بهترین گوشیهای نوکیا در اکثر موارد ترکیبی از مدلهای مقرون به صرفه و میان رده را شامل میشوند. نوکیا هر ساله به اندازه برخی دیگر از تولید کنندگان، گوشی عرضه نمیکند. اما هنوز هم تعداد زیادی از محصولات قابل تامل این شرکت روانه بازار میشود.
هنوز هم در مورد اینکه آیا نوکیا با برخی از گوشیهای رده بالا قابل قیاس است یا خیر، شک و تردید وجود دارد. ما هنوز هم منتظر هستیم تا ببینیم که نوکیا X50 یا لنز پتیا و نوکیا ۱۰ چه شرایطی در بازار خواهند داشت. با این حال، در حال حاضر، میتوانیم لیستی از بهترین گوشیهای نوکیا موجود در بازار را معرفی کنیم.
این لیست شامل نوکیا PureView 9 قدیمی است که همچنان درخشان ظاهر شده است و نوکیا ۸.۳ مجهز به فناوری 5G جدید را هم داریم که در سطح میانرده خوب عمل کرده است. نوکیا XR20 5G هم در بالای جدول قرار گرفته و احتمالا بهترین خریدی است که میتوانید به سراغش بروید. از گوشیهای دیگر لیست میتوانیم به نوکیا G11، G50 و G21 اشاره کنیم.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی ارزان قیمت لمسی و اندرویدی
در ادامه میتوانید با ما همراه شده و لیستی از بهترین گوشی نوکیا را در مدلهای مختلف دریافت کنید. هر کدام از این گوشیها مجهز به یک سری نکات مثبت و منفی هستند و با بررسی مشخصات هر کدام میتوانید به سراغشان بروید. اگر محصولی در این لیست نظر شما را جلب نکرد، میتوانید لیست بهترین گوشی برندهای دیگر را هم چک کنید.
فهرست مطالب
- بهترین گوشی نوکیا؛ لیست 8تایی
- بهترین گوشی نوکیا از نگاه مقداد آی تی کدام است؟
- بهترین گوشی نوکیا از نظر دوربین کدام است؟
- بهترین گوشی نوکیا از نظر باتری کدام است؟
بهترین گوشی نوکیا؛ لیست 8تایی
گوشی نوکیا XR20
گوشی Nokia 8.3 5G
گوشی Nokia 7.2
گوشی نوکیا G50
گوشی نوکیا ۵.۳
گوشی Nokia 9 PureView
گوشی Nokia G11
گوشی Nokia G21
در ادامه مقاله این گوشیها را بهصورت مفصل برای شما معرفی خواهیم کرد و به بررسی مشخصات، نقات قوت و ضعف هرکدام میپردازیم.
۱. گوشی نوکیا XR20
این گوشی بدنه مقاوم و بسیار خوبی داشته و در عین حال هم طراحی زیبا و تاثیرگذاری بههمراه دارد. این گوشی بدنه نازکی داشته و با طراحی مقاوم در اختیار شما قرار میگیرد. جلوی آن از شیشه گوریلا گلس تشکیل یافته است که برای ایمنی هر چه بیشتر میتوانید از آن استفاده کنید.
علاوه بر حفاظتی در درجه نظامی، قدرت معقولی هم از تراشه کوالکام اسنپ دراگون ۴۸۰ دریافت خواهید کرد. صفحه نمایش این گوشی هم ابعاد ۶.۶۷ اینچی داشته و همراه با رزولوشن بالای ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل میتوانید به سراغش بروید. صفحه نمایش گوشی نسبتا واضح است و در نمایش محتواهای مورد علاقه خود هیچ مشکلی نخواهید داشت.
بیشتر بخوانید: بهترین مرورگر اندروید + معرفی 5 مورد از محبوب ترین مرورگرها
در بخشهای دیگر، یک دوربین ۴۸ مگاپیکسلی داریم که در کنار دوربین ۱۳ مگاپیکسلی قرار گرفته است و یک دوربین جلویی ۸ مگاپیکسلی هم داریم که برای عکسبرداری و فیلمبرداری با کیفیت میتوانید روی آن حساب باز کنید. نکته برجسته اصلی آن، استفاده از Android One است.
بنابراین، شما همچنان یک رابط فوقالعاده روان خواهید داشت که دقیقا همان چیزی است که گوگل میخواهد شما آن را دریافت کنید. این رابط کاربری نابترین شرایط را برای لذت بردن از امکانات اندروید در اختیار شما قرار داده است و اگر میخواهید که به سادگی از امکانات نرم افزاری بهره ببرید، این گزینه خوبی است.
کیفیت ساخت و طراحی
گوشی میتواند سرعت بالای 5G را در گشت و گذار اینترنتی برایتان تامین کرده و با یک ساختار مقاوم و بدون نیاز به نگرانی از بابت ویژگیهای اضافی، از آن استفاده کنید. در ظاهر، این گوشی به اندازه برخی از گوشیهای هوشمند قدرتمندی ظاهر شده است که در محصولات میانرده و بالارده بازار میبینیم.
البته بدنه آن چندان محکم به نظر نمیرسد و با ضخامت ۱۰.۶ میلیمتری، یکی از باریکترین گوشیهای بازار است. طول و عرض این گوشی هم ۱۷۱.۶ در ۸۱.۵ میلیمتر است و تنها ۲۴۸ گرم وزن دارد. این گوشی نوکیا مقاوم میتواند از فناوریهای مدرن صنعت موبایل استفاده کرده و کم و کسری نداشته باشد.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا ۵ میلیون تومان + معرفی 20 مدل برتر بازار
قسمت جلویی دستگاه از شیشه ویکتوس پوشانده شده است و به اعتقاد نوکیا، سختترین صفحه نمایشی است که تاکنون در بین گوشیهای هوشمند این شرکت روانه بازار شده است. یک دوربین سوراخ کوچک هم در نزدیک لبه بالایی قرار دارد.
این همان دوربینی است که یک دکمه قرمز اضطراری و اسلات سیم کارت هم در آن قرار گرفته است. در طرف مقابل، یک جک هدفون ۳.۵ میلیمتری در کنار یک میکروفون و یک کانکتور Type-C هم میبینیم که در کنار یک اسپیکر رو به پایین میتوانید از آن استفاده کنید.
مشخصات فنی
XR20 مدل دیگری از نوکیا X20 است و هر دو از یک صفحه مشابه استفاده میکنند. سیستم روی تراشه هشت هستهای استوار شده است و با این تفاوت است که دومین مورد طی فرایند ۸ نانومتری ساخته شده و باعث میشود خنکتر و کارآمدتر کار کند. در داخل این تراشه هم یک سیستم مودم X51 5G وجود دارد که همراه با پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۱۹ میتوانید از آن استفاده کنید.
این گوشی به فناوری وای فای ۶ و بلوتوث ۵.۱ نیز مجهز است. این دستگاه از فناوری حذف نویز باد، فناوری آنتن MIMO، فناوری شارژ بیسیم ۱۵ واتی و پشتیبانی از شارژ سریع ۱۸ واتی هم برای باتری ۴.۶۳ آمپر ساعت خود برخوردار است.
توجه داشته باشید که هیچ شارژری همراه دستگاه وجود ندارد، اما یک ابزار اجکتور سیم کارت، راهنمای استفاده سریع و یک کابل USB Type-C هم میتوانید دریافت کنید. نوکیا همچنین تایید کرده است که به ازای هر گوشی فروخته شده در این مدل، یک کمک مالی به موسسه خیریه هم انجام میدهد.
بیشتر بخوانید: بهترین شارژر گوشی در سال ۲۰۲۲ + معرفی کامل
هنگامی این گوشی را روشن کنید، لوگوی برجسته Android One نمایش داده میشود، همانطور که قبلا هم اشاره کردیم، این رابط کاربری دقیقا همان چیزی است که با اندروید اصلی و اصلاح نشده میتوانید تجربه کنید و گوگل بیشتر تمایل دارد که کاربران با این جنبه از سیستم عامل اندروید روبرو شوند. فضایی از هم پشتیبانی از چند ویژگی سخت افزاری کوچک ارائه شده است.
