آموزش غیرفعال یا حذف اکانت اینستاگرام

0
191
حذف اکانت اینستاگرام

اینستاگرام نیز مانند شرکت مادر خود یعنی فیس بوک، با شبهه‌های بسیاری در مورد امنیت حریم خصوصی کاربران روبرو است و کاربران از شنیدن خبرهای پیرامون آن چندان تعجب نمی‌کنند. در اواخر سال ۲۰۱۸ بود که گزارشی در مورد یک باگ امنیتی در شبکه‌ی اینستاگرام در بخش Download You Data منتشر شد. این باگ امنیتی سبب می‌شود که رمزهای عبور کاربران به‌صورت متن در اختیار کاربران دیگر قرار بگیرد و سر و صدای زیادی را به پا کرد.

بعد از این اتفاق بود که اینستاگرام ویژگی جدیدی به‌نام Ironic را معرفی کرد که در ابتدا برای بهبود امنیت و محافظت از حریم خصوصی و داده‌های کاربران ارائه شده بود. علاوه بر این، این ویژگی برای آرام کردن ذهن کاربران و پس از نشستی که در کمبریج آنالیتیکا برگزار شود، در نظر گرفته شد.

پس از فاش شدن رمز عبور تعداد گسترده‌ای از کاربران اینستاگرام، مدیر این شبکه اعلام کرد که تعداد کمی از کاربران در معرض این خطر هستند و این مسئله به سرعت برطرف شده است. با این وجود، روش‌های دیگری هم وجود داشت که اینستاگرام توسط آن‌ها حریم خصوصی شما را تهدید می‌کند.

حذف اکانت اینستاگرام

به‌عنوان مثال، تنظیمات پیش فرض اینستاگرام به‌طور خودکار می‌تواند مکان شما را ردیابی کند، مگر اینکه به‌صورت دستی آن را خاموش کنید.

همه چیز درباره ی حذف اکانت اینستاگرام

این داده‌ها برای نشان دادن تبلیغاتی استفاده می‌شود که برحسب موقعیت قابلیت نمایش دارند و می‌توانند کاربران آن منطقه را نسبت به خود جذب کنند. در واقع شما در هر جایی که وقت بیشتری می‌گذرانید، اینستاگرام به‌صورت هوشمند آن را شناسایی کرده و تبلیغات متناسب با آن منطقه را به شما نمایش خواهد داد. علاوه بر این، اینستاگرام فعالیت درون برنامه‌از شما، مانند لایک‌ها، نظرات، تعامل شما استوری‌ها و غیره را نیز با سایر کاربران به اشتراک می‌گذارد و این در حالی که شما عملا راضی به چنین ردیابی‌هایی از سوی اینستاگرام نباشید.

در ادامه‌ی این ماجراها، سرویس DM اینستاگرام نیز به‌روزرسانی شد که در اوایل سال ۲۰۱۸ ارائه شده بود. البته این فقط نوتیفیکیشن متنی «seen» در پیا‌م‌های دایرکت اینستاگرام یا حباب مخصوص برای تایپ در این قسمت نبود که کاربران را اذیت می‌کرد، بلکه اعلان فعالیت وضعیت کاربر به کاربران، باعث عصبانیت هرچه بیشتر آن‌ها می‌شد.

همچنین بخوانید: آموزش نصب اسنپ چت + معرفی کامل

اینستاگرام هم‌اکنون در هنگام فعالیت دیگران و حتی آخرین باری که آنلاین شده‌اند، به کاربران دیگر اطلاع‌رسانی می‌کند. این ویژگی یک تنظیم پیش فرض است، اما می‌توان آن را در بخش Privacy and Security که در تنظیمات حساب قرار دارد، غیرفعال کرد.

حال اگر می‌خواهید نسبت به حذف یا غیرفعال کردن حساب کاربری خود در اینستاگرام اقدام کنید، ما در این مطلب نحوه‌ی آن را به شما آموزش خواهیم داد.

غیرفعال کردن یا دیلیت اکانت اینستاگرام؟ تفاوت در چیست؟

حذف اکانت اینستاگرام

بسته به اولویتی که شما برای خودتان در نظر گرفته‌اید، می‌توانید حساب اینستاگرام خود را غیرفعال کرده یا به‌صورت دائمی حذف کنید.

غیرفعال کردن حساب کاربری شما کاملا موقتی است، اما در طی این غیرفعال شدن، حساب شما به‌همراه پروفایل، دنبال کنندگان، تصاویر و مانند آن‌ها و همچنین نظرات شما از دید سایر کاربران پنهان خواهد ماند. برای بازیابی همه‌ی این اطلاعات و شروع دوباره استفاده‌ی معمولی از اینستاگرام، به سادگی کافی است که وارد حساب کاربری خود شوید.

