در سالهای اخیر، گوشیهای هوشمند میانرده در میان مردم محبوبیت زیادی داشتهاند. سامسونگ با سری A خود، شیائومی با زیر برندهایی از جمله پوکو و سایر کمپانیها، در رقابت برای تسخیر این بازار بوده و هستند. در این مقاله نیز قصد داریم به مقایسۀ دو گوشی پرطرفدار میانرده در بازار ایران بپردازیم.
در تاریخ 12 دسامبر 2019، سامسونگ از گلکسی A71 رونمایی کرد. همانطور که انتظار میرفت، با ورود این تلفن هوشمند به بازار سامسونگ توانست فروش بسیار خوبی را تجربه کند. اگرچه سایر برندها نیز اسمارتفونهای پر فروشی داشتند، اما محبوبیت گلکسی A71 همچنان پابرجا بود.
به 9 ماه جلوتر در سپتامبر 2020 میرویم، جایی که این بار نوبت پوکو بود تا بازار را به دست بگیرد. زیر برند نسبتاً محبوب شیائومی، با عرضه Poco X3 NFC غوغای زیادی به پا کرد. این گوشی که مشخصاتی خوب در کنار برچسب قیمتیِ معقول داشت، در ایران نیز با فروش بسیار بالایی مواجه شد. اکنون با معرفیِ کوتاه این دو گوشی، در ادامه به مقایسۀ جامع آنها خواهیم پرداخت.
فهرست مطالب
- مقایسه Poco X3 با A71 از نظر طراحی و ساخت
- مقایسه صفحه نمایش Poco X3 با A71
- تفاوت امنیت Poco X3 و A71
- مقایسه Poco X3 با A71 از نظر دوربین
- رابط کاربری
- عملکرد و پردازنده
- بازی
- اسپیکر
- مقایسه Poco X3 با a71 از نظر باتری
- گوشی Poco X3 برای بازی بهتر است یا A71؟
- باتری گوشی Poco X3 بهتر است یا a71؟
- در مقایسه Poco X3 با A71 از نظر دوربین کدام یک عملکرد بهتری دارد؟
مقایسه Poco X3 با A71 از نظر طراحی و ساخت
در مقایسه Poco X3 با a71 ابتدا کیفیت ساخت این دو اسمارتفون مقایسه میکنیم. هر دو گوشی، همانند بسیاری از رقبا به محافظ گوریلا گلس در پنل جلوی خود مجهزاند؛ اما وجه تمایز آنها در نسل گوریلا گلس است. سامسونگ گلکسی A71 از نسل سوم بهره میبرد در حالی که پوکو X3 NFC ، از گوریلا گلس 5 استفاده میکند. طراحی این بخش اما تفاوتی نداشته و هر به پنل تخت با پانچهول تجهیز شدهاند.
در مرحله دوم مقایسه Poco X3 با A71 به سراغ بدنه میرویم. قسمت پشتیِ گلکسی A71 و پوکو X3 NFC از پلاستیک ساخته شده و تفاوتی به چشم نمیخورد. استفاده از پلاستیک به سبک تر شدن تلفنهای هوشمند کمک شایانی میکند اما کیفیت بالایی ندارد؛ درست همان چیزی که در گلکسی A71 مشاهده میکنیم. اگر چه پوکو X3 NFC نیز از قاب پلاستیکی بهره میبرد، اما به دلیل استفاده از باتری حجیم و فریم آلمینیومی برخلاف سامسونگ، همچنان وزن بالایی دارد.
همانطور که اشاره کردیم، در مقایسه Poco X3 با a71 , X3 NFC وزن بیشتری به نسبت A71 دارد. گلکسی A71 وزنی برابر با 179 گرم داشته در حالی که پوکو حدود 36 گرم سنگین تر است. ضخامت آنها نیز همین رویه را در پیش میگیرد. پوکو X3 NFC ضخامتی معادل 9.4 میلیمتر دارد و سامسونگ گلکسی A71 با پهنای 7.7 میلیمتری، اسمارتفون خوشدستتری به حساب میآید.
در سمت راست فریمِ سامسونگ گلکسی A71 ، دکمههای خاموش/روشن و تنظیم صدا قرار دارند. محل قرارگیری این دکمهها نیز با پوکو یکسان است. هر دو دستگاه به درگاه USB Type-C 2.0 مجهز اند و جک 3.5 صدا در هر دو گوشی دیده میشود. خشاب سیمکارت پوکو X3 و گلکسی A71 در محل یکسانی قرار دارد؛ با این تفاوت که درگاه اختصاصیِ کارت حافظۀ جانبی در پوکو به چشم نمیخورد.
