• رها فهیمی
    نویسنده: رها فهیمی

با توجه به اینکه گوشی‌های بالارده قیمت بسیار زیادی دارند و بازه کاربرانی که می‌توانند آن‌ها را تهیه کنند، کاهش پیدا کرده است، یافتن بهترین گوشی‌ میان‌رده اهمیت و ارزش بیشتری پیدا می‌کند. این گوشی‌ها‌ نسبت به گوشی‌های پایین‌رده دارای امکانات بیشتر و طراحی زیباتری هستند و قیمت‌شان هم در حدی است که کاربران بتوانند با خیال راحت به سراغ‌شان بروند.

در این راستا، می‌دانیم که طیف وسیعی از برندهای بزرگ وارد عمل شده و محصولات میان رده خودشان را روانه بازار می‌کنند. کمپانی‌هایی مانند سامسونگ، آنر، شیائومی، گوگل و چندین و چند برند دیگر در این زمینه فعالیت دارند.

همین امر نشان می‌دهد که رقابت چقدر سنگین‌تر شده است و برند بزرگی مانند سامسونگ، دو سری بسیار مهم A و M را نیز برای این رده معرفی کرده است. همه ساله جدیدترین و بهترین گوشی‌های میان‌ رده را شاهد هستیم که با قیمت بسیار خوبی روانه بازار می‌شوند و نسبت به گوشی‌های پرچم‌دار بازار، مقرون به صرفه هستند.

همه نمی‌توانند یک گوشی پرچم‌دار مانند سامسونگ گلکسی اس ۲۱ اولترا یا آیفون ۱۳ پرو مکس خریداری کنند. خبر خوب این است که بسیاری از دستگاه‌های ارزان‌تر بازار، می‌توانند تجربه مشابهی با این گوشی‌ها در اختیار شما گذارند. برندی مانند شیائومی، این کار را بسیار بهتر انجام داده و معمولا مشخصات فنی نزدیک به گوشی‌های پرچم‌دار را با قیمتی بسیار کمتر از رقبا در اختیار شما می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی ارزان قیمت لمسی و اندرویدی

بهترین گوشی میان رده


قیمت گوشی های میان رده

قیمت برخی از این گوشی‌ها، حتی از نصف گوشی‌های پرچم‌دار هم کمتر است و بنابراین، یقینا ارزش خرید بیشتری نسبت به گوشی‌های پرچم‌دار دارند. جایی که اپل، آیفون ۱۳ پرو مکس را با قیمت نزدیک به ۱۵۰۰ دلار روانه بازار می‌کند، یقینا خیلی از خریداران نمی‌توانند به خرید فکر کنند.

حتی کارشناسان این‌طور عنوان کرده‌اند که به جای آن، محصولات بسیار بیشتری را می‌توانید تنها با پول یک آیفون ۱۳ خریداری کرده و از آن‌ها بهره بیشتری دریافت کنید. بنابراین، اگر به یک گوشی هوشمند نیاز دارید، نیازی به وحشت از قیمت‌ گوشی‌های پرچم‌دار نیست. کافی است که به یک رده پایین‌تر نگاه کرده و محصول مورد علاقه خود را پیدا کنید.

برترین گوشی‌های میان‌رده همه ساله بیشتر می‌شود و می‌توانید با بررسی دقیق‌تر و مقایسه هر کدام از این گوشی‌ها، به سراغ بهترین گزینه‌های بازار بروید. رتبه بندی‌هایی نیز توسط سایت‌های مختلف ارائه شده است که هر کدام معتبر هستند و بنا به دلایلی، انتخاب‌های خودشان را در اختیار شما می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: بهترین بازی های ماشینی اندروید؛ ۳۸ بازی ریسینگ بیادماندنی!

بهترین گوشی‌ میان رده‌ای که در این ایران می‌توانید به سراغ آن ها بروید، معمولا قیمتی بین ۵ الی ۱۵ میلیون تومان دارند. البته این امکان هم وجود دارد که در حد دو الی سه میلیون تومان بالا و پایین در این بازه داشته باشیم و نوسانات بسیار شدید بازار، سبب شده است که چنین وضعیتی بر بازار موبایل کشور سایه افکند.

در بازار‌های جهانی، معمولا گوشی هوشمندی در دسته‌بندی میان‌رده قرار می‌گیرد که قیمتی بین ۳۵۰ دلار تا ۸۵۰ دلار داشته باشد. هر کدام از این گوشی‌ها باید دارای امکانات حداقلی باشند و با همین دانسته‌ها، می‌توانیم بهترین انتخاب خودمان را در بازار داشته باشیم.

معمولا این گوشی‌ها همراه با پشتیبانی از یک سیم کارت روانه بازار می‌شوند، اما گزینه‌هایی هم وجود دارند که پشتیبانی از دوم سیم کارت و یک کارت حافظه را حتی به‌صورت جداگانه فراهم می‌کنند. این گوشی‌ها برای استفاده در محیط‌های کاری یا استفاده شخصی بسیار مناسب هستند و می‌توانید به‌عنوان گوشی چندین سال آینده خود روی آن حساب باز کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا 4 میلیون + 13 مدل برتر بازار

بهترین گوشی میان رده

وقتی که در مورد گوشی‌های میان رده برتر بازار صحبت می‌کنیم، بررسی آن‌ها با گوشی‌های پرچم‌دار، امری اجتناب ناپذیر است. وقتی یکی گوشی میان ‌رده ارزش بالایی پیدا می‌کند که هرچه بیشتر، مشخصات فنی‌اش به نمونه‌های بالارده نزدیک‌تر بوده و از طرف دیگر، قیمتی دور تر از گوشی‌های بالا رده داشته باشد.

این اصل توسط سازندگان مختلف مد نظر قرار داده شده است و آن‌ها با کاهش هزینه‌های تولید گوشی‌های خود، تلاش می‌کنند که قیمتی بسیار مناسب برای مشخصات فنی بالای خودشان ارائه کنند. بهترین گوشی‌های اندروید در این رده، محصولاتی هستند که ارزشی برابر با گوشی‌های پرچم‌دار دارند و یک خرید عالی برای شما تلقی می‌شوند.

