• رها فهیمی
    نویسنده: رها فهیمی

به‌طور کلی می‌توانیم بگوییم که سرفیس لپ تاپ به‌عنوان یک نوت بوک ظاهری خیره کننده به‌همراه دارد و در کنار تمام امکاناتی که دارد، یک سری معایب هم برای آن ذکر شده است. مواد استفاده شده در آن معمولا درجه سوم است و از لپ تاپ‌های دیگر هم قابل تشخیص هستند.

کارایی کافی برای پاسخ‌گویی به استفاده روزانه کاربران در این لپ تاپ‌ها فراهم شده است و خریدی ارزشمند در بازار برای علاقه‌مندان محسوب می‌شود. افکت صفحه نمایش و دقت بالا در نمایش محتواها سبب می‌شود که دید مثبت و بسیار خوبی نسبت به آن داشته باشید. سرفیس بوک‌ها هم بهره‌وری کاربر را بهبود بخشیده و می‌توانند سال‌های بیشتری ماندگاری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: مقایسه لپ تاپ لنوو و دل؛ بررسی مدل های برتر بازار

اگرچه، اسلات رابط No Raiden 3 را هم داریم که در کنار مشکلات نگهداری و تجربه ضعیف سیستم، می‌توانند نکات مهمی باشند. اما همین اسلات‌ها هستند که شخصیت کلی سرفیس‌ها را ایجاد می‌کنند. اگر می‌توانید این معایب لپ تاپ مایکروسافت را تحمل کنید، سرفیس‌ها همان چیزهایی هستند که در بازار به آن نیاز دارید و نیازهای شما را کاملا عالی برطرف خواهد کرد.

مایکروسافت یک کنفرانس مطبوعاتی جهانی هم در شانگهای برگزار کرده است. می‌توان گفت که این اولین کنفرانس مطبوعاتی جهانی مایکروسافت در چین بود بوده است که رسما از سرفیس استودیو، سرفیس لپ تاپ و سرفیس پرو جدید خود رونمایی کرد.

معایب لپ تاپ مایکروسافت


محبوبیت لپ تاپ‌های سرفیس

عرضه لپ تاپ یکی از کسب و کارهای اصلی کمپانی مایکروسافت است و محصولات سرفیس اکنون به سهم سه ماهه یک میلیارد دلاری کسب و کار بازار تبدیل شده‌اند. این کنفرانس مطبوعاتی جهانی در چین هم نشان دهنده تاکید مایکروسافت روی بازار چین بوده است. با بازگشت محصولات سرفیس مایکروسافت، این لپ تاپ‌ها علاوه بر آمریکا، می‌توانند در مناطق دیگر جهان هم طرفدارانی داشته باشند.

می‌توان گفت که این اولین کامپیوتر نوت بوک معمولی است که توسط مایکروسافت راه‌اندازی شده است. این دستگاه از بدنه تمام فلزی استفاده می‌کند و وزن آن هم تنها ۱.۲۵ کیلوگرم است. ضخامت این دستگاه هم ۱۴.۵ میلی‌متر عنوان شده است.

بیشتر بخوانید: بهترین لپ تاپ مایکروسافت؛ انتخاب حرفه ای ها در هر شرایطی!

این دستگاه در چهار رنگ نقره‌ای، بنفش، آبی کبالت و طلایی گرافیتی روانه بازار شده است. مهم‌ترین نکته هم این است که این لپ تاپ با سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ اس در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. این سیستم عمدتا معلمین و دانش آموزان را هدف قرار داده است تا در دوران کرونا بتوانند فروش خوبی را تجربه کنند. این دستگاه‌ها ایمنی بسیار بالایی دارند و طوری طراحی شده‌اند که کاملا مناسب قشری باشند که از آن استفاده می‌کنند.

بسیاری از کاربران این سیستم را به خوبی نمی‌شناسند و همین سبب شده است که انتخاب اشتباهی را در بازار انجام دهند. بنابراین، ما سعی می‌کنیم که نگاه بهتری به این دستگاه‌ها انداخته و با معایب لپ تاپ مایکروسافت و مزایای آن‌ها به خوبی آشنا شویم.