بیشتر بخوانید: مقایسه A32 با Poco X3؛ شما کدامیک را انتخاب میکنید؟
مطابق با برچسب قیمتی، این دو گوشی به صورت کامل ضد آب نیستند. با این حال، پوکو X3 با دارا بودن گواهی IP53 در برابر پاشش قطرات مقاوم است؛ اما در سامسونگ گلکسی A71 هیچگونه گواهینامهای دیده نمیشود.
مقایسه صفحه نمایش Poco X3 با A71
سامسونگ در این بخش همانند اکثر تولیدات خود، از نمایشگر های با کیفیتی استفاده میکند؛ حتی با برچسب ارزان قیمت. با این وجود، در تمامی پارامتر ها برتری ندارد و نسبت به پوکو X3 NFC ضعیف تر عمل میکند.
با گلکسی A71 شروع میکنیم. تلفن هوشمندی که به لطف پنل 6.7 اینچیِ Super AMOLED+ کاملا شما را راضی خواهد کرد. رزولوشن این صفحه نمایش همانند بسیاری از همردهها FHD+ بوده و پیکسلها تراکمی برابر با 393 پیکسل دارند.
متاسفانه سامسونگ استاندارد HDR10 را نادیده گرفته و همچنین نرخ تازه سازی 60 هرتزی را در اختیار کاربر قرار میدهد. نمایشگر های اینچنینی با خاموش کردن پیکسلها، عمق رنگ مشکی فوقالعاده داشته و کنتراست بی نظیری دارند.
صفحه نمایش گلکسی A71 با بیشینه روشناییِ حدود 500 نیت (در حالت Max Auto) و حداقل روشنایی 1.7 نیت، در این بخش هم عملکردی بسیار خوب را از خود نشان میدهد.
نقطۀ مقابل گلکسی؛ پوکو X3 NFC با نمایشگر IPS LCD . نمایشگر های IPS LCD به دلیل وجود بکلایت و فقدان قابلیت تنظیم روشناییِ جداگانۀ پیکسلها، عمق رنگ مشکی پایینتر و در نتیجه کنتراست کمتری نسبت به پنلهای سری OLED دارند.
بیشتر بخوانید: تفاوت گوشی سامسونگ سری S و سری A
با این وجود، به دلیل ضخامت بیشتر و استفاده نکردن از مواد آلی، عمر و مقاوت بیشتری را دارا هستند. پوکو X3 NFC نمایشگری 6.67 اینچی را به دوش میکشد که از لحاظ رزولوشن با رقیب خود یکسان است. پوکو همچنین رفرش ریت 120 هرتزی را برای تلفن هوشمند خود در نظر گرفته است. حداکثر روشنایی آن نیز حدود 600 نیت بوده و هرگاه در محیطهای تاریک مشغول به کار شوید، این میزان به 2.7 نیت کاهش میابد.
تفاوت امنیت Poco X3 و A71
یکی از نیاز های هر کاربری، امنیت تلفن هوشمند خویش است. پیشرفت تکنولوژی به مرور زمان باعث بهبود امنیت تلفنهای هوشمند شد و این نیاز را به خوبی پاسخ داد.
از جملۀ این تکنولوژیها، تعبیۀ حسگر اثر انگشت در زیر نمایشگر است؛ درست مانند چیزی که در گلکسی A71 میبینیم. این سنسورها اگرچه برای برخی افراد حذابیت بیشتری دارند، اما نباید روی سرعت و دقت زیاد آنها حساب کنید. با تمام اینها اگر عملکرد حسگر زیر نمایشگر این گوشی شما را راضی نکرد، میتوانید از سنسور تشخیص چهره استفاده کنید.
یکی دیگر از قابلیتهایی که انحصاراً در گوشیهای سامسونگ یافت میشود و میتواند بسیار کار آمد باشد؛ بخش پوشه امن است. پوشه امن سامسونگ، راهکار قدرتمندی است که به شما امکان میدهد فضای خصوصی و رمزگذاری شدهای را برای ذخیره محتوایی همچون عکس، اسناد و فایلهای مختلف تحت یک لایه حفاظتی بیشتر ذخیره کنید و این فضا کاملاً مجزا با فضای اصلی باشد.
بیشتر بخوانید: مقایسه Poco F3 با Redmi Note 10 Pro؛ کدامیک انتخاب بهتری است؟
برای استفاده از حسگر اثر انگشت پوکو X3 NFC ، باید سری به فریم آن بزنید. این سنسور از دقت و سرعت بسیار خوبی برخوردار است و کمتر کاربری پیدا میشود که از آن ناراضی باشد. پوکو همانند رقیب خود قابلیت تشخیص چهرۀ کاربر را هم داراست و در صورت نیاز میتوانید قفل دستگاه خود را به آن بسپارید.