هدف گوشی‌های هوشمند میان رده، ارائه ترکیبی از ویژگی‌ها در سطح پرچم‌دارها بوده و ارزش خرید بالایی را دنبال می‌کنند. هر کاربر سلیقه‌های منحصر به خودش را دارد و ممکن است دوربین، کیفیت ساخت، صفحه نمایش یا جنبه‌های دیگر برایش اهمیت بیشتری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی نوکیا؛ کدام مدل اقتصادی تر است؟

اما اغلب این گوشی‌ها در تمامی این زمینه عملکرد خوبی دارند و می‌توانند نسبت به گوشی‌های بالارده، یک صرفه جویی اساسی را در هزینه‌ها برای شما به همراه داشته باشند. کمپانی‌های مختلف از ویژگی‌ گوشی‌های پرچم‌دار خود، در این گوشی‌ها استفاده می‌کنند و با پلاستیکی کردن بدنه یا استفاده از سنسورهای دوربین کمتر، هزینه ساخت را پایین می‌آورند.

معمولا هیچ مشکلی از بابت باتری در این گوشی‌ها وجود ندارند و همواره بزرگ‌ترین باتری‌ها همراه با ظرفیت بیشتر در کنار سیستم شارژ نسبتا مناسب در این گوشی‌ها به کار می‌رود. گوشی‌هایی مانند شیائومی، پوکو و Realme، انتخاب‌هایی هستند که همیشه می‌توانید روی آن‌ها حساب ویژه باز کنید. اما توجه داشته باشید که بسیاری از این گوشی‌ها در ایالات متحده و کانادا عرضه نمی‌شوند.

شما در ایران می‌توانید به راحتی به گوشی‌های پوکو و شیائومی دسترسی پیدا کنید. حتما می‌دانید که پوکو ایکس ۳ و پوکو ایکس ۳ پرو طرفداران بسیار زیادی در کشور پیدا کرده است و به دلیل هزینه پایین گوشی و امکانات فوق‌العاده خوبی که در اختیار شما می‌گذارد، می‌توانید آن را دوست داشته باشید.

گوشی‌های دیگری مانند موتورولا، وان پلاس و گوگل هم شرایط خوبی در بازار دارند و می‌توانند خرید عالی برای شما محسوب شوند. ما در ادامه قصد داریم که بیشتر در مورد گوشی‌های میان رده بازار با شما صحبت کرده و هر کدام از گزینه‌هایی که به شما معرفی می‌کنیم را مورد بررسی دقیق قرار دهیم.

ابتدا لیستی در اختیار شما قرار داده می‌شود و بر حسب دلخواه، می‌توانید بررسی دقیق آن‌ها را در ادامه مطالعه کنید. هر کدام از این گوشی از بین تنوع بالایی از گوشی‌های میان رده بازار انتخاب شده است و سعی کرده‌ایم که نماینده‌های خوبی از برندهای مختلف داشته باشیم تا همه سلیقه‌ها پوشش داده شوند.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا ۵ میلیون تومان + معرفی 20 مدل برتر بازار


بهترین گوشی‌های میان رده بازار+ معرفی 4 مدل برتر

  • Honor 50

  • Google Pixel 6

  • Xiaomi Redmi Note 10 Pro

  • OnePlus Nord 2

ما در ادامه نگاه کاملی به هر کدام از این گوشی‌های هوشمند خواهیم داشت تا ببینیم که چه امکانات ارزشمندی را ارائه می‌کنند. هر کدام از آن‌ها بهترین‌های بازار هستند و به نوعی با همدیگر رقابت دارند تا بتوانند مشتریان بیشتری را دور هم جمع کنند.

بیشتر بخوانید: بهترین شارژر گوشی در سال ۲۰۲۲ + معرفی کامل

این رقابت در نهایت به نفع مشتری است و می‌تواند تنوع بالایی از گزینه‌ها را در اختیار داشته و بر حسب بودجه و نیازهایی که دارید، یکی از موارد را انتخاب کند. فراموش نکنید که این مطلب آپدیت خواهد شد و می‌توانید گوشی‌های میان رده برتر بازار را همواره از این مطلب پیگیری کنید.


1) Honor 50

بهترین گوشی میان رده

همه چیز برای برند آنر تغییر پیدا کرده است و تا زمانی که بخشی از شرکت هوآوی بوده است، بدترین تاثیرات را از ممنوعیت تجارت محدود در ایالات متحده تجربه می‌کرد. اما بعد از اینکه این شرکت مستقل شد، مدت زمانی طول کشید تا بتواند خودش را دوباره سر پا نگه دارد.

آنر ۵۰ به‌عنوان اولین گوشی هوشمند شناخته می‌شود که این شرکت بعد از مستقل شدن، به‌تنهایی در سطح جهانی عرضه کرده است و می‌تواند با امید به موفقیت آن، دوباره خودش را به‌عنوان یکی از تولید کنندگان برتر در سرتاسر جهان بشناسند. این بدان معنی است که آنر ۵۰ اولین گوشی این کمپانی است که با پشتیبانی کامل از سرویس‌های موبایل گوگل روانه بازار می‌شود.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی ایسوس؛ معرفی ۸ مدل برتر بازار

این یکی از اولین‌ گوشی‌های آنر است که از تراشه کوالکام اسنپ دراگون استفاده می‌کند و روی نرم‌افزار توسعه یافته خود فعالیت خواهد کرد. پشتیبانی آن بدون هوآوی صورت گرفته و روالی کاملا متفاوت‌ از گوشی‌های قبلی خواهد داشت که زیر مجموعه هوآوی به فعالیت خود ادامه می‌داد.

خبر خوب این است که آنر با گوشی هوشمندی دوباره به بازار بازگشته است که طراحی آن مشابه پرچم‌دارهای این صنعت بوده عملکردی تقریبا هم راستا با بهترین گوشی‌ها ارائه می‌کند. قیمت آن پایین‌تر از حد معمول بوده و کارشناسان هم پیش بینی می‌کنند که عملکرد بسیار خوبی در بازار داشته باشد.

از بسیاری جهات، این گوشی همراه با طراحی کلاسیک آنر ارائه شده است و سیستم‌های نام آشنایی مانند صفحه نمایش منحنی، حاشیه‌های باریک و بدنه پشتی بازتابنده نور را به همراه دارد و همه این موارد به گوشی کمک می‌کنند که کاربر حس برتر بودن داشته باشد.

قطعا برند آنر هم اعتبار و آوازه بسیار زیادی دارد و به این حس خوب کاربران کمک شایانی خواهد کرد. این گوشی را می‌توانید در طرح‌های رنگی متنوعی مانند کریستالی، Honor Code، مشکی نیمه شب و سبز زمردی تهیه کنید. آنر به‌خوبی تعادل لازم را در طراحی این گوشی برقرار کرده است و می‌توانید از این طیف رنگی بسیار زیبا، بر حسب سلیقه خود انتخاب کنید.

