• رها فهیمی
    نویسنده: رها فهیمی

می‌دانیم که شیائومی به‌عنوان یکی از تولید کنندگان برتر بازار گوشی‌های هوشمند شناخته می‌شود. این شرکت چینی شهرت خود را به‌دلیل عرضه گوشی‌هایی با مشخصات فنی بالا و قیمت ارزان‌تر نسبت به رقبا به‌دست آورده است. در عین حال، بد نیست که نگاهی هم به گرانترین گوشی شیائومی انداخته و ببینیم که این کمپانی در محصولات بالارده خود چه حرف‌هایی برای گفتن دارد.

حتی در این رده هم محصولات هم‌رده با گوشی‌های سامسونگ و حتی اپل را داریم که با قیمتی پایین‌تر از بازار در اختیار مخاطبین قرار می‌گیرند. شیائومی با چنین عملکرد خوبی، اکنون دومین برند پرفروش تولید کننده گوشی‌های هوشمند است.


فهرست مطالب

گرانترین گوشی شیائومی؛ بررسی 16 مدل

ما در ادامه چند مورد مهم از پرچم‌دارهای شیائومی را که قیمت بالایی دارند مورد بررسی قرار داده و مفصل در مورد هر کدام صحبت می‌کنیم. یک اصل اساسی در بازار گوشی‌های هوشمند وجود دارد و آن‌هم این است که معمولا گوشی‌های گران قیمت، مشخصات فنی بهتری را هم می‌توانند فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی نوکیا؛ کدام مدل اقتصادی تر است؟

هر چه قدر که پول بیشتری بپردازید، به همان میزان می‌توانید انتظارات خود را از این گوشی‌ها بالا ببرید. شیائومی حتی به شما اجازه داده است که انتظار بیشتری از محصولات آن‌ها داشته باشید. گوشی‌های پوکو هم نمونه بارزی از این موضوع هستند و با پرداخت مبلغ پایین‌تر، امکاناتی در حد و اندازه گوشی‌های رده بالا را می‌توانید داشته باشید.

گرانترین گوشی شیائومی


گوشی شیائومی ۱۲ پرو؛ گرانترین گوشی شیائومی

این محصول جدیدترین گوشی هوشمند بالارده این شرکت است که در ماه آوریل و در کنار یک شیائومی ۱۲ پایه روانه بازار شده است. شیائومی در سال ۲۰۲۱ به شهرت بالایی دست یافت و در همان ماه‌های ابتدایی، توانست رتبه سوم را در سه ماهه چهارم آن سال از دیدگاه میزان فروش کسب کند.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی میان رده 2021؛ بررسی خفن ترین گوشی های بازار

این کمپانی با فناوری خود، قدم‌های جدیدی هم برداشته و اولین گوشی‌ هوشمند تجاری موجود با شارژر ۱۲۰ واتی را تحت شیائومی ۱۱ تی پرو ارائه کرده است. گوشی هوشمند با سنسور دوربین تقریبا ۱ اینچی هم در قالب می ۱۱ اولترا روانه بازار شده است که نشان از خلاقیت و پیشرفت این کمپانی دارد.

سومین قدم بزرگ این کمپانی چینی مربوط به برندهای ردمی و پوکو بوده است. ردمی نوت ۱۰ پرو با مشخصات فنی دوربین و صفحه نمایش چشمگیر خود، یک قهرمان واقعی در بازار بوده و برخی از بهترین ویژگی‌های رده قیمت خود مانند شارژ سریع ۱۲۰ واتی را نیز فراهم می‌کرد.

با کمک این شارژر می‌توانید در کمتر از ۲۰ دقیقه امکان شارژ کامل گوشی خود را داشته باشید. با این روند، عملا مشکل کمبود باتری در هر شرایطی حل می‌شود. شیائومی ۱۲ پرو از مقاوم‌ترین پوشش مخملی که در برابر اثر انگشت نیز لک نمی‌پذیرد، استفاده می‌کند. این سیستم تا به امروز روی هر گوشی با بدنه پشتی شیشه‌ای، چنین مقاومتی نداشته است.

گرانترین گوشی شیائومی

ترکیبی از صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی با رتبه‌بندی A+ و فناوری آمولد سامسونگ داریم که وضوح معادل WQHD+ داشته و تصاویری جذاب را در این گوشی ایجاد می‌کند. این گوشی همراه با چهار اسپیکر مجهز به تنظیم هارمن کاردون ارائه شده است و پشتیبانی از فناوری دالبی اتمز را هم به‌صورت کاملا گسترده در آن می‌بینیم.

تنها گوشی هوشمندی که می‌تواند شیائومی ۱۲ پرو را در زمینه اسپیکرها شکست دهد، آیفون ۱۳ پرو مکس است. بخش‌های داخلی می‌توانند بازی‌ها را در بهترین تنظیمات گرافیکی اجرا کنند. با توجه به استفاده از تراشه اسنپ دراگون ۸ نسل اول، این امکان فراهم شده است.

طراحی

طراحی شیائومی ۱۲ پرو کاملا لذت بخش است و همراه با گزینه‌های رنگی مطمئن باید به سراغش بروید. از همه مهم‌تر، استفاده از یک روکش مات است که سری ۱۲ را در مسیری کاملا برتر قرار می‌دهد. ماژول دوربین در یک مستطیل گرد بهتر جای گرفته است و بدنه پشتی مات اکنون روکشی غنی و ابریشمی دارد. این روکش براق اکنون حالت لمس مخملی داشته و در برابر اثر انگشت هم کاملا مقاوم است.

بیشتر بخوانید: شیائومی بهتر است یا سامسونگ؟ شما کدامیک را انتخاب می‌کنید؟

گزینه‌های کم رنگ را هم داریم که بسته به سلیقه می‌توانید به سراغش بروید. این گوشی در رنگ‌های آبی، خاکستری و بنفش روانه بازار شده است. هیچ کدام از آن‌ها چشم‌نوار یا روشن نیستند، اما شیائومی به سلایق مختلف توجه کرده است.

گرانترین گوشی شیائومی

این گوشی با بدنه فلزی خمیده در اختیار شما قرار می‌گیرد و صفحه نمایش مجهز به گوریلا گلس ویکتوس دارد. فریم آن هم فلزی مات بوده و کاملا با پنل پشتی گوشی هماهنگی کامل دارد. شیائومی ۱۲ پرو با وزن ۲۰۵ گرمی ارائه شده و وزنی برابر با آیفون ۱۳ پرو دارد. این گوشی به‌طرز قابل توجهی از آیفون ۱۳ پرو مکس ۲۴۰ گرمی سبک‌تر است.

بیشتر بخوانید: گرانترین گوشی اپل کدام است؟ + معرفی چند مدل مهم

گوشی بدنه باریک‌تری داشته و ۸.۲ میلی‌متر ضخامت دارد. البته کناره‌های مخروطی آن باعث می‌شود که زیبا به نظر برسند. این واقعیت هم وجود دارد که شیائومی برای ۱۲ پرو خود از رتبه بندی IP استفاده نکرده است. این بدان معنی است که مقاومتی در برابر گرد و غبار و آب نخواهید داشت.

صفحه نمایش

شیائومی اندازه صفحه نمایش را برای کل سری ۱۲ خود کاهش داده است. می ۱۱ سال گذشته از صفحه نمایش ۶.۸۱ اینچی استفاده می‌کرد. در حالی که ۱۲ پرو از صفحه نمایش ۶.۷۳ اینچی بهره می‌برد و کمی کوچک‌تر شده است. صفحه نمایش شیائومی ۱۲ هم تنها ۶.۲۸ اینچی است و البته که اندازه کمتر به معنای کیفیت پایین‌تر نیست.

بیشتر بخوانید: بهترین ساعت هوشمند بازار؛ بررسی و تحلیل ۱۴مدل

گوشی شیائومی ۱۲ پرو به‌عنوان گرانترین گوشی شیائومی از پنل LTPO AMOLED استفاده می‌کند و مجهز به نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی است. شیائومی ادعا می‌کند که نرخ به‌روزرسانی متغیر بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز بوده و می‌تواند منجر به مزایایی مانند صرفه جویی در مصرف انرژی شود.

گرانترین گوشی شیائومی

گوشی‌هایی مانند گلکسی اس ۲۲ پلاس که صفحه نمایش آن‌ها نهایتا می‌تواند به ۴۸ هرتز کاهش پیدا کند، نمی‌توانند مانند شیائومی ۱۲ پرو از این قابلیت استفاده کنند. شما می‌توانید نرخ تازه‌سازی را روی ۹۰ هرتز و وضوح را روی 1080p قرار داده و باتری بیشتری را ذخیره کنید.

وضوح WQHD+ h این صفحه نمایش هم حالت شارپ داشته و تراکم پیکسلی معادل ۵۲۱ پیکسل در هر اینچ آن هم نشان دهنده برتری آن نسبت به آیفون ۱۳ پرو و گلکسی اس ۲۲ پلاس است. حداکثر میزان روشنایی صفحه نمایش هم ۱۵۰۰ نیت بوده و ویدیوهای HDR10+ کاملا فوق‌العاده به نظر خواهند رسید.


گوشی شیائومی ۱۲ دومین گوشی گران قیمت شیائومی

ما در ابتدا فکر می‌کردیم که شیائومی ۱۲ به‌عنوان گرانترین گوشی شیائومی رقیبی برای اس ۲۲ سامسونگ است، اما این‌طور نیست. بلکه پیامی از جانب این شرکت چینی در حال رشد به رقیب سرسخت کره‌ای خود است که «چگونه باید یک گوشی پرچم‌دار کوچک ساخت».

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی هواوی؛ از انتظارات تلخ تا واقعیت‌های شیرین!

نسخه پایه‌ گوشی‌های پرچم‌دار ۲۰۲۲ شیائومی، که همراه شیائومی ۱۲ پرو روانه بازار شده است، اولین دستگاه بزرگ این شرکت است که از شعار کلیشه‌ای «گوشی بزرگ‌تر، پرچم‌دار بهتر» فاصله گرفته است. شیائومی ۱۲ به‌جای عرضه یک یک گوشی هوشمند غول پیکر، فرم نسبتا کوچک و مشخصات پایین‌تری دارد.

گرانترین گوشی شیائومی

نسخه پرو تمام کارهای سنگین را با صفحه نمایش بزر‌گ، آرایه دوربین قدرتمند و شارژ سریع انجام می‌دهد. به این ترتیب، شیائومی ۱۲ با سامسونگ گلکسی اس ۲۲ می‌تواند قابل مقایسه باشد. این گوشی هم یک جایگزین کوک برای نسخه‌های پلاس و اولترا سامسونگ بوده و مشخصات خوبی را ارائه می‌کند.

برای برخورداری از این مشخصات عالی، دیگر نیازی به استفاده از هر دو دست خود ندارید و با ابعاد مناسب‌تر، هزینه پایین‌تری هم می‌توانید بپردازید. شیائومی از چندین جهت کلیدی می‌تواند سامسونگ را شکست دهد. این گوشی از یک صفحه نمایش خمیده استفاده می‌کند که به دست گرفتن گوشی را راحت‌تر می‌کند.

سرعت شارژ گوشی هم به‌طور چشم‌گیری از اس ۲۲ سامسونگ سریع‌تر است و باتری بزرگ‌تری را هم در اختیار شما می‌گذارد. این بدان معنی نیست که با یک گوشی کامل روبرو هستیم. دستگاه همچنان یک سری نقاط منفی هم دارد که در طول تست با آن‌ها مواجه شدیم.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی شیائومی از نظر باتری + مشخصات کامل

شیائومی چند حالت سرگرم کننده برای دوربین دارد و می‌توانیم به حالت ادیت Sky اشاره کنیم که امکان جایگزین دیجیتالی آسمان را در عکس‌ها فراهم کرده است. یک گزینه ماکرو فوق‌العاده هم برای تصاویر نزدیک‌تر داریم. با این حال، یک ویژگی مهم کلیدی هم در این گوشی حذف شده و آن هم لنز تله فوتو برای عکاسی زوم است.

گرانترین گوشی شیائومی

طراحی

شیائومی ۱۲ به‌عنوان گرانترین گوشی شیائومی یکی از جمع و جورترین گوشی‌هایی است که این شرکت روانه بازار کرده است. سال ۲۰۲۲ سالی برای گوشی‌های کامپکت است برندهای زیادی قصد تغییر اندازه گوشی‌های خود را در سال جاری دارند. این گوشی هم با ابعاد ۱۵۲.۷ در ۶۹.۹ در ۸.۱ میلی‌متر و وزن ۱۸۰ گرمی روانه بازار شده و قرار نیست که برای کار با آن به دو دست خود نیاز داشته باشید.

شما به‌راحتی می‌توانید دکمه پاور و تنظیم صدا را در سمت راست با یک دست لمس کرده و حس شیرین‌تری از کار با گوشی داشته باشید. صفحه نمایش خمیده هم در رسیدن به این ارگونومی بی‌تاثیر نبوده است.

گوشی از شیشه‌ای با بافت صاف در پشت دستگاه استفاده می‌کند که برای انگشتان شما کاملا مفید است. قسمت پشتی برای چشمان کاربر هم لذت بخش است. حداقل مدل بنفش چنین شرایطی دارد و احتمالا با نسخه‌های خاکستری و آبی هم چنین حسی خواهید داشت.

