابه سایر اسمارتفونهای این رنج قیمت خواهد بود. پنل پشتی و قاب این گوشی هوشمند از جنس پلاستیک ساخته شده است و پنل نمایشگر با گوریلا گلس 5 محافظت میشود.
بیشتر بخوانید: مقایسه M32 با A23 ؛ کدام میانرده سامسونگ را انتخاب کنیم؟
پیش از این گفتیم که M32 در بخش طراحی عملکرد خوبی دارد، اما نقطه قوت آن در این بخش، جنس مرغوب متریال نیست. این اسمارتفون طراحی بسیار زیبا و منحصربهفردی دارد که برای بسیاری از کاربران جذاب خواهد بود. در پنل پشتی شاهد خطوط عمودی هستیم که به صورت موازی در کنارهم قرار گرفتهاند.
علاوه براین، ماژول دوربین نیز برآمدگی بسیار کمی دارد که باعث میشود جذابیت ظاهری M32 بیشازپیش افزایش پیدا کند. وزن گوشی معادل 180 گرم است که برای یک اسمارتفون در چنین ابعادی کاملا مناسب بوده و در استفاده طولانی مدت، موجب خستگی دست کاربر نمیشود.
همانطور که در ابتدای مقایسه M32 با A12 اشاره کردیم، کاهش قیمت 100 دلاری A12 باعث میشود که این گوشی هوشمند به نسبت M32 در اکثر بخشها عملکرد ضعیفتری داشته باشد. اما این کاهش قیمت تاثیر زیادی بر جنس بدنه A12 نگذاشته است.
پنل جلو از شیشه و پنل پشت و فریم گوشی از پلاستیک ساخته شدهاند. ناگفتهنماند که وزن این اسمارتفون 205 گرم است. البته تفاوت وزن تنها روی برگه مشخصات قابل رویت است و هنگام استفاده از گوشیهای مذکور، هیچ تفاوت وزنی احساس نمیشود.
اگرچه متریال مورد استفاده جهت ساخت بدنه A12 معمولی و ارزان قیمت است، اما شیوه طراحی آن چندان ساده نیست. پنل پشتی گوشی دارای پوشش مات است که بهلطف آن اثرانگشت به راحتی روی بدنه مشاهده نمیشود. علاوهبراین، در قسمت بالایی پنل پشتی شاهد خطوط موربی هستیم که جلوه زیبایی به دستگاه میدهند.
با اینحال قسمت پشتی اسمارتفون کاملا یکدست نیست و خطوط مورب در قسمت پایین پنل پشتی مشاهده نمیشوند. در مجموع، گلکسی A12 به نسبت قیمت مناسب، طراحی جذابی را به کاربران خود ارائه میدهد.
بیشتر بخوانید: علت سوت کشیدن گوشی سامسونگ چیست؟
مقایسه M32 با A12 از نظر دوربین
پیش از مقایسه ی گوشی M32 با A12 از نظر دوربین، باید مشخصات سیستم تصویربرداری این اسمارتفونها را ارزیابی کنیم. گلکسی M32 در پنل پشتی خود میزبان دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8 است. علاوهبراین، شاهد سنسور فوق عریض 8 مگاپیکسل با دیافراگم f/2.2 هستیم که میدان دید 123 درجه را پوشش میدهد.
سیستم تصویربرداری M32 با سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 و لنز ماکرو 2 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 تکمیل میشود.
دوربین اصلی در سناریوهای با تابش نور مناسب عکسهای خوبی را به ثبت میرساند. جزئیات نسبتا زیاد هستند و داینامیکرنج نیز قابل قبول است. با اینحال در نوردهی کم عملکرد دوربین کاهش پیدا میکند. سنسور اولتراواید نیز مانند دوربین اصلی بهترین نتایج خود را در طول روز به ثبت میرساند.