طراحی آن آهن‌ربایی برای اثر انگشت است و بنابراین، تمیز کردن آن یکی از کارهای اصلی است که باید در حین استفاده به آن توجه داشته باشید. به لطف نمایشگر بزرگ، این گوشی مطمئنا محصول کوچکی تلقی نمی‌شود و آنر آن را با وزن ۱۷۵ گرمی و ضخامت باریک ۷.۸ میلی‌متری روانه بازار کرده است.

این گوشی سبک وزن نسبت به رقبای خود بسیار کم حجم‌تر دیده می‌شود و با کمک صفحه نمایش خمیده خود، نسبتا باریک‌تر دیده می‌شود. بنابراین، افرادی که تئوری گوشی‌های کوچک‌تر را دوست دارند، اما نمی‌توانند در برابر جذابیت یک صفحه نمایش بزرگ مقاومت کنند، یقینا از آنر ۵۰ به‌عنوان یک انتخاب عالی یاد خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا 6 میلیون تومان + معرفی 13 مدل برتر بازار

پنل ۶.۵۷ اینچی در این گوشی، مجموعه‌ای از امکانات را به همراه داشته است و می‌توانید از پنل اوید همراه با وضوح فول اچ دی پلاس در این گوشی استفاده کنید. نرخ تازه‌سازی آن ۱۲۰ هرتز بوده و همراه با نمونه‌برداری لمسی ۳۰۰ نیت در اختیار شما قرار می‌گیرد. این گوشی دارای طیف رنگی ۱۰۰ درصدی برای DCI-P3 است و می‌تواند از بیش از یک میلیارد رنگ هم پشتیبانی کند.

در واقع، این گوشی به واسطه مشخصات بالایی که مخصوصا در زمینه صفحه نمایش خود دارد، سریعا می‌تواند کاربران زیادی را به سمت خود جذب کند. هیچ فناوری LTPO در صفحه نمایش آن وجود ندارد و بنابراین، از نرخ تازه‌سازی پویا برخوردار نخواهید بود.

شما تنها می‌توانید آن را بین ۶۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز تغییر دهید. وضوح Quad HD+ یا 4K هم در این صفحه نمایش وجود ندارد که البته برای این رده قیمت تقریبا مناسب است. با فرض اینکه شما بتوانید بدون این دو ویژگی از گوشی آنر ۵۰ استفاده کنید، دلیلی وجود ندارد نسبت به آن حس بدی داشته باشید.

پنل در این گوشی کاملا راضی کننده است و با صفحه‌ای روشن همراه با وضوح بالا و رنگارنگ می‌توانید به تجربه بازی و تماشای فیلم و محتواهای دیگر مشغول شوید. یکی از موارد کوچک دیگر، این است که تراشه پرچم‌دار سری ۸ کوالکام در این محصول به کار نرفته است و تراشه میان‌رده اسنپ دراگون 778G می‌تواند بیشترین کارایی را برای شما به همراه داشته باشد.

این سازش نسبت به قیمت محصول انجام گرفته است و می‌توانیم آن را تایید کنیم. حافظه رم آن ۶ گیگابایت است و همراه با ۱۲۸ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی می‌تواند حداقل‌های مورد نیاز شما را فراهم کند. عملکرد این تراشه بسیار خوب بوده است و حتی اگر بخواهید، می‌توانید به سراغ مدل ۸ گیگابایت حافظه رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه جانبی رفته و بسیار بهتر و سریع‌تر از این گوشی استفاده کنید.

در سنجش بنچمارک، آنر ۵۰ توانسته است که امتیاز مشابهی با GT Master Edition کمپانی Realme دریافت کند که از تراشه مشابهی استفاده می‌کند. تست‌های پردازنده مرکزی نیز در بسیاری از اوقات، هم راستا با تراشه پرچم‌دار اسنپ دراگون ۸۸۸ بوده است.

در تست‌های مربوط به پردازنده گرافیکی نیز آنر ۵۰ همچنان عملکرد خوبی از خود نشان داده و در حین انجام بازی‌ها، همچنان می‌تواند عملکرد خوب خودش را حفظ کند. البته باید انتظارات کاملا معقولی از این گوشی داشته باشید، چرا که با یک گوشی میان‌رده روبرو هستیم و گوشی‌های این رده کلا برای بازی در تنظیمات گرافیکی بالا مناسب نیستند.

وقتی که صحبت از دوربین به میان می‌آید، آنر ۵۰ کمی پیچیده ظاهر می‌شود. این گوشی دارای نقاط قوت غیر قابل انکاری است و اکثر افراد می‌توانند از دوربین اصلی و سلفی آن به بهترین شکل ممکن حتی به‌صورت حرفه‌ای استفاده کنند. این دوربین رضایت کافی را برای شما خواهد داشت.

البته عدم تطبیق پذیری سبب شده است که کمی ناامید کننده هم باشد. لنز اصلی آن ۱۰۸ مگاپیکسلی است که نیمی از آرایه دوربین عقب را به تنهایی اشغال کرده است. این تا حدی به لطف استفاده از یک سنسور بزرگ است که نور بیشتری را جمع کرده و می‌تواند نتایج بهتری را برای همه شرایط نوری فراهم کند.

این موضوع به ویژه در هنگام تاریکی بیشتر جس شده و کیفیت تصاویر شما تا حد زیادی بالا خواهد بود. این دوربین عملکرد عالی و انکار ناپذیری دارد و شما می‌توانید همه جا از آن برای عکس‌برداری بهتر استفاده کنید. دوربین دارای وضوح بسیار بالایی بوده و جزئیات را نیز به‌خوبی به نمایش می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا ۱۰ میلیون تومان + معرفی ۱۷ مدل برتر بازار

در نور خوب، شما می‌توانید از رنگ‌های تند و شکوهمند استفاده کنید. عمر باتری این گوشی هم رکورد چندانی را ثبت نمی‌کند،‌ اما برای این رده از قیمت قابل قبول است و مانند بسیاری از گوشی‌های میان رده اندرویدی، از باتری ۴۳۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده می‌کند که یک روز کامل می‌تواند بدون مشکل دوام داشته باشد.

این گوشی با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی و صفحه نمایش همیشه روشن، یقینا عملکرد قابل قبولی را در زمینه باتری به ثبت می‌رساند.