بیشتر بخوانید: ارزان ترین گوشی سامسونگ؛ کم هزینه و ارزشمند

ما به شما توصیه می‌کنیم که به‌جای تکیه روی تصاویر، سعی کنید که یک فروشگاه مجاز پیدا کرده و حس واقعی کار با این گوشی‌ها و ظاهر آن‌ها را تجربه کنید. از نظر اتصال، گوشی به پورت USB-C مجهز شده و جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری ندارد. یک بلستر IR هم داریم که امکان استفاده از گوشی به‌عنوان کنترل از راه دور را فراهم می‌کند.

گرانترین گوشی شیائومی

صفحه نمایش

اندازه صفحه نمایش ۶.۲۸ اینچی بوده و کوچک‌تر از چیزی است که تا سال گذشته به این سری عادت کرده بودیم. رزولوشن گوشی هم روی ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل (فول اچ دی پلاس) ثابت شده و استانداردی است که برای اکثر گوشی‌های اندرویدی وجود دارد.

تنها گوشی‌های پرچم‌دار با هزینه‌ بالاتر می‌توانند رزولوشن بهتری نسبت به این گوشی داشته باشد. پنل آمولد این گوشی هم رنگ‌ها را زنده‌تر نمایش داده و کنتراست قابل توجهی هم دارد. حداکثر میزان روشنایی روی ۱۱۰۰ نیت بوده و زیر نور خورشید هم می‌توانید به‌اندازه کافی دید مستقیم به صفحه نمایش را داشته باشید.

نرخ به‌روزرسانی روی ۱۲۰ هرتز قرار داشته و هنگام بازی، اسکرول یا پیمایش در شبکه‌های اجتماعی، حس بهتری خواهید داشت. شیائومی از نمایشگر با ۶۸ میلیارد رنگ استفاده می‌کند و با پشتیبانی از دالبی ویژن و HDR10+، سطحی حرفه‌ای از نمایش محتواها را تجربه خواهید کرد.

نمایشگرهای لبه خمیده نقطه‌ای حساس برای تصمیم کاربران نیز محسوب می‌شود و خریداران بازار می‌توانند از بین گلکسی اس ۲۲ و شیائومی ۱۲ به‌عنوان گرانترین گوشی شیائومی انتخاب کنند. این صفحه نمایش در مرکز بالای خود هم دوربین را در پانچ هول قرار داده و مزاحمت خاصی برای نمایش محتواهای شما ایجاد نمی‌کند.

گرانترین گوشی شیائومی


گوشی شیائومی 11T Pro

شیائومی با سری‌ شماره‌دار خود، فناوری‌ و ویژگی‌های جدید و پر زرق و برق خود را در قالب گوشی‌های پرچم‌دار روانه بازار می‌کند. سری T این کمپانی هم جایی است که عمل‌گرایی کمپانی به نمایش گذاشته می‌شود. گوشی ۱۱ تی پرو تقریبا ۶ ماه پس از شیائومی می ۱۱ روانه بازار شده و بسیاری از ویژگی‌های آن گوشی حرفه‌ای را در دستگاهی با قیمت متوسط‌تر ارائه می‌کند.

البته هنوز هم به نمونه‌ای از گرانترین گوشی شیائومی روبرو هستیم و شیائومی برای کاهش نسبی هزینه‌های تولید، یک سری مصالحه‌ها نیز داشته است. این گوشی طرفداران سری Mi T را هدف قرار داده است.

مشاهده محصول: گوشی 11t PRO

می ۱۰ تی پرو به‌عنوان نقطه مقابل گوشی‌های می ۱۰ و می ۱۰ پرو شناخته می‌شد، اما می ۱۱ تی پرو دستگاهی چشم‌گیر است که به‌راحتی خریداران می ۱۱ پایه شیائومی را وسوسه کرده و به سمت خود می‌کشاند. شیائومی استفاده از برند Mi را کم کم به فراموشی می‌سپارد و ۱۱ تی پرو هم ادامه دهنده همین مسیر مشابه است.

این برند از همان آرایه دوربین، تراشه، باتری بزرگ‌تر و شارژ سریع‌تر نسبت به می ۱۱ استفاده می‌کند. صفحه نمایش گوشی کمی کوچک‌تر شده است، اما به‌دلیل استفاده از لبه‌های صاف برای نمایشگر، احتمالا همان ابعاد مشابه را با می ۱۱ می‌توانید داشته باشید.

گرانترین گوشی شیائومی

شارژ سریعی که پیش‌تر به آن اشاره کردیم، قطعا بزرگ‌ترین ویژگی جدید این گوشی است. چرا که ۱۲۰ وات شگفت انگیز با استفاده از شارژر داخل جعبه در اختیار شما قرار می‌گیرد. خیلی از گوشی‌های پرچم‌دار امروزی، شارژر را از داخل جعبه دستگاه حذف کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: بهترین شارژر گوشی در سال ۲۰۲۲ + معرفی کامل

این شارژر، دو برابر سریع‌تر از شارژ ۵۵ واتی می ۱۱ است و از ۲۵ وات سامسونگ گلکسی اس ۲۱ یا ۱۵ وات آیفون ۱۲ هم بهتر ظاهر می‌شود. تنها بیش از ۱۵ دقیقه نیاز خواهید داشت که شارژ کامل را برای دستگاه خود فراهم کند. بسیاری از ویژگی‌های دیگر مانند تراشه اسنپ دراگون ۸۸۸ را هم داریم که قدرت پردازش کاملی را در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد.

طراحی

شیائومی ۱۱ تی پرو یک محصول متمایز از برند چینی شیائومی است که چندان زیبایی بصری جالبی ندارد. نمونه‌ای از گرانترین گوشی شیائومی در لبه سمت راست خود از یک اسکنر اثر انگشت استفاده می‌کند که گاهی اوقات با کندی سرعت همراه است. درست بالای اسکنر اثر انگشت هم دکمه تنظیم صدا قرار دارد.

این گوشی از یک پورت USB-C استفاده کرده و جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری هم حذف شده است. بنابراین، علاقه‌مندان برای نصب هدفون باید از آداپتور مخصوص استفاده کنند. یکی از پیشرفت‌های خوب این گوشی نسبت به می ۱۰ تی پرو، برآمدگی دوربین پشت آن است که مانند یک سری رشته کوه‌ها حس خوبی به‌همراه دارد.

گرانترین گوشی شیائومی

در می ۱۱ تی پرو، اشکالاتی را در پشت گوشی خواهیم دید. بدنه آن آهن‌ربایی برای اثر انگشت است و نگه داشتن و استفاده از گوشی برای مدت زمان طولانی را سخت‌تر می‌کند. پلاستیک صاف این گوشی در رنگ‌های سفید، آبی یا خاکستری عرضه می‌شود و به‌همین دلیل تک تک لک‌ها و اثر انگشت‌ها را در خود نگه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا ۲۰ میلیون تومان + معرفی ۱۰ مدل برتر بازار

شیائومی هنوز هم در طراحی گوشی‌های خود با مشکل مواجه است و علیرغم عملکرد عالی در مشخصات فنی و قیمت‌گذاری، این کمبود و عدم زیبایی گوشی‌ها، سبب شده است که طرفداران همیشه نسبت به این کمپانی انتقاد داشته باشند. امید داریم که در آینده‌ای نزدیک، این روند تغییر پیدا کند.

صفحه نمایش

روی کاغذ، صفحه نمایش شیائومی ۱۱ تی پرو یکی از بزرگ‌ترین تغییرات را نسبت به می ۱۱ داشته سات. می‌دانیم که صفحه نمایش می ۱۱ یکی از نقاط فروش کلیدی آن بوده است، اما گویا شیائومی در می ۱۱ تی پرو کاملا این موضوع را به فراموشی سپرده است.

یک پنل ۶.۶۷ اینچی آمولد در این گوشی می‌بینیم که کمی کوچک‌تر از صفحه نمایش ۶.۸۱ اینچی می ۱۱ است. اما بر خلاف آن، صفحه نمایش در لبه‌ها خمیده نبوده و پانچ هول هم در مرکز بالای صفحه نمایش جای گرفته است. دوربین سلفی در Mi 11 شیائومی در بالای سمت چپ قرار داشت.

گرانترین گوشی شیائومی

رزولوشن صفحه نمایش هم روی ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل استوار شده و مطابق با استاندارد این رده قیمت است. اگرچه، گوشی‌های می ۱۱ از رزولوشن ۳۲۰۰ در ۱۴۴۰ پیکسل استفاده می‌کردند. رزولوشن 1080p برای اکثر تسک‌ها مناسب است، چرا که سرویس‌های استریم و بازی‌ها معمولا در همین وضوح پخش می‌شوند و کاربران زیادی نیازی به استفاده از پیکسل‌های بیشتر ندارند.

این گوشی همچنین از نرخ به‌روزرسانی سریع ۱۲۰ هرتزی هم استفاده می‌کند که با می ۱۱ مطابقت کامل دارد. این میزان کمتر از صفحه نمایش ۱۴۴ هرتزی گوشی می ۱۰ تی است. تعداد کمی از برنامه‌ها از نرخ تازه‌سازی ۱۴۴ هرتز استفاده می‌کنند و به‌همین دلیل، همان نرخ ۱۲۰ هرتز برای اکثر کارها کافی است.


گوشی شیائومی 12X

شیائومی با عرضه این گوشی هوشمند، عملا گوشی Mi 11X خود را ارتقا داده و با چند ارتقا خوب، یک نوع S از آن را روانه بازار می‌کند. شیائومی 12X اشتراکات زیادی با Mi 11X دارد، اما این‌بار با صفحه نمایش زیبای آمولد، عملکرد سریع‌تر و شارژ دو برابر سریع‌تر در اختیار شما قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا 3 میلیون تومان + 28 مدل برتر بازار

این گزینه ارزان‌تر از همتایان خود یعنی شیائومی ۱۲ و شیائومی ۱۲ پرو است. البته همچنان با نمونه‌ای از گرانترین گوشی شیائومی روبرو هستیم و با امکانات خوب آن می‌توانید چندین سال نیاز به ارتقا یا خرید مجدد گوشی‌های هوشمند فراموش کنید.

گرانترین گوشی شیائومی

طراحی و کیفیت ساخت

این گوشی مانند شیائومی ۱۲، نسبتا جمع و جور طراحی شده و به راحتی با یک دست می‌توانید از ان استفاده کنید. این روند به ویژه برای کسانی مناسب است که علاقه‌ای به گوشی‌های بزرگ امروزی مانند اس ۲۲ اولترا یا پیکسل ۶ پرو ندارند. وزن گوشی تنها ۱۷۶ گرم بوده و بخشی از آن هم به این دلیل است که شیائومی از آلومینیوم و گوریلا گلس ویکتوس استفاده می‌کند.

این ترکیب باعث می‌شود که بدون حس سنگینی، گوشی حس خوبی از فلز و شیشه برای‌مان داشته باشد. در مورد پشت گوشی هم باید بگویم که در رنگ‌های مختلف عرضه شده و ظرافت و زیبایی لازم را به همراه دارد.

رنگ بنفش آن در برابر مشکی و آبی گزینه بهتری محسوب می‌شود. ماژول دوربین بیرون زده هم در پشت دستگاه دیده می‌شود که هنگام قرار گرفتن روی میز صاف، باعث ایجاد لرزش می‌شود. خوشبختانه، شیائومی یک قاب شفاف هم در جعبه ارائه می‌کند که می‌توانید بدون نیاز به هزینه اضافی برای کیس، از آن استفاده کرده و این برجستگی دوربین را مرتفع کنید.

یکی از مهم‌ترین المان‌های حذف شده در این گوشی هم رتبه بندی رسمی IP است. این گوش در برابر پاشش آب کاملا مقاوم است، اما احتمالا ایده خوبی نخواهد بود که گوشی را کاملا در آب فرو برده یا با آن شنا کنید. مقاومت گوشی پایین بوده و بهتر است که احتیاط لازم را داشته باشید.

گرانترین گوشی شیائومی

صفحه نمایش و اسپیکرها

شیائومی از یک صفحه نمایش ۶.۲۸ اینچی مجهز به پنل آمولد برای نمایشگر استفاده می‌کند که وضوح برابر فول اچ دی پلاس دارد. این صفحه نمایش به فناوری دالبی ویژن و HDR10+ مجهز شده و برای محتوای ویدیویی که از این استانداردها پشتیبانی می‌کند، گزینه‌ای عالی تلقی می‌شود. مانند اکثر پرچم‌داران اندرویدی سال ۲۰۲۲، صفحه نمایش شیائومی 12X دارای نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی بوده و حالت تطبیقی دارد.

این حالت تطبیقی بین ۶۰ و ۱۲۰ هرتز متغیر است و امکان تنظیم به‌صورت خودکار یا دستی را هم دارد. شباهت گوشی با شیائومی ۱۲ هم واضح است و در صورت نیاز به گزینه بهتر، شیائومی ۱۲ پرو با صفحه نمایش LTPO می‌تواند انتخاب خوبی باشد.

این گوشی از اسپیکر استریو در بالا و پایین استفاده می‌کند که توسط هارمن کاردون تنظیم شده و از فناوری دالبی اتم هم پشتیبانی می‌کند. اسپیکرهای استریو می‌توانند صدای نسبتا بلند و خوبی داشته باشند، اما بسته به موسیقی‌هایی که از طریق آن پخش می‌کنید، می‌توانند عملکردی متفاوت ارائه کنند.

برخی از گزینه‌ها برای تنظیم تنظیمات دالبی اتم هم فراهم شده است که برای پخش موزیک حرفه‌ای کاربرد دارند. در صورت علاقه برای دریافت بهترین سیستم صوتی، می‌توانید بدون مشکل از این قابلیت استفاده کنید.