اگرچه دوربین اصلی و اولتراواید برای یک اسمارتفون اقتصادی عملکرد خوبی دارند، اما سنسور ماکرو باعث دلسردی کاربران میشود. در آخر نیز سنسور تشخیص عمق M32 را مشاهده میکنیم که هنگام عکاسی پرتره بسیار بهتر از چیزی که انتظارش را داریم ظاهر میشود.
این سنسور قادر است سوژه خود را به خوبی از فضای پسزمینه جدا کند. درمجموع، از یک گوشی مقرونبهصرفه در بخش عکاسی پرتره نباید انتظار بیشتری داشته باشیم.
بیشتر بخوانید: مقایسه M32 با A23 ؛ کدام میانرده سامسونگ را انتخاب کنیم؟
تنها با یک نگاه کوتاه به مشخصات سیستم تصویربرداری A12 میتوان برنده مقایسه M32 با A12 را اعلام کرد. گلکسی A12 از دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0، سنسور فوق عریض 5 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2 و میداندید 123 درجه، لنز ماکرو 2 مگاپیکسل با دیافراگم f/2.4 و سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسل با دیافراگم f/2.4 پشتیبانی میکند.
اگرچه A12 قادر نیست رقیب خود یعنی M32 را شکست دهد، اما همچنان میتوان گفت که کمپانی سامسونگ تمام تلاش خود را جهت ارائه یک سیستم تصویربرداری مناسب در A12 بهکار گرفته است.
اگر از A12 انتظار داشته باشید که خروجی دوربین آن مانند پرچمدارها باشد، قطعا ناامید میشوید. ولی در صورتی که انتظارات خود را با یک گوشی بسیار ارزان قیمت سازگار کنید، از نتایج دوربین A12 راضی خواهید بود. نتایج ثبت شده با دوربین A12 در شرایط با تابش نور مناسب قابل قبول است و نمیتوان از آن انتقاد کرد.
با اینحال زمانی که نوردهی را کم میکنیم، نویز تصاویر به صورت قابل توجهی افزایش پیدا میکند و جزئیات کمتری در عکسها به چشم میخورد. ناگفتهنماند که A12 از حالت Night Mode پشتیبانی نمیکند و همین موضوع باعث میشود که عکاسی با این گوشی هوشمند در شرایط با تابش نور کم یا متوسط، چندان جالب نباشد.
بیشتر بخوانید: رایج ترین مشکلات گوشی موتورولا کدامند؟ + راهکارهای رفع معایب گوشی موتورولا
در ادامه، سنسور فوقعریض 5 مگاپیکسلی A12 را مشاهده میکنیم که عملکردی متناسب با قیمت بسیار کم این محصول دارد، اما در مقایسه با سنسور 8 مگاپیکسلی M32 شکست میخورد. سنسور تشخیص عمق و ماکرو نیز تفاوت زیادی با M32 ندارند. به صورت کلی سیستم تصویربرداری اسمارتفونهای مذکور در این رنج قیمت مناسب است.
از نظر عکاسی سلفی نیز M32 بهلطف سنسور 20 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2، قدرتمندتر از دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی A12 با دیافراگم f/2.2 ظاهر میشود. گفتنی است که هر دو گوشی از قابلیت فیلمبرداری 1080 پیکسل با سرعت 30 فریم در ثانیه پشتیبانی میکنند و حالتهای پانوراما و HDR را در اختیار کاربران خود قرار میدهند.
مقایسه ی گوشی M32 با A12 از نظر عملکرد
تا این لحظه برنده بیچونوچرای مقایسه M32 با A12 گوشی جدیدتر گلکسی M32 بود. البته این برتری، نتیجه افزایش قیمت صد دلاری M32 است و احتمالا میتوانید حدس بزنید که بخش سختافزار و عملکرد نیز تحت تاثیر این تفاوت قیمت قرار خواهد گرفت.
بد نیست ابتدا به بررسی مشخصات فنی M32 بپردازیم. این گوشی هوشمند از چیپست مدیاتک Helio G80 استفاده میکند که با فناوری 12 نانومتری توسعه یافته است. پردازنده مرکزی این محصول شامل هشت هسته میشود؛ 2 هسته 2.0 گیگاهرتزی Cortex-A75 و 6 هسته 1.8 گیگاهرتزی Cortex-A55. این چیپست با پردازنده گرافیکی Mali-G52 MC2همراه شده است.