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


2) Google Pixel 6

بهترین گوشی میان رده

گوشی‌هایی که توسط اپل یا سامسونگ ساخته نمی‌شوند، معمولا رقابت بالایی برای جلب توجه مشتریان خودشان را دارند. نمی‌توان انکار کرد که پیکسل ۶ با تمام گوشی‌های قبلی گوگل متفاوت است. از ظاهر جدید و متمایز آن گرفته تا پردازنده تنسور که توسط خود گوگل طراحی شده است و می‌تواند حرف‌های بسیاری برای گفتن داشته باشد.

این گوشی قیمت مقرون به صرفه‌ای را تجربه کرده است و می‌تواند از این تراشه به‌عنوان وجه تمایزی بین گوشی‌های دیگر استفاده کند. گوشی پیکسل ۶ و گوشی پیکسل ۶ پرو توجه بسیاری از مخاطبین را در بازار به خود جلب کرده‌اند و همین کافی است که در لیست بهترین گوشی‌های میان رده ما قرار بگیرند.

بیشترین بار را تراشه جدید تنسور بر دوش کشیده است و این تراشه به گوشی این اجازه را می‌دهد که متون را تشخیص داده و در صورتی که متنی به زبان دیگری نوشته شده باشد، سریعا آن را ترجمه کند. تراشه جدید، ویژگی‌های سری پیکسل را مانند تایپ صوتی و سیستم غربالگری تماس خودکار تقویت کرده است و می‌توانید از موج جدید قابلیت‌های پردازش عکس هم برخوردار شوید.

نکات مثبت بیشتری بعد از تراشه تنسور هم در این گوشی وجود دارد که با نگاهی دقیق‌تر، می‌توانید به آن‌ها پی ببرید. گوگل پیکسل ۶ به‌عنوان یکی از پرچم‌دارهای گوگل، برتری‌های خوبی نسبت به رقبا دارد و می‌تواند یکی از اولویت‌های خرید برای شما نیز باشد.

تراشه‌های جدید تنسور از ویژگی یادگیری ماشین تقویت شده برخوردار است، اما عملکرد کلی آن، یک قدم عقب‌تر از اسنپ دراگون ۸۸۸ است. دوربین اصلی گوگل پیکسل ۶ از سنسور ۵۰ مگاپیکسلی استفاده می‌کند و این در حالی است که دوربین اولترا واید همچنان ۱۲ مگاپیکسلی بوده و همراه با میدان دید ۱۱۴ درجه‌ای در اختیار شما قرار می‌گیرد.

قابلیت Magic Eraser هم سبب شده است بتوانید به‌راحتی افراد و اشیا دیگر را از پس زمینه تصاویر خود پاک کرده و نیازی به استفاده از برنامه‌های ادیت عکس هم نداشته باشید. عمر باتری کمی با تناقض در این گوشی روبرو شده است و در حد متوسط ظاهر می‌شود.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا ۲۰ میلیون تومان + معرفی ۱۰ مدل برتر بازار

اندروید ۱۲، رابط کاربری جدیدی همراه با تصاویر پس زمینه و آیکون‌‌های جدید به همراه داشته است و طراحی گوشی شما را به زیبایی به نمایش می‌گذارد. سیستم گوگل اسیستنت، چندین ویژگی جدید به لطف تراشه تنسور را در اختیار شما می‌گذارد که می‌توانیم به دستیار جدید تماس همراه با سیستم تشخیص با قدرت صوتی اشاره کنیم.

صفحه نمایش .۴ اینچی آن هم از پنل اولد استفاده می‌کند و دارای نرخ تازه‌سازی تطبیقی ۹۰ هرتزی است. گوگل پیکسل ۶ یقینا یکی از سه گوشی برتر این کمپانی است و محصولات کمی در بازار هستند که بتوانند با کارایی آن نسبت به قیمتش رقابت داشته باشند.

ظاهر متمایز آن از نوار افقی دوربین نشات گرفته است و تا پشت گوشی هم کشیده می‌شود. این رویکرد کاملا متفاوت از آرایه دوربین‌ گوشی‌های دیگر است که عموما در گوشه سمت چپ بالای ان‌ها قرار دارد. حتی علیرغم اینکه نوار افقی از پشت پیکسل ۶ بیرون زده است، اما هنگامی که گوشی را به پشت قرار می‌دهید، از لرزش آن جلوگیری خواهد کرد.

در جلوی این گوشی، یک ناچ برای قرارگیری دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی هم در مرکز قرار دارد و یک حسگر اثر انگشت هم در زیر پنل شیشه‌ای صفحه نمایش ۶.۴ اینچی آن قرار می‌گیرد و دقیقا در پایین قرار دارد. شما باید انگشت خود را روی حسگر فشار داده و نگه دارید تا شروع به کار کند.

لمس ساده تاثیری روی آن نمی‌گذارد و حتما باید بتوانید با یک فشار صحیح این کار را انجام دهید. عملکرد این حسگر، کندتر از محصولی مانند گلکسی اس ۲۱ اولترا است، اما مطمئنا به دلیل قیمتی که این گوشی دارد، مشکلی را برای شما ایجاد نخواهد کرد.

ما امیدوار هستیم که گوگل بتواند با یک به‌روزرسانی سریع، عملکرد گوشی را بهینه‌سازی کرده و مشکلات متعدد آن را رفع کند. باید منتظر ماند و دید که در آینده چه تغییراتی در این زمینه صورت خواهد گرفت و چه تغییراتی را می‌توانیم شاهد باشیم. گوگل پیکسل ۶ از استاندارد IP68 استفاده می‌کند که آن را کاملا در برابر نفوذ آب مقاوم کرده و فناوری گوریلا گلس هم برای مقاومت در برابر خط و خش بسیار مناسب خواهد بود.

گوگل پیکسل برای طراحی این گوشی از ۳۰ درصد مواد بازیافتی استفاده کرده است و جذب ضربه‌ها نیز به‌خوبی در این ماده انجام می‌شود. این گوشی از صفحه نمایش نه‌چندان بزرگی استفاده می‌کند که برای قرارگیری در جیب مناسب است و اکثر کاربران، مشکلی از بابت ارگونومی آن نخواهند داشت.

گفتنی است که رزولوشن این صفحه نمایش در حد ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل بوده و وضوح بسیار بالایی به همراه دارد. حاشیه‌های آن نیز حداقلی بوده و به این معنی است که برنامه‌ها فضای لازم برای قرارگیری روی صفحه را خواهند داشت. اگر به دنبال گوشی هوشمندی هستید که نمایشگر آن دارای نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی باشد، گوگل پیکسل ۶ پرو گزینه مناسب‌تری است، اما گوگل پیکسل با نرخ تازه‌سازی تطبیقی ۹۰ هرتز هم گزینه مناسبی است.