معایب لپ تاپ مایکروسافت


چرا مایکروسافت سری سرفیس را ایجاد کرد؟

قانون تجارت می‌گوید که: «تولید کنندگان درجه یک مشخصات را تعیین می‌کنند و تولید کنندگان درجه دو هم برند را می‌سازند». اگرچه، خطوط تولید سرفیس پرو و سرفیس بوک همچنان وجود دارد، اما هر دوی آن‌ها از زبان طراحی دو در یک نوت بوک‌های تبلت استفاده می‌کنند.

حتی پس از یک دوره توسعه، بازار تا حدودی تحمل چنین محصولاتی را دارد. اما در مقایسه با نوت بوک‌های سنتی، بازار لپ تاپ‌های ۲ در ۱ هنوز هم خیلی کوچک است و تا رسیدن به سهم بازار نوت بو‌ک‌های سنتی فاصله دارد.

بیشتر بخوانید: مقایسه لپ تاپ ایسوس با اچ پی؛ کدام ارزش خرید بیشتری دارد؟

مایکروسافت مشتاقانه امیدوار است که نوت بوک‌های سنتی نیز بتوانند از قابلیت لمسی استفاده کنند. در عین حال، شما می‌توانید سیستم خود را بهتر پیاده‌سازی کنید و اجازه دهید که صفحه لمسی متعلق به ویندوز ۱۰ به بالاتر در قلب کاربران ریشه کند. این همان داستان به وجود آمدن سرفیس لپ تاپ بود.


طراحی ساده و صفحه نمایش متفاوت

لپ تاپ‌های سرفیس مایکروسافت از طراحی ساده و مواد آلیاژی آلومینیومی استفاده می‌کنند. این محصولات در قالب چهار رنگ شامل پلاتینیومی روشن، تیره شرابی، آبی کبالت خاکستری و طلایی گرافیتی ارائه می‌شود. لپ تاپ‌های سرفیس برای اولین‌بار از پلاتینیوم استفاده کرده‌اند و در بازار چین هم محبوبیت زیادی دارند.

رنگ‌های دیگر هم همچنان روانه بازار می‌شود و سبب می‌شود که شکل و شمایل متفاوتی نسبت به محصولات دیگر بازار داشته باشند.

سادگی بیش از اندازه سبب می‌شود که بسیاری آن را از معایب لپ تاپ مایکروسافت بدانند. ضخامت نازک و سبک سرفیس لپ تاپ هم قابل ذکر بوده است. ضخیم‌ترین دستگاه این سری ۱۴.۴۷ میلی‌متری بوده و باریک‌ترین گزینه هم تنها ۹.۹۳ میلی‌متری است.

معایب لپ تاپ مایکروسافت

در مقابل، می‌توانیم به ضخامت مک بوک پرو اشاره کنیم که ۱۸ درصد نازک‌تر از نسل قبلی شده است و تنها به ۱۴.۹ میلی‌متر می‌رسد. لپ تاپ XPS 13 کمپانی دل را هم در بازار داریم که به اندازه ارزش اسمی خودش ظاهر شده است. ضخامت معادل ۱۵ میلی‌متر در ضخیم‌ترین بخش برای این لپ تاپ تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: مقایسه لپ تاپ ایسوس با اپل؛ دو غول قدرتمند در مقابل هم

از نظر وزن هم سرفیس لپ تاپ تنها ۱.۲۵ کیلوگرم وزن دارد. در مقابل می‌توانیم به مک بوک پرو با وزن ۲.۰۴ کیلوگرمی اشاره کنیم. مقایسه ساده داده‌ها موقعیت لپ تاپ سرفیس را کاملا مشخص می‌کند. این موضعیت رقابت پذیری آن را هم مشخص کرده و از نظر قابلیت حمل هم شرایط را مشخص خواهد کرد.


ضخامت بالا؛ عاملی برای حمل نه‌چندان آسان

یکی از معایب لپ تاپ مایکروسافت این است که ضخامت بالای آن قرار دادنش در کیف و کوله پشتی را کمی سخت‌تر از لپ تاپ‌های دیگر خواهد کرد. این کار دیگر به سادگی لپ تاپ‌های کمپانی‌های دیگر نیست. اما حداقل این لپ تاپ وزن پایین‌تری دارد و کمی شرایط را برای حمل ساده‌تر خواهد کرد.