گوشی سامسونگ گلکسی M32 از حداقل حافظه داخلی 64 گیگابایت و حداکثر 128 گیگابایت از نوع eMMC 5.1 پشتیبانی میکند که با 4، 6 یا 8 گیگابایت رم جفت میشود.
بیشتر بخوانید: معرفی و بررسی گوشی شیائومی 13 Pro + مشخصات و قیمت
از سوی دیگر، گلکسی A12 به تراشه مدیاتک Helio P35 مجهز شده که با فناوری 12 نانومتری تولید شده است. پردازنده Galaxy A12 از 4 هسته 2.35 گیگاهرتزی Cortex-A53 و 4 هسته 1.8 گیگاهرتزی Cortex-A53 بهره میبرد. در سخت افزار A12 شاهد پردازنده گرافیکی PowerVR GE8320 هستیم.
کاربران جهت انتخاب میزان حافظه داخلی A12، گزینههای بیشتری را نسبت به M32 پیش رو دارند. این گوشی با میزان حافظه داخلی 32، 64 و 128 گیگابایت از نوع eMMC 5.1 به فروش میرسد. جهت انتخاب رم نیز کاربران میتوانند از میان 2، 3 یا 6 گیگابایت، مقدار رم موردنیاز خود را انتخاب کنند.
برای مقایسه M32 با A12 به صورت دقیقتر، بهتر است نتایج تست بنچمارک را بررسی کنیم. در تست یکهستهای بنچمارک گیکبنچ 5، گلکسی M32 امتیاز 352 را کسب کرد، درحالیکه رقیب آن یعنی A12 تنها 169 امتیاز را در این بخش بهدست آورد.
همانطور که انتظار داشتیم در تست چندهستهای نیز M32 قدرتمندتر ظاهر شد. امتیاز M32 در تست چندهستهای 1281 و امتیاز A12 برابر 1030 بود. اکنون باید اشارهای به بنچمارک Antutu داشته باشیم که گوشی M32 در آن امتیاز 236999 را به ثبت رساند؛ درحالیکه A12 امتیاز 111752 را کسب کرد. به صورت کلی میتوان گفت که M32 قدرت پردازش بیشتری نسبت به A12 دارد.
بیشتر بخوانید: معرفی و بررسی گوشی Z Fold 5 ؛ زمان رونمایی، قیمت و مشخصات
در آخر باید نگاهی به رابط کاربری این گوشیهای هوشمند داشته باشیم. گلکسی M32 از رابط کاربری One UI 5.0 پشتیبانی میکند. گفتنی است که این محصول به صورت بومی از اندروید 11 بهره میبرد؛ اما بهلطف بهروزرسانیهای نرمافزار، به اندروید 13 ارتقا پیدا میکند.
در سوی دیگر A12 مجهز به رابط کاربری One UI 3.1 است که برپایه اندروید 10 اجرا میشود. کاربران در صورت تمایل میتوانند A12 را از طریق آپدیتهای نرمافزاری، به اندروید 11 مجهز کنند.
مقایسه M32 با A12 از نظر باتری و شارژدهی
باتوجه به اینکه مهمترین ویژگی این اسمارتفونها، پشتیبانی از یک باتری عظیم است، میتوانیم بگوییم که مقایسه ی گوشی M32 با A12 در بخش باتری و شارژدهی مهمتر از سایر بخشها خواهد بود. اگرچه M32 علاوهبر باتری، در بخش نمایشگر نیز قدرتمند ظاهر شده، اما تنها نقطه قوت A12 طول عمر باتری آن است.