مقایسه Poco X3 با A71 از نظر دوربین
پیشرفت تکنولوژی به خوبی تاثیر خود را در بخش دوربین گوشیهای هوشمند نشان میدهد. همین امر سبب انتظار عکسبرداری و فیلمبرداری هرچه بهتر توسط عموم مردم شده است. در پی این موضوع، اکثر کمپانیها همواره به دنبال ارتقای کیفیت دوربین محصولات خود هستند.
در پنل پشتیِ سامسونگ گلکسی A71 ، ماژول دوربین چهارگانه به چشم میخورد که هرکدام وظیفۀ خاص خود را دارند. سنسور 64 مگاپیکسلی ISOCELL Bright GW1 نقش حسگر اصلی را ایفا میکند. البته لازم به ذکر است با وجود پیکسل بینینگ 4 در 1، عکسها به صورت پیش فرض رزولوشنی برابر با 16 مگاپیکسل دارند.
اگر به دنبال جزئیات بیشتر بودید، سامسونگ حالت 64 مگاپیکسل را در اختیارتان قرار داده است؛ اما در عوض از امکاناتی مانند HDR بی بهرهاید. این سنسور در تمامی بخشها خوب ظاهر میشود اما عالی خیر. برای عکسبرداری روزمره و آماتور میتوانید روی A71 حساب کنید؛
اما اگر انتظار عکسهایی فوقالعاده و حرفهای از آن را دارید، پیشنهاد ما این است که سری به بقیه مدلها بزنید. سنسور بعدی با کیفیت پایینتر، فضای باز تر و 123 درجهای را در اختیارتان قرار میدهد. این سنسور 12 مگاپیکسلی به نسبت سایر رقبای خود، کیفیت و وضوح بیشتری را به نمایش میگذارد و کاربر، عکاسیِ فوق عریضِ رضایت بخشی را تجربه خواهد کرد.
بیشتر بخوانید: مقایسه a52 با a71؛ کدام یک را بخریم؟
دو سنسور ماکرو و تشخیص عمقِ بعدی نیز که هر دو 5 مگاپیکسلی هستند، به ترتیب برای عکاسی از فاصله نزدیک و عکاسی از چهره (پرتره) به کمک شما میآیند؛ اما هرگز نباید انتظاری داشته باشید.
پوکو X3 NFC نیز سنسور هایی همانند گلکسی A71 دارد و سنسور اصلی آن 64 مگاپیکسل است. این سنسور شاید در کاغذ مشابه رقیب خود باشد؛ اما در عمل هرگز. پوکو از سنسور سونی IMX682 در میانردۀ خود استفاده کرده است که پیشتر شاهد عملکرد بسیار خوب آن بودیم.
البته کیفیت خروجی عکسها محدود به سنسور نیست و عواملی مانند ISP و الگوریتمهای نرم افزاری در کیفیت آن بسیار تاثیر گذارند. با وجود ضعف نرم افزاری پوکو، همچنان عکسها بسیار خوب هستند. مانند گلکسی A71 ، این گوشی به صورت پیش فرض خروجی 16 مگاپیکسلی دارد و حالت 64 مگاپیکسل نیز برای آن در نظر گرفته شده است.
تعادل رنگ سفید در خروجی عکسها کمی گرم و اشباع شده به نظر میرسند که باعث جذابیت بیشتر و دقت کمتر میشوند. داینامیک رنج به خوبی ثبت میشود اما کاهش نویز در برخی موارد آنطور که باید، عمل نمیکند. جزئیات نیز کافی هستند اما گلکسی A71 با اختلاف ناچیزی ممکن است در این مورد بهتر عمل کند.
عملکرد سنسور 13 مگاپیکسلیِ اولترا-واید پوکو X3 همانند رقیب خود مطلوب ارزیابی میشود و عکسهای خروجی قابل قبول هستند. دوربین 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق نیز عملکردی رضایت بخش در تصاویر پرتره دارد. در نهایت، سنسور 2 مگاپیکسلی ماکرو به چشم میخورد که عملکرد خوبی نداشته و میتوان آن را فانتزی به حساب آورد.
پس از قسمت ثبت تصویر، به سراغ فیلمبرداری میرویم. هر دو اسمارتفون توانایی فیلمبرداری 4K با نرخ 30 فریم را دارند. با تغییر رزولوشن به 1080P ، ضبط فیلم با نرخ حداکثر 960 فریم در سامسونگ گلکسی A71 دیده میشود؛ در حالی که این مقدار به 120 فریم در پوکو X3 NFC کاهش میابد.
کیفیت فیلمبرداری در هر دو بسیار خوب است. در حالت 4K رنگها به خوبی ثبت میشود، کنتراست قابل قبول است و تغییر فوکوس نیز به خوبی انجام میپذیرد. هر دو اسمارتفون فاقد لرزشگیر اپتیکال بوده و از لرزشگیر الکترونیکی بهره میبرند.