زمانی که فعالیت روی صفحه نمایش شما از اسکرول و گیم‌پلی تشکیل می‌شود، گوشی برای ارائه تجربه نرم‌تر، آن را به ۹۰ هرتز افزایش می‌دهد و در باقی موارد هم برای حافظ ماندگاری باتری، به میزان ۶۰ هرتز کاهش پیدا خواهد کرد.

گوگل پیکسل ۶ پرو هم از یک لنز تله فوتو فانتزی در مجموعه دوربین خود استفاده می‌کند که عکس‌برداری را با کیفیت بهتری همراه خواهد کرد. پیکسل ۶ از تنظیمات سنتی برای لنز اولترا واید استفاده کرده است و می‌توانیم یک جهش بزرگ را در بین گوشی‌های این کمپانی تماشا کنیم. چرا که از سنسورهای ۱۲.۲ مگاپیکسلی به این میزان از پیشرفت دست پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا ۴۰ میلیون تومان + معرفی ۲۰ مدل برتر بازار

علاوه بر این، دوربین‌های پیکسل ۶ مجهز به ترفندهای معمول گوگل هستند که عکس‌برداری حرفه‌ای را برای کاربران فراهم می‌کند. گوگل امسال از ابزارهای بسیار جذابی شامل توانایی پاک کردن آسان اشیا و افراد از پس زمینه تصاویر استفاده می‌کند و حتی می‌توانید عکس‌های ثابت را به عکس‌های اکشن تبدیل کرده و تاری‌های آن‌ها را کاملا برطرف سازید.

شما می‌توانید از نرم‌افزار برای حذف تاری از چهره‌ها استفاده کرده و بهبودهایی را هم در نحوه ثبت رنگ پوست توسط دوربین‌ها اعمال کنید. این موضوع برای رنگین پوست‌ها هم بیشترین کاربرد را خواهد داشت. گوگل پیکسل به‌عنوان صاحب تمام ابزارهایی خود در گوشی‌های هوشمند، بهترین نمود از ابزارهایی مانند گوگل‌پلی، درایو و گزینه‌های دیگر را به کاربران خود ارائه داده است و بدون مشکل خاصی می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


3) Xiaomi Redmi Note 10 Pro

بهترین گوشی میان رده

شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو یکی از بهترین گوشی‌هایی است که شیائومی در طی سال‌های گذشته روانه بازار کرده است. این گوشی تجربه کاری بسیار جالبی را برای صاحبان کسب و کار و دانشجویان فراهم می‌کند. ویژگی‌های بسیاری در این گوشی وجود دارد، اما نبود فناوری 5G می‌تواند ضعف بزرگی مخصوصا برای گوشی‌های امروزی باشد.

البته، با توجه به اینکه حداقل دو الی سه سال تا فراگیر شدن فناوری 5G در کشور ایران فاصله داریم، نبود این قابلیت چندان هم برای کسی اهمیت نخواهد داشت. این گوشی برای همیشه از فناوری 4G استفاده خواهد کرد و در آینده باید برای برخورداری از فناوری جدیدتر، حتما گوشی خود را تعویض کنید.

بنابراین، به محدوده مالکیت خود توجه کرده و اگر قصد داریم که مدت زمانی طولانی از گوشی خود استفاده کنید، شاید بهتر است که به تهیه یک گوشی 5G هم فکر کنید. سیستم تثبیت ویدیو، مسئله دیگری است که در این گوشی اهمیت پیدا کرده است.

شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو می‌تواند ویدیوهای 4K‌ را ضبط کند، اما تثبت کننده‌ای بالاتر از 1080p وجود ندارد و در بسیاری از سناریوها نیز کاملا بی فایده عمل می‌کند. این‌ها همه نکات منفی ماجرا هستند، اما در باقی مسائل، ردمی نوت ۱۰ پرو می‌تواند مانند یک الماس در بین گوشی‌های شیائومی بدرخشد. این گوشی از صفحه نمایش بزرگ همراه با پنل اولد استفاده می‌کند که به نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی نیز مجهز شده است.

تراشه اسنپ دراگون 732G نیز در این گوشی به کار رفته است که برای اکثر تسک‌ها و برنامه‌های شما کافی است و حتی می‌توانید از بهترین اسپیکرهای موجود هم استفاده کنید. شما به یک دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی قوی هم نیاز دارید که کارایی بالایی برای عکس‌برداران حرفه‌ای دارد.

البته چندان به تعداد مگاپیکسل‌های آن توجه نکنید، چرا که، عملکرد آن صرفا در حد قیمتش است و در حالت شب هم می‌توانید عکس‌های خوبی را تهیه کنید. یک دوربین ماکرو فوق‌العاده خوب هم در اختیار شما قرار دارد و می‌توانید مانند اکثر دوربین‌های ماکرو گوشی‌های ارزان قیمت از آن استفاده کنید. عکاسی از طبیعت هم با این گوشی بسیار عالی جلو خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی سامسونگ؛ مناسب‌ترین گوشی از این برند برای شما کدام است؟

باتری ردمی نوت ۱۰ پرو نیز دوام بسیار خوبی دارد و حتی اگر از صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی استفاده برای اسکرول نرم‌تر استفاده کنید، این باتری همچنان ماندگاری بالای خود را حفظ می‌کند. مواد استفاده شده در طراحی این گوشی هم بسیار عالی بوده است و چندین سال ماندگاری بالایی خواهد داشت. این گوشی از شیشه گوریلا گلس استفاده می‌کند و پلاستیکی در آن به کار نرفته است.

با توجه به اینکه گوشی‌های پرچم‌دار اندروید هم این روزها از پلاستیک بی‌بهره نیستند، نبود این ترکیب در این گوشی، یقینا باید به فال نیک گرفته شود. قوی‌ترین رقیب این محصول را می‌توانید پوکو ایکس ۳ بدانیم که همین شرکت همراه با وزن سنگین‌تر و ضخامت بیشتر روانه بازار کرده است.

این گوشی به‌جای پنل اولد از صفحه نمایش LCD استفاده می‌کند و کمتر تجملاتی ظاهر شده است. پوکو ایکس ۳ هم همچنان یک خرید عالی برای شما است و حتی به جای آن می‌توانید Realme X50 5G را نیز مدنظر داشته باشید که مجهز به فناوری جدید ارتباطی هم بوده و نقص آشکار ردمی نوت ۱۰ پرو را نخواهد داشت.