باتری 5000 میلیآمپر ساعتی گلکسی A12 به راحتی برای یک روز پایدار خواهد بود؛ حتی در صورتی که در طول روز به بازی یا استریم بپردازید. اگر میخواهید برای دو روز نیاز به شارژر نداشته باشید، فقط باید کمی در میزان مصرف باتری و اجرای اپلیکیشنها صرفهجویی کنید.
برای اینکه درک بهتری از گنجایش باتری A12 داشته باشید، بدنیست به میزان مصرف شارژ آن در شرایط مختلف اشاره کنیم. بعد از 1 ساعت تماشای نتفلیکس تنها 7 درصد از میزان شارژ باتری کاهش پیدا میکند و برای اجرای 30 دقیقه بازیهای با گرافیک بالا، فقط به 6 درصد شارژ نیاز دارید.
بیشتر بخوانید: معرفی و بررسی گوشی Galaxy Z Flip 5 ؛ زمان رونمایی، قیمت و مشخصات
در صورتی که به اجرای بازیهای معمولی بپردازید، میزان مصرف شارژ در 30 دقیقه از 6 درصد به 2 درصد کاهش پیدا میکند. پخش موسیقی نیز میزان بسیار کمی از شارژ باتری A12 را کاهش میدهد. بعد از یک ساعت پخش موسیقی به صورت آنلاین، تنها 2 درصد از شارژ باتری کم میشود.
اگرچه عمر باتری A12 برای یک گوشی در این رنج قیمت بسیار عالی است، اما از نظر سرعت شارژ ممکن است کاربران آن با مشکلاتی مواجه شوند. با استفاده از شارژری که در جعبه A12 قرار گرفته، باتری در 3 ساعت و 25 دقیقه به صورت کامل شارژ میشود که برای بسیاری از کاربران خوشایند نیست.
در ادامه مقایسه M32 با A12 از نظر شارژدهی باید به باتری 6000 میلیآمپر ساعتی M32 اشاره کنیم. گفتنیاست که چنین باتری بزرگی در این رنج قیمت چندان معمولی نیست. البته به دلیل استفاده از نمایشگر با روشنایی بالا و چیپستی که قادر نیست میزان مصرف باتری را به درستی مدیریت کند، طول عمر باتری کمی کاهش پیدا میکند.
به هرحال باتری 6000 میلیآمپر ساعتی M32 با شارژ کامل، به مدت تقریبا یک روز و نیم نیاز به شارژ مجدد نخواهد داشت. اگرچه طول عمر باتری M32 در مقایسه با سایر رقیبان در این رنج قیمت بهتر است و میتواند رقیب خود در این مقایسه را شکست دهد، اما مانند A12 در بخش توان شارژ کمی باعث دلسردی میشود.
این محصول با شارژر 15 واتی عرضه میشود که باتری گوشی را تقریبا در دو ساعت و 30 دقیقه به صورت کامل شارژ میکند. با اینحال اگر میخواهید باتری M32 را در مدت زمان کمتری شارژ کنید، باید کمی بیشتر هزینه کنید و یک شارژر 25 واتی بخرید.
در این بخش از مقایسه M32 با A12 باید به این نکته اشاره کنیم که گوشی گلکسی M32 در دو نسخه جهانی و هند در بازار موجود است. نسخه جهانی این گوشی از باتری 5000 میلیآمپرساعتی برخوردار شده که ضخامت و وزن کمتری نسبت به نسخه هندی با باتری 6000 میلیآمپرساعتی دارد. نسخه جهانی این گوشی از توان شارژ 25 وات پشتیبانی میکند و شارژدهی بهتری نسبت به گلکسی A12 دارد.
بیشتر بخوانید: مقایسه M32 با M33؛ رقابت جذابهای سری M سامسونگ
مقایسه M32 با A12 از نظر کیفیت صدا و قابلیتهای اتصال
در مقایسه M32 با A12 از نظر کیفیت صدا نباید انتظار داشته باشید که این محصولات عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارند؛ چراکه در این رنجقیمت، استفاده از سیستم صوتی باکیفیت تنها باعث افزایش قیمت محصول میشود. بنابراین اگر قرار باشد که پیشرفتی در اسمارتفونهای مقرونبهصرفه ایجاد شود، بهتر است این پیشرفت در بخشهایی مانند نمایشگر یا سختافزار اعمال شود که ارزش افزایش هزینه را داشته باشد.