گرانترین گوشی شیائومی

مشخصات و عملکرد

شیائومی ۱۲ ایکس مانند نسل قبلی خود از اسنپ دراگون ۸۷۰ استفاده می‌کند که به اندازه اسنپ دراگون ۸ نسل اول که در شیائومی ۱۲ و ۱۲ پرو استفاده شده است، جدید نیست. این همان تراشه‌ای است که در گوش‌های ارزان‌تری مانند پوکو اف ۳ و موتو جی ۱۰۰ هم استفاده می‌شود و وجود آن در یکی از نمونه گرانترین گوشی شیائومی نمی‌تواند قابل قبول باشد.

بسته به مدل، این گوشی از ۸ یا ۱۲ گیگابایت حافظه رم همراه با ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه UFS 3.1 استفاده می‌کند. داشتن ۸ گیگابایت حافظه رم، کمک می‌کند که حس کار با یک گوشی سریع‌تر را داشته باشید.

همه چیز در این گوشی عالی پیش می‌رود و استفاده از دوربین و تست بازی‌ها نیز این موضوع را اثبات می‌کند. صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی هم کمک می‌کند که تجربه روان‌تری را در اجرای برنامه‌ها و بازی‌ها داشته باشید. به‌جای استفاده از تعداد مگاپیکسل فوق‌العاده بالا برای دوربین گرانترین گوشی شیائومی، این کمپانی تصمیم گرفته است که هر سه مدل سری ۱۲، به همان میزان مگاپیکسل یکسان استفاده کنند.

این روند حداقل برای سنسور اصلی صدق می‌کند و از آن راضی خواهید بود. دوربین اصلی گوشی ۱۲ ایکس از سنسور ۵۰ مگاپیکسلی استفاده کرده و در کنار آن هم یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی و تله ماکرو ۵ مگاپیکسلی داریم.

گرانترین گوشی شیائومی


گوشی Poco F4 GT شیائومی

گوشی پوکو F4 هم با بالاترین مشخصات روانه بازار شده است و یک نمونه از گرانترین گوشی شیائومی محسوب می‌شود. این گوشی برای گیمرهای گوشی‌های هوشمند طراحی شده و پوکو هم اصرار دارد که این تنها یک گوشی مخصوص بازی نیست.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی سامسونگ؛ مناسب‌ترین گوشی از این برند برای شما کدام است؟

این محصول با طراحی نسبتا محدود در مقایسه با سایر گوشی‌های بازی، علاقه بیشتری از کاربران غیر گیمر را هم به خود جلب خواهد کرد. پس از چند هفته استفاده از این گوشی، مشخص می‌شود که این همان تلفنی است که می‌تواند بازی بزرگی مانند Call of Duty Mobile را به‌راحتی اجرا کرده و برای کارهای دیگر هم مناسب باشد.

طراحی و کیفیت ساخت

گوشی پوکو F4 شیائومی نسخه‌ای جهانی از ردمی K50 است که در قبلا در چین به فروش می‌رسید. مشخصات این دو گوشی یکسان است و حتی طراحی سخت افزاری مشابهی هم دارند. سایر گوشی‌های بازی از ایسوس رد مجیک گرفته تا گزینه‌های دیگر، طراحی بسیار بلندی با نورپردازی RGB دارند.

زوایای این گوشی‌ها عجیب و غریب است و از ورق فلزی استفاده می‌کنند. گوشی پوکو F4 طراحی بسیار ظریف‌تر دارد و شاید شما هم آن را ترجیح بدهید. همه گیمرها دوست ندارند که گوشی هوشمندی شبیه به دریچه فرار یک شاتل فضایی داشته باشند. پشت گوشی دارای یک سری خطوط جالب است که نشانه‌ای مینیمال و خوب برای این گوشی گیمینگ تلقی می‌شود.

گرانترین گوشی شیائومی

نسخه نقره‌ای این دستگاه، بیشتر از نسخه‌های دیگر خودنمایی می‌کند و مدل زرد رنگ هم تمامی ظرافت‌ها را می‌پوشاند. نوارهای نوری RGB در ماژول دوربین سه گانه دیده می‌شوند، اما آن‌ها فقط هنگام شارژ کردن گوشی، انجام بازی، برقراری تماس یا خواندن پیام‌های دریافتی روشن خواهند شد.

عجیب‌تر هم اینکه عبارت «FREEZING SPEEDIEST» در کنار دوربین‌ها قرار گرفته و هیچ کس نمی‌داند که منظور شیائومی از آن چیست. حسگر اثر انگشت واقع در دکمه پاور برای باز کردن قفل گوشی به‌صورت بیومتریک، عملکردی بسیار سریع و دقیق دارد و آن مشکلات همیشگی سنسورهای بدقلق داخل صفحه نمایش در آن دیده نمی‌شود.

صفحه نمایش

هیچ نمونه‌ای از گرانترین گوشی شیائومی گیمینگ، بدون نمایشگر با نرخ تازه‌سازی بالا کامل نمی‌شود. پوکو F4 هم با پنل ۶.۶۷ اینچی آمولد با نسبت تصویر ۲۰:۹ و قابلیت ۱۲۰ هرتزی، چنین حالتی دارد. نرخ نمونه‌برداری لمسی این گوشی ۴۸۰ هرتز است و بسیار واکنش‌گرا ظاهر شده است.

بیشتر بخوانید: بهترین بازی های ماشینی اندروید؛ ۳۸ بازی ریسینگ بیادماندنی!

انیمیشن‌های برنامه‌ها و منوها به آرامی پخش می‌شوند و بازی‌ها با تنظیمات نرخ تازه‌سازی بالا، می‌توانند به خوبی اجرا شوند. برخی از گوشی‌ها مانند پیکسل ۶ پرو و آیفون ۱۳ پرو، مجهز به نمایشگر هایی با نرخ تازه‌سازی متغیر هستند که می‌توانند نرخ تازه‌سازی را تا ۱۰ هرتز هم در صورت نیاز کاهش دهند.

گرانترین گوشی شیائومی

این امکان سبب صرفه‌جویی در مصرف باتری خواهد شد. شیائومی با پوکو F4 تنها می‌تواند بین ۶۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز سوئیچ کند و فناوری نسبتا پایین‌تری دارد. پوکو تصمیم گرفته که رزولوشن 1080p را برای این گوشی حفظ کند و سایر گوشی‌های بازی مانند ROG Phone 5 ایسوس دارای نرخ تازه‌سازی بالاتر ۱۴۴ هرتزی هستند.

اما اگر به این موارد حساس نیستید، همین صفحه نمایش پوکو F4 عالی است. تنها عیب این بخش، پایین بودن مقدار روشنایی آن است. گوشی در نور پایین کمی کسل کننده ظاهر می شود، اما حداقل برای انجام بیشتر بازی‌هایی که به سراغش می‌روید، به اندازه کافی روشن و شفاف به نظر می‌رسد.

اسپیکرها

اسپیکرهای چهارگانه همچنان خوب دیده می‌شوند و در لبه بالایی و پایین گوشی قرار گرفته‌اند. زمانی که گوشی را به‌صورت افقی برای بازی نگه می دارید، صدا به خوبی بدون مزاحمت شنیده خواهد شد. به لطف طراحی کامل باز گرانترین گوشی شیائومی می‌توانید صدایی بودن خفه شدن را داشته باشید.

اسپیکرها صدای زیادی تولید می‌کنند، اما در حجم صدای بالا، دچار اعوجاج خواهند شد. از جنبه‌های مثبت گوشی، می‌توانیم به قدرت آن برای پخش واضح پادکست بدون نیاز به هدف اشاره کنیم که صدا را با جزئیات کافی به گوش شما خواهد رساند.

گرانترین گوشی شیائومی

مشخصات و عملکرد

این گوشی به لطف استفاده از تراشه اسنپ دراگون ۸ نسل اول، بالاترین مشخصات تراشه کوالکام را در سال ۲۰۲۲ دارد. این گوشی حافظه ۲۵۶ گیگابایتی مجهز به حافظه رم ۱۲ گیگابایتی دارد که البته پیکربندی‌های بالاتر یا پایین‌تر را هم می‌توانید همراه آن دریافت کنید. به خاطر داشته باشید که مدل ۱۲۸ گیگابایتی تنها ۸ گیگابایت حافظه رم دارد.

همه این موارد نشان می‌دهند که نمونه‌ای از گرانترین گوشی شیائومی حتی برای یک پرچم‌دار اندرویدی هم بالاترین مشخصات را ندارد، چه برسد به اینکه به‌عنوان یک گوشی گیمینگ به آن نگاه کنیم. اما این جای ناامیدی نیست و عملکرد تحسین برانگیز گوشی در بازی هیچ کس را ناراحت نمی‌کند.


گوشی شیائومی 11T

شیائومی 11T یکی از اولین گوشی‌هایی است که در زیر مجموعه برند کلاسیک Mi ارائه نشده است. این گوشی در کنار نسخه گران‌تر و شیک‌تر خود یعنی 11T پرو روانه بازار شده و مشخصات متعادل‌تر دارد. این گوشی به‌طرز قابل توجهی شبیه به شیائومی می ۱۱ است و البته با تغییراتی مانند سرعت شارژ سریع‌تر، طراحی به‌روزرسانی شده و تنظیمات دوربین نسبتا متفاوت در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

مشاهده محصول: گوشی 11t

نمونه‌ای از گرانترین گوشی شیائومی را می‌توانید برای کارهای روزمره خود در نظر گرفته و چندین سال نیاز به ارتقا یا گوشی هوشمند جدید نداشته باشید.

گرانترین گوشی شیائومی

طراحی و ساخت

شیائومی گوشی 11T را در سه رنگ روانه بازار می‌کند که سفید مهتابی، آبی آسمانی و خاکستری شهاب سنگی نام دارند. متاسفانه، طراحی غیر الهام بخش و عمومی آن سبب شده است که تشخیص این گوشی در بازار کمی دشوارتر باشد. این گوشی همچنان ابعاد بزرگ و درشتی داشته و معادل با ۱۶۴.۱ در ۷۶.۹ در ۸.۸ میلی‌متر است که آن را بزرگ‌تر و سنگین‌تر از گوشی Mi 11 می‌کند.

در استفاده روزمره، این گوشی کاربردی‌ترین گزینه برای قرار دادن داخل جیب‌تان نیست؛ مخصوصا اگر شلوار جین به تن داشته باشد. تنها خوبی این گوشی در زمینه طراحی، این است که پخش ویدیو در صفحه نمایش بزرگ آن عالی به نظر می‌رسد.

بدنه خود این گوشی از یک قاب آلومینیومی مستحکم همراه با یک قسمت پشتی پلی کربنات تشکیل یافته است که یک ماژول دوربین مستطیل شکل سنگین هم به همراه دارد. قسمت عقب این گوشی هم آن‌قدر انعکاسی است که می‌تواند به‌عنوان یک آینه دستی هم عمل کند. اما اگر آن را توسط قاب نپوشانید، اثر انگشت زیادی به خود جذب می‌کند.

علاوه بر این، به نظر نمی‌رسد که این گزینه به اندازه رقبای بالارده خود، مواد اولیه چندان خوب به همراه داشته باشد. گوشی از رتبه بندی IP53 استفاده می‌کند که آن را ضد گرد و غبار و ضد پاشش خواهد کرد. شما یک اسلات USB-C‌ برای شارژ، همراه با یک اسلات دو سیم کارت هم خواهید داشت که البته اسلات مخصوص کارت حافظه به همراه ندارد.

گرانترین گوشی شیائومی

صفحه نمایش

شیائومی 11T از یک صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی تخت استفاده می‌کند که مجهز به پنل آمولد بوده و با رزولوشن فول اچ دی پلاس می‌تواند خوشحال‌تان کند. این گوشی از محافظ گوریلا گلس ویکتوس هم استفاده می‌کند. دوربین سلفی پانچ هول آن در مرکز بالای نمایشگر قرار دارد.

این موضوع همراه با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی تقویت شده است و تصاویری روان و جالب در اختیارتان خواهد گذاشت. متاسفانه، VRR که همان نرخ تازه‌سازی متغیر است، در این گوشی وجود ندارد و صرفا یک انتخاب بین ۶۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز خواهید داشت. گوشی از نرخ نمونه برداری لمسی تا ۴۸۰ هرتز هم پشتیبانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی ارزان قیمت لمسی و اندرویدی

این محصول از یک میلیون رنگ پشتیبانی کرده و مشخصات آن روی کاغذ، در استفاده روزمره می‌تواند از همه لحاظ خوب باشد. این گوشی حتی زیر نور مستقیم خورشید هم روشنایی بالایی به همراه داشته و رنگ‌ها و جزئیات می‌توانند بسیار خوب دیده می‌شوند. این جزئیات برای تماشای فیلم و بازی بسیار مناسب هستند.

بدون شک، این یکی از ویژگی‌های برجسته گوشی 11T شیائومی است. مانند بسیاری از نمونه‌های گرانترین گوشی شیائومی این محصول از جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری استفاده نمی‌کند. با این حال، می‌توانید از اسپیکرهای مجهز به صدای قدرتمند و با کیفیت بهره ببرید.

گرانترین گوشی شیائومی

مشخصات و عملکرد

شیائومی ۱۱ تی در دو پیکربندی روانه بازار شده است. هر دوی آن‌ها حافظه رم ۸ گیگابایتی داشته و با حافظه داخلی ۱۲۷ یا ۲۵۶ گیگابایتی می‌توانید به سراغ‌شان روید. تراشه مدیاتک هم علیرغم هم با مدل پرچم‌دار خود در این گوشی دیده میی‌شود، اما به اندازه اسنپ دراگون ۸۸۸ که در ۱۱ تی پرو استفاده شده است، قدرتمند نیست.