امکانات دیگر دستگاه
نوکیا تا چهار سال بهروزرسانسی امنیتی ماهانه را ارائه میکند که تا حد زیادی جامعترین برنامه ارتقایی است که در میان گوشیهای هوشمند بازار وجود دارد. ارتقای سیستم عامل Android One هم بهمدت سه سال ادامه خواهد داشت. بنابراین، اندروید ۱۴ عرضه شده در سال ۲۰۲۳ را میتوانید بهعنوان آخرین نسخه در این گوشی هوشمند دریافت کنید.
بیشتر بخوانید: ارزان ترین گوشی سامسونگ؛ کم هزینه و ارزشمند
وقتی که صحبت از عملکرد به میان کشیده میشود، نباید انتظار معجزه داشته باشید. اگرچه، ما متوجه شدیم که تستهای مبتنی بر مرورگر هم بهترین امتیاز ممکن را در بین دستگاههای 5G ثبت کردهاند. حتی گوشیهای هوشمند بالارده برندهای دیگر نیز نمیتوانند حرفی برای گفتن داشته باشند.
نقاط قوت
- + رابط کاربری Android One
- + صفحه نمایش بزرگ
نقاط ضعف
- – عدم سفارشی سازی دکمه Google Assistant
- – عدم استفاده همزمان از دو سیم کارت و یک کارت حافظه
تاریخ عرضه |
جولای ۲۰۲۱ |
وزن |
۲۴۸ گرم |
ابعاد |
۱۷۱.۶ در ۸۱.۵ در ۱۰.۶ میلیمتر |
سیستمعامل |
اندروید ۱۱ |
اندازه صفحه نمایش |
۶.۶۷ اینچ |
رزولوشن |
۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل |
پردازنده مرکزی |
اسنپ دراگون ۴۸۰ |
حافظه رم |
۴ گیگابایت ۶ گیگابایت |
حافظه ذخیرهسازی |
۶۴ گیگابایت ۱۲۸ گیگابایت |
باتری |
۴۶۳۰ میلی آمپر ساعت |
دوربین اصلی |
۴۸ مگاپیکسل ۱۳ مگاپیکسل |
دوربین سلفی |
۸ مگاپیکسل |
۲. بهترین گوشی نوکیا از نظر ظاهر؛ گوشی Nokia 8.3 5G
گوشی نوکیا ۸.۳ مجهز به فناوری 5G همراه با یک صفحه نمایش بزرگ ۶.۸۱ اینچی روانه بازار شده است که برای تماشای فیلم در حین حرکت یا انجام بازی ایده آل است. مشخصات فنی این گوشی نسبت به قیمتش قدرتمند است و همراه با باتری بزرگ، میتواند یک روز کامل ماندگاری داشته باشد. حتی اگر نور صفحه نمایش را زیاد کرده و مدام با گوشی خود کار کنید، این ماندگاری یک روزه حفظ خواهد شد.
یک دکمه اختصاصی دستیار گوگل هم وجود دارد که همیشه مانعی در برابر انگشتان شما است و میتواند آزاردهنده باشد. در کل نیازی نیست که خیلی به این موارد منفی توجه کنید.
مشاهده بیشتر: گوشی آیفون
یکی از نمونههای بهترین گوشی نوکیا ظاهری قابل قبول دارد و به خوبی طراحی شده است. بهطور مشابه، میتوانیم به تنظیمات دوربین هم اشاره کنیم که روی کاغذ کاملا چشمگیر به نظر میرسند. سنسور ماکرو هم نسبتا متوسط عمل کرده است و بنابراین، این گوشی نمیتواند گزینه مناسبی برای عکاسان مشتاق باشد.
با این حال، نوکیا ۸.۳ همچنان یک گزینه ایده آل است که این برند قدیمی روانه بازار کرده است. عمر باتری قوی، نمایشگر بزرگ، چندین قابلیت دیگر، باعث میشود که ارزش خرید بالایی را برای این محصول متصور باشیم.
فناوریهای برتر
با توجه به اینکه این گوشی در عصر کنونی روانه بازار شده است، از جمله گزینههایی است که فناوری اتصال فوقالعاده سریع به همراه داشته و برخی از مشخصات میانرده چشمگیر را در اختیار شما قرار میدهد. نوکیا ۸.۳ توسط HMD Global که صاحب برند نوکیا محسوب میشود، عرضه شده است و یک گوشی میانرده با عملکرد قدی است.
اگرچه، قرار نیست که این گوشی را با بهترین گوشیهای 5G بازار مقایسه کنیم. در عوض، با یک محصول مقرون به صرفه روبرو هستیم که اتصال 5G را در کنار مجموعهای از ویژگیهای قدرتمند در اختیار شما قرار داده است.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا 3 میلیون تومان + 28 مدل برتر بازار
همه این امکانات با قیمتی پایین ارائه میشود و شاید ابتدا برایتان تعجبآور باشد. گوشی از پنل فول اچ دی پلاس برای صفحه نمایش استفاده میکند و به تراشه اسنپ دراگون 765G مجهز شده است. مجموعهای از دوربینهای پشتی قدرتمند را هم داریم که در کنار سایر ویژگیها و مشخصات میتوانید از آن لذت ببرید.
دوربین ها با گوشیهای هوشمند برتر رقابتی ندارند، اما در تستهای ما، عکسها ظاهری چشمگیر داشتهاند. یک باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی هم در داخل گوشی وجود دارد که یک روز کامل با یک بار شارژ در اختیار شما میگذارد. جدیدترین رابط کاربری این گوشی هم سیستمعامل اندروید ۱۰ را اجرا میکند.
طراحی
طراحی گوشی نوکیا ۵.۳ مشابه مدلهایی است که سالهای گذشته از جانب این برند ارائه شده است. یک نوار مرکزی فلزی و شیشه گوریلا در پشت گوشی داریم. طراحی سبک نور شکسته در بدنه این گوشی پیادهسازی شده است و به جای یک رنگ ثابت، ظاهری منحصر به فرد به آن داده است.
این گوشی تنها در یک رنگ روانه بازار شده است و آن شفق قطبی نامگذاری شده است. این سیستم رنگی کمک میکند که ظاهری چشم نواز برای این گوشی نوکیا فراهم شود. بهترین گوشی نوکیا به لطف صفحه نمایش بزرگ خود، میتواند جزئیات بیشتری را در محتواها به نمایش گذارد.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی ال جی؛ خوش دست، با کیفیت و اقتصادی!
اگر به گوشی با نمایشگر کوچکتر عادت دارید، استفاده راحت از این گوشی چندان منطقی نخواهد بود. ابعاد دقیق این گوشی هم ۱۷۱.۹ در ۷۸.۵۶ در ۸.۹ میلیمتر است و وزن آن به ۲۲۷ گرم میرسد. میدانیم که گوشی چندان سبک نیست، اما با توجه به اندازه، وزن متعادلی را شاهد هستیم.
حسگر اثر انگشت در دکمه پاور سمت راست گوشی تعبیه شده است که به شما این امکان را میدهد تا گوشی را سادهتر آنلاک کرده و با یک فشار ساده به صفحه اصلی بروید. حسگر در تستها بسیار خوب عمل میکند و کاربران را قادر خواهد ساخت که قفل گوشی را بدون کمترین تلاشی باز کنند. امنیت این سیستم در شناسایی هویت کاربر هم مثال زدنی است.
صفحه نمایش
نسبت تصویر صفحه نمایش روی ۲۰:۹ ثابت شده است و تراکم پیکسلی آن هم ۳۸۶ پیکسل در هر اینچ است. این بدان معنی است که تصاویر به اندازه پنلهای QHD آنقدر واضح یا دقیق نخواهند بود. صفحه نمایش طراحی زیبایی داشته و با رنگهای زنده و کنتراست خوب میتوانید به سراغش بروید.
بیشتر بخوانید: بهترین ساعت هوشمند بازار؛ بررسی و تحلیل ۱۴مدل
نرخ نوسازی صفحه نمایش روی ۶۰ هرتز گیر کرده است و همین نقطه منفی بزرگی محسوب میشود. برخی از گوشیهای میانرده، اکنون از نرخ تازهسازی ۹۰ الی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی میکنند و تقریبا ۶۰ هرتز دیگر جایی در بین گوشیهای هوشمند ندارد. یک سوراخ پانچی هم برای دوربین سلفی در گوشه سمت چپ بالای نمایشگر تعبیه شده است.
نقاط قوت
- + صفحه نمایش خوب
- + جک هدفون ۳.۵ میلیمتری
نقاط ضعف
- – دکمه Google Assistant زاحم
- – حافظه ذخیرهسازی پایین
تاریخ عرضه |
اکتبر ۲۰۲۰ |
وزن |
۲۲۰ گرم |
ابعاد |
۱۷۱.۹ در ۷۸.۶ در ۹ میلیمتر |
سیستمعامل |
اندروید ۱۰ |
اندازه صفحه نمایش |
۶.۸۱ اینچ |
رزولوشن |
۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل |
پردازنده مرکزی |
اسنپ دراگون 765G |
حافظه رم |
۶ گیگابایت ۸ گیگابایت |
حافظه ذخیرهسازی |
۶۴ گیگابایت ۱۲۸ گیگابایت |
باتری |
۴۵۰۰ میلی آمپر ساعت |
دوربین اصلی |
۶۴ مگاپیکسل ۱۲ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل |
دوربین سلفی |
۲۴ مگاپیکسل |
۳. بهترین گوشی نوکیا؛ گوشی Nokia 7.2
نوکیا ۷.۲ یکی از گوشیهای میانرده مستحکم بازار است که تلاش میکند در دریایی از گوشیهای هوشمند اندروید مطرح شود. گفته میشود که عملکرد روان، طراحی ممتاز و دوربین اصلی با کیفیت بالای آن عاملی است که عملکردی عالی در بازار داشته باشد. متاسفانه، دوربین اولترا واید این گوشی چندان عملکرد خوبی ندارد و نا امیدتان خواهد کرد. این گوشی بسیار کند شارژ میشود و قابلیت ضد آب هم ندارد.
در کل، گوشی نسبت به قیمتش خوب عمل کرده است و کاملا میتوانید به آن اعتماد لازم را داشته باشد. این گوشی روی سیستم عامل اندروید ۹ اجرا میشود و با طراحی استوک جذاب، دو سال بهروزرسانی سیستمعامل و سه سال بهروزرسانی امنیتی خواهد داشت.
مشاهده بیشتر: گوشی سامسونگ
نوکیا ۷.۲ بهعنوان بهترین گوشی نوکیا میتواند تمام جنبههای یک گوشی هوشمند ممتاز بازار را فراهم کند و حتی در تلاش است که جلوتر از زمان خود باشد. طراحی این گوشی عالی است و با ظاهر و حس عالی در اختیار شما خواهد بود. شباهت این گوشی به پیکسل ۴ جدید گوگل هم جالب است، البته عدم مقاومت در برابر آب، گواهی بزرگی در میانرده بودن آن است.
صفحه نمایش این گوشی بزرگ و روشن تعبیه میشود، اما پنل LCD آن قادر نیست که هماهنگی مشابه با نمایشگرهای OLED را داشته باشد. هنوز هم این گوشی به سیستم PureDisplay مجهز شده که قادر محتواها را به HDR تبدیل کند.
ویژگیهای جذاب
عملکرد نوکیا ۷.۲ در طول چند سال استفاده نرم و روان خواهد بود و میتوانید برای ارسال پیامک، پخش ویدیو، بازی و عکس برداری استفاده از آن استفاده کنید. مرور در صفحات وب هم توسط این گوشی کیفیت مناسبی خواهد داشت. نوکیا ۷.۲ سعی میکند با دوربین خود خاص باشد.
دوربین اصلی مانند دوربین سلفی در هر شرایطی عملکرد خوبی دارد. یک دوربین اولترا واید و یک حسگر عمق داریم که البته کمک چندانی به بهبود تجربه شما نمیکند و تنها یک سری حالتها برای عکسهای فان فراهم میکند. کل امکانات این گوشی با قیمت خوبی روانه بازار شده است و قابل رقابت با اکثر محصولات دیگر بازار است.
بیشتر بخوانید: بهترین بازی های آفلاین اندروید؛ معرفی ۹ بازی پرطرفدار
طراحی
طراحی گوشی نوکیا ۷.۲ در سطحی قرار دارد که ابتدا حس میکنید که گوشی گران قیمت در دست گرفتهاید. حاشیههای اطراف نمایشگر ممکن است کمی پهن باشد، اما بقیه قسمتهای آن طراحی صاف و نرمی دارد. منحنیهای موجود در گوشه، به خوبی با منحنیهای اطراف نمایشگر مطابقت دارد و کل گوشی هم حس خوبی در دستان شما خواهد داشت.
قاب این گوشی از فلز و پلیمر ساخته شده است که نوکیا ادعا میکند دو برابر پلی کربنات معمولی میتواند استحکام داشته باشد. پلی کربنات جنس بسیار خوبی است که در فریم نوکیا ۷.۲ حس بسیار خوبی را ایجاد میکند.
هر دو قسمت جلو و عقب این گوشی با شیشه گوریلا گلس پوشیده شده و این در حالی است که قسمت پشتی هم مجهز به روکش مات است که سبب میشود احساس صافی بیشتری داشته باشید. حس که با این طراحی خواهید داشت، مشابه گوگل پیکسل ۴ است و یک مزیت بزرگ برای محصولی است که قیمت آن نصف پیکسل ۴ است.
صفحه نمایش
نوکیا ۷.۲ از یک صفحه نمایش بزرگ ۶.۳ اینچی استفاده میکند که رزولوشن معادل ۲۲۸۰ در ۱۰۸۰ پیکسل دارد و کاملا شارپ و روشن میتوانید از ان استفاده کنید. این صفحه نمایش در طول نور روز هم دید خوبی دارد و از پنل LCD ساخته شده است. برخی از افراد به این موضوع اهمیت چندانی نمیدهند، چرا که مشخصا یک گوشی ارزان قیمت در اختیار دارند و این پنلها هم وظیفه خود را خوب انجام میدهند.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی هواوی؛ از انتظارات تلخ تا واقعیتهای شیرین!
اما وقتی که به پنلهای OLED عادت کرده باشید، عادت کردن به این گزینه ضعیفتر کمی سخت خواهد بود. سازنده گوشیهای فعلی نوکیا سعی میکند که از این موقعیت به خوبی استفاده کرده و از پردازنده Pixelworks برای تبدیل همه ویدیوها به HDR استفاده کند.
نوکیا ۱ میلیارد رنگ در صفحه نمایش فراهم کرده است که بسیار بالاتر از ۱۶.۷ میلیون رنگی است که در گوشیهای هم رده استفاده میشود. با کمک فناوری PureView، صفحه نمایش کمی شادابی بهتری کسب میکند، اما این میزان اندک است و یقینا به اندازه پنلهای اولد نمیتواند پیشرفت چشمگیری باشد.
دوربین
دوربینهای گوشی نوکیا ۷.۲ بسیار توانمند هستند، اما گیج کننده و ناسازگار ظاهر میشوند. وقتی که نوبت به گرفتن بهترین تصاویر میرسد، متوجه شدیم که دوربین اصلی پشتی که سنسور ۱۲ مگاپیکسلی دارد، بهترین عملکرد را داشته و به اندازه دوربین جلویی ۲۰ مگاپیکسلی میتواند عالی باشد.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی ایسوس؛ معرفی ۸ مدل برتر بازار
در برخی از موارد تحت تاثیر دوربینها قرار خواهید گرفت. دوربین سلفی وضوح بالایی دارد و حتی در شرایط تاریک هم میتواند نتایج با کیفیتی را به همراه داشته باشد. سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی در تنظیمات تاریکی خروجی خوبی ثبت کرده و سایهها را نیز تقویت میکند.
نقاط قوت
- + دوربین اصلی قدرتمند
- + عملکرد عالی
نقاط ضعف
- – دوربین اولترا واید نهچندان خوب
- – شارژ کم سرعت
تاریخ عرضه |
سپتامبر ۲۰۱۹ |
وزن |
۱۸۰ گرم |
ابعاد |
۱۵۹.۹ در ۷۵.۲ در ۸.۳ میلیمتر |
سیستمعامل |
اندروید ۹ |
اندازه صفحه نمایش |
۶.۳ اینچ |
رزولوشن |
۲۲۸۰ در ۱۰۸۰ پیکسل |
پردازنده مرکزی |
اسنپ دراگون ۶۶۰ |
حافظه رم |
۴ گیگابایت ۶ گیگابایت |
حافظه ذخیرهسازی |
۶۴ گیگابایت ۱۲۸ گیگابایت |
باتری |
۳۵۰۰ میلی آمپر ساعت |
دوربین اصلی |
۴۸ مگاپیکسل ۸ مگاپیکسل ۵ مگاپیکسل |
دوربین سلفی |
۲۰ مگاپیکسل |
۴. گوشی نوکیا G50
این گوشی هم به مانند ردمی نوت ۱۰ شیائومی یک گوشی 5G ارزان قیمت است که در بازار محصولات گران قیمت میتوانید به سراغش بروید. این گوشی مانند دو گوشی قبلی، یک سری نقوص به همراه دارد که البته با توجه به رده قیمش چندان جلب توجه نمیکنند. این موارد شامل یک صفحه نمایش LCD است که در عین بزرگ و روشن بودن، تنها میتواند رزولوشن 720p و نرخ تازهسازی ۶۰ هرتز را مدیریت کند.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی میان رده 2021؛ بررسی خفن ترین گوشی های بازار
این گوشی به سختی میتواند گزینه خوبی برای پخش محتواهای رسانهای باشد، اما در آیندهای نزدیک دیگر نگرانی از بابت سرعت اینترنت 5G نخواهید داشت. قابلیتهای این فناوری با گذشت زمان بیشتر و بیشتر خواهند شد.
از آنجایی که اتصال 5G کم کم گسترده میشود، استفاده از گوشیهای ارزان قیمت مجهز به این فناوری سبب میشود که به سرعت به پهنای باند نسل جدید اینترنت دسترسی پیدا کنید. البته هنوز هم این یک سناریوی خاص است که هنوز چند سال با آن فاصله داریم. تراشه اسنپ دراگون ۴۸۰ این گوشی برای انجام کارهای ساده و عمومی مناسب است.
اگر به گشت و گذار در اینترنت پرداخته و کارهایی مانند پیامرسانی و چک کردن ایمیل را انجام میدهید، این تراشه میتواند برای تمام این موارد جوابگو باشد. دوربین اصلی این گوشی بسیار توانمند است و میتواند عکسهای ۴۸ مگاپیکسلی مناسبی را تهیه کند. اگرچه، سنسورهای تکمیلی آن زیاد نیستند.
باتری قدرتمند
یکی از زمینههایی که بهترین گوشی نوکیا در آن خوب عمل کرده است، عمر باتری است. همراه با یک سلول ۵ هزار میلی آمپر ساعتی و اجزای نسبتا مقرون به صرفه، میتوانید با یک بار شارژ در شرایط معمولی یا متوسط، دو روز امکان استفاده از این دستگاه را داشته باشید.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی شیائومی از نظر باتری + مشخصات کامل
وعده پشتیبانی از شارژر ۱۸ واتی هنوز در این گوشی فراهم نشده است، اما در عین حال، استقامت کلی گوشی در برابر کم شدن عمر باتری ستودنی است و در این رده قیمت میتوانیم از آن راضی باشیم.
گوشی کیفیت ساخت خوبی هم دارد و همراه با یک قاب فلزی و یک پوشش مجلل پلاستیکی میتوانید از آن استفاده کنید. قابلیت حمل این گوشی بسیار آسان است و همراه با بدنه ضخیم و غیر معمول نسبت به گوشیهای دیگر میتوانید از آن بهره ببرید. سیستم نرمافزاری گوشیهای نوکیا همواره مورد استقبال قرار میگیرد.
رابط کاربری آن واضح و ساده بوده و وعده بهروزرسانی دو ساله اندروید را نیز دریافت کرده است. در بازاری که رابط کاربری چندان وضعیت خوبی ندارد، نوکیا G50 توانسته است که عملکردی در خور شان از خودش به نمایش گذارد.
طراحی
از زمانی که HMD Global زمان تجارت گوشیهای هوشمند نوکیا را در دست گرفته است، مایل است که همواره شهرت این برند را بیش از پیش بالا ببرد. نوکیا G50 ادامه دهنده راهی است که با موفقیت همراه بوده است و بدنه خوش ساخت و مقاومی را نسبت به پولی که میپردازید، دریافت خواهید کرد.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی شیائومی؛ رقابتی هیجان انگیزی از سری می، ردمی نوت و پوکو!
این گوشی از یک قاب فلزی استفاده میکند و پوشش پلاستیکی آن هم حالت لمس نرم به همراه داشته و یک خمیدگی ملایم هم در پشت آن دیده میشود. به همان اندازهای که قاب پشتی این گوشی خوب دیده میشود، درخشش ظریفی را هم همراه با سایه درخشان آبی میبینیم که رخ بسیار خوبی را به آن میبخشد.
یکی از ویژگیهای دیگر این گوشی با اکثر محصولات نوکیا نیز مشترک است، ابعاد بزرگ ۱۷۳.۸ در ۷۷.۷ میلیمتری است که با ضخامت قابل توجه ۸.۹ میلیمتری میتوانید از آن استفاده کنید. وزن این گوشی هم ۲۲۰ گرم تعیین شده است. صفحه نمایش در این گوشی ابعاد ۶.۸۲ اینچی دارد و حتی بزرگتر از غولهای بزرگ پرچمدار سامسونگ و اپل است.
جدای از روشنایی و جایی که نوکیا G50 توانسته آن را به ۴۵۰ نیت برساند، از همه جهات این صفحه نمایش نمیتواند وضعیت خوبی به همراه داشته باشد. صفحه نمایش از پنل IPS ساخته شده است و نمونه چندان خاصی برای کاربران عادی محسوب نمیشود.
محتوایی که در این گوشی نمایش داده می شوند، رنگهای نسبتا ضعیفی به همراه داشته و نمیتوانند در مقایسه با پنل اولد خوب باشند. یکی از نمونههای بهترین گوشی نوکیا رزولوشن ۱۵۶۰ در ۷۲۰ پیکسل داشته و صرفا در حد و اندازه نام خودش خوب ظاهر شده است. در سایر زمینهها، گوشی نوکیا چندان نمیتواند رقابت خوبی با محصولات همرده داشته باشد.
مشاهده بیشتر: گوشی شیائومی
دوربین این گوشی هم از سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی استفاده میکند که با عرض دیافراگم f/1.8 همراه شده است. در کنار آن یک سنسور ۵ مگاپیکسلی اولترا واید هم داریم و یک سنسور عمق ۲ مگاپیکسلی هم پشتیبان آن بوده است. سلفی ۸ مگاپیکسلی هم نسبتا میتواند برای فعالیت بهتر در شبکههای اجتماعی کیفیت بالایی را برای شما فراهم کند.
نقاط قوت
- + باتری عالی
- + رابط کاربری روان
نقاط ضعف
- – صفحه نمایش با رزولوشن پایین
- – طراحی نهچندان خوب
تاریخ عرضه |
سپتامبر ۲۰۲۱ |
وزن |
۲۲۰ گرم |
ابعاد |
۱۷۳.۸ در ۷۷.۷ در ۸.۹ میلیمتر |
سیستمعامل |
اندروید ۱۱ |
اندازه صفحه نمایش |
۶.۸۲ اینچ |
رزولوشن |
۱۵۶۰ در ۷۲۰ پیکسل |
پردازنده مرکزی |
اسنپ دراگون ۴۸۰ |
حافظه رم |
۴ گیگابایت ۶ گیگابایت |
حافظه ذخیرهسازی |
۶۴ گیگابایت ۱۲۸ گیگابایت |
باتری |
۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت |
دوربین اصلی |
۴۸ مگاپیکسل ۵ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل |
دوربین سلفی |
۸ مگاپیکسل |
۵. گوشی نوکیا ۵.۳
این روزها بازار گوشیهای هوشمند میانرده به شدت شلوغ شده است و کمپانیهای زیادی مایل هستند که شانس خود را برای مطرح شدن تست کنند. حتی اپل هم با آیفون SE جدید خود آمده تا در رقابت حضور داشته باشد. همین امر سبب میشود که گوشیهایی مانند نوکیا ۵.۳ نتواند جایگاه خاصی در بازار داشته باشد.
بهخصوص با وجود گوشیهایی مانند پیکسل 4A، انتظار داریم که خریداران گزینههای خیلی بهتری برای انتخاب و خرید داشته باشند. نکته کلیدی در فروش گوشی نوکیا ۵.۳ این است که قیمت پایین ۱۹۰ دلاری داشته و در اکثر نقاط دنیا نیز در دسترس قرار گرفته است.
مشاهده بیشتر: گوشی هواوی huawei
با یکی از گوشیهایی روبرو هستیم که اگر به دنبال هزینه بسیار پایین در خرید موبایل هستید، میتواند در لیست نهایی شما قرار گیرد. این گوشی نصف یک آیفون SE قیمت دارد و امکاناتی متناسب با همین رده قیمت ارائه میدهد. شما برای برای خرید یک گوشی ارزان قیمت، یقینا در خیلی از زمینهها باید انتظار پایینی داشته باشید.
جالب است بدانید که در ازای پولی که میپردازید، امکانات جالبی مانند پشتیبانی از فناوری HDR روی نمایشگر، شارژر بیسیم، بدنه ضد آب و موارد دیگر را دریافت خواهید کرد. در ادامه چند فاکتور مهم را بیشتر در مورد این گوشی بررسی خواهیم کرد که میتواند برای هر علاقهمندی جالب توجه باشد.
طراحی
گوشیهای مدرن نوکیا چندان پر زرق و برق نیستند. این گوشیها طراحی شیک داشته و به گونهای خوش سلیقه، معقول و محتاطانه طراحی شدهاند. این گوشیها مطمئنا زشت نیستند، اما آنقدرها هم مبتکرانه ظاهر نشدهاند. با خرید بهترین گوشی نوکیا یک طراحی نسبتا معمولی را دریافت خواهید کرد و این موضوع در مورد نوکیا ۵.۳ هم صدق میکند.
چندین انحنای خوب داریم که وقتی گوشی را از جیب خود بیرون میآورید، حس خوبی خواهید داشت. دوربین عقب و بزرگ دایرهای این گوشی چندان طراحی خوبی ندارد و به نظر میرسد که از زیبایی PureView 9 الهام گرفته است.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا 4 میلیون + 13 مدل برتر بازار
ما ترجیح میدهیم که یک نوار افقی یا عمودی از لنزها را در پشت گوشی داشته باشیم. دکمه پاور به عنوان یک چراغ اعلان LED هم عمل میکند که لمسی بوده و طراحی دوست داشتنی دارد. حاشیههای نمایشگر هم زیبا و نازک هستند و فقط در بالا و پایین آن ضخامت وجود دارد.
صفحه نمایش این گوشی همراه با یک طراحی ناچ در بالا همراه شده است و در کل همه کاربران طراحی بدون ناچ و حاشیه بالایی بزرگتر را ترجیح میدهند. اما باز هم این موضوع کاملا سلیقهای است و ممکن است که آن را دوست داشته باشیم. سنسور اثر انگشت در مرکز پشت گوشی قرار دارد و با هزینه کمی میتوانید به این سیستم دست پیدا کنید.
صفحه نمایش
صفحه نمایش ۶.۵۵ اینچی بهترین گوشی نوکیا با رزولوشن ۱۶۰۰ در ۷۲۰ پیکسل همراه شده است و پنل IPS آن قرار نیست شما را شگفتزده کند. این پنل در این رده قیمت همچنان مشخصات مناسبی دارد و در واقع بهتر از چیزی است که نسبت به گوشیهای دیگر دریافت میکنید.
رنگهای مشکی عمیق و رنگهای پر جنب و جوش پنل اولد در این صفحه نمایش وجود ندارد، اما همچنان میتواند عکسها، صفحات وب، فیلمها و المانهای دیگر را به بهترین شکل ممکن نمایش دهد. نسبت تصویر ۲۰:۹ صفحه نمایش، بلند بوده و تماشای ویدیوهای نسبتا عریض را ناخوشایند میکند.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی سامسونگ؛ مناسبترین گوشی از این برند برای شما کدام است؟
دوربین جای گرفته در ناچ صفحه نمایش نیز هنگام تماشای یک محتوای فول اسکرین مشکلساز خواهد بود. بهطور کلی، با صفحه نمایش روشن و واضحی روبرو هستیم که اکثر کاربران آن را دوست خواهند داشت. در صورت نیاز میتوانید از تنظیمات کنترل تعادل رنگ سفید آن را داشته و کمی وضعیت را بهبود باشید. پایین آمدن قیمت گوشی به این معنی است که برخی از ناملایمات را باید تحمل کنید.
صفحه نمایش هم یکی از آنها است و فاصله زیادی با پنلهای با کیفیت گوشیهای گرانتر دارد. ظاهر صفحه نمایش حداقل برای فعالیت در شبکههای اجتماعی مناسب است و مشکل چندان خاصی در تماشای فیلم با این صفحه نمایش نیز نخواهید داشت.
نقاط قوت
- + قیمت عالی
- + دوربین خوب
نقاط ضعف
- – عملکرد متوسط
- – صفحه نمایش نهچندان خوب
تاریخ عرضه |
آوریل ۲۰۲۰ |
وزن |
|
ابعاد |
۱۶۴.۳ در ۷۶.۶ در ۸.۵ میلیمتر |
سیستمعامل |
اندروید ۱۰ |
اندازه صفحه نمایش |
۶.۵۵ اینچ |
رزولوشن |
۱۶۰۰ در ۷۲۰ پیکسل |
پردازنده مرکزی |
اسنپ دراگون ۶۶۵ |
حافظه رم |
۲ گیگابایت ۳ گیگابایت ۶ گیگابایت |
حافظه ذخیرهسازی |
۶۴ گیگابایت |
باتری |
۴۰۰۰ میلی آمپر ساعت |
دوربین اصلی |
۱۳ مگاپیکسل ۵ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل |
دوربین سلفی |
۸ مگاپیکسل |
۶. گوشی Nokia 9 PureView
نوکیا ۹ از لحظهای که شایعات زیادی پیرامون بدنه پشتی آن وجود داشت، کنجکاوی زیادی را در بین طرفداران برانگیخت. وجود هفت المان این شایعه را ایجاد کرده بود که گوشی مجهز به سنسور در پشت خواهد بود. در نهایت بعد از عرضه متوجه شدیم که تنها ۵ سنسور داریم و بقیه یک سری ابزارهای جانبی بودند.
سنسورهای زوم و اولترا واید این گوشی کیفیت نسبتا مناسبی هم دارند و میتوانند به سنسور اصلی کمک کنند. تمام این لنزها دارای طول و دیافراگم یکسان هستند، چرا که کمپانی سازنده از همان ابتدا میخواست نوکیا ۹ در بازار قادر به عکسبرداری با خروجی عالی باشد.
مشاهده بیشتر: گوشی ال جی LG
هر پنج دوربین در هنگام عکس برداری استفاده شده و مشخصات و جزئیات بالایی را هم در آنها شاهد هستیم. ویژگیهای این سنسورها خوب هستند، اما چندان چشمگیر ظاهر نمیشوند. نوکیا ۹ توانایی بالایی در گرفتن بهترین عکسها دارد و مهارت شما در عکس برداری هم کمک میکند که این کیفیت تا حد امکان بیشتر شود.
برخی از عکسهای تهیه شده به حد و اندازه گوشیهای پرچمدار بازار هم میرسند و قابلیت رقابت هستند. با توجه به رده قیمت این گوشی، کیفیت عکس برداری را میتوانیم تایید کرده و در فیلم برداری نیز شرایط مناسبی داشته باشیم.
طراحی
در نگاه اول، نوکیا ۹ بسیار شبیه به اکثر گوشیهای هوشمند بازار عمل میکند. جلو و پشت بهترین گوشی نوکیا شیشهای است و طرفین آن هم از آلومینیوم ساخته شده است. هر دو طرف حالت صیقلی دارند و با زیباترین طراحی در اختیار شما قرار میگیرند. وقتی که این گوشی را در دستان خود قرار میدهید، تفاوت کیفیت را حس خواهید کرد.
این تفاوت بین نوکیا ۹ و گوشیهای پرچم دار بازار قابل درک است. این گوشی همه کاره در عکاسی، چندان در القای حس گران قیمت بودن به مخاطب موفق عمل نمیکند. کنارههای گوشی فاقد لبههای گرد مانند سایر گوشیها است و لبههای زاویهدار بین دو طرف و صفحه جلویی هم چنین حسی دارد.
بیشتر بخوانید: بهترین بازی های ماشینی اندروید؛ ۳۸ بازی ریسینگ بیادماندنی!
همه این موارد سبب میشود که گرفتن گوشی در دست چندان ساده نباشد. کاربران در این شرایط ملزم خواهند بود که کنارهها را فشار داده و در نتیجه کارکرد سادهای با آن داشته باشند. این گوشی زیبایی را در کنار مشخصات فنی مناسب خود قرار داده است تا در بین برندهای معتبری مانند سامسونگ و شیائومی، نامی از خود مطرح کند.
نوکیا ۹ نشان میدهد که آینده برای این برند درخشان است و باز هم میتواند بعد از سالها، به روجهای اوج خودش بازگردد. این امر مستلزم شناخت بازار و دنبالهروی از روشی است که همه برندهای معتبر آن را در پیش گرفتهاند.
صفحه نمایش
بهترین گوشی نوکیا از صفحه نمایش ۵.۹۹ اینچی با پنل اولد استفاده میکند که مطابق انتظار میتوانید وضوح بالایی را در تصاویر خود دریافت کنید. این صفحه نمایش از وضوح ۲۸۸۰ در ۱۴۴۰ پیکسل برخوردار است که مطابق با QHD عنوان میشود. این مورد سبب شده است که در محدوده اکثر پرچمداران هم عصر خود قرار گیرد.
مطمئنا، این صفحه نمایش به اندازه کافی روشن و واضح است و رنگهای زندهای هم تولید میشود. روشنایی این گوشی به حدی است که کمتر محصولی در این رده قیمت میتواند با آن رقابت کند. در کنار سایر گوشیها، نمایشگرهای رنگهای واقعی داشته و البته در مقایسه بیش از حد دچار اشباع میشود.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا ۴۰ میلیون تومان + معرفی ۲۰ مدل برتر بازار
در مجموع همه عکسهایی که در این صفحه نمایش میبینید، پتانسیل بالای دوربین گوشی را با موفقیت به منصه ظهور میرسانند. صفحه نمایش نوکیا ۹ از تنظیمات پایه بهجای دینامیکی استفاده میکند. این مورد سبب شده است که گاهی اوقات وضوح بسیار بالا رفته و گاهی هم صفحه تاریک شود. اگر منصف باشیم۷ گوشی OnePlus 6T هم همین ترفند را به کار میبرد.
آیفون ایکس اس مکس و سامسونگ گلکسی اس ۱۰ پلاس را هم داریم که به نظر میرسد چنین ترفند مشابهی را به همراه دارند. البته آن گوشیها تعادل رنگ واقعیتری را حفظ کرده و تصاویر در شارپ بودن نیز اعتدال را رعایت کردهاند.
دوربین
دلیل اصلی که شما باید به سراغ نوکیا ۹ بهعنوان بهترین گوشی نوکیا بروید، دوربینها هستند. تنظیمات منحصربهفردی برای پنج لنز آن در نظر گرفته است و تا حد زیادی میتوانند به دوربین پرچمداران بازار نزدیک شوند. توانایی اکسپورت گرفتن از عکسها در فرمت خام وجود دارد و میتوانید عکسهای نهایی را خودتان ادیت کرده و نسخه بهینه سازی شده از آنها را ذخیره کنید.
بیشتر بخوانید: گرانترین گوشی اپل کدام است؟ + معرفی چند مدل مهم
عکاسان معمولی شاید به این قابلیت نیاز نداشته باشند، اما عکس برداران حرفهای، احتمالا از چنین گزینهای استقبال میکنند. تنها دو دوربین با سنسور ۱۲ مگاپیکسلی داریم که دریچه دیافراگم f/1.8 دارند و در بهینهسازی بهتر تصاویر کمک میکنند.
نقاط قوت
- + ۵ دوربین عالی
- + عکس برداری در سطح پرچمدار
نقاط ضعف
- – ویژگیهای در سطح متوسط
- – طراحی نهچندان ارگونومیک
تاریخ عرضه |
فوریه ۲۰۱۹ |
وزن |
۱۷۲ گرم |
ابعاد |
۱۵۵ در ۷۵ در ۸ میلیمتر |
سیستمعامل |
اندروید ۹ |
اندازه صفحه نمایش |
۵.۹ اینچ |
رزولوشن |
۲۸۸۰ در ۱۴۴۰ پیکسل |
پردازنده مرکزی |
اسنپ دراگون ۸۴۵ |
حافظه رم |
۶ گیگابایت |
حافظه ذخیرهسازی |
۱۲۸ گیگابایت |
باتری |
۳۳۲۰ میلی آمپر ساعت |
دوربین اصلی |
۱۲ مگاپیکسل ۱۲ مگاپیکسل ۱۲ مگاپیکسل ۱۲ مگاپیکسل ۱۲ مگاپیکسل |
دوربین سلفی |
۲۰ مگاپیکسل |
۷. گوشی Nokia G11
نمیتوان این موضوع را انکار کرد که بسیاری از کاربران، صرفا به دنبال یک گوشی هوشمند ساده هستند تا نیازهایشان را برطرف کرده و بدون نیاز به هزینه زیاد، بتوانند چندین سال از آن استفاده کنند. نوکیا در سالیان دور قادر به تولید چنین محصولاتی بود، اما اکنون با روی کار آمدن برندهای بزرگ، نوکیا تقریبا محو شده است.
نوکیا در سالهای اخیر سعی کرده است که این موضوع را بیشتر درک کرده و گوشیهایی را روانه بازار کند که کاربران سادهتر به دنبال هستند. در عین حال، ارائه عملکرد سریع، دوربین بهتر، قابلیت اطمینان بالا و عمر باتری بالا، از دیگر قابلیتهایی است که کم کم روی آنها کار میکند. یک نمونه بهترین گوشی نوکیا را میتوانیم G11 بدانیم که از نظر ظاهری کاملا قابل اعتماد است.
بیشتر بخوانید: گرانترین گوشی شیائومی کدام است؟ گرانترین تا ارزانترین گوشیهای برند چینی
این گوشی به راحتی میتواند سه روز عمر باتری را بدون مشکل فراهم کند. همچنین، یک گوشی نسبتا مقاوم میبینیم که به نظر میرسد میتواند بدون مشکل، ضربات مختلف را تحمل کند. حال به نظر شما بهایی که برایش میپردازید، چقدر است؟ قیمت این گوشی زیاد نیست و تنها با ۲۵۵ دلار در بازار جهانی میتوانید به سراغش بروید.
در ازای آن، یک سری ویژگیهای اولیه دریافت خواهید کرد. نوکیا بهروزرسانیهای امنیتی سه ساله و بهروزرسانی سیستمعامل را برای دو سال در اختیار شما میگذارد. وقتی که تعداد زیادی از گوشیهای بازار چنین قابلیتی ندارند، نوکیا G11 از این نظر کاملا موفق عمل کرده است.
طراحی
نوکیا G11 اندازه مناسبی به عنوان بهترین گوشی نوکیا دارد. ابعاد آن در حد ۱۶۴.۶ در ۷۵.۹ در ۸.۵ میلیمتر است و همان چیزی است که از یک گوشی هوشمند معمولی انتظار دارید. وزن آن هم ۱۸۹ گرم تعیین شده است. گوشی ظاهر متوسطی دارد و نمیتوانیم آن را زشت بپندازیم.
پشت آن کاملا حرفهای به نظر میرسد و تنها چیزی که آن را از بقیه متمایز میکند، بافت موج شکل آن است که در پشت گوشی حس لمس خوبی هم دارد و کوچکتری تاثیری هم روی چسبندگی آن نمیگذارد. در پشت گوشی، سیستم دوربین مجهز به سه لنز را دارم که لنزها چندان بیرون زدگی ندارند.
صفحه نمایش
بهترین قابلیت گوشی G11 نوکیا صفحه نمایش آن است. بیشتر گوشیهای استاندارد نوکیا تعریف مشخصی دارند، اما این گوشی کاملا متفاوت رفتار کرده است و ابعاد ۶.۵ اینچی آن با نرخ تازهسازی ۹۰ هرتزی همراه شده است. بسیاری از گوشیهای گرانتر از این گوشی هنوز همان نرخ تازهسازی ۰ هرتزی را دارند.
بنابراین، این صفحه نمایش عالی عمل میکند و به مرور میتواند تجربهای سریعتر و زیباتر را فراهم کند. البته، صفحه نمایش در المانهای دیگر هم خوب عمل میکند. صفحه نمایش نوکیا G11 در نور معقول بسیار عالی به نظر میرسد.
دوربین
عکس برداری با بهترین گوشی نوکیا در سطح خوب قرار دارد، اما روی بسیاری از گزینههای فان آن نباید حساب باز کنید. گوشی از سه لنز در پشت خود استفاده میکند که شامل دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی، یک دوربین ۲ مگاپیکسلی یک لنز ۲ مگاپیکسلی عمق است. در جلوی گوشی هم یک دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی قرار دارد.
عکس برداری با لنز ۱۳ مگاپیکسلی نشان میدهد که این گوشی قادر به ثبت جزئیات نیست. عکسها گاهی اوقات تاریک میشوند و فناوری HDR هم تمام تلاش خود را میکند که همه چیز را خوب جلوه دهد. اما اغلب سبب میشود که رنگها عجیب و غریب دیده شده و جنب و جوش بیش از اندازهای را شاهد باشیم.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا ۲۰ میلیون تومان + معرفی ۱۰ مدل برتر بازار
مشخصات و عملکرد
این گوشی امتیاز تک هستهای ۳۱۲ را در Geekbench ثبت میکند. این امتیاز به قدری پایین است که حتی به امتیاز ۳۲۸ شیائومی ردمی نوت ۷ هم نمیرسد. عملکرد چند هستهای نیز به همین ترتیب ضعیف است و امتیاز ۱۱۳۵ برایش ثبت شده است. امتیاز محاسباتی تراشه هم ۵۱۶ ثبت شده است.
در استفاده روزمره از این گوشی، خواهید دید که کندی محسوسی در آن وجود ندارد، اما به محض اینکه چند تب را برای مرور در وب باز میکنید، مکثهای جزئی را خواهید دید. نکته مثبت ماجرا در این است که باز قفل گوشی سریع انجام شده و نوکیا G11 میتواند تجربهای خالص و خوب از اندروید ۱۱ را برایتان داشته باشد.
عمر باتری
علاوه بر صفحه نمایش، یکی دیگر از ویژگیهای برجسته بهترین گوشی نوکیا عمر باتری آن است. نوکیا حدود ۳ روز عمر باتری را برای این گوشی وعده داده است و به راحتی هم به هدف خود میرسد. این به آن دلیل است که باتری بزرگ بوده و قطعات هم چندان انرژی بالایی مصرف نمیکنند.
داشتن دستگاهی که نیازی به شارژ مجدد چند باره ندارد، خوب است. هنگامی هم که نیاز به شارژ مجدد گوشی داشته باشید، گوشی از شارژ ۱۸ واتی پشتیبانی رده و به اندازه کافی هم سرعت مورد نیاز شما را تامین میکند.
نقاط قوت
- + طراحی شیک
- + صفحه نمایش ۹۰ هرتز
نقاط ضعف
- – کند
- – دوربین ضعیف
تاریخ عرضه |
فوریه ۲۰۲۲ |
وزن |
۱۸۹ گرم |
ابعاد |
۱۶۴.۶ در ۷۵.۹ در ۸.۵ میلیمتر |
سیستمعامل |
اندروید ۱۱ |
اندازه صفحه نمایش |
۶.۵ اینچ |
رزولوشن |
۱۶۰۰ در ۷۲۰ پیکسل |
پردازنده مرکزی |
Unisoc T606 |
حافظه رم |
۳ گیگابایت ۴ گیگابایت |
حافظه ذخیرهسازی |
۳۲ گیگابایت ۶۴ گیگابایت |
باتری |
۵۰۵۰ میلی آمپر ساعت |
دوربین اصلی |
۱۳ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل |
دوربین سلفی |
۸ مگاپیکسل |
۸. گوشی Nokia G21
نمونه بهترین گوشی نوکیا از سیستم ارتباطی سنتی 4G استفاده میکند و در حد و اندازه خودش میتواند امکانات مناسبی را برایتان فراهم کند. صفحه نمایش گوشی رنگ بندی خوبی دارد و در کنار پردازنده Unisoc، سرعت و قدرت لازم را برای تسکهای خود خواهید داشت. این پردازنده غیر معمول، در انجام بازی و برنامههای سنگین چندان خوب عمل نمیکند و انتظار زیادی هم از آن نداشتیم.
اسپیکر گوشی هم چندان کمکی به بالا رفتن کیفیت صوتی نمیکند و در حد معمولی باید از آن استفاده کنید. گوشی طول بلندی ندارد و نسبتا نازک طراحی شده است. دوربین این گوشی میتوانست بدتر باشد، اما حداقل در نور روز عکس برداری خوبی دارد.
بیشتر بخوانید: بهترین بازی های آنلاین اندروید، لیست پر دانلودترین های جهان
تصاویر رنگهای مناسبی دارند . در فراهم کرده میدان دید هم یک سبک زوم خاص را به همراه دارد. همین موضوع سبب میشود که نوکیا G21 بیش از پیش به یک محصول تک دوربینه عالی تبدیل شود. نسل قبلی آن که G20 نام دارد، یک دوربین اولترا واید داشت و این گوشی بدون آن روانه بازار شده است.
عمر باتری هم یکی از ویژگیهای جذاب گوشی است که شرکت سازنده میگوید که میتوانید با یک بار شارژ، حداقل دو روز از این محصول استفاده کنید. با وجود اینکه باتری نسبت به سایر گوشیهای اندرویدی نوکیا دچار مشکل شده است، اما هنوز هم در برابر رقبا شرایط خوبی دارد.
طراحی
شما هرگز نمیتوانید گوشی ارزان قیمتی مانند نوکیا G21 را با یک گوشی رده بالا اشتباه بگیرید. صداقت تحسین برانگیز این گوشی جایی مشخص میشود که سعی نمیکند از دور خودش را با بدنه شیشهای یا فلزی عالی نشان دهد. هیچ لایه واکنش دهنده به نور هم وجود دارد و بنابراین، ظاهر آن نسبتا کم رنگ خواهد بود.
جلوههای باقی پشت گوشی هم چسبندگی پایینی دارند. در نسل قبل، نوکیا از یک محفظه دوربین گرد استفاده میکرد و نوکیا جی ۲۱ به جای آن از مستطیل گرد سادهتر استفاده میکند که به طراحی مدرن گوشیهای امروزی نزدیکتر است.
صفحه نمایش
نوکیا G21 بهعنوان بهترین گوشی نوکیا میتواند از صفحه نمایش ۶.۵ اینچی همراه با پنل LCD استفاده کند و روی کاغذ هم دقیقا همان چیزی است که ما از یک گوشی ارزان قیمت انتظار داشتیم. این گوشی مجهز به یک پنل 720p است و پنل 1080p در آن به کار نرفته است. با این حال، در سال ۲۰۲۲، حتی پنلهای نمایشگر نسبتا ارزان هم میتوانند خوب باشند.
متاسفانه، نوکیا موفق نمیشود چنین امری را محقق سازد. پنل نوکیا G21 با وجود نرخ تازهسازی ۹۰ هرتزی که سبب میشود منوها با سرعت بهتر و روانتری حرکت کنند، پایینتر از حد انتظار ظاهر شده است. لرزش ملایمی را در رابط کاربری شاهد هستیم و به طور منظم این ایراد را در گوشی حس خواهید کرد.
عمق رنگ هم شباهت زیادی به sRGB دارد و فاقد سرزندگی خاصی است که از پنلهای اولد انتظار داریم. گوشیهای مبتنی بر LCD که قیمت بالاتری دارند هم کمی بهتر عمل میکنند. اشباع بیش از حد سبب میشود که عکسهای گرفته شده با دوربین هم نتوانند کیفیت واقعی خودشان را نشان دهند.
روشنایی مشکل اصلی نوکیا G21 است. وقتی که گوشی را به بیرون از منزل ببرید، به سختی میتوانید زیر نور خورشید با آن کار کنید. روشنایی صرفا برای تامین شفافیت لازم در تصاویر تامین شده است و نمیتواند در سطوح بالای نور محیط شرایط خوبی داشته باشد.
نرمافزار و عملکرد
نوکیا جی 21 از سیستمعامل اندروید ۱۱ استفاده میکند و میتوانید آن را به اندروید ۱۱ هم ارتقا دهید. تغییرات جالب و بهینه شدهای در این نسخه اعمال شده است و بهطور مثال، میتوانید رنگهای بیشتر در سیستم منو را داشته باشید که بهطور بالقوه، گوشی هوشمندی مانند G21 را بهبود خواهد داد.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا ۱۰ میلیون تومان + معرفی ۱۷ مدل برتر بازار
خرید نوکیا G21 برای شما سودمند است و در حد و اندازه خودش میتواند امکانات خوبی را فراهم کند. برنامه اضافی روی سیستم عامل نصب نشده است و المانهای رابط کاربری اضافی و بحث برانگیز را هم نخواهیم داشت. این امکانات با توجه به رابط کاربری نهچندان خوب MIUI شیائومی، قابل توجه است.
نوکیا G21 بیش از همه گوشیهای این لیست حالت کلاسیک دارد و سالها است که اندروید را با تغییرات کمتر در اختیار شما قرار میدهد. رابط کاربری روان و شفافی را در این گوشی میبینیم که همواره مورد استقبال قرار میگیرد. اگرچه، این روزها اکثر سازندگان به این موارد توجه کرده و سعی میکنند که رابط کاربری ساده و فلت تری را در اختیار کاربران خود قرار دهند.
مانند سایر گوشیهای نوکیا، این گوشی میتواند سیستم عامل را با استفاده از حرکات انگشت یا کلیدهای نرمافزاری کلاسیک هم هدایت. بهترین گوشی نوکیا برای چندین سال قابل استفاده است و کاربران ساده روزمره و کاری میتوانند حداقل به عنوان گوشی ثانویه خود از آن استفاده کنند.
نقاط قوت
- + عمر باتری طولانی
- + ارزان قیمت
نقاط ضعف
- – اسپیکر ضعیف
- – شارژ آهسته
تاریخ عرضه |
فوریه ۲۰۲۲ |
وزن |
۱۹۰ گرم |
ابعاد |
۱۶۴.۶ پر ۷۵.۹ در ۸.۵ میلیمتر |
سیستمعامل |
اندروید ۱۱ |
اندازه صفحه نمایش |
۶.۵ اینچ |
رزولوشن |
۱۶۰۰ در ۷۲۰ پیکسل |
پردازنده مرکزی |
Unisoc T606 |
حافظه رم |
۳ گیگابایت ۴ گیگابایت ۶ گیگابایت |
حافظه ذخیرهسازی |
۶۴ گیگابایت ۱۲۸ گیگابایت |
باتری |
۵۰۵۰ میلی آمپر ساعت |
دوربین اصلی |
۵۰ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل |
دوربین سلفی |
۸ مگاپیکسل |
سخن آخر
در این مطلب سعی کردیم که شما را با بهترین گوشی نوکیا در مدلهای مختلف آشنا کرده و اطلاعات کامل را در موردشان ارائه کنیم. همانطور که مشخص است، گوشیهای نوکیا جایگاه چندان خوبی در بازار موبایل جهان ندارند و حتی بهترین گزینهها هم صرفا میتوانند گوشیهای میانرده بازار را به چالش بکشند.
نوکیا برای حضور موفقتر در این بازار جهانی، نیاز به همسو شدن با برندهایی مانند سامسونگ و شیائومی را دارد. این کمپانی یک سری گوشیهای خوب در بازار دارد که در صورت پایبند بودن به این برند قدیمی و دوست داشتنی، میتوانید به سراغشان بروید.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی تا 6 میلیون تومان + معرفی 13 مدل برتر بازار
شما نیز میتوانید نظرات خود را در این رابطه با ما به اشتراک گذارید. به نظر شما نوکیا در آیندهای نزدیک میتواند خطری برای برندهای بزرگی مانند سامسونگ، اپل و شیائومی باشد؟ شما به عنوان یک خریدار، آیا رغبتی برای خرید گوشیهای این کمپانی در بازار دارید؟ در بخش کامنتها با ما همراه بوده و از دلایل انتخاب خود برای ما بگویید.
بهترین گوشی نوکیا از نگاه مقداد آی تی کدام است؟
گوشی نوکیا XR20، گوشی Nokia 8.3 5G، گوشی Nokia 7.2 این 3 گوشی موبایل به همراه مدل های دیگری که در لیست آوردهایم، جزء بهترین گوشیهای نوکیا هستند که در این مقاله به معرفی و بررسی آن ها پرداخته ایم.
بهترین گوشی نوکیا از نظر دوربین کدام است؟
نوکیا ۷.۲ سعی میکند با دوربین خود خاص باشد. عملکرد خوب و روان، طراحی ممتاز و دوربین اصلی با کیفیت بالای آن عاملی است که این گوشی را در دسته بهترینهای نوکیا قرار دادهایم و با قیمت خوبی روانه بازار شده است.
بهترین گوشی نوکیا از نظر باتری کدام است؟
گوشی نوکیا G50 در زمینه باتری خوب عمل کرده، با باتری 5 هزار میلی آمپر ساعتی و اجزای نسبتا مقرون به صرفه با یک بار شارژ امکان دو روز استفاده از گوشی را برای شما فراهم کرده است.
شما میتوانید برای خرید و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.
نوکیا جدیدا دوتا مدل جدید بنام جی 60 و ایکس 30 رو عرضه کرده تو همین ماه سپتامبر.
ورود این دومدل به بازار ایران تقریبی بخوایم بگیم چند ماه دیگه میشه ؟؟
عالی بود!، ولی حیف که دیگه طرفدار نداره
خوبع