در راهنمای خرید بهترین پاوربانک خورشیدی برخی از مدل‌های کاربردی و برتر بازار را معرفی می‌کنیم که قابلیت‌هایی مثل فلاش داخلی، ضد آب بودن و شارژ بی‌سیم دارند.

پاوربانک‌ها از جمله وسایل مهم و ضروری هستند که خیلی از ما همیشه آنها را همراه خودمان داریم؛ به این ترتیب، دیگر نگران خالی شدن ظرفیت باتری گوشی، دوربین و سایر گجت‌ها نخواهیم بود. پاوربانک‌ها همچنین برای پیشگیری از آسیب رسیدن به دستگاه‌ها در اثر نوسان برق هم مفید هستند.

قابلیت حمل و استفاده آسان را هم می‌توان از دیگر مزایای پاوربانک‌ها برشمرد. مدل‌های مختلفی از این گجت کاربردی در بازار موجود است؛ اما پرکاربردترین نوع آنها بیشتر به اندازه یک گوشی هوشمند است و یک پنل خورشیدی قابل حمل و یا چند پنل تاشو دارد. پاوربانک‌های خورشیدی تک پنله کوچک‌تر هستند؛ اما شارژ مجدد آنها با انرژی خورشیدی بیشتر طول می‌کشد.

وجود چند پنل به افزایش سرعت شارژ کمک می‌کند؛ اما معمولا چنین پاوربانک‌هایی بزرگتر هستند. سریع‌ترین راه شارژ مجدد هر دو، استفاده از کابل USB و یک منبع برق معمولی است. پس از اینکه شارژ پاوربانک دوباره پر شد، می‌توان دستگاه‌های مختلف را با استفاده از آن شارژ کرد.

در ادامه به بررسی ویژگی‌ها و معرفی بهترین پاوربانک خورشیدی می‌پردازیم تا هنگام خرید پاوربانک بتوانید آگاهانه‌تر تصمیم‌گیری کنید.

بهترین پاوربانک خورشیدی و ویژگی‌های مهم

هنگام خرید پاوربانک خورشیدی نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  • اندازه پنل

بیشتر شارژرهای خورشیدی قابل حمل، پنل‌های کوچک‌تری به اندازه حدود 2 وات یا کمتر دارند. بنابراین این پنل‌ها نقش یک سیستم شارژ اضطراری کم سرعت را بازی می‌کنند و باتری آنها ظرفیت چشمگیری ندارد. اگر قرار است برای مدتی از پریز برق دور باشید، با توجه به خورشیدی بودن سیستم شارژ پاوربانک بهتر است مدلی با پنل بزرگتر را انتخاب کنید.

در این صورت ممکن است پاوربانکی با پنل تاشو برای شما بهتر باشد، چون چنین پاوربانک‌هایی هم نسبتا جمع و جور و کوچک هستند.

به گفته Schwent، کارشناس تکنولوژی و صاحب کانال یوتیوب Tech Info «آب و هوا، محل زندگی، فصل‌های سال، اندازه و نوع پنل‌های خورشیدی دستگاه، همگی می‌توانند تاثیر چشمگیری بر سرعت شارژ داشته باشند. بیشتر پاوربانک‌های 25000 میلی‌آمپر ساعتی چهار پنله، در هوای آفتابی ظرف حدود یک هفته از صفر تا 100 درصد شارژ می‌شوند. معمولا این مدت زمان برای یک پاوربانک تک پنله، حدود 2 برابر طولانی‌تر است.»

  • اندازه باتری

تعداد دستگاه‌هایی که قرار است همراه خودتان داشته باشید و نیاز به شارژ پیدا می‌کنند و اینکه چقدر از پریز برق فاصله دارید را هم در نظر داشته باشید. اگر قرار است مثلا یک روز را بیرون سپری کنید و نیاز دارید که شارژ تلفن همراه‌تان را حفظ کنید، یک پاوربانک با ظرفیت کمتر از 10000 میلی‌آمپر ساعت می‌تواند برای شما کافی باشد. اما اگر قرار است چندین روز بیرون باشید و چند وسیله دارید که نیاز به شارژ دارند، یک پاوربانک 25000 میلی‌آمپر ساعتی یا بیشتر را انتخاب کنید.

به گفته Schwent، قابلیت حمل هم از دیگر ویژگی‌هایی است که در اندازه باتری تاثیر دارد. «یک پاوربانک 6000 میلی‌آمپر ساعتی معمولا بهتر از یک پاوربانک 25000 میلی‌آمپر ساعتی در جیب یا کیف پول جا می‌شود و اگر معمولا زیاد از پاوربانک استفاده نمی‌کنید، می‌توانید با خرید یک پاوربانک کوچکتر در هزینه‌ها صرفه‎جویی کنید.»