همان‌طور که گفته شد، شیائومی ۱۱ تی هنوز هم در عملکرد و سرعت خوب عمل می‌کند و کم و کسری نمی‌بینیم. عملکرد روزمره این گوشی چشم‌گیر است و با سرعت بالایی می‌تواند چندین کار را به‌صورت همزمان و بدون هیچ گونه تاخیری برای‌تان انجام دهد.

دوربین

شیائومی ۱۱ تی به دوربین سه گانه در پشت خود مجهز شده است و سنسور اصلی آن هم ۱۰۸ مگاپیکسلی است. دیافراگم این سنسور روی f/1.75 ثابت شده است و می‌تواند عکس‌های واضح و پر نوری را بیندازد. کیفیت تصاویر بالا بوده و در کنار وضوح بالا، می‌توانند رنگ‌های واقعی را به نمایش گذارند.

حالت پرتره این گوشی هم به‌صورت خودکار فعال می‌شود و رنگ‌ها را به‌همین خاطر افزایش پیدا می‌کند. یک گزینه اختصاصی برای عکس برداری در حالت شب هم وجود دارد که البته انتظارات خود را باید با توجه به رده قیمت گوشی تنظیم کنید.

گرانترین گوشی شیائومی


گوشی شیائومی 11 Lite

شیائومی نه‌تنها مدل لایت سری ۱۱ فعلی را با نام‌گذاری جدیدی روانه بازار کرده، بلکه عبارت Mi را نیز از آن حذف می‌کند. یک SoC جدیدتر همراه با انواع رنگ‌های جدید داریم که سبب می‌شود طرفداران و خریداران دید مثبتی نسبت به آن داشته باشند. نمونه‌ای از گرانترین گوشی شیائومی را می‌توانید با بدنه باریک‌تر و وزن سبک‌تر دریافت کنید.

بیشتر بخوانید: تفاوت می بند 5 و آمازفیت بند 5 ؛ دو قلوهای دوست داشتنی شیائومی!

این گوشی تقریبا ۴۱۷ دلار در بازار جهانی قیمت گذاری شده است و محصولی با ۶ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه جانبی را خواهم داشت. ارتقا آن به نسخه ۸ گیگابایت رم، حدود ۳۴ دلار هزینه اضافی به‌همراه خواهد داشت.

طراحی و کیفیت ساخت

شیائومی ۱۱ لایت از نظر بصری، به‌دلیل ارائه رنگ‌های جدید، از مدل قبلی متمایز می‌شود. آبی حبابی، سبز نعنایی، صورتی هلویی، سفید دانه برفی و مشکی ترافلی، گزینه‌هایی هستند که نشان از رنگارنگ بودن این سری داشته و یقینا سلایق بیشتری را به خود جلب خواهد کرد.

شیائومی در مشخصات فنی این محصول، ارتفاع آن را ۶.۸۱ میلی‌متر عنوان کرده بود، در حالی که ما آن را ۷.۱ میلی‌متر اندازه‌گیری کردیم. دوربین تا ۱.۸ میلی‌متر از بدنه بیرون زده است و در مجموع، جلوه بسیار باریکی نسبت به گوشی‌های دیگر به‌همراه دارد. به نظر می‌رسد که طرز کار دوربین هم کیفیت بالایی داشته باشد.

گرانترین گوشی شیائومی

نسل قبلی این گوشی از محافظ گوریلا گلس ۶ استفاده می‌کند، اما این نسخه به گوریلا گلس ۵ مجهز شده است. پشت شیشه‌ای این گوشی هم مات بوده و از نظر بصری بسیار جذاب طراحی شده است. اثر انگشت روی بدنه باقی نمی‌ماند و ابعاد پورت‌های گوشی هم یکنواخت و نزدیک به هم طراحی شده‌اند. تنها قاب پلاستیکی مشکی اطراف نمایشگر، کیفیت بدنه را نسبتا کاهش داده است.

گواهی IP53 هم نشان می‌دهد که گوشی در برابر پاشش آب مقاوم بوده و هنوز هم این احتمال وجود دارد که در هنگام برخورد حجم آب بیشتر، دچار مشکل شود. اسلات سیم کارت کالا با قاب هم سطح نیست. شما می‌توانید دو سیم کارت نانو یا یک کارت حافظه را به جای سیم کارت دوم قرار دهید.

فناوری اتصال

یکی از نمونه‌های گرانترین گوشی شیائومی از یک پورت USB 2.0 استفاده می‌کند و به OTG مجهز شده است. بنابراین، امکان اتصال دستگاه‌های ذخیره‌سازی و سایر لوازم جانبی را هم برای شما فراهم کرده است. نمایشگر همیشه روشن جبرانی برای یک سری نقوص است و علاوه بر این، می‌توانید از یک بلستر IR هم برای کنترل محصولات چند رسانه‌ای خانگی استفاده کنید.

بلوتوث ۵.۲ و NFC هم از آخرین فناوری موجود استفاده می‌کنند و یقینا آن‌ها را دوست خواهید داشت. تنها چیزی که در این گوشی وجود ندارد، یک گیرنده رادیویی و یک جک صدا است.

گرانترین گوشی شیائومی

سیستم نرم‌افزاری

گوشی شیائومی ۱۱ لایت به MIUI 12.5 مبتنی بر اندروید ۱۱ مجهز شده است و به‌روزرسانی امنیتی را همچنان دریافت خواهید کرد. به‌روزرسانی اندروید ۱۲ همراه با MIUI 13 هم توسط این گوشی پشتیبانی می‌شود. شیائومی از همان ابتدا وعده داده بود که به‌روزرسانی امنیتی برای ۴ سال و به‌روزرسانی سیستم‌عامل برای ۳ سال توسط این کمپانی ارائه می‌شود.

تعداد زیادی برنامه سوم شخص وجود دارد که به‌صورت از پیش نصب شده در این سیستم عامل وجود دارد و کمی آزاردهنده هستند. البته خیلی از آن‌ها را می‌ةوانید حذف کنید. گاهی اوقات هم یک سری تبلیغات نمایش داده می‌شود که اذیت کننده هستند.

دوربین

هیچ تغییر محسوسی در دوربین این گوشی نسبت به مدل قبلی وجود ندارد. لنز جیویی ان ۲۰ مگاپیکسلی بوده و می‌تواند ویدیویی با کیفیت 1080p را با سرعت ۶۰ فریم در ثانیه برای‌تان فراهم کند. عکس‌ها کاملا جذاب هستند و گوشی هوشمند هم جلوه بوکه خوبی را در حالت پرتره مدیریت می‌کند.

انتقال به سوژه اصلی همیشه قرار نیست که به‌خوبی انجام شود. دوربین اصلی این گوشی از سنسور ۶۴ مگاپیکسلی سامسونگ GW3 استفاده می‌کند. عکس‌ها در نور روز جزئیات خوبی داشته و رنگ‌های زنده را به خوبی می‌توانند نمایش دهند.

گرانترین گوشی شیائومی


گوشی شیائومی Mi 11 Lite

شیائومی با تعداد زیادی از گوشی‌هایی که همه ساله روانه بازار می‌کند، در هر رده قیمت، محصولات متنوعی دارد و کمی هم خریداران را گیج کرده است. شیائومی می ۱۰ لایت، می ۱۰ تی لایت، ردمی نوت ۱۰ پرو و همچنین پوکو F3 از جمله گزینه‌هایی هستند که در جمع محصولات ۴۰۰ دلاری این کمپانی قرار دارند. گوشی Mi 11 Lite، یک جهش کوچک در قیمت داشته و جزو گرانترین گوشی شیائومی هم در بازار محسوب می‌شود.

این محصول در جمع محصولات کلاسیک میان‌رده جای گرفته و حدود ۶ بعد از نسخه قبلی خود ارائه می‌شود. این محصولات تراشه بهتری داشته و با رنگ‌های جدید و چندین حالت دوربین، موفق می‌شود که جایگاه خود را در بازار داشته باشد.

مشاهده محصول: گوشی Mi 11 Lite

اگر قصد دارید که کمی گزینه‌ای با قیمت‌ مناسب‌تر نسبت به شیائومی می ۱۱ تهیه کنید، می ۱۱ لایت اولین انتخاب شما خواهد بود. گوشی منعکس کننده طراحی جسورانه محصولات سال ۲۰۲۱ این کمپانی بوده و یک سری پیشرفت‌های فنی هم دارد. این پیشرفت‌ها برای برچسب قیمت این محصول مناسب دیده می‌شوند.

گوشی طراحی براق داشته و به‌همان اندازه هم باریک و سبک دیده می‌شود. فریم این دستگاه پلاستیکی بوده و همراه با بدنه پشتی شیشه‌ای در اختیار شما قرار می‌گیرد. این ترکیب سبب می‌شود که گران بسیار گران به نظر برسد.

گرانترین گوشی شیائومی

در همان ابتدای کار، از سرعت بالای می ۱۱ لایت تحت تاثیر قرار می‌گیرید. تراشه جدید اسنپ دراگون 780G گوشی را به سطح پرچم‌دارهای سال ۲۰۲۰ رسانده و گیمرهای موبایلی که قصد خرید محصول مقرون به صرفه را دارند، باید به سراغش بروند. صفحه نمایش ۹۰ هرتزی این گوشی هم مشخصات مشابه هم رده‌های خود را دارد.

بررسی دقیق‌تر نشان می‌دهد که شیائومی می ۱۱ لایت از یک پنل آمولد کاملا پر جنب و جوش استفاده کرده و به‌راحتی می‌تواند از نمایشگر ۱۲۰ هرتزی پایه پیشی بهتر ظاهر شود. سیستم دوربین این گوشی معجزه خاصی به‌همراه ندارد و توسط یک سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسلی انجام وظیفه می‌کند.

طراحی

طراحی شیائومی می ۱۱ لایت نسبت به شیائومی می ۱۰ لایت عمومی پیشرفت قابل توجهی را تجربه می‌کند. این در حالی است که همچنان یک سری المان‌های می ۱۰ تی لایت هم در آن حفظ شده است. این کمپانی چینی، کاملا هوشمندانه دوربین سلفی تاریخ مصرف گذشته Teardrop را کنار گذاشته و پانچ هول را جایگزینش می‌کند.

این سیستم مانند شیائومی می ۱۱ عمل می‌کند. حاشیه‌های اطراف گوشی هم نسبتا کم هستند و البته ضخامت بیشتری در بخش پایین گوشی دارد. این سیستم را بیشتر در گوشی‌های مقرون به صرفه این کمپانی دیده بودیم. یکی دیگر از شاخص‌های قیمت پایین‌تر گوشی، بافر پلاستیکی سیاه و ضخیم بین شیشه صفحه تخت و لبه پلاستیکی براق آن است.

گرانترین گوشی شیائومی

با توجه به اینکه حتی گوشی‌های پرچم‌دار مانند گلکسی اس ۲۱ سامسونگ و وان پلاس ۹، به شیوه‌های مختلف به حذف پلاستیک از محصولات خود فکر می‌کنند، یقینا استفاده مجدد از این ماده در گوشی Mi 11 Lite نمی‌تواند نکته مثبتی باشد. زمانی هم که گوشی را به سمت جلو بچرخانید، شیائومی می ۱۱ لایت هنر اصلی‌اش را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا ۱۰ میلیون تومان + معرفی ۱۷ مدل برتر بازار

یک شیشه با پوشش ساتن در پشت گوشی استفاده شده و رنگ‌های تند همراه با لوگوی ظریف و بازتابشی را هم در این سیستم می‌بینیم. ماژول دوربین متمایز به نظر رسیده و مشخص می‌کند که متعلق به نمونه‌ای از گرانترین گوشی شیائومی است.

صفحه نمایش

شیائومی از یک صفحه نمایش ۶.۵۵ اینچی همراه با رزولوشن ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل استفاده کرده و نرخ تازه‌سازی را هم به ۹۰ هرتز می‌رساند. این گزینه نسبت به شیائومی می ۱۰ تی لایت قبلی که مجهز به صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی و نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی بود، کوچک‌تر بوده و از نظر فنی هم مشخصات پایین‌تری دارد.

البته، نیازی هم نیست که به پوکو ایکس ۳ ارزان‌تر اشاره کنیم. اما می ۱۱ لایت مزیت‌ دیگری هم دارد که همان پنل آمولد است. این پنل از عمق رنگ ۱۰ بیتی پشتیبانی کرده و قادر به ارائه خروجی ۱.۰۷ میلیارد رنگ است که در مقایسه، ۶۴ برابر بیشتر از نسخه قبلی‌اش است.

گرانترین گوشی شیائومی

یک سری مزایای معمولی پنل آمولد را هم داریم. توانایی خروجی رنگ مشکی واقعی یکی از این موارد است که در یک پنل همیشه روشن، خودنمایی خواهد کرد. این صفحه نمایش جایگزین خوبی برای مدل LCD و ۹۰ هرتزی است و چندان متوجه تفاوت‌های موجود بین نرخ تازه‌سازی ۹۰ و ۱۲۰ هرتزی نخواهید شد. صفحه نمایش این گوشی نسبت به نسخه قبلی واکنش‌پذیرتر است.

حداقل تا حدی این موضوع به لطف نرخ نمونه‌برداری لمسی ۲۴۰ هرتزی می‌تواند بیشتر بهبود پیدا کند. حداکثر روشنایی صفحه نمایش روی ۸۰۰ نیت ثابت شده است و روشنایی معمولی هم می‌تواند روی ۵۰۰ نیت قرار گیرد. این صفحه نمایش برای ارائه محتوای HDR10+ هم هیچ مشکلی نخواهد داشت.