حذف حساب کاربران اینستاگرام شما قابل بازگشت نیست. حساب حذف شده دیگر هیچگاه قابل بازیابی نخواهد بود. وقتی که حساب اینستاگرام خود را حذف می‌کنید، تمام داده‌های شما، از جمله عکس، دنبال کننده‌ها، لایک‌ها و غیره برای همیشه حذف می‌شوند. در آینده، اگر دوباره بخواهید که در اینستاگرام ثبت نام کنید، دیگر نمی‌توانید از همان نام کاربری استفاده کنید و شخص دیگری هم چنین قابلیتی را نخواهد داشت.

غیرفعال کردن اینستاگرام

حذف اکانت اینستاگرام

شما نمی‌توانید اینستاگرام خود را از طریق برنامه غیرفعال کنید. این کار باید در یک مرورگر وب در وب سایت اینستاگرام انجام شود. اگر می‌خواهید که کمی خود را از اینستاگرام دور کنید، می‌توانید با انجام این مراحل، حساب کاربری خود را در این شبکه غیرفعال کنید.

در وب سایت اینستاگرام، وارد حساب کاربری خود شوید و روی آیکون آدمک کلیک کنید تا به صفحه‌ی پروفایل خود بروید.

گزینه‌ی Edit Profile را انتخاب کنید و سپس به پایین صفحه بروید و روی Temporarily disable my account کلیک کنید.

عبارت «Why are you disabling your account?» از شما سوال می‌کند که چرا می‌خواهید حساب کاربری خود را غیرفعال کنید. از منوی کشویی می‌توانید پاسخ خود را انتخاب کنید.

همچنین بخوانید: آموزش دانلود از یوتیوب ( روش های تست شده و رایگان )

رمز عبور خود را دوباره وارد کرده و سپس گزینه‌ی Temporarily disable account را انتخاب کنید.

حساب شما هم‌اکنون غیرفعال شده است و تا زمانی که یک بار دیگر وارد سیستم نشدید، از سایر کاربران پنهان خواهد ماند. توجه داشته باشید که طبق سیاست اینستاگرام، شما فقط یک بار در هفته می‌توانید حساب اینستاگرام خود را غیرفعال کنید.

دانلود اطلاعات اینستاگرام

هنگامی که حساب اینستاگرام خود را پاک کردید، همه‌ی داده‌های شما برای همیشه از بین می‌روند و نمی‌توانید آن‌ها را بازیابی کنید.

بنابراین، ممکن است در نظر داشته باشید که قبل از حذف حساب کاربری خود، داده‌های اینستاگرام خود را دریافت کنید. بنابراین با این کار هنوز هم می‌توانید همه‌ی عکس‌ها، فیلم‌ها و داده‌های دیگری که مرور در این صفحه کسب کرده‌اید را در اختیار بگیرید. برای دانلود نسخه‌ای داده‌های خود در اینستاگرام خود، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید.

ابتدا به پروفایل اینستاگرام خود بروید و Setting را که با آیکون چرخ دنده مشخص شده است، انتخاب کنید.

روی تب Privacy & Security کلیک کنید و سپس گزینه‌ی Request Download را انتخاب کنید.

آدرس ایمیل خود را در جایی که مشخص شده است، وارد کنید. این ایمیل برای ارسال داده‌های موردنظر شما استفاده خواهد شد. در ادامه از شما خواسته می‌شود که رمز عبور خود را وارد کنید.

ظرف ۴۸ ساعت شما ایمیلی دریافت خواهید کرد که حاوی یک لینک دانلود از داده‌های شما است. این ایمیل Your Instagram Data نام دارد و با کلیک روی دکمه‌ی Download Data می‌توانید داده‌های خود را دریافت کنید.

حذف اکانت اینستاگرام

همانند غیرفعال کردن حساب اینستاگرام، شما برای حذف اکانت خود نیز باید از طریق مرورگر وب اقدام کنید. برای حذف دائمی حساب اینستاگرام خود، می‌توانید این مراحل ساده را دنبال کنید.

  • ۱. وارد حساب کاربری خود در وب سایت اینستاگرام شوید.

حذف اکانت اینستاگرام

  • ۲. به صفحه‌ی Delete Your Account اینستاگرام بروید. دلیل خود را از منوی کشویی انتخاب کنید.

حذف اکانت اینستاگرام

  • ۳. رمز عبور خود را وارد کرده و روی دکمه‌ی Permanently delete my account کلیک کنید.