شیائومی در این گوشی از ترکیبی از ویژگی‌های رده بالا استفاده کرده است و طراحی آن هم کاملا مشابه با گوشی‌های گران قیمت در اختیار شما قرار می‌گیرد. این گوشی دارای جک هدفون هم بوده مانند گوشی‌های ارزان قیمت می‌توانید از این قابلیت بسیار مهم استفاده کنید. پشت ردمی نوت ۱۰ پرو هم از گوریلا گلس خمیده استفاده می‌کند و پلاستیکی نیست.

تنها نشانه آشکاری که نشان می‌دهد ردمی نوت ۱۰ پرو یک گوشی مقرون به صرفه است، این است که کناره‌های آن از پلاستیک ساخته شده است و فلزی را در این بخش نمی‌بینیم. البته در صورت استفاده از یک قاب می‌توانید این نقص را هم بپوشانید.

طراحی بزرگ سری ردمی سبب محبوبیت هرچه بیشتر آن شده است و قرارگیری آرایه دوربین بزرگ در پشت آن، سبب می‌شود که بیشتر آن را دوست داشته باشیم. لنز اصلی دارای پوشش نقره‌ای رنگ بوده و براقی خاصی هم به همراه دارد. کانتورینگ آن دو سطحی است و دوربین را حتی از آن‌چه که هست، کامل‌تر نشان می‌دهد.

صفحه نمایش شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو نیز کاملا مثال زدنی است. این گوشی از صفحه نمایش بزرگ ۶.۶۷ اینچی در این زمینه استفاده می‌کند که وضوح ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل داشته و همراه با پنل اولد و ۱۲۰ هرتزی در اختیار شما خواهد بود. وضوح این گوشی بسیار عالی بوده و همراه با کنتراست دقیق در اختیار شما قرار می‌گیرد.

این صفحه نمایش فضای کافی برای نمایش همه چیز را دارد و برای ویدیو و تجربه بازی بهترین انتخاب خواهد بود. پنل اولد آن یک ویترین عالی برای نرخ تازه‌سازی بالا است و نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی هم سبب می‌شود که تصاویر با دو برابر نرخ استاندارد به‌روزرسانی شوند.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی شیائومی؛ رقابتی هیجان انگیزی از سری می، ردمی نوت و پوکو !

همین روند هم کافی است که بتوانید برنامه‌های خود را با خیال راحت‌تری از اکثر گوشی‌های مقرون به صرفه بازار اجرا کنید. گوشی‌های ارزان قیمت همراه با نرخ تازه‌سازی بالا، نکته چندان جدیدی نیستند، اما تعداد کمی از نمونه‌های LCD بازار را می‌بینیم که اسکرول همراه با کنتراست بالا را در اختیار کاربران خودشان می‌گذارند.

این مزیتی است که شیائومی جلوتر از برندهای دیگر برای گوشی‌های خود فراهم می‌کند. مشکلی در این زمینه نمی‌بینیم و صفحه نمایش به‌صورت کامل موفق می‌شود که نمره قبولی را دریافت کند. شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو دقیقا از همان تراشه‌ای استفاده می‌کند که در این رده قیمت انتظارش را داشتیم.

این تراشه اسنپ دراگون 732G نام دارد و پردازنده میان رده‌ای است که با برخی از بهینه‌ سازی‌ها برای بازی در اختیار شما قرار می‌گیرد. این تراشه از نظر گرافیکی نیز کلاک ساعت بالاتری را در اختیار شما می‌گذارد و می‌تواند بازی‌ها را با تنظیمات گرافیکی نسبتا بالا در اختیار شما گذارد. البته این قدرتمندترین پردازنده‌ای نیست که در اختیار شما قرار دارد، اما هنوز هم می‌تواند در بین سایر رقبای خود، ردمی نوت ۱۰ پرو را در جایگاه خوبی قرار دهد.

این گوشی سنجش بنچمارک خوبی را از خود ثبت کرده است و امتیازات آن تشابه زیادی با پوکو ایکس ۳ دارد. توصیه ما به شما این است که اگر به دنبال محصولی هستید که با قیمت کمتر، مشخصات فنی جلوتر از رقبا را برای‌تان داشته باشد، می‌توانید ردمی نوت ۱۰ پرو یا پوکو ایکس ۳ را مدنظر داشته باشید.

این گوشی از سنسور دوربین با دریچه دیافراگم f/1.9 استفاده می‌کند که دارای مشخصات چشم نوازی بوده و بیش از تمام بخش‌های این گوشی می‌تواند خودنمایی کند. سنسور بعدی آن هم ۵ مگاپیکسلی است و دریچه دیافراگم f/2.4 دارد. بنابراین، کاملا می‌توانید به کیفیت تصاویر گرفته شده توسط این گوشی اعتماد کامل داشته باشید.

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


4) OnePlus Nord 2

بهترین گوشی میان رده

وان پلاس نورد ۲ چیزهای زیادی می‌تواند برای گفتن داشته باشد. اولین گوشی سری نورد در سال گذشته، گوشی میان رده‌ای است که می‌تواند ترکیبی بی عیب و نقص از طراحی و عملکرد را برای شما فراهم کند. این گوشی ارزشی فراتر از این سری را دارد و می‌تواند در بازار داغ رقابتی گوشی‌های میان رده، ارزش خودش را بارها ثابت کند.

گوشی‌های شیائومی و ریلمی به‌طور فزاینده‌ای در این بازار قدرت نمایی می‌کنند و وان پلاس نیز با نورد ۲ می‌تواند وارد این جرگه رقابتی شود. این گوشی عملکردی خوب متمایل به عالی را دارد و تنها کافی است که نگاهی به مشخصات فنی آن انداخته و خودتان آن را تحلیل کنید. این گوشی طراحی وان پلاس ۹ را به ارث برده است.

بیشترین امکانات گوشی که به چشم می‌آید، در ماژول دوربین آن نهفته است. این گوشی از تنظیمات دوربین گوشی‌های بالارده استفاده می‌کند و بیشتری برتری را در این زمینه دارد. این گوشی ضخامت متوسط ۸.۳ میلی‌متری دارد و تقریبا متناسب با این رده از گوشی‌های هوشمند است.

طیف رنگی متنوعی را هم می‌بینیم که امکان انتخاب آگاهانه‌تر را به مخاطبین داده است و می‌توانید از آبی، خاکستری سیرا و گزینه‌های رنگی دیگر استفاده کنید. مدل سبز گیاهی را هم می‌بینیم که شاید در مناطق دیگر جهان وجود نداشته باشد. کیفیت ساخت این گوشی هم با وان پلاس ۹ برابری می‌کند و این کمپانی از گوریلا گلس ۵ در صفحه نمایش استفاده کرده است.

پشت گوشی نیز به این فناوری محافظتی مجهز شده است و یک قاب پلاستیکی برای نگه داشتن همه این ابزارها کافی بوده است. با توجه به این رده قیمت، گواهی IP برای این گوشی تهیه نشده است و بنابراین، باید از نفوذ آب به داخل آن جلوگیری کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین مرورگر اندروید + معرفی 5 مورد از محبوب ترین مرورگرها

صفحه نمایش این محصول قدرت بالایی دارد و همان‌طور که در نسل ابتدایی این سری از نقاط قوتش بود، حال در OnePlus Nord 2 نیز همین روند را تکرار کرده است. این گوشی از یک پنل آمولد در صفحه نمایش استفاده می‌کند که قطر آن ۶.۴۳ اینچ بوده و اندازه مناسب آن برای نمایش محتواهای رسانه‌ای مختلف کافی خواهد بود.

البته این صفحه نمایش به‌اندازه‌ای هم کوچک انتخاب شده است که وان پلاس بتواند اندازه آن را نسبتا جمع و جور نگه داشته و امکان کار با ارگونومی بیشتر را فراهم کند. بازتولید رنگ‌ها توسط این گوشی بسیار عالی بوده است و می‌توانید از صفحه نمایش روشن همراه با دید حداکثری بسیار عالی در این محصول برخوردار شوید.

این گوشی دارای نرخ تازه‌سازی ۹۰ هرتزی بوده و احساس نرمی و واکنش پذیری بسیار خوبی را می‌توانید همراه با آن داشته باشید. مزایای دیگری مانند نرخ فریم عالی برای بازی نیز در این گوشی وجود دارد و می‌توانید با یک هزینه پایین‌تر، همان امکاناتی را داشته باشید که گوشی‌های بالا رده در اختیار شما قرار می‌دهند.

البته مایه شرمساری است که استاندارد سریع‌تر صفحه نمایش در این گوشی وجود ندارد، اما واقعا جهز به ۱۲۰ هرتز چندان برای این گوشی نیاز نبوده است و همین ۹۰ هرتز هم می‌تواند تغییر را به‌طور واضح نسبت به ۶۰ هرتز برای شما به نمایش گذارد. چشم‌گیرترین نکته در مورد OnePlus Nord 2، این است که این گوشی از تراشه اسنپ دراگون استفاده نمی‌کند.

نسخه سفارشی تراشه Dimensity 1200 در این گوشی به کار رفته است و همراه با چند ویژگی هوش مصنوعی پیشرفته در اختیار شما قرار می‌گیرد. این امکانات به خودی خود هیجان انگیز هستند، اما با توجه به اینکه اسنپ دراگون نام معتبرتری بوده و امکانش را نیز پس داده است، نمی‌دانیم که با چه عملکردی در نهایت روبرو هستیم و کاربران نیز به سختی اعتماد خواهند کرد.

تشخیص صحنه برای دوربین و برخی از بهبودهای موجود در وضوح و رنگ برای بخش فیلم‌برداری، همه امکاناتی هستند که توسط همین تراشه برای سیستم دوربین فراهم شده‌اند. البته نکته اینجاست که این تراشه از نظر فنی یک تراشه پرچم‌دار است و با قیمت پایین‌تر در اختیار این گوشی هم قرار گرفته است.

از نظر عملکردی، هنوز هم این تراشه اسنپ دراگون ۸۸۸ است که در وان پلاس ۹ و وان پلاس ۹ پرو به کار رفته و نتایج بهتری را ثبت می‌کند. این گوشی جهش عملکردی ۳۷ درصدی نسبت به نسل اولیه این گوشی را به همراه داشته است و در برخی از تست‌ها نیز شاهد عملکرد بهتر از نظر گرافیکی بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی هواوی؛ از انتظارات تلخ تا واقعیت‌های شیرین!

تجربه شما با سیستم نرم‌افزاری گوشی هم کاملا روان خواهد بود و هیچ گونه لگ یا کاهش سرعت در آن مشاهده نخواهید کرد. این گوشی سرعت شارژ بسیار بالایی دارد، اما به شخصه تمایل داشتم که وان پلاس از فناوری شارژ سریع‌تری در این گوشی خود استفاده کند.

OnePlus Nord 2 از شارژ سیمی ۶۵ واتی پشتیبانی می‌کند که در آزمایش‌ها، توانست باتری را در عرض ۱۵ دقیقه به میزان ۵۹ درصد افزایش دهد. زمانی که نیم ساعت آن را به شارژ متصل کنید، شارژ ۱۰۰ درصد در اختیار شما خواهد بود. شارژ بی‌سیم در این گوشی پشتیبانی نمی‌شود، اما با توجه به قیمت این گوشی، چندان هم جایی برای تعجب باقی نمی‌گذارد.

باتری این گوشی دارای ظرفیت ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی است و نسبت به سال گذشته دچار ارتقا شده است. این باتری برای استفاده یک روزه کافی است و حتی با استفاده متوسط، می‌توانید یک روز و نیم از آن بهره ببرید. در یک نگاه، می‌توان متوجه شد که این گوشی از تنظیمات دوربین بسیار خوبی استفاده کرده است و دوربین سلفی دوگانه آن هم نسبت به نسل گذشته به یک سنسور تقلیل پیدا کرده است.

دوربین عقب چهارگانه آن هم‌اکنون دارای سه سنسور است و همه سنسورهای فرعی با قدرت دو مگاپیکسلی می‌توانند شرایط خوبی را برای عکس‌برداری فراهم کنند. وان پلاس کاملا با فکر این کارها را انجام داده است و با کاهش هزینه‌های گوشی، همان کیفیت عالی همیشگی را برای شما فراهم خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی ال جی؛ خوش دست، با کیفیت و اقتصادی!

این گوشی به‌خوبی اثبات کرده است که برندهای دیگر مانند وان پلاس هم می‌توانند همان عملکرد شاهکار شیائومی و Realme را فراهم کنند و امکان رقابت بیشتر بین برندهای فرعی در این رده وجود دارد. وان پلاس به جز گوشی‌های پرچم‌دار خود، گویا با OnePlus Nord 2 می‌تواند رقابت تازه‌ای را در بین گوشی‌های میان رده هم ایجاد کرده و شرکت‌های دیگر را نیز به این کار دعوت کند.

گوشی‌های این رده همیشه در صدد هستند که امکانات خودشان را به گوشی‌های بالا رده نزدیک کرده و هزینه تولید گوشی را افزایش ندهند. این موضوع سبب علاقه‌مندی بیشتر کاربران و فروش بیشتر می‌شود. این کار فعلا توسط شیائومی به بهترین شکل ممکن انجام شده است و برندهای دیگر نیز ناچارا باید چنین امری را پیاده‌سازی کنند. باید منتظر ماند و دید که این رده با چه تغییراتی روبرو خواهد شد. ما کاملا می‌دانیم که این رقابت‌ها در نهایت به نفع مشتریان خواهد بود.

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


عوامل مهم در انتخاب گوشی میان رده

فاکتورهای مهم زیادی وجود دارد که شما هنگام انتخاب می‌توانید به آن‌ها توجه کنید. اما انتظارات شما از گوشی میان رده، باید در حد قیمت آن باشد. البته ذکر این نکته هم بد نیست که به دلیل شدت رقابت ایجاد شده در این رده، کمپانی‌های مختلف گوشی‌های بسیار عالی را با قیمت پایین‌تر در اختیار شما می‌گذارند و حتی می‌توانید امکاناتی فرای تصورات خود را با هزینه‌ای پایین به همراه داشته باشید.

چنین روندی فوق‌العاده عالی است و سبب می‌شود که حتی صفحه نمایش اولد با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز در این رده وجود داشته باشد.

شما می‌توانید به طراحی گوشی مدنظر خود توجه کرده و ببینید که ارگونومی و کیفیت ساخت آن تا چه حدی برای‌تان اهمیت بیشتری دارد. زیبایی گوشی مثل همیشه مانند مشخصات فنی برای خریداران اهمیت دارد و حس اعتماد به نفس و جذابی برای‌مان خواهد داشت.

بنابراین، مهم است که گوشی ما از چه مواد اولیه‌ای تهیه شده باشد. این گوشی‌ها معمولا از بدنه پشتی پلاستیکی همراه با بدنه جلویی شیشه‌ای ساخته می‌شوند. اما گزینه‌های بهتری هم وجود دارد که مانند گوشی‌های بالا رده، بدنه تماما شیشه‌ای یا فلزی را در اختیار شما می‌گذارند.

تراشه، یکی دیگر از فاکتورهای بسیار مهم است. کمپانی‌ها، در این زمینه معمول وسواس به خرج نداده و از تراشه‌های بسیار نزدیک به عملکرد گوشی‌های بالا رده خود استفاده می‌کنند. نمونه‌های بالا همین حرف ما را اثبات می‌کنند و دیدیم که از نظر اجرای برنامه‌های مختلف، نرم بودن رابط کاربری گوشی و حتی اجرای بازی‌های مختلف در تنظیمات گرافیکی متوسط، هیچ کدام از این گوشی‌ها دچار مشکل نمی‌شوند.

استفاده از تراشه بهتر، به معنای معنای بیشتر باتری و حتی قابلیت‌های بیشتر برای دوربین است و هر کمپانی بزرگی دوست دارد که چنین خصلت‌هایی در محصولش وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی شیائومی از نظر باتری + مشخصات کامل

دوربین، ممکن است نقطه عطفی باشد که معمولا گوشی‌های میان‌رده در آن با مشکل روبرو می‌شوند. گوشی‌های میان رده نمی‌توانند از سنسورهای چندتایی و گران قیمت استفاده کنند. به همین دلیل، معمولا عکاسان حرفه‌ای نمی‌توانند حساب چندان ویژه‌ای روی آن‌ها باز کنند.

باید انتظارات خود از دوربین گوشی‌های میان رده را تقلیل کرده و به چند سنسور ساده برای عکس‌برداری عالی در طول نور روز اکتفا کنید. البته گزینه‌هایی هم وجود دارند که حتی در نور شب عکس‌برداری مناسبی دارند و بسته استراتژی کمپانی، می‌توانید این فاکتور را ابتدا بررسی کرده و سپس خرید خود را نهایی کنید.


سخن آخر

در این مطلب سعی کردیم که به‌صورت کامل به گوشی‌های میان‌رده پرداخته و جمعی از آن‌ها را به شما معرفی کنیم. می‌دانید که این مطلب در آینده به‌روزرسانی خواهد شد و می‌توانید با گوشی‌های میان رده بسیار بیشتری آشنا شوید.

برندهای مختلف وارد عمل خواهند شد و همه ساله با محصولات بهتری می‌توانیم انتخاب نهایی خود را انجام دهیم. این گوشی‌ها به دلیل هزینه پایینی که روی دست خریداران می‌گذارند، معمولا زودتر از موعد تعویض شده و کاربران با حقوق متوسط هم می‌توانند تقریبا هر دو سال یک بار، گوشی خودشان را تعویض کنند.

شما نیز می‌توانید نظرات خود را در این رابطه با ما به اشتراک گذارید. فکر می‌کنید چه برندهایی بهترین عملکرد را در رده گوشی‌های میان‌رده از خود بر جای گذاشته‌اند؟ انتخاب نهایی شما از بین گوشی‌های میان رده کدام موردها هستند؟ جای کدام گوشی در این لیست خالی است؟ می‌توانید در بخش کامنت‌ها با ما همراه شده و با کاربران دیگر هم در این مورد بحث کنید.

بهترین گوشی میان رده از نگاه مقداد آی تی کدام است؟

Honor 50, Google Pixel 6, Xiaomi Redmi Note 10 Pro, OnePlus Nord 2, این گوشی ها جزو بهترین گوشی های میان رده در بازار فعلی ایران هستند که در این مقاله به شرح کلی مشخصات آن ها پرداخته ایم.

قیمت گوشی های میان رده چقدر است؟

بازه قیمت گوشی های میان رده در بازار ایران بین 5 میلیون تا 12 میلیون بر حسب برند و عملکرد متغیر است.

پرطرفدارترین گوشی میان رده در دنیا کدام است؟

Xiaomi Poco F3 این موبایل در صدر لیست پرفروش ترین گوشی های میان رده در سال 2022 شناخته شده است.

شما میتوانید برای خرید گوشی و مطالعه مطالب بیشتر به فروشگاه و مجله مقداد آی تی مرااجعه کنید.