گوشی شیائومی Poco F3

پوکو F3 تقریبا از هر نظر، از جمله قیمت، یک گام قابل توجه نسبت به پوکو ایکس ۳ جلوتر است. این گوشی همراه با تراشه فوق‌العاده سریع اسنپ دراگون ۸۷۰ روانه بازار شده و صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی مجهز به پنل آمولد دارد. این گوشی نسبت به اکثریت قریب به اتفاق گوشی‌های ۵۰۰ دلاری، حس بالاتری از نزدیکی خود به یک گوشی پرچم‌دار را ارائه خواهد داد.

مشاهده محصول: گوشی POCO F3

مخصوصا گیمرها و افرادی که در زمینه تولید محتوا کار می‌کنند، می‌توانند پوکو F3 را به‌بالای لیست خرید خود اضافه کند. تقریبا می‌توان گفت که محصول توانمندتری از پوکو اف ۳ در این رده قیمت وجود ندارد.

گرانترین گوشی شیائومی

عمر باتری این گوشی بسیار قوی بوده و گوشی قادر است که یک روز کامل با استفاده فشرده را تحمل کند. در عین حال، ارائه یک شارژر سریع ۳۳ واتی هم سبب شده است که سریع‌تر و راحت‌تر از همیشه بتوانید بار دیگر باتری لازم برای استفاده مجدد از گوشی را داشته باشید.

شیائومی در این زمینه بهتر از اپل یا سامسونگ عمل می‌کند. البته یک سری مصالحه‌هایی هم وجود دارد تا شیائومی بتواند قیمت آن را در سطح محصولات میان‌رده خود نگه دارد. شما به جای یک فریم فلزی، باید از گزینه پلاستیکی استفاده کنید و شارژ بی‌سیم هم برای گوش ارائه نشده است. حتی شیائومی رتبه بندی IP را از این گوشی حذف کرده است.

این گوشی در رتبه‌های پایینی لیست گرانترین گوشی شیائومی ما قرار دارد و پیامد آن هم کاهش یک سری امکانات برای آن بوده است. سیستم دوربین این گوشی تا حدودی ناامید کننده ظاهر شده است. این در حالی بود که دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی آن در نور خوب، می‌تواند تصاویر واضح‌تر و طبیعی‌تری را بیندازد.

پوکو F3 شیائومی فاقد ویژگی‌های عکاسی در قسمت‌های دیگر است. سنسور اولترا واید هم در بهترین حالت صرفا می‌تواند عملکرد معمولی خودش را داشته باشد. دوربین تله فوتو هم توسط شیائومی حذف شده است و عکس‌هایی که در شب خواهید گرفت، تعریف و تمجید خاصی به همراه ندارند.

گرانترین گوشی شیائومی

طراحی

شیائومی پوکو F3 به‌عنوان گزینه‌ای از لیست گرانترین گوشی شیائومی ما، مشابه با مدل‌های قبلی این سری طراحی شده است. اگر به استراتژی انتشار جهانی شرکت مادر شیائومی توجه کرده باشید، دلیل این امر را درک خواهید کرد. پوکو اف ۳ در واقع یک ردمی K40 است که طراحی مشابهی با Mi 11i دارد.

این همان گوشی هوشمندی است که تا حدی برای بازارها و قیمت‌های مختلف دوباره پیکربندی شده است. پوکو F3 ثابت می‌کند که طراحی بدون عیب و نقصی داشته و تا حدودی هم می‌تواند به طراحی محصولات پرچم‌دار بازار نزدیک باشد. این گوشی از محافظ گوریلا گلس ۵ در جلو و عقب استفاده می‌کند و نسبتا عالی به نظر می‌رسد.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا ۵ میلیون تومان + معرفی 20 مدل برتر بازار

شما حتی روکش فوق‌العاده انعکاسی را هم خواهید دید که هیچ اثر انگشتی را به خود جذب نمی‌کند. کناره‌های F3 پلاستیک خالص هستند و نور را به شکل فلز مبهم پخش خواهند کرد. ماژول دوربین گوشی هم لوزی شکل بوده و در یک مستطیل گرد هم آمده است. این سیستم طراحی با کلاسی داشته و مشابه با شیائومی می ۱۱ دیده می‌شود.

طراحی شیشه‌ای گوشی با همدیگر ترکیب شده و محصولاتی را ارائه می‌کند که ۱۹۶ گرم وزن دارد. گوشی چندان سنگین نیست و کمک می‌کند گه گوشی با ضخامت ۷.۸ میلی‌متر، همچنان ارگونومی بالایی به‌همراه داشته باشد. در جلو گوشی هم رویکرد معمولی تمام صفحه را داریم. اما بخش پایین، کمی حاشیه بیشتری دارد.

گرانترین گوشی شیائومی

صفحه نمایش

یکی دیگر از المان‌هایی که شیائومی پوکو F3 را برای گیمرها و تماشا کنندگان ویدیوهای مختلف مناسب می‌کند، صفحه نمایش فوق‌العاده آن است. شیائومی از واضح‌ترین پنل پوکو تا کنون استفاده می‌کند. این پنل آمولد مجهز به ابعاد ۶.۶۷ اینچی بوده و در کنار زیبایی، روشنایی خوبی هم دارد.

حداکثر روشنایی آن ۱۳۰۰ نیت است و با یک هزینه پایین‌تر، همزمان روشنایی حیرت انگیز محصولات پرچم‌دار را به نمایش می‌گذارد. نمونه‌ای از گرانترین گوشی شیائومی دارای رزولوشن فول اچ دی پلاس بوده و با پشتیبانی از HDR10 و پوشش ۱۰۰ درصدی DCI-P3 هز از آن‌چیزی که برای بازی و تماشای ویدیو نیاز دارید را خواهید داشت.

صفحه نمایش این گوشی دارای نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی کامل بوده و هر چیزی روان و با سرعت بالایی حرکت خواهند کرد. ویدیوها با نرخ تازه‌سازی پایین‌تر، به واسطه سیستم MEMC شیائومی ارتقا یافته و با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی نمایش داده خواهند شد.

نرخ نمونه برداری لمسی هم روی ۳۶۰ هرتز قرار دارد که بیشتر برای گیمرها مناسب است و بازی‌های اکشن و آنلاین را بهتر و حرفه‌ای‌تر می‌توانید تجربه کنید. تنها انتقادی که در مورد این گوشی داریم، رابط کاربری MIUI آن است. این رابط کاربری هنوز هم یک سری برنامه‌های از پیش نصب شده مزاحم دارد که خیلی از آن‌ها قابل حذف نیستند.

گرانترین گوشی شیائومی


گوشی شیائومی Poco X4 Pro

پوکو برند متعلق به شیائومی است و طی برگزاری نمایشگاه MWC 2022 از محصول جدید خود یعنی پوکو X4 Pro رونمایی کرد. این گوشی استاندارد در سطح محصولات میان‌رده قرار گرفته و در لیست گرانترین گوشی شیائومی هم قرار می‌گیرد. از ویژگی‌های برتر آن می‌توانیم به صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی مجهز به پنل آمولد و نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی اشاره کنیم.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا ۴۰ میلیون تومان + معرفی ۲۰ مدل برتر بازار

گوشی از شارژ سریع ۶۷ وات برخوردار بوده و مشکل خاصی استفاده از مابقی قسمت‌های آن هم نخواهید داشت. بازار میان‌رده، رقابتی‌تر از سال‌های گذشته دنبال می‌شود و دلیل آن فعالیت دو برند بزرگ شیائومی و سامسونگ در آن است. سری پوکو ایکس هم بارها ثابت کرده است که انتخابی ایده‌آل برای هر خریداری در بازار است.

طراحی و ساخت

اگر بتوانیم در مورد پوکو X4 Pro شیائومی یک مورد را با اطمینان مطرح کنیم، این است به نظر نمی‌رسد با یک گوشی میان‌رده روبرو باشیم. طراحی این گوشی کاملا حرفه‌ای‌ ظاهر شده و حاشیه‌های نسبتا باریک و لبه‌های مسطح دارد. این طراحی مانند گوشی‌های سامسونگ، ظاهری نامتناسب ندارد و با ارگونومی بیشتری، راحت‌تر می‌توانید آن را به موقعیت‌های مختلف حمل کنید.

طراحی گوشی به قدری زیبا و از نظر استحکام عالی است که می‌توانیم آن را در محدوده گوشی‌های پرچم‌دار قرار دهیم. ضخامت آن ۸.۱ میلی‌متر بوده و ۲۰۵ گرم هم وزن دارد.

گرانترین گوشی شیائومی

در واقع، این گوشی به‌صورت کامل نسبت به پوکو ایکس ۳ پرو تازه‌سازی شده است و ایرادات قبلی را ندارد. پوکو ایکس ۳ پرو به‌دلیل بزرگی، حجم بالا، روکش مات و آینه‌ای بودن طراحی، چندان نتوانست که نظر مثبت طرفداران را به خود جلب کند.

اما شیائومی با پوکو ایکس ۴ پرو این موضوع را کامل تغییر داده و طراحی جدید و زیباتری را برای‌تان به همراه دارد. تا حد زیادی، اکنون با طرحی مواجه هستیم که نور را به خود جذب کرده و درخشش منحصربه‌فردی هم دارد که بی شباهت به نور افکن‌های منتشر شده از پایین نیست. اثر مشابهی را هم روی برآمدگی دوربین می‌بینیم.

صفحه نمایش

یکی از قوی‌ترین بخش‌های گوشی پوکو X4 Pro شیائومی یقینا صفحه نمایش آن است. این بخش فرای گوشی‌های میان‌رده عمل می‌کند. نرخ نمونه‌برداری لمسی ۳۶۰ هرتزی آن سبب شده است که در کنار تمام حسن‌هایی که پنل آمولد دارد، بتوانید هنگام بازی هم شرایط بهینه‌ای را کسب کنید.

وضوح نسبتا بالای ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل هم کمک می‌کند که پخش محتواهای یوتیوب یا فیلم، بسیار لذت‌ بخش‌تر از گذشته باشند. نرخ به‌روزرسانی ۱۲۰ هرتزی، علاوه بر سریع‌تر بودن از نمایشگر ۹۰ هرتزی وان پلاس نورد، تجربه‌ای نرم‌تر و روان‌تر به شما خواهد داد.

گرانترین گوشی شیائومی

پشتیبانی از سیستم HDR10+ را هم داریم که برای بهبود بیشتر تجربه تماشای فیلم با حداکثر میزان روشنایی ۱۳۰۰ نیت کاربرد دارد. این میزان از روشنایی قرار نیست که با همه محتواها فراهم شود. چرا که در اکثر مواقع و در حالت استاندارد روی ۷۰۰ نیت قرار دارد.

اما همچنان به اندازه کافی برای استفاده در محیط‌های آفتابی و در فضای روشن می‌تواند مناسب باشد. استفاده از پنل آمولد و حالت همیشه روشن، سبب می‌شود که باتری گوشی تا حد امکان مدیریت شده و سریع خالی نشود. یک دوربین هم به شیوه پانچ هول در بالای نمایشگر قرار دارد.

مشخصات و عملکرد

در قلب گوشی پوکو ایکس ۴ پرو یک پردازنده اسنپ دراگون ۶۹۵ قرار دارد که بسته به سلیقه‌تان، می‌توانید از پیکربندی‌های مختلف گوشی استفاده کنید. یک نمونه دارای ۶ گیگابایت حافظه رم بوده و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی به‌همراه دارد.

در کنار آن یک نمونه دیگر با حافظه رم ۸ گیگابایتی همراه با حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایتی هم داریم. جالب اینجاست که شیائومی از فناوری توسعه دینامیکی رم هم استفاده می‌کند تا از حافظه ذخیره‌سازی به‌عنوان حافظه رم هم استفاده کرده و در صورت نیاز، رم را به ترتیب به ۸ و ۱۱ گیگابایت افزایش دهد.

گرانترین گوشی شیائومی

حال به نظر شما این موضوع تفاوتی در عملکرد کلی پوکو ایکس ۴ پرو اعمال خواهد کرد؟ گفتنش سخت است، اما می‌توانیم عملکرد فوق‌العاده آن را هنگام پیمایش سریع، تعویض سریع برنامه‌ها و قابلیت‌های پردازش تصویر نسبتا سریع ببینیم.

ماهیت متوسط خود این گوشی در برنامه‌های مخصوص رسانه‌ای مانند فیس بوک، کمی با لگ همراه است و این موارد در هنگام مرور صفحات وب، استفاده از واتسپ و موارد مشابه دیگر هم دیده می‌شود. عملکرد گوشی به‌خوبی در زمینه بازی نمایان می‌شود. چرا که اسنپ دراگون ۶۹۵ می‌تواند بازی‌های AAA موبایلی – مانند Call of Duty Mobile – را با تنظیمات گرافیکی بالاتر اجرا کند.


گوشی شیائومی Redmi Note 11 Pro

شیائومی گوشی‌های مقرون به صرفه خود را در سری ردمی نوت روانه بازار می‌کند. نوت ۱۱، نوت ۱۱ پرو و مدل‌های مختلف دیگر در این دسته قرار دارند. بنابراین، هر کدام از این گوشی‌ها می‌توانند در رتبه‌های پایینی لیست گرانترین گوشی شیائومی ما قرار گیرند.

مشاهده محصول: گوشی Redmi Note 11 Pro

این گوشی‌ها فارغ از رده قیمت‌شان، مشخصات فنی نسبتا بالایی دارند و همین سبب می‌شود که ارزش خرید بیشتری هم داشته باشند. آمار و ارقام هم نشان می‌دهد که سری ردمی شیائومی، جزو پرفرو‌ش‌ترین محصولات این کمپانی بوده است و چنین روندی می‌تواند در ادامه هم بیشتر شود.