هر دو محصول مذکور از اسپیکر مونو بهره میبرند که صدای آن چنگی بهدل نمیزند. خوشبختانه این گوشیها از جک 3.5 میلیمتری صدا پشتیبانی میکنند.
در آخر نوبت به مقایسه M32 با A12 از نظر شبکههای ارتباطی میرسد. این گوشیهای هوشمند از اینترنت 4G پشتیبانی میکنند. گلکسی M32 و A12 مجهز به NFC، پورت USB-C 2.0،GPS و بلوتوث 5.0 هستند. ناگفتهنماند که A12 از رادیو پشتیبانی میکند، اما در M32 خبری از رادیو نیست.
بیشتر بخوانید: مقایسه M32 با M33؛ رقابت جذابهای سری M سامسونگ
مقایسه ی گوشی M32 با A12 از نظر قیمت
کمپانی سامسونگ از گلکسی M32 در تاریخ 21 ژوئن 2021 (31 خرداد 1400) رونمایی کرد. این گوشی هوشمند در روز 28 ژوئن 2021 (7 تیر 1400) به صورت رسمی روانه بازار شد. از سوی دیگر، گلکسی A12 حدود یک سال قبل، یعنی در تاریخ 24 نوامبر 2020 (4 آذر 1399) معرفی شد و در 21 دسامبر 2020 (1 دی 1399) به فروش رسید. گلکسی M32 و A12 در سایت آمازون با رم 4 و حافظه داخلی 64 گیگابایت، به ترتیب با قیمت 259 و 159 دلار به فروش میرسند.
حرف آخر
مقایسه M32 با A12 نشان میدهد که گوشی جدیدتر گلکسی M32 در بخش نمایشگر، دوربین و قدرت پردازش، عملکرد بهتری نسبت به گلکسی A12 دارد که البته با توجه به قیمت بالاتر آن، اصلا عجیب نیست. نسخه جهانی این گوشی از نظر شارژدهی کمی بهتر از A12 ظاهر میشود؛ اما نسخه هندی آن بدون شک شارژدهی بالاتری دارد.
این گوشی همچنین بهدلیل جدیدتر بودن، آپدیتهای نرمافزاری بیشتری را دریافت میکند. از سوی دیگر، گوشی گلکسی A12 بهخاطر قیمت پایینتر، در بسیاری از بخشها ضعیفتر است؛ اما برای کارهای معمولی و روزمره میتواند نیاز شما را تامین کند.
گلکسی M32 ارزش خرید بالاتری دارد یا گلکسی A12؟
در مقایسه M32 با A12 به وضوح برتری M32 را مشاهده کردیم و میتوان گفت که این محصول برای کاربرانی که بودجه خرید آن را دارند، گزینه مناسبی خواهد بود. با اینحال اگر میخواهید بیش از این در هزینههای خود صرفهجویی کنید، گلکسی A12 نیز میتواند پاسخگوی نیازهای شما باشد.
گلکسی M32 برای بازی بهتر است یا گلکسی A12؟
باتوجه به اینکه هر دو گوشی هوشمند از سختافزار ارزان و نسبتا ضعیفی پشتیبانی میکنند، خرید آنها به گیمرها توصیه نمیشود. البته اگر فقط عناوین گیمینگ معمولی و سبک با گرافیک پایین را بازی میکنید، میتوانید مطمئن باشید که این گوشیها از عهده نیاز شما برمیآیند.
قیمت گلکسی M32 و گلکسی A12 در بازار ایران چقدر است؟
قیمت گلکسی M32 در زمان نگارش این مقاله حدود 6.000.000 تا 10.900.000 تومان و قیمت گلکسی A12 حدود 6.400.000 تومان است.
شما میتوانید برای خرید و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.