حذف اکانت اینستاگرام

  • ۴. اکانت اینستاگرام شما با موفقیت حذف شده است.

حذف اکانت اینستاگرام

راه‌های دیگری برای حفظ امنیت اطلاعات

بسیاری از ما برای تهیه نسخه‌ی پشتیبان از اطلاعات مهم خود یا ذخیره فایل‌ها از سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری استفاده می‌کنید که Cloud Storage نام دارند. اگر از یکی از این سرویس‌های ذخیره‌سازی استفاده می‌کنید، می‌توانید آن موردی را انتخاب کنید که به‌صورت خودکار بتواند فایل‌های شما را رمزنگاری کند. با این حال، از آن‌جا که ارائه کنندگان سرویس‌های ابری، کلید رمزگذاری شما را در اختیار دارند، ممکن است که بتوانند به‌راحتی به داده‌های شما دسترسی داشته باشند و حتی بنا به درخواست مقام‌های دولتی، آن‌ها را بدون اجازه شما به اشتراک بگذارد.

شما می‌توانید با رمزگذاری دستی فایل‌های خود قبل از آپلود آن‌ها در سرویس ذخیره سازی ابری، از پس این مشکل بر بیایید. بنابراین، شما تنها کسی هستید که کلید داده‌های خود را در اختیار دارید. تا زمانی که کلید رمزگذاری را نیز در این سرویس ابری آپلود نکنید، ارائه کننده‌ی سرویس ذخیره سازی ابری، به آن دسترسی نخواهد داشت.

همچنین بخوانید: آموزش دانلود از اینستاگرام ( تمام راه های ممکن )

تعدادی برنامه‌های رمزگذاری رایگان وجود دارد که اتفاقا استفاده از آن‌ها بسیار ساده است. شما حتی اگر امکان رمزگذاری دستی داده‌های خود را نداشته باشید، این برنامه‌ها نجات دهنده ظاهر می‌شوند.

نرم‌افزار رمزگذاری مربوطه خود را بنا به سیستم‌عامل دلخواه خود همچون کامپیوتر یا گوشی همراه، انتخاب کنید، طوری که ارائه دهنده سرویس ابری نیز با آن سازگار باشد برنامه رمزگذاری شما باید دارای سیستم رمزگذاری اند تو اند (end-to-end) باشد و هرگز نباید رمز ورودی شما را ذخیره کند.

نتیجه گیری و مطالعه‌ی بیشتر

می‌دانیم که این روزها حفظ امنیت در شبکه‌های اجتماعی و جلوگیری از تبدیل شدن به قربانی مجرمان اینترنتی، اهمیت بسیار زیادی دارد و ما باید هرکاری که می‌توانیم باید برای حفظ حریم خصوصی خود انجام دهیم. شاید در ابتدا تصور کنیم که شانس سواستفاده از اطلاعات اکانت ما بسیار پایین است و به‌همین دلیل به همین سادگی از روی آن عبور کنیم. اما تنها یک‌بار گیر افتادن در دام افراد سودجو کافی است که مضرات تبدیل شدن به یک قربانی نقض حریم خصوصی را حس کنیم.

حریم خصوصی مورد بسیار مهمی است که ممکن است تاثیرات عدم رعایت آن در زندگی سال‌های آینده‌ی ما نیز تاثیرگذار باشد. بنابراین چه بهتر است که تصاویر خصوصی خود در شبکه‌ی اینستاگرام و دیگر شبکه‌ها محافظت کرده و اجازه‌ی کوچک‌ترین درز اطلاعاتی را ندهیم. همین شیوه‌های ساده‌ای که در این مقاله به آن اشاره شد، نقش بسیار مهمی در کم کردن خطرات دارند و بهتر است که آن‌ها را رعایت کنید. از رمزگذاری غافل نشوید و همواره اطلاعات خود را در ایمن‌ترین و محبوب‌ترین سیستم‌های ذخیره‌سازی ابری حفظ کنید.

اگر شما نیز علاقه‌مند به یادگیری روش‌های بیشتری هستید که می‌توانید از آن‌ها به‌صورت آنلاین برای حفظ حریم خصوصی خود استفاده کنید، مطالب ارزشمندی در سطح اینترنت وجود دارد و ما نیز در آینده مقالات ارزشمند و کاملی در این رابطه کار خواهیم کرد. اگر شما نیز نظرات و پیشنهاداتی دارید، می‌توانید آن‌ها را با ما مطرح کنید.

هیچ مطلبی برای نمایش وجود ندارد

پاسخ به این نظر

لطفا متن کامنت خود را بنویسید!
لطفا نام خود را اینجا وارد نمایید
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.