گرانترین گوشی شیائومی

طراحی و ساخت

خیلی کم پیش می‌آید که محصولی با قیمت پایین، طراحی دلپذیری داشته باشد. اما Redmi Note 11 Pro چنین شرایطی را دارد. با اعمال تغییراتی که روی صفحه شیشه‌ای و پلاستیکی گوشی انجام شده است، این بار شیائومی به زیبایی شناسی گوشی توجه بیشتری نشان داده و قیمت دستگاه را کاملا به چالش می‌کشد.

در این گوشی می‌‌بینیم که سطوح براق، لبه‌های منحنی و برآمدی بهم ریخته دوربین ردمی نوت ۱۰ پرو از بین رفته و به‌جای آن، رویکردی ظریف‌تر را مشاهده می‌کنیم. لبه‌های مربعی و کناره‌های منتهی به شاسی نوت ۱۱ پرو ظاهری مشابه با آیفون ۱۳ فعلی به‌همراه دارند. این در حالی است که بدنه پشتی پلاستیک ساده بوده و آرایه دوربین هم سازمان‌ یافته‌تر شده است.

طراحی مینیمالیستی گوشی دست نخورده باقی مانده است و در قسمت جلویی گوشی هم یک پنل ۶.۶۷ اینچی با پنل آمولد می‌بینیم که همراه با طراحی پانچ هول برای دوربین سلفی طراحی می‌شود. این سیستم قابلیت باز کردن قفل با چهره را هم دارد. در سمت راست دکمه‌های صدا و پاور قرار دارد و مورد دوم هم شامل حسگر اثر انگشت است.

در طول مدتی که با ردمی نوت ۱۱ پرو کار کردیم، متوجه شدیم که این سنسور کاملا سریع و قابل اعتماد کار می‌کند. اسپیکرهای دوقلو در بالا و پایین نمونه‌ای از گرانترین گوشی شیائومی جای گرفته است و همراه با سوکت هدفون ۳.۵ میلی‌متری و بلستر IR می‌توانید از آن استفاده کنید.

گرانترین گوشی شیائومی

صفحه نمایش

صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی این گوشی به پنل آمولد مجهز شده است و رزولوشن ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل آن هم معادل فول اچ دی پلاس تلقی می‌شود. نسبت تصویر صفحه نمایش هم ۲۰:۹ بوده و به این معنی است که برای استفاده مطمئنا به دو دست خود نیاز خواهید داشت.

این روند امروزه عادی است و نمی‌توانیم به‌عنوان یک نقطه منفی از آن یاد کنیم. پنل گوشی بسیار زیبا بوده و با رنگ و کنتراست بالا می‌توانید از آن استفاده کنید. به‌علاوه، گزینه تغییر نرخ تازه‌سازی هم تا حداکثر ۱۲۰ هرتز وجود دارد که گیمرها می‌توانند از اسکرول روان‌تر در بازی‌های گرافیکی بزرگ‌تر لذت ببرند.

بیشتر بخوانید: تفاوت گوشی های سری ردمی Redmi و می آی MI برند شیائومی

مخصوصا با توجه به اینکه نرخ نمونه‌برداری لمسی روی ۳۶۰ هرتز قرار دارد، می‌توانید تنظیمات پیش فرض ۶۰ هرتز را روشن گذاشته و ماندگاری بیشتری را برای عمر باتری حفظ کنید.

روشنایی پنل در حد مناسب قرار دارد. با این که صفحه نمایش در حالت عادی با روشنایی خودکار غیر فعال شده و به حداکثر ۴۰۰ نیت می‌رسد، این دستگاه در کل روشنایی مناسبی داشته و می‌تواند به‌طور خودکار، با توجه به نرم‌افزارهایی که استفاده می‌کنید، تغییر پیدا کند. شیائومی ادعا می‌کند که این حالت معمولا به ۷۰۰ نیت می‌رسد و امکان افزایش تا ۱۲۰۰ نیت را هم دارد.

گرانترین گوشی شیائومی

مشخصات و عملکرد

تمام ویژگی‌های بخش عملکردی نوت ۱۱ پرو در پردازنده اسنپ دراگون ۶۹۵ خلاصه می‌شود. علیرغم اینکه با یک تراشه میان‌رده روبرو هستیم، اما نمونه‌ای از همین تراشه در گوشی‌های گران‌تر هم استفاده شده است. حافظه رم یکی از گزینه‌های لیست گرانترین گوشی شیائومی ما دارای ۸ گیگابایت حافظه رم بوده و ۱۲۸ گیگابایت هم حافظه داخلی دارد.

البته شما با کمک یک کارت حافظه می‌توانید از یک ترابایت حافظه جانبی اضافی هم استفاده کنید. پیکربندی‌های دیگری هم وجود دارد که قیمت متفاوتی خواهند داشت. در استفاده عمومی، این تراشه به‌طرز دلپذیری کارآمد است.

برنامه‌ها با سرعت بالایی اجرا شده و اسکرول در منوها و صفحه‌های مختلف نیز بسیار سریع‌تر دنبال می‌شود. هیچ تاخیری در بخش‌های مختلف وجود ندارد و در کنار گزینه‌های گرانترین گوشی شیائومی می‌توانید چندین سال از Redmi Note 11 Pro شیائومی استفاده کنید.

حتی گوشی قادر است که بازی‌های سنگینی مانند آسفالت ۹ را هم اجرا هم کرده و مشکلی در بالا بردن سطح گرافیک آن هم نداشته باشد. این روزها به سختی می‌توان گوشی هوشمندی در این رده قیمت پیدا کرد که قادر به اجرای چنین بازی‌هایی باشد. گوش دادن به موسیقی، پخش ویدیو و المان‌های دیگر را هم داریم که همچنان در این گوشی عالی اجرا خواهند شد.

گرانترین گوشی شیائومی


گوشی شیائومی Redmi Note 10 Pro

نمونه‌ای گرانترین گوشی شیائومی را داریم که البته با رسیدن به گزینه‌های انتهایی لیست، ردمی نوت ۱۰ پرو مانند مدل قبلی، در رده محصولات میان‌رده قرار می‌گیرد. فناوری 5G بزرگ‌ترین نقطه ضعف این گوشی است و همچنان باید تا چند سال آینده از فناوری 4G استفاده کنید.

با توجه به اینکه احتمالا سال‌های کمی قرار است از این گوشی استفاده کنید، احتمالا کاملا از آن راضی خواهید بود. تثبیت ویدیو مسئله دیگری است که باید به آن توجه کنید. شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو می‌تواند ویدیوی 4K را ضبط کند، اما تثبیت کننده بالاتر از 1080p ندارد و در بسیاری از سناریوها هم بی فایده ظاهر می‌شود.

مشاهده محصول: گوشی Redmi Note 10 Pro

این‌ها نکات بدی بودند که باید در مورد ردمی نوت ۱۰ پرو می‌دانستید. مابقی موارد در حد و اندازه دیگر گزینه‌های گرانترین گوشی شیائومی ظاهر شده‌اند. ردمی نوت ۱۰ پرو شیائومی از صفحه نمایش مجهز به پنل اولد و نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی استفاده می‌کند.

پردازنده اسنپ دراگون 732G آن قادر به اجرای برنامه‌ها و بازی‌های متنوع است و بهتر از همه، اسپیکرهایی خواهید داشت که حتی به سختی در گوشی‌های پرچم‌دار بازار دیده می‌شوند. شما یک دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی قدرتمند هم دارید، اما حتما می‌دانید که لزوما نباید به تعداد بالای مگاپیکسل آن توجه کنید.

گرانترین گوشی شیائومی

عکس‌های خوبی می‌توانید با این سنسور تهیه کنید و حالت شب نسبتا با کیفیتی هم داریم. دوربین ماکرو هم به‌طور غیر معمولی در این گوشی عالی ظاهر شده است. اکثر دوربین های ماکرو در گوشی‌های این رده قیمت، معمولا ۲ مگاپیکسلی بوده و چندان هم ارزش خاصی ندارد.

اما کیفیت بالای این سنسور در ردمی نوت ۱۰ پرو سبب می‌شود که برای عکس برداری از طبیعت، هیجان‌زده باشید. باتری گوشی هم مدت زیادی دوام آورده و حتی اگر حالت ۱۲۰ هرتزی صفحه نمایش را برای همیشه روشن نگه دارید، باز هم باتری چالش چندان سختی را تحمل نمی‌کند.

طراحی

شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو ترکیبی از ویژگی‌های طراحی رده بالا و رده پایین را به همراه دارد. این ترکیب را خیلی از کاربران دوست دارند و اصلا قرار نیست که ضعیف ظاهر شود. به‌عنوان مثال، شما یک جک هدفون مانند گوشی‌های ارزان قیمت خواهید داشت. اما بدنه پشتی ردمی نوت ۱۰ پرو از شیشه گوریلا گلس خمیده استفاده می‌کند و پلاستیکی نیست.

تنها نشانه آشکاری که طراحی آن مطابق با رده قیمت بوده، این است که کناره‌های آن پلاستیکی است. اگر این گوشی را همراه با کیس استفاده کنید، تفاوت‌ها چندان برای‌تان آشکار نخواهد بود. طراحی بزرگ ردمی در این گوشی، تا اندازه نکته جدیدی به همراه ندارد.

گرانترین گوشی شیائومی

همچنان آرایه دوربین بزرگی را می‌بینیم و لنز اصلی هم به پوشش نقره‌ای براق خاصی مجهز شده است. یک سیستم کانتورینگ دو سطحی هم می‌بینیم که دوربین را حتی از آن‌چیزی که هست کامل‌تر نشان می‌دهد. المان‌های طراحی ذکر شده باعث می‌شود که در حد و اندازه یک گوشی ۷۰۰ دلاری به ان نگاه کنید. یک سری اصول اساسی هم داریم که بد نیست به آن‌ها اشاره‌ای داشته باشیم. ردمی نوت ۱۰ پرو ضخامت چندان بالایی ندارد و ۸.۱ میلی‌متری است.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا ۶ میلیون تومان + معرفی ۱۳ مدل برتر بازار

وزن آن هم ۱۹۲ گرم بوده و ارگونومی و سبکی لازم برای حمل به موقعیت‌های مختلف در آن فراهم شده است. قسمت پشتی این گوشی از روکش ساتن دلپذیری هم استفاده می‌کند که می‌توانید در رنگ‌های مایل به سفید و نارنجی می‌توانید به سراغش بروید.

صفحه نمایش

صفحه نمایش ردمی نوت ۱۰ پرو کاملا مثال زدنی است و با ابعاد ۶.۶۷ اینچی، به رزولوشن ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل و پنل اولد مجهز شده است. وضوح عالی و کنتراست خوبی را شاهد هستیم و رنگ‌ها کاملا عمیق دیده می‌شوند. مشخص است که شیائومی این گوشی را برای تماشای فیلم و تجربه بازی طراحی کرده است و امکاناتی در حد و اندازه گرانترین گوشی شیائومی را در آن می‌بینیم.

پنل اولد ویترین عالی برای استفاده از برنامه‌های با نرخ تازه‌سازی بالا است و می‌توانید تصاویر را با دو برابر نرخ استاندارد به‌روزرسانی صفحه تجربه کنید.

گرانترین گوشی شیائومی

عمر باتری

باتری این گوشی دارای استقامت بسیار عالی بوده و حتی اگر صفحه نمایش را روی ۱۲۰ هرتز تنظیم کنید، باز هم ظرفیت بالای آن امکان استفاده از یک الی دو روز کامل را برای‌تان فراهم می‌کند. باتری این گوشی ۵۰۲۰ میلی آمپر ساعتی است و شارژری هم خواهید داشت که در عرض ۳۰ دقیقه می‌تواند شارژ باتری را به ۵۵ درصد افزایش دهد.

می‌توانید انتظار داشته باشید که با یک استفاده متوسط رو به بالا، هنوز هم در پایان روز کاری، ۳۵ الی ۴۵ درصد از شارژ را پس از یک روز استفاده متوسط دریافت کنید. این امکانات، باعث می‌شوند که در صورت عدم نیاز به فناوری 5G، بیش از ۳ سال بتوانید بدون مشکل از گوشی خود استفاده کنید.


گوشی شیائومی Poco X3 Pro

پوکو ایکس ۳ پرو در اصل نسخه به‌روزرسانی شده‌ای از نسخه پایه همین مدل است که در سال ۲۰۲۰ روانه بازار شده بود. عملکرد گوشی‌ها تقریبا مشابه همدیگر است و در اصل، همان قطعات با کمی ارتقای متعادل راهی نسخه پرو شده‌اند. یک پردازنده قدرتمندتر و چند ارتقای دیگر در سمت دوربین داریم که خرید آن را نسبت به نسخه پایه، بیش از پیش ارزشمندتر می‌کند.

مشاهده محصول: گوشی POCO X3 PRO

این گوشی در لیست گرانترین گوشی شیائومی جای گرفته و نقاط قوت و ضعف مخصوص به خود را دارد. این گوشی بیش از هر زمان دیگری قدرت خالص و بالایی دارد و بهترین عملکردی است که در این رده قیمت باید به سراغش بروید.

گرانترین گوشی شیائومی

طراحی و ساخت

طراحی یکی از زمینه‌هایی است که اساسا به جز مجموعه‌ای از رنگ‌های جدید، همه چیز مشابه با نسخه پایه همین گوشی است. متاسفانه، این طراحی با یک سری مشکلات روبروست. ایکس ۳ پرو محصول بزرگی است و با صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی، حجم زیادی را در دستان شما اشغال می‌کند.