  • امکانات جانبی

خیلی از شارژرها امکانات جانبی دارند که برای راحت‌تر شدن کار کاربران طراحی شده‌اند؛ مثل شارژ بی‌سیم، فلاش و کیف مخصوص. اگر قرار است کارهایی مثل کوهنوردی یا ماجراجویی‌های پر فعالیت دیگر را انجام دهید، ضد آب و ضد شوک بودن پاوربانک را هم در نظر داشته باشید.

با در نظر گرفتن این ویژگی‌ها، راهنمای خرید بهترین پاوربانک خورشیدی را جمع‌آوری کردیم که آن را با شما به اشتراک می‌گذاریم.


پاوربانک خورشیدی 38800 میلی‌آمپر ساعتی QiSa

بهترین پاوربانک خورشیدی + معرفی مدل‌های برتر بازار

  • وزن: 517.5 گرم
  • ابعاد: 183×110×49 میلی‌متر
  • پورت‌های خروجی: 2 USB و یک پورت شارژ بی‌سیم Qi
  • لوازم جانبی: ندارد

پاوربانک QiSa چند ویژگی مهم دارد که آن را به بهترین پاوربانک خورشیدی تبدیل می‌کنند. این پاوربانک که یک باتری 38800 میلی‌آمپر ساعتی دارد، مجهز به چهار پنل خورشیدی داخلی است و می‌توانید آن را با استفاده از کابل میکرو USB هم شارژ کنید. این پاوربانک طراحی زیبا و ارزش خرید بالایی دارد و ظرفیت آن نسبت به خیلی از محصولات مشابه رقیب بهتر است. با توجه به وجود پورت‌های خروجی وایرلس و USB، می‌توانید همزمان تا سه دستگاه را شارژ کنید.

همچنین این شارژر خورشیدی، یک چراغ فلاش با تنظیمات مختلف (نور کم، شدید و چشمک زن) دارد که به اندازه 280 لومن نور تولید می‌کند. یک بند از برند Velcro هم در این پاوربانک به کار رفته که پنل‌ها را در حالت بسته روی هم نگه می‌دارد و یک بریدگی روی پاوربانک ایجاد شده که می‌توانید از آن برای نصب جاکلیدی و متصل کردن پاوربانک به کوله پشتی استفاده کنید.

این پاوربانک خورشیدی، قابلیت مقاومت در برابر ضربات متوسط و تماس با آب (نه در حد غوطه‌ور شدن) را دارد. همچنین یک روکش هم برای حفاظت از پورت‌های ورودی و خروجی در برابر گل و گرد و خاک در نظر گرفته شده است.

این محصول به دلیل ابعاد کوچک و جمع و جور و با توجه به امکانات ذکر شده، به عنوان بهترین پاوربانک خورشیدی در این مطلب انتخاب شده و می‌توانید آن را همه جا همراه‌تان داشته باشید.

پاوربانک QiSa برای سفرهای برون شهری که در آنها به برق دسترسی ندارید بسیار مفید است؛ اما برای احتیاط و مواقعی که برق قطع می‌شود نیز کاربرد دارد. مدت زمان شارژ شدن باتری این پاوربانک با انرژی خورشیدی متفاوت است و با توجه به بزرگ بودن باتری آن، شارژ این پاوربانک کمی زمان می‌برد.

بیشتر بخوانید: بهترين پاور بانک برای ايفون + معرفی گزینه‌های عالی


پنل خورشیدی Goal Zero Nomad 5

بهترین پاوربانک خورشیدی + معرفی مدل‌های برتر بازار

  • وزن: 358 گرم
  • ابعاد: 241×177×20 میلی‌متر
  • پورت‌های خروجی: پورت USB 5 ولت تا 830 میلی‌آمپر (حداکثر 5 وات)
  • لوازم جانبی: پایه، پک باتری کوچک

ابعاد کوچک بیشتر پاوربانک‌های خورشیدی تک پنله، باعث محدودیت ظرفیت شارژ پنل می‌شود؛ اما Goal Zero Nomad 5 هم قابل حمل است و هم بسیار قدرتمند. این پاوربانک یک پنل خورشیدی 5 وات محکم، اما سبک و مقاوم در برابر آب (نه کاملا ضد آب) دارد.
طراحی ساده این پاوربانک شامل یک پایه در پشت آن می‌شود که با استفاده از آن می‌توانید پاوربانک را روبروی خورشید قرار دهید یا مثلا هنگام کوهنوردی و طبیعت‌گردی آن را به کوله پشتی وصل کنید تا شارژ شود.

پکیج Nomad 5 شامل Goal Zero Flip هم هست؛ یک پک باتری کوچک (3350 میلی‌آمپر ساعتی) با پورت USB که می‌توانید از آن برای شارژ دستگاه پس از غروب خورشید استفاده کنید. پنل Nomad با نور خورشید می‌تواند دستگاه را ظرف تنها 3 ساعت شارژ کند. Goal Zero Nomad 5 بهترین پاوربانک خورشیدی تک پنله است که سرعت شارژ بالایی دارد.

بیشتر بخوانید: بهترین شارژر گوشی در سال ۲۰۲۲ + معرفی کامل


پاوربانک خورشیدی FEELLE

بهترین پاوربانک خورشیدی + معرفی مدل‌های برتر بازار

  •  وزن: 535 گرم
  •  ابعاد: 155×85×34 میلی‌متر
  •  پورت‌های خروجی: پورت USB 5 ولت 2.1 آمپری
  •  لوازم جانبی: کابل میکرو USB

FEELLE Solar Power Bank بهترین پاوربانک خورشیدی تاشو است. با خرید شارژرهای خورشیدی تاشو، تعداد پنل‌های خورشیدی که برای شارژ دستگاه‌ها در اختیار شما قرار می‌گیرد، افزایش پیدا می‌کند. بعضی از پنل‌های تاشو فقط زیر نور خورشید امکان شارژ مستقیم دستگاه‌ها را دارند؛ اما پاوربانک خورشیدی FEELLE دارای یک باتری پرظرفیت 25000 میلی‌آمپر ساعتی است که می‌تواند یک گوشی آیفون را تا 9 بار شارژ کند.

چهار پنل تاشوی این پاوربانک در مجموع همراه یکدیگر 5 وات انرژی تولید می‌کنند. دو پورت USB آن هم به شما اجازه می‌دهد که دو دستگاه را به‌صورت همزمان شارژ کنید. پاوربانک خورشیدی FEELLE یک چراغ LED (با حالت SOS) دارد و ضد آب است.

بیشتر بخوانید: بهترین پاور بانک شیائومی + بهترین گزینه‌ها


پاوربانک خورشیدی BLAVOR با پنج پنل قابل تفکیک

بهترین پاوربانک خورشیدی + معرفی مدل‌های برتر بازار

  •  وزن: 567 گرم
  •  ابعاد: 185×140×55 میلی‌متر
  •  پورت‌های خروجی: دو پورت USB حداکثر 2.1 آمپری
  •  لوازم جانبی: کابل Type C، چراغ LED، کیت قطب ‌نما

BLAVOR Solar Charger به‌ دلیل کاربردهای چندگانه‌ای که دارد، بهترین پاوربانک خورشیدی شناخته می‌شود. بنابراین، اگر به دنبال یک پاوربانک چند کاره هستید که امکان استفاده از آن حین انجام فعالیت‌های روزمره یا در ماجراجویی‌های بیرونی وجود داشته باشد، BLAVOR می‌تواند برای شما بهترین پاوربانک خورشیدی باشد. از بین پنج پنل خورشیدی این پاوربانک، چهار پنل قابل تفکیک هستند؛ به همین دلیل می‌توانید در مواقعی که نیازی به آنها ندارید، این چهار پنل را تفکیک کنید.

این پاوربانک 20000 میلی‌آمپر ساعتی، تکنولوژی شارژ بی‌سیم Qi هم دارد که می‌توانید از آن برای شارژ دستگاه‌های سازگار با این فناوری استفاده کنید. دو پورت USB، یک قطب نما و یک فلاش داخلی هم از جمله امکانات دیگر این پاوربانک هستند. اما یکی از نقطه ضعف‌های پاوربانک BLAVOR این است که کانکتورهای پنل خورشیدی آن ضد آب نیستند.

بیشتر بخوانید: بهترین هدفون ۲۰۲۳ + راهنمای خرید بهترین هدفون بازار


پاور استیشن قابل حمل 250 واتی Rockpals

بهترین پاوربانک خورشیدی + معرفی مدل‌های برتر بازار

  • وزن: 5 کیلوگرم
  •  ابعاد (پنل خورشیدی): 350×335×60 میلی‌متر
  • پورت‌های خروجی: دو خروجی AC پیوسته 250 واتی، دو USB 2.1 آمپری، چهار پورت 12 ولتی (60 واتی) DC
  • لوازم جانبی: آداپتور AC 6.5 فوتی، کابل شارژ ماشینی 3.3 فوتی، آداپتور DC به فندک

بیشتر لپ تاپ‌ها حین شارژ بین 40 تا 70 وات انرژی مصرف می‌کنند؛ در حالی که این رقم برای گوشی‌های موبایل تنها 2 تا 6 وات است. این یعنی برای لپ تاپ به یک پاوربانک بزرگتر با پنل خورشیدی قوی‌تر (و گران‌تر) نیاز دارید که پاوربانک‌های معمولی چنین ویژگی‌هایی را ندارند. اگر نیاز دارید که لپ تاپ‌تان همیشه شارژ داشته باشد، Rockpals power station بهترین پاوربانک خورشیدی برای شما خواهد بود.

پاور استیشن 250 واتی Rockpals شامل یک کیس پنل خورشیدی 60 واتی (با چهار پنل) و یک پاور استیشن چند کاره با باتری لیتیومی 64800 میلی‌آمپر ساعتی است که می‌توانید از آن برای شارژ چند دستگاه مختلف استفاده کنید. این دستگاه یک محصول قابل حمل و مفید است که می‌توانید همه جا به راحتی از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین ایرپاد سامسونگ + راهنمای خرید هدفون بی سیم گلسی بادز


Raddy SW5 Emergency Radio

بهترین پاوربانک خورشیدی + معرفی مدل‌های برتر بازار

  • وزن: 549 گرم
  • ابعاد: 199×88×65 میلی‌متر
  •  پورت‌های خروجی: پورت USB-C 5 ولت 1.5 آمپری
  •  لوازم جانبی: کابل USB، مچ بند

بیشتر پاوربانک‌های خورشیدی قابل حمل برای استفاده در فضای بیرون مناسب هستند؛ اما گجت‌های چند منظوره می‌توانند مناسب‌تر باشند و به صرفه‌جویی فضا هنگام کمپ و کوهنوردی کمک می‌کنند. Raddy SW5 Emergency Radio یک دستگاه مقاوم و همه‌کاره است. این دستگاه یک باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی هم دارد که با پنل خورشیدی کوچک آن، پورت USB و یا به صورت دستی شارژ می‌شود.

این دستگاه با دوام که گواهینامه ضد آب IPX5 دارد، مجهز به یک رادیوی AM/FM/NOAA، قطب نما، فلاش (با تنظیمات SOS) و نورافکن است. Raddy SW5 Emergency Radio می‌تواند با یک بار شارژ، گوشی‌های هوشمند را دو بار شارژ کند.

بیشتر بخوانید: بهترین ایرپاد بازار + معرفی ۱۸ مدل متنوع


پاور استیشن قابل حمل BLUETTI EB55 با پنل خورشیدی تاشو

بهترین پاوربانک خورشیدی + معرفی مدل‌های برتر بازار

  •  وزن: 5 کیلوگرم (پنل)، 7.4 کیلوگرم (دستگاه)
  • ابعاد: 533×470 میلی‌متر (پنل)، 277×200×198 میلی‌متر (دستگاه)
  • پورت‌های خروجی: 4 پورت AC 700 وات، 4 پورت USB-A 5 ولت 3 آمپری، 1 پورت Type-C 100 وات، 1 پورت ماشین، دو پورت 12 ولت 10 آمپر
  •  لوازم جانبی: کابل و آداپتور AC 200 وات، کابل شارژ ماشینی، کابل شارژ خورشیدی

داشتن یک پاوربانک خورشیدی در منزل می‌تواند مفید باشد؛ مخصوصا برای زمان‌های قطع برق. BLUETTI EB55 بهترین پاوربانک خورشیدی برای خانه‌ها است که می‌تواند در مواقع قطعی برق، انرژی مورد نیاز دستگاه‌های خانگی را تامین کند. این پاوربانک دارای چهار خروجی (120 ولت) به همراه 4 پورت شارژ USB و مجهز به تکنولوژی MPPT است که به ارتقای بهره وری آن کمک می‌کند.

می‌توان باتری این پاوربانک را با استفاده از پریز دیواری، پورت برق 12/24 ولت ماشین یا با باز کردن پنل 120 واتی مونو کریستال تاشوی آن شارژ کرد. نور خورشید می‌تواند این پنل را ظرف کمتر از 7 ساعت شارژ کند. پنل و خود این دستگاه هم یک دستگیره برای حمل و نقل آسان دارند.


جمع‌بندی

همانطور که در ابتدای این مطلب اشاره شد، بهترین پاوربانک خورشیدی این فهرست، شارژر خورشیدی QiSa است که قابلیت شارژ بی‌سیم را دارد. پاوربانک‌های خورشیدی قابل حمل برای افرادی که وقت زیادی را در فضای بیرون و دور از خانه سپری می‌کنند بسیار مفید هستند. پاوربانک‌های بزرگ‌تر را می‌توان برای ذخیره انرژی پاک استفاده کرد.

در این مطلب سعی کردیم پاوربانک‌های خورشیدی مختلفی را با امکانات و قیمت‌های متنوع به شما معرفی کنیم تا اگر قصد خرید پاوربانک را دارید بتوانید به راحتی بهترین گزینه را برای خودتان انتخاب کنید.

شما میتوانید برای خرید و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.