در قسمت جلویی دستگاه می‌توانیم ببینیم که لپ تاپ سرفیس مایکروسافت از نمایشگر ۱۳.۵ اینچی به بالا برخوردار است و یک تفاوت مشخص بین محصولات دیگر بازار با این سری‌ها وجود دارد. به‌طور مثال می‌توانیم به سرفیس لپ تاپ اشاره کنیم که رزولوشن معادل ۲۲۵۶ در ۱۵۰۴ پیکسل داشته و تراکم پیکسلی آن هم می‌تواند به ۲۰۱ پیکسل در هر اینچ برسد.

معایب لپ تاپ مایکروسافت

اگرچه، این میزان در مقایسه با رزولوشن ۳۰۰۰ در ۲۰۰۰ پیکسل سرفیس بوک کمی کاهش یافته است، اما عملکرد کلی هنوز هم بسیار رضایت بخش است. نسبت تصویر هم روی ۳:۲ قرار گرفته است و قابلیت پشتیبانی از لمس ۱۰ نقطه همچنان در صفحه نمایش وجود دارد.

بیشتر بخوانید: مقایسه لپ تاپ لنوو و ایسر؛ تقابل برند تازه نفس و قدیمی

با کیفیت این قابلیت می‌توانید تجربه بصری بهتری را داشته و چند کار خلاقانه هم با آن انجام دهید. شایان ذکر است که صفحه نمایش لپ تاپ‌های سرفیس به فناوری PixelSense مجهز شده است و عملکردهای لمسی و نوشتاری را به‌صورت بهینه‌سازی شده در اختیار علاقه‌مندان قرار خواهد داد. این لپ تاپ می‌تواند ۱۰۰ درصد از فضای رنگی RGB را پوشش دهد.


نکات مهم صفحه نمایش

کالیبراسیون سفارشی رنگ هم به واسطه این لپ تاپ قابل انجام است. حاشیه باریک اطراف نمایشگر هم می‌تواند فضای خلاقانه‌تری را در اختیار کاربران گذارد. علاوه بر این، لپ تاپ سرفیس از باریک‌ترین ماژول لمسی LCD الستفاده می‌کند که با کوچک‌ترین اختلاف منظر در بین تمام لپ تاپ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در تجربه واقعی، تفاوت آشکاری هم بین جلوه نمایشگر سرفیس لپ تاپ و سرفیس بوک وجود ندارد.

در مقایسه با نوت بوک‌های مجهز به نمایشگر فول اچ دی معمولی، این صفحه نمایش بسیار بهتر ظاهر شده است. به نظر می‌رسد که مایکروسافت از این روش استفاده می‌کند تا تعیین کند که اگرچه موقعیت‌یابی نه‌چندان خوب سرفیس بوک جزو معایب لپ تاپ مایکروسافت محسوب می‌شود، اما کاربران می‌توانند به همان تجربه بصری مشابه دست پیدا کنند.

معایب لپ تاپ مایکروسافت

سرفیس لپ تاپ سطح بالایی از موقعیت یابی را ارائه می‌کند و این مورد همیشه جزو معایب لپ تاپ سرفیس بوده است. از نظر جزئیات، بالای صفحه نمایش لپ تاپ هم به‌طور کامل مجهز شده است. دوربین این لپ تاپ‌ها از قابلیت Windows Hello استفاده می‌کنند و چندین المان هم به‌صورت کاملا مخفی تنظیم شده‌اند.

بیشتر بخوانید: مقایسه لپ تاپ ایسوس با مایکروسافت؛ انتخاب بین عالی و عالی‌تر!

دوربین جلویی این لپ تاپ هم کیفیت 720p را فراهم کرده است و اجزای آن به میکروفون‌های آرایه‌ای دوگانه در سمت چپ و راست مجهز هستند. وسط این این بخش نیز شامل یک سنسور مادون قرمز و یک سنسور فاصله نوری است. در معایب لپ تاپ مایکروسافت می‌توانیم به کیفیت نه‌چندان بالای این موارد اشاره کنیم که علیرغم قیمت بالا، همواره انتظار بیشتری داشته‌ایم.