ضخامت آن ۹.۴ میلی‌متر بوده و ۲۱۵ گرم هم وزن دارد. لوگوی عظیم پوکو هم در پشت گوشی حک شده است که اصلی زیبا نیست. اگرچه، همه چیز به آن بدی هم نیست. شیائومی گواهی IP53 را برای گوشی ثبت کرده است که برای این رده، می‌تواند مقاومت قابل توجهی را در برابر گرد و غبار و آب به‌همراه داشته باشد.

جک هدفون در بخش پایینی گوشی دیده می‌شود . گوریلا گلس ۶ هم استحکام بالاتری به صفحه نمایش خواهد داد. فریم‌ها هنوز هم آلومینیوم ساخته می‌شوند و بدنه پشتی هم پلاستیکی است. با یکی از گوشی‌هایی روبرو هستیم که به شدت پلاستیکی احساس می‌شود و شیائومی نتوانسته است که تغییراتی نسبت به نسخه پایه در آن ایجاد کند. گوشی را می‌توانید با سه رنگ آبی، نارنجی و مشکی فانتوم خریداری کنید.

نمونه‌ای از گرانترین گوشی شیائومی کمی بیش‌تر از نسخه پایه در این زمینه تنوع به خرج داده است. روکش‌های جدید این گوشی مورد استقبال هر چه بیشتر مخاطبین قرار گرفته است، اما در نهایت، طراحی همچنان بزرگ‌ترین مشکل گوشی است.

گرانترین گوشی شیائومی

صفحه نمایش

صفحه نمایش گوشی وضوح بالایی دارد، اما همچنان باید از یک پنل LCD استفاده کنید. رزولوشن این پنل در حد ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل معادل فول اچ دی پلاس است و نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز هم برای آن فراهم شده است. نرخ پاسخ‌گویی لمسی گوشی هم ۲۴۰ هرتزی است و هر دو برای کسانی که زیاد از گوشی خود برای بازی استفاده می‌کنند، مفید خواهد بود.

حتی بهتر از آن، نرخ تازه‌سازی پویا می‌تواند در پنج گام از ۳۰ هرتز تا ۱۲۰ هرتز قابل تنظیم باشد. این بدان معنی است که در صورت لزوم، صفحه نمایش می‌تواند کمی کندتر کار کند تا باتری بیشتری را بتوانید ذخیره‌سازی کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی شیائومی؛ رقابتی هیجان انگیزی از سری می، ردمی نوت و پوکو!

صفحه نمایش این گوشی روشنایی خوبی داشته و حالت انقباض هم دارد. پنل LCD به رنگ‌های زنده مجهز است، اما دیگر نمی‌توانید کنتراست و عمق رنگ عالی را که پنل‌های اولد می‌توانند فراهم کنند را داشته باشید. نرخ تازه‌سازی بالاتر برای این رده قیمت، شگفت انگیز است و حتی برخی از گوشی‌های بالارده برندهای دیگر هم این قابلیت را در خود ندارند.

خریداران بالقوه پوکو ایکس ۳ پرو شیائومی باید بدانند که این صفحه نمایش عملکردی عالی برای بازی و اجرای برنامه‌های مختلف دارد و هیچگاه افت کیفیت و لگ را در این سیستم نخواهید داشت.

گرانترین گوشی شیائومی

مشخصات و عملکرد

پوکو ایکس ۳ پرو را می‌توانید همراه با تراشه اسنپ دراگون ۸۶۰ دریافت کنید. این تراشه نسخه پیشرفته‌ای از اسنپ دراگون ۸۵۵ است که در اکثر گوشی‌های پرچم‌دار سال ۲۰۱۹ استفاده شده است. نمونه‌ای از گرانترین گوشی شیائومی پشتیبانی از 5G را کنار گذاشته است، اما همچنان از سیلیکون پرچم‌دار نسبتا سریع‌تر استفاده می‌کند تا بتواند در سنجش بنچمارک، از همه گوشی‌های میان‌رده بازار ۲۰۲۲ هم پیشی بگیرد.

اسنپ دراگون ۸۶۰ همراه با حافظه رم ۸ یا ۶ گیگابایتی ارائه می‌شود و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه رم هم خواهید داشت. اگرچه، یک اسلات کارت حافظه هم برای افزایش بیشتر حافظه در اختیار خواهید داشت.

جدای از فضای ذخیره‌سازی، در صورت امکان حتی حافظه رم گوشی را هم می‌توانید افزایش دهید که در آینده به دردتان خواهد خورد. این گوشی هنگام استفاده روزمره، ارزش واقعی خود را اثبات می‌کند و در کشور ما هم به شهرت بالایی دست پیدا کرده است.

این سریع‌ترین و روان‌ترین محصولی است که شیائومی با قیمت نسبتا پایینی روانه بازار کرده است. اگر جایگزینی برای نمونه‌های گرانترین گوشی شیائومی وجود داشته باشد، پوکو ایکس ۳ پرو از جمله آن‌هاست و با امکانات نزدیک به محصولات بالارده، می‌تواند رضایت نهایی هر کسی را جلب کند.

گرانترین گوشی شیائومی


گوشی شیائومی Redmi Note 11S

ردمی به سرعت به نامی محبوب برای علاقه‌مندان گوشی‌های هوشمند تبدیل شده است. گوشی‌های این برند متعلق به شیائومی هستند و با قیمت مناسبی می‌توانید به سراغ‌شان روید. در جمع آخرین گزینه‌های گرانترین گوشی شیائومی یقینا به محصولاتی رسیده‌ایم که ارزان قیمت هستند، اما ارزش خریدی بسیار بالا و در سطح گرانترین گوشی شیائومی دارند.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی ال جی؛ خوش دست، با کیفیت و اقتصادی!

ردمی نوت ۱۱ اس مابین ردمی نوت ۱۱ و ردمی نوت ۱۱ پرو قرار می‌گیرد. این گوشی طراحی و نمایشگر را در سطح قیمت حفظ کرده است، اما تنظیمات دوربین و پردازنده پیشرفته‌تری را ارائه خواهد داد. قیمت گوشی بر همین اساس، همچنان ارزش پرداخت دارد و می‌توانید برای چندین سال بدون مشکل از آن استفاده کنید.

طراحی و کیفیت ساخت

گوشی Redmi Note 11S شیائومی شباهت زیادی به ردمی نوت ۱۱ دارد. این دو گوشی عملا از همدیگر قابل تشخیص نیستند و با همان زبان طراحی ساده اما کلاسیک و چیدمان یکسان قطعات در اختیار شما خواهند بود. همان بدنه پشتی پلاستیکی مات و فریم فلزی را می‌بینیم و اتفاقا ابعاد دو گوشی نیز در کنار وزن ۱۷۹ گرمی‌شان یکسان است.

استاندارد گواهی IP53 هم برای هر دو گوشی ثبت شده است که مقاومت گوشی‌ها را در برابر گرد و غبار و آب اثبات خواهد کرد. شما می‌توانید از ترکیب جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری و بلستر IR هم در این گوشی استفاده کنید.

گرانترین گوشی شیائومی

این قطعه باعث می‌شود که تلویزیون استریو خود را با استفاده از برنامه Mi remote شیائومی کنترل کرده و هنگام گم شدن ریموت خود تلویزیون، از این شیوه جایگزین بهره ببرید. این امکانی است که خیلی از محصولات بازار نمی‌توانند فراهم کنند. یک جفت اسپیکر استریو هم داریم که مورد استقبال مخاطبین قرار گرفته است.

چنین ویژگی حتی در گوشی‌های گران قیمت بازار هم وجود ندارد. ماژول دوربین، تنها بخشی از طراحی است که با ردمی نوت ۱۱ متفاوت عمل می‌کند. سنسور اصلی با بقیه ماژول دوربین در گوشی ردمی نوت ۱۱ هم سطح است، اما در Redmi Note 11S بیرون زدگی بیشتری به همراه دارد.

صفحه نمایش

ردمی نوت ۱۱ اس دقیقا از همان صفحه نمایش ۶.۴۳ اینچی آمولد ردمی نوت ۱۱ استفاده می‌کند و رزولوشن فول اچ دی پلاس هم نسبتا می‌تواند برای این گوشی کافی باشد. این تنها بخشی از گوشی است که بهتر از صفحه نمایش LCD ساده‌تر عمل می‌کند. شیائومی ادعا دارد که حداکثر روشنایی صفحه نمایش می‌تواند به ۱۰۰۰ نیت همراه با روشنایی خودکار افزایش پیدا کند.

درخشندگی ۴۳۰ نیت همراه با روشنایی خودکار ثبت می‌شود که تقریبا عملکرد مشابهی نسبت به ردمی نوت ۱۱ دارد. دقت رنگ این گوشی هم کاملا قوی است و در حالت پیش فرض، می‌توانید ان را روی Vivid تنظیم کنید.

گرانترین گوشی شیائومی

پوشش رنگی sRGB هم روی ۱۰۰ درصد بوده و در مابقی موارد هم آمار خوبی به دست آمده است. این اطلاعات هم از تشابه هر چه بیشتر با ردمی نوت ۱۱ حکایت دارند. با این حال، Vivid سازگارترین یا دقیق‌ترین حالت نمایش نیست. چرا که واقعا رنگ‌ها را بیش از حد اشباع کرده و آن‌ها را با توجه به محتوای پخش کننده تنظیم می‌کند.

با فعال شدن حالت استاندارد طبیعی‌تر، دقت رنگ Delta-E به ۱.۳۷ می‌رسد. همانند ردمی نوت ۱۱ معمولی، ۱۱ اس هم نرخ تازه‌سازی ۹۰ هرتز دارد و هنگام اسکرول و گشت و گذار در شبکه‌های اجتماعی، تجربه‌ای روان و سریع‌تر خواهید داشت. این نرخ تازه‌سازی نسبتا برای این رده قیمت مناسب است.

مشخصات و عملکرد

ردمی نوت ۱۱ اس از تراشه هلیو G96 مدیاتک استفاده می‌کند. این همان تراشه‌ای است که در ردمی نوت ۱۱ پرو هم استفاده شده بود. اسنپ دراگون ۶۸۰ مورد استفاده در ردمی نوت ۱۱ و اسنپ دراگون ۶۹۵ ردمی نوت ۱۱ پرو را در این گوشی نمی‌بینیم و شیائومی برای کاهش دوباره هزینه‌های تولید، از تراشه ضعیف‌تر مدیاتک استفاده می‌کند.

این گوشی را می‌توانید همراه با حافظه رم ۶ یا ۸ گیگابایتی تهیه کنید که کمی بالاتر از حافظه رم ۴ یا ۶ گیگابایتی موجود در ردمی نوت ۱۱ است. از نظر حافظه ذخیره‌سازی هم نمونه‌ای از گرانترین گوشی شیائومی را می‌توانید با ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت خریداری کنید. شیائومی فضای چشم‌گیری را برای خروجی دوربین هم در نظر دارد.

گرانترین گوشی شیائومی

یکی دیگر از نقاط ضعف آشکار این گوشی، فناوری 5G است. همانند ردمی نوت ۱۱، بار دیگر باید صرفا به فناوری 4G آن بسنده کنید. البته، با توجه به اینکه هنوز نسل جدید اینترنت همراه، زیرساخت‌های لازم را در هیچ کشوری ندارد و حداقل ۲ الی ۳ سال زمان برای همگانی شدن آن مورد نیاز است، نبود آن نباید چندان شما را اذیت کند.

این گوشی نسبتا ارزان قیمت را هم نهایتا تا همین بازه زمانی استفاده خواهید کرد و هنگام خرید گوشی جدید، می‌توانید روی مجهز بودن آن به فناوری 5G بیشتر حساسیت داشته باشید.


گوشی شیائومی Redmi Note 10S

شیائومی در طول هفت سال گذشته، تسلط خیلی از بازارهای جهانی مانند هند و بیشتر نقاط اروپا را به دست گرفته و بیشتر این موفقیت‌ها، به لطف سری مقرون به صرفه ردمی بوده است. اغلب این گوشی‌ها مانند گرانترین گوشی شیائومی در مدل‌های مختلف عمل کرده و مشخصات فنی چشم‌گیر و پیشرفته‌ای را ارائه می‌کنند.

مشاهده محصول: گوشی Redmi Note 10s

رابط کاربری MIUI این گوشی‌ها هم سال به سال پیشرفته کرده و علیرغم وجود یک سری ناملایمات، تجربه‌ای عالی را رقم می‌زنند. پس از عرضه سری گوشی‌های فوق‌العاده ردمی نوت ۱۰، شیائومی تصمیم گرفت که نسخه دیگری به‌نام ردمی نوت ۱۰ اس را هم در اختیار مخاطبین گذارد. 

گرانترین گوشی شیائومی

طراحی و کیفیت ساخت

ردمی نوت ۱۰ اس کم و بیش از زبان طراحی همین سری استفاده می‌کند. ظاهری کاملا استاندارد را می‌بینیم که همراه با رنگ گرادیان آبی و روکش مات، شکل و شمایل زیبایی را به همراه دارد. این گوشی آهن‌ربای لکه نبوده و مانند اکثر گوشی‌های شیائومی از گواهی IP53 استفاده می‌کند.

به کمک این گواهی، گوشی در برابر پاشش آب و گرد . غبار کاملا مقاومت خواهد بود. حتی یک جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری هدفون هم داریم که در کنار بلستر IR می‌توانید از آن استفاده کنید. این‌ها ویژگی‌هایی هستند که در اکثر گوشی‌های شیائومی و حتی گرانترین گوشی شیائومی هم دیده می‌شوند.