در نهایت به دوربین سلفی میرسیم؛ جایی که عملکرد برتر سامسونگ مشهود است. گلکسی A71 به سنسور 32 مگاپیکسلی مجهز است که تصاویر بسیار خوبی را ثبت میکند. پوکو X3 NFC نیز با سنسور 20 مگاپیکسلی خود، عملکردی قابل تحسین را به نمایش میگذارد.
بیشتر بخوانید: مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro؛ برادرانی شبیه به هم
ممکن است در بخش عکسبرداری تفاوت کمی را احساس کنید، اما در بخش فیلمبرداری خیر. سامسونگ با حسگر قدرتمند خود توانایی ضبط فیلمهای 4K با نرخ 30 را دارد. این در حالیست که پوکو با همان فریمریت، رزولوشن 1080P را ارائه میدهد.
رابط کاربری
پوکو X3 بهصورت پیشفرض با اندروید ۱۰ و رابط کاربری MIUI 12 بهفروش میرسد، در مقابل سامسونگ نیز گوشی خود را با اندروید ۱۰ و رابطکاربری One UI 2.0 همراه کرده است.
در زمان نگارش این مطلب نماینده شیائومی توانسته تا اندروید ۱۲ و MIUI 13 ارتقا پیدا کند. البته بنظر میرسد آخرین بهروزرسانی این میانرده جذاب باشد، ولی همچنان میتواند از طریق کاستوم رام به حیاتش ادامه دهد.
با توجه به تغییر سیاست اخیر سامسونگ گلکسی A71 سه سال پشتیبانی سیستم عامل و چهار سال به روزرسانی امنیتی دریافت خواهد کرد. همانطور که وعده داده شده بود، سرانجام، سامسونگ بهروزرسانی One UI 4.0 خود را برای این گوشی هوشمند به همراه اندروید 12 ارائه کرده است.
بیشتر بخوانید: مقایسه A72 با S20 FE؛ در نهایت کدامیک برنده است؟
یکی از نکاتی که تنها در گوشی های شیائومی دیده میشود این است که تلفن با تعداد بسیار زیادی بازیها و اپهای متفرقه همراه است. نکتهی منفی دیگر در مورد تجربهی کاربری ایکس 3، وجود تبلیغات متعدد در دل MIUI بازمیگردد. توصیه میشود با روشهای موجود در سطح وب، اقدام به حذف آنها بکنید تا تجربهتان دچار خدشه نشود.
عملکرد و پردازنده
در بخش بعدی به پردازندۀ این دو گوشی نگاهی میاندازیم. هر دو کمپانی از اسنپدراگون سری 700 در میانردههای خود استفاده کردند که عملکرد خوبی را از خود به نمایش میگذارند. قلب تپندۀ سامسونگ گلکسی A71 ، اسنپدراگون 730 است که توان پردازشی مطلوبی را ارائه میدهد. این پردازنده با لیتوگرافی 8 نانومتری خود در کنار قدرت مناسب، دمای پایین و مصرف کم را حفظ میکند.
مشاهده بیشتر: گوشی آیفون
نقطۀ مقابل گلکسی A71 ، پوکو X3 NFC با اسنپدراگون 732جی قرار دارد. این پردازنده به دلیل اورکلاک شدن کلاستر اول شامل 2 هستۀ Kryo 470 Gold قدرت پردازشی بیشتری را ارائه میدهد. لیتوگرافی همچنان 8 نانومتر است اما به دلیل افزایش فرکانس پایۀ هستههای قدرتمند، ممکن است در استفادههای سنگین مصرف و دمای بالاتری نسبت به رقیب خود داشته باشد.
پردازندۀ گرافیکی در نگاه اول هیچ تفاوتی ندارد. شیائومی پوکو X3 NFC و سامسونگ گلکسی A71 هر دو از پردازندۀ گرافیکیِ Adreno 618 قدرت میگیرند. فرکانس کاری این GPU در گلکسی A71 به 500 مگاهرتز میرسد؛ در حالی که پوکو همین GPU را با فرکانس 810 مگاهرتز درون خود گنجانده است.
ترکیب این CPU و GPU به راحتی از پس کار های روزمره بر میآید و برای برخی بازیها نیز مناسب است. همانطور که اشاره کردیم، با اختلاف اندکی پوکو X3 NFC عملکرد بهتری از خود در بنچمارکها نشان میدهد. در بنچمارک محبوب AnTuTu ورژن 8 ، پوکو با ثبت امتیاز نزدیک به 285000 حدود 20000 امتیاز از A71 بالاتر است.
در