توجه مایکروسافت به جزئیات

تنها چیزی که به وضوح قابل مشاهده است، دوربینی است که نشان می‌دهد مایکروسافت سخت روی جزئیات کار کرده است. اگر نازکی و سبک بودن اولین حسی است که سرفیس لپ تاپ‌ها برای شما فراهم می‌کنند، پس وقتی که صفحه نمایش را روشن می‌کنید، طراحی منحصربه‌فرد C-side هم دو نکته بزرگ برای این نوت بوک تلقی می‌شود.

صفحه کلید ویژه این لپ تاپ‌ها از مواد آلکانترا ساخته شده‌اند که دارای صفحه لمسی و اندازه کافی هستند. ابعاد آن به ۱۰۵ میلی‌متر در ۷۰ میلی‌متر رسیده است و با مواد شیشه‌ای تکمیل می‌شود. این طراحی هنوز هم در برابر سایش کاملا مقاوم است و دیگر طراحی نه‌چندان خوب چند سال گذشته را شاهد نیستیم. مایکروسافت به‌خوبی از معایب لپ تاپ سرفیس خود آگاه بوده و در صدد رفع آن‌ها قرار گرفته است.

معایب لپ تاپ مایکروسافت

بخش C-side از آلکانترا ساخته شده است و دکمه‌ها نیز می‌توانند حس خوبی را فراهم کنند. وقتی که صحبت از مواد آلکانترا می‌شود، ممکن است همه نتوانند حس بصری خوبی نسبت به آن داشته باشید. در معایب لپ تاپ مایکروسافت هم به این مورد اشاره شده است و بسیاری از صندلی‌های خودروهای اسپرت رده بالا از این ماده استفاده می‌کنند که در لمس با کمی ظرافت ضمخت روبرو است.

بیشتر بخوانید: مقایسه لپ تاپ لنوو و اچ پی + محبوبیت کدام بیشتر است؟

چرا که لایه اولئوفوبیک به آن اضافه شده است و احساسی شبیه به لمس خواهد داشت. مایکروسافت از یک سری روش‌ها مانند آبگریز کردن و تمیز کردن بهتر استفاده کرده است تا بتواند این مشکل را برطرف سازد. رسیدن به ضخامت معین هم سبب می‌شود که کل ناحیه تماس کف دست C-side هم بسیار نرم به نظر می‌رسد.


سطح فیدبک دکمه‌های لپ تاپ

بنابراین، وقتی که کاربران از آن استفاده می‌کنند، مواد نرم می‌توانند بازخورد خوبی را برای کاربران به ارمغان داشته باشند و دیگر آن معایب لپ تاپ مایکروسافت وجود نخواهند داشت. دیگر حس سختی صفحه کلید سرفیس لپ تاپ وجود ندارد و به‌دلیل طراحی ۱.۵ میلی‌متری هر کلید در آن، می‌توانید راحت‌تر تایپ کرده و سرعت را بالا ببرید. این عملکرد تحسین برانگیز است و باید گفت که برای یک نوت بوک با این رده قیمت کاملا خوب و مناسب است.

میزان قدرت لازم برای فشار دادن کلیدها نیز کاملا مناسب هستند و مشکل خاصی را در این زمینه نمی‌بینیم. این دکمه‌ها خیلی سنگین یا سبک نیستند و پس از تایپ طولانی مدت خسته نخواهید شد. صفحه کلید مات هم می‌تواند تا جد زیادی سایش و پارگی صفحه کلید را کاهش دهد.

معایب لپ تاپ مایکروسافت

گفتنی است، با وجود اینکه سرفیس لپ تاپ از صدای دالبی پریمیوم پشتیبانی می‌کند، اما هیچ سوراخ خروجی اسپیکر در آن تعریف نشده است و جزو معایب لپ تاپ مایکروسافت در مدل‌های مختلف بوده است. در عوض، شما می‌توانید اسپیکرهایی را داشته باشید که زیر کلیدهای کیبورد قرار دارند و صدا از طریق شکاف بین کلیدها و صفحه کلید منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: مقایسه لپ تاپ ایسوس و ام اس ای + کدام مناسب گیمینگ است؟

ضمن اینکه چیدمان هم ذخیره‌سازی شده و حس تکنولوژی بهتری را برای افراد مختلف فراهم می‌کند. با توجه به ممیزی‌های مختلفی هم که صورت گرفته است، عملکرد لپ تاپ سرفیس بسیار رضایت بخش است. حتی اگر آهنگ را با بلندترین صدا پخش کنید، نویز یا صدای همراه با اعوجاج اذیت کننده نخواهید داشت.


شرایط پورت‌ها

از نظر استفاده از پورت، لپ تاپ‌های سرفیس از پورت USB 3.0 و رابط مینی DP در سمت چپ بدنه استفاده می‌کنند. یک سری رابط ترکیبی هدفون و میکروفون ۳.۵ میلی‌متری هم داریم. سمت راست بدنه نسبتا ساده است و تنها با یک مجموعه رابط شارژ مغناطیسی سرفیس کانکت و یک بند آنتن پلاستیکی کوچک در سمت چپ و راست روبرو هستیم. این المان‌ها روی ظاهر کلی دستگاه تاثیری نخواهند داشت.

ناهماهنگی پورت‌ها از معایب لپ تاپ مایکروسافت محسوب می‌شوند و این کمپانی در طول سال‌های اخیر سعی در حل کردن این موضوع بوده است. در واقع رابط کاربری سرفیس لپ تاپ یک اسلات بزرگ است و نبود اینترفیس و نبود رابط‌های تاندربولت ۳ و Type-C باعث نارضایتی بسیاری از طرفداران مایکروسافت شده است.

معایب لپ تاپ مایکروسافت

نبود پورت‌هایی که امروزه در اکثر لپ تاپ‌های مدرن استفاده می‌شود، یقینا جزو معایب لپ تاپ مایکروسافت محسوب می‌شود و ترکیب مدنظر این کمپانی باید تغییر پیدا کند. اگرچه، رابط سرفیس کانکت می‌تواند به یک Surface Connect متصل شود. هر دستگاهی را می‌توانید از طریق Surface Connect ارتقا دهید.

بیشتر بخوانید: مقایسه لپ تاپ ایسوس و دل، امسال کدامیک را انتخاب کنیم؟

عملکرد توسعه در چنین شرایطی کمی بهبود پیدا خواهد کرد. البته هنوز هم سرفیس لپ تاپ‌ها مزایای آشکار لپ تاپ‌های مشابه را در این زمینه ندارند و هنوز هم باید چند سال صبر کنیم. قسمت پشتی بدنه هم بسیار ساده است. در بخش بالایی لپ تاپ هم یک سوراخ مخصوص خروج گرما قرار داده می‌شود.

به‌دلیل نیاز به حجم و وزن، لپ تاپ سرفیس از طراحی بدون پیچ و سرنیزه استفاده می‌کند و تمام قطعات الکترونیکی به مادربرد لحیم می‌شوند. جداسازی بخش‌های مختلف لپ تاپ با چنین طراحی متفاوت است، اما در عین حال می‌توانید از یک متخصص کمک گرفته و برای تعمیرات اقدام کنید.

خدمات مربوط به مایکروسافت باید تغییراتی داشته باشد تا پشتیبانی از محصولات این کمپانی مانند دیگر برندها شرایط بهتری داشته باشد. از المان‌های دیگر این لپ تاپ هم باید به ترکیب پیکربندی لپ تاپ‌ها اشاره کنیم که تنوع نسبتا خوبی دارد و می‌توانید بسته به نیاز به سراغ آن‌ها بروید.

معایب لپ تاپ مایکروسافت


معایب لپ تاپ مایکروسافت در مدل‌های مختلف

می‌دانیم که مزایای لپ تاپ‌های سرفیس مایکروسافت سبب شده است محصولات این کمپانی شرایط نسبتا متفاوتی با لپ تاپ‌های عادی بازار داشته باشد. طراحی صفحه نمایش با ابعاد کاملا متفاوت و استفاده از ویندوز به‌عنوان پلتفرم اصلی، از مواردی هستند که شرایط سرفیس‌ها را در بازار منحصربه‌فرد می‌کنند.

در کنار تمام این موارد، یک سری نکات منفی هم وجود دارد که هنگام خرید باید به آن‌ها توجه داشته باشید. اولین گزینه مربوط به پورت‌ها است. لپ تاپ‌های سرفیس اکثرا از پورت‌های USB-A قدیمی استفاده می‌کنند و نبود پورت USB-C در برخی از مدل‌ها سبب می‌شود که در اتصال برخی از تجهیزات جانبی و همچنین شارژ پر سرعت با مشکلاتی مواجه شوید. همچنین پورت تاندربولت هم در بسیاری از این لپ تاپ‌ها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: بهترین لپ تاپ تا 25 میلیون؛ 4 مدل از جدیدترین ها

مدل‌های قدیمی‌تر سرفیس‌ها دارای عمر باتری ضعیفی هستند. عمر باتری برای بالا بردن قابلیت حمل لپ تاپ‌ها اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل شما باید به سراغ محصولی بروید که در یک روز کاری، نیاز چندانی به شارژ مجدد و نزدیکی به پریز برق نداشته باشید. مخصوصا وقتی که از لپ تاپ خود در فضای کار یا دانشگاه استفاده می‌کنید، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا خواهد کرد.

سرفیس‌ها فعلا در این زمینه با مشکل مواجه هستند و تا حد امکان بهتر است که از نسخه‌های جدیدتر استفاده کنید. ارائه نشدن رنگ‌های کافی هم یکی دیگر از معایب لپ تاپ مایکروسافت محسوب می‌شود. اگرچه، رنگ مشکی همچنان در این لپ تاپ‌ها ارائه می‌شود و طرفداران زیادی هم دارد.

معایب لپ تاپ مایکروسافت


قیمت بالا و مشکل گرم شدن سرفیس‌ها

از دیگر معایب لپ تاپ سرفیس می‌توانیم به قیمت بالای مدل‌های مختلف این دستگاه‌ها اشاره کنیم. به‌خصوص با توجه به اینکه اکنون اکثر مدل‌ها از قلم یا Type Cover استفاده نمی‌کنند، قیمت ارائه شده توسط مایکروسافت می‌تواند تا حد زیادی بالا باشد.

همچنین پایه استفاده شده در این لپ تاپ‌ها هم کمی ناخوشایند است و در موقعیت‌های مختلف به درستی روی سطح صاف قرار نمی‌گیرد. این لپ تاپ‌ها مشکل گرم شدن هم دارند و اگر برای مدت زمان طولانی از این دستگاه‌ها استفاده کنید، قسمت‌های مختلف مانند مرکز صفحه کلید و روی تاچ پد بیشتر در معرض افزایش دما قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: بهترین لپ تاپ تا 30 میلیون؛ پر طرفداران خوش قیمت

از نکات مختلف دیگر هم می‌توانیم به قابل ارتقا نبودن دستگاه اشاره کنیم. لپ تاپ‌های امروزی با قابلیت ارتقا روانه بازار می‌شوند و کاربران دیگر می‌توانند بعد از چند سال استفاده، کارت گرافیک، حافظه رم و دیگر موارد را ارتقا دهند.

این مورد سبب می‌شود که هزینه خرید یک لپ تاپ جدید کاهش پیدا کرده و تنها با ارتقا چند قطعه ساده، می‌توانید همچنان چندین سال دیگر از لپ تاپ خود استفاده کنید. چنین امکان مهمی در لپ تاپ‌های سرفیس وجود ندارد و در صورت بروز مشکل یا نیاز به ارتقا، ناچار خواهید بود که به سراغ خرید محصولات جدید بروید.

معایب لپ تاپ مایکروسافت


لپ تاپ Surface Laptop 4

این مدل به‌اندازه مدل‌های انعطاف پذیری که برند سرفیس ارائه کرده است، هوشمند یا شیک نیست، اما در بیشتر مواقع، تمام المان‌های مورد نیازتان را فراهم می‌کند. این لپ تاپ به یک صفحه نمایش ۱۳.۵ اینچی همراه با رزولوشن بالا مجهز شده است و به صفحه کلید زیبا، صفحه نمایش شیشه‌ای و فریم باریک هم دسترسی دارد.

بیشتر بخوانید: بهترین لپ تاپ تا 20 میلیون؛ معرفی 39 مدل از تاپ ترین ها

پورت‌ها جایی قرار گرفته‌اند که این سرفیس را با مشکل مواجه می‌کنند. یک پورت USB-C همراه با پورت USB-A در این لپ تاپ به کار رفته است و یک پورت شارژ مغناطیسی را هم خواهیم داشت. همه سرفیس‌ها اکنون با تراشه رایزن کمپانی AMD یا پردازنده اینتل روانه بازار می‌شوند.

هر کدام از آن‌ها نقاط قوت و ضعف مخصوص به خودشان را دارند. تفاوت‌ها آن‌قدر زیاد نیست که متوجه‌اش شوید. سرفیس لپ تاپ ۴ به‌راحتی از عهده بارهای کاری و برنامه‌ها بر می‌آید و با هر دو این پردازنده‌ها می‌توانید شرایط خوبی را دریافت کنید. مایکروسافت استانداردهای فنی بسیار عالی را در اختیار شما قرار می‌دهد و می‌توانید به دوربین IR، فناوری Windows Hello و امکانات دیگر دسترسی داشته باشید.

حتی حسگرهای اثر انگشت هم کارکرد مناسبی در این لپ تاپ به همراه خواهند داشت. اگر می‌خواهید که به صفحه نمایش بزرگ‌تری دسترسی پیدا کنید، می‌توانید لپ تاپ ۱۵ اینچی سرفیس ۴ را انتخاب کنید. این لپ تاپ با پردازنده‌های قدرتمندتر رایزن ۷ یا اینتل Core i7 روانه بازار شده‌اند.

بیشتر بخوانید: معرفی انواع سرفیس + آشنایی با مدل‌های مختلف لپ تاپ‌ مایکروسافت 

معایب لپ تاپ مایکروسافت


سخن آخر

دانستیم که لپ تاپ‌های مایکروسافت در کنار تمام مزایایی که به همراه دارند، از یک سری معایب هم رنج می‌برند. مایکروسافت به‌عنوان یک کمپانی بزرگ تامین کننده محصولات الکترونیکی و دیجیتالی، به این معایب آگاه است و برای حضور بهتر و موثرتر در رقابت لپ تاپ‌ها، اقدام به ایجاد تغییرات خواهد کرد.

لپ تاپ‌های جدید مایکروسافت بسیار بهتر از لپ تاپ‌های قدیمی ظاهر شده‌اند و سرفیس لپ تاپ ۴ هم نماد خوبی از این عملکرد عالی است که در بخش آخر مقاله به آن اشاره کردیم و بدون مشکل می‌توانید به سراغ خرید آن بروید.

بیشتر بخوانید: بهترین لپ تاپ تا 15 میلیون؛ 28 مدل ارزان و کارآمد

شما نیز می‌توانید نظرات خود را در مورد لپ تاپ‌های سرفیس ما در میان گذارید. به نظر شما مهم‌ترین معایب لپ تاپ‌های سرفیس شامل چه مواردی هستند و چه موضوعی باعث می‌شود که شما به سراغ خرید لپ تاپ‌های مایکروسافت نروید؟ لپ تاپ‌های سرفیس در آینده نیاز به چه ارتقایی دارند؟ در جمع بهترین لپ تاپ‌های بازار، آیا از سرفیس برای تامین نیازهای خود استفاده می‌کنید یا خیر؟ در بخش کامنت‌ها با ما همراه شوید.

مایکروسافت سرفیس بخریم یا نه؟

مایکروسافت برای رقابت تغییراتی را ایجاد کرده و لپ تاپ های جدید مایکروسافت بسیار بهتر از لپ تاپ های قدیمی ظاهر شده اند. سرفیس لپ تاپ 4 از جمله عملکرد عالی در تولید جدید این شرکت است.

آیا لپ تاپ های مایکروسافت قابل ارتقا هستند؟

خیر یکی از معایب لپ تاپ مایکروسافت قابل ارتقا نبودن آن است. امروزه لپ تاپ هایی با قابلیت ارتقا تولید می‌شوند و کاربران می‌توانند بعد از چند سال، رم، کارت گرافیک و… را ارتقا دهند.

وزن و ضخامت لپ تاپ سرفیس مایکروسافت چگونه است؟

ضخامت بالایی دارد و قرار دادن در کیف و کوله پشتی را کمی سخت می کند. اما وزن پایینی نسبت به لپ تاپ های دیگر دارد و حمل و نقل را آسان می‌کند.

شما میتوانید برای خرید و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.