پشت گوشی به آرایه دوربینی مجهز است که کمی برآمدگی دارد. این برآمدگی همچنان همان زیبایی همیشه را داشته و مشابه با دوربین‌های قدیمی عمل می‌کند. وجود این برآمدگی این هشدار را هم به همراه دارد که هنگام قرار دادن گوشی روی میز صاف، مواظب باشید. اسپیکرهای استریویی هم داریم که صدای بسیار بلندی دارند و وضوح هم صرفا در حد متوسط حفظ شده است.

این میزان از کیفیت برای این رده کافی است و شکایت چندانی از آن نداریم. جالب اینجاست که وزن گوشی از ردمی نوت ۱۰ پرو سبک‌تر است. با این حال، ضخامت آن ۸.۳ میلی‌متری بوده و نگه داشتن گوشی با استانداردهای مدرن، بسیار آسان خواهد بود.

گرانترین گوشی شیائومی

صفحه نمایش

شیائومی گوشی‌های ردمی خود را با نمایشگرهای چشم‌گیر روانه بازار می‌کند و ردمی نوت ۱۰ اس هم تفاوت چندانی از این نظر ندارد. با این حال، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی را این‌بار نداریم و صرفا باید از گزینه استاندارد ۶۰ هرتزی در گوشی همراه شوید. با توجه به سابقه‌ای که از تراشه‌های مدیاتک سراغ داریم، وجود آن در این گوشی چندان نباید جای خوشحالی داشته باشد.

اما رنگ‌های اشباع و زنده، زاویه دید خوب و سطوح مناسبی از درخشندگی همچنان در صفحه نمایش دیده می‌شوند و حداکثر میزان روشنایی هم می‌تواند به ۱۱۰۰ نیت برسد. در شرایط روشن با فضای باز، این میزان روشنایی همراه با محافظ گوریلا گلس ۳ می‌تواند کافی باشد.

بیشتر بخوانید: بهترین ساعت هوشمند شیائومی؛ رقابت نزدیک مدل های مشهور بازار!

این صفحه نمایش خوب برای تماشای فیلم در نتفلیکس یا خواندن متون بسیار مناسب است. به‌طور کلی، این قبیل امکانات سبب شده است که به نقطه مطلوبی دست پیدا کنیم. اگرچه، با توجه به اینکه ردمی نوت ۱۰ پرو با نرخ تازه‌سازی بالاتر در دسترس شما است، شاید بهتر باشد که با کمی هزینه بیشتر، به سراغ آن بروید.

مانند سایر گوشی‌های سری ردمی نوت ۱۰، شما نمی‌توانید از فناوری HDR10 استفاده کند. از نظر ظاهری، با توجه به حاشیه کم اطراف صفحه نمایش، همچنان شرایط ایده آل است و دوربین پانچ هول واقع در سمت چپ بالای صفحه نمایش هم اساسا یک نقطه شکوهمند برای این محصول است.

گرانترین گوشی شیائومی

مشخصات فنی و عملکرد

جالب‌ترین نکته‌ای که در مورد ردمی نوت ۱۰ اس وجود دارد، تراشه مدیاتک هلیو G95 است که در ردمی نوت ۸ پرو هم استفاده شده بود. این تراشه با فناوری ساخت ۱۲ نانومتری همراه شده و معماری هشت هسته‌ای دارد. واحد پردازش گرافیکی آن هم Mali G76 بوده و همراه با حافظه رم ۶ گیگابایتی می‌توانید از آن استفاده کنید.

حافظه داخلی هم ۱۲۸ گیگابایتی از نوع UFS 2.2 بوده و پشتیبانی از کارت حافظه را هم داریم. دلیل عجیب بودن این ترکیب آن است که شیائومی از تراشه اسنپ دراگون در اکثر مدل‌های دیگر استفاده می‌کند، اما ردمی نوت ۱۰ اس با تراشه مدیاتک کمی از مسیر اصلی خارج می‌شود.

عملکرد روزمره این تراشه به‌دلیل اجرای ۲۰ برنامه همزمان بدون ایجاد کندی و باز کردن تب‌های کروم مختلف، مناسب و قابل تایید است. حتی در حین بازی، آثاری با گرافیک بالا مانند Call of Duty Mobile را می‌توانید در تنظیمات متوسط و بدون افت فریم تجربه کنید.

نتایج بنچمارک هم کاملا عالی هستند و می‌توانید روی اجرای چندین برنامه گرافیکی و بازی هم در آینده روی این محصول حساب ویژه باز کنید. در جمع گرانترین گوشی شیائومی بازار، این گزینه‌ها جزو محصولات ارزان‌ قیمت هستند، اما عملکرد و ظاهری هم راستا با محصولات گران قیمت شیائومی داشته و حتما باید به آن‌ها توجه کنید.

گرانترین گوشی شیائومی


گوشی شیائومی Redmi Note 10

ردمی نوت ۱۰ پرو آخرین گزینه‌ای است که در لیست گرانترین گوشی شیائومی ما مورد بررسی قرار می‌گیرد. سه رکن اصلی گوشی‌های هوشمند، یعنی نمایشگر، دوربین و عمر باتری با کیفیتی عالی و تضمین شده در اختیار شما قرار می‌گیرد. شیائومی با این گوشی فناوری 5G را هم ارائه می‌دهد که در چند مورد اخیر، یکی از نقاط ضعف محصولات هم رده عنوان شده بود.

سطح عملکرد، کیفیت نمایشگر و انعطاف پذیری بالای سیستم دوربین سبب شده است که توجه خریداران زیادی به آن معطوف باشد. عملکرد گوشی با تراشه مدیاتک دیمنسیتی ۷۰۰ فراهم شده است و در کنار تجربه بازی موفق، می‌توانید به‌صورت روزمره هم از امکانات آن برخوردار شوید.

مشاهده محصول: گوشی Redmi note 10

وقتی که نوت به دوربین می‌رسد، قضیه کمی متفاوت خواهد بود. سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی قادر است عکس‌های مناسبی را نسبت به قیمتش تهیه کند. نبود سنسور اولترا واید و همچنین تله‌فوتو، باعث می‌شود که این کیفیت نتواند به سطوح بالاتری برسد.

حسگر ماکرو ۲ مگاپیکسلی را هم داریم که به ندرت ارزش خاصی به تصاویر اضافه می‌کند. ویژگی برجسته این گوشی در استقامت باتری است. یک باتری با ظرفیت ۵ هزار میلی آمپر ساعتی داریم که مشخصات ساده‌ای داشته و این امکان را دارد که با یک بار شارژ، دو روز کامل دوام بیاورد.

به‌طور کلی، خریداران حتما نیازی نیست که به سراغ گرانترین گوشی شیائومی یا برندهای دیگر در بازار بروند. ردمی نوت ۱۰ به واسطه امکانات ارزشمندی که دارد، می‌تواند چندین سال بدون مشکل قابل استفاده باشد. گوشی هم رده با محصولی مانند Realme 8 5G قرار دارد و در چند بخش کلیدی هم می‌تواند از آن بهتر باشد.

اتصال شبکه در این گوشی مجهز به آخرین فناوری‌های موجود هستند و عاملی ضروری برای اتصال سریع‌تر و پایدارتر به اینترنت خواهد بود. بنابراین، اگر یک فرد شاغل یا دانشجو هستید که نیاز به گشت و گذار سریع در اینترنت دارید، ردمی نوت ۱۰ می‌تواند خریدی ارزشمند برای‌تان باشد.

گرانترین گوشی شیائومی

طراحی

زیبایی در طراحی این گوشی کاملا آشکار است و مشکل خاصی در کلیت آن نمی‌بینیم. وقتی که گوشی را در دست بگیرید، حس خوبی از مواد استفاده شده را هم خواهید داشت. بدنه پشتی طراحی درجه یک داشته و یک روکش مات ابریشمی هم روی جنس پلاستیکی به کار رفته است.

این ترکیب ظاهر و حس بسیار خوبی دارد. البته باید مراقب باشید که به واسطه اثر انگشت، مدام کثیف نشود. یک رویکرد مغناطیس چربی در این بدنه می‌بینیم که به‌طور طبیعی در اکثر گوشی‌هایی با این رده قیمت وجود دارد. ماژول دوربین شیائومی هم نسبت به نزدیک‌ترین رقیب خود، بسیار ممتاز و عالی عمل می‌کند.

افکت فلزی تقسیم شده را در این بخش داریم که همراه با روکش براق و مشکی، یک کیت عکاسی بسیار جدی را در این رده قیمت برای‌تان فراهم می‌کند. ضخامت بدنه ۸.۹ میلی‌متر و وزن آن هم ۱۹۰ گرم است. مطمئنا با گوشی سبک وزنی روبرو نیستیم، اما مشکل خاصی در حمل آن به موقعیت‌های مختلف در دست یا جیب خود نخواهید داشت و ارگونومی بدنه هم به این موضوع کمک می‌کند.

شیائومی از یک بلستر IR هم در لبه بالایی استفاده می‌کند تا بتوانید به‌عنوان یک سیستم کنترل از راه دور از گوشی خود استفاده کنید. اگر با محصولات قبلی شیائومی کار کرده باشید، با این سیستم کاملا آشنا هستید.

گرانترین گوشی شیائومی

صفحه نمایش

کاربران معمولا هنگام مواجهه با این رده از گوشی‌های هوشمند، صرفا امیدوار هستند که صفحه نمایش نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتزی داشته باشد. شیائومی از یک صفحه نمایش ۶.۵ اینچی با رزولوشن ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل معادل فول اچ دی پلاس استفاده می‌کند که با نرخ تازه‌سازی ۹۰ هرتز همراه شده است.

همه این امکانات نسبتا خوب هستند و می‌توانید برای تماشای محتواهای مورد علاقه خود از آن استفاده کنید. صفحه نمایش روشنایی چندان زیادی ندارد و رنگ‌هایی را هم می‌بینیم که تا حد زیادی واقعی به نظر می‌رسند. نرخ تازه‌سازی صفحه نمایش ۹۰ هرتزی بوده و حداقل بهتر از صفحه نمایش‌های ۶۰ هرتزی ظاهر می‌شود.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا 4 میلیون + 13 مدل برتر بازار

رنگ‌ها حتی هنگامی که از بالا یا به‌صورت کج به صفحه نمایش نگاه کنید، به همان حالت استاندارد خوب دیده می‌شوند. روشنایی ۴۰۰ نیت برای دید مناسب زیر نور مستقیم خورشید چندان خوب نیست. گوشی‌های ۱۲۰ هرتزی ارزان‌تری هم در بازار داریم که محدودیت‌های عملکردی دارند و قرار نیست که همه چیز در بهترین شرایط قرار بگیرد.

هویت گوشی ردمی نوت ۱۰ کاملا مشخص است و هنگامی که بحث سازگاری امکانات با قیمت به میان آید، یقینا شیائومی امکاناتی بالاتر از رده قیمت را در اختیار شما می‌گذارد. این بهترین نمایشگری نیست که می‌توانید داشته باشید، اما حداقل برای چند سال کوتاه کارتان را راه می‌اندازد.

گرانترین گوشی شیائومی


سخن آخر

در مطلب گرانترین گوشی شیائومی سعی کردیم که به‌ترتیب مهم‌ترین محصولات شیائومی را از گران‌ترین به ارزان‌ترین گزینه‌ها لیست کرده و اطلاعات در مورد خرید هر کدام به شما ارائه کنیم. هر کدام از این گوشی‌ها در رده قیمت خودشان فراتر از انتظار ظاهر شده‌اند و حتما خرید ارزشمندی را از بین‌شان می‌توانید داشته باشید. کافی است که سطح انتظار و نیاز خود را تعیین کرده و با مقایسه چند گزینه مهم، انتخاب نهایی خود را انجام دهید.

شیائومی نه‌تنها در بخش میان‌رده و پایین‌رده، در بالا رده هم با سری اصلی خود با گوشی‌های سامسونگ و اپل رقابت می‌کند. شیائومی با بالا بردن فروش محصولات خود در اکثر نقاط جهان، موفق شده است که دومین برند پرفروش گوشی‌های هوشمند باشد.

شیائومی نیز می‌توانید نظرات خود را در این زمینه با ما به اشتراک گذارید. شما از بین محصولات لیست، کدامیک را برای خرید مناسب می‌پندارید؟ در بخش کامنت‌ها با ما همراه شوید.

گرانترین گوشی شیائومی از نظر مقداد آی تی کدام است؟

گوشی شیائومی ۱۲ پرو جدیدترین و گرانترین گوشی حال حاضر این شرکت است، در این مطلب به بررسی مشخصات 16تا از گرانترین گوشی های شیائومی پرداخته‌ایم.

کدام یک از گرانترین گوشی های شیائومی مناسب گیمینگ هستند؟

شیائومی گوشی پوکو F4 را برای گیمرها طراحی کرده، البته این گوشی تنها مخصوص بازی نیست و می‌تواند توجه کاربران غیر گیمر را هم به خود جلب کند. از دیگر گوشی های شیائومی هم که در این مقاله بررسی کردیم می‌توانید برای بازی استفاده کنید.

گرانترین گوشی های شیائومی ارزش خرید دارند؟

این شرکت در بخش بالارده، میان رده با گوشی های سامسونگ و اپل رقابت می‌کند. گوشی های شیائومی فراتر از انتظار ظاهر شده‌اند و حتما خرید ارزشمندی را از بین‌شان می‌توانید داشته باشید.

شما میتوانید برای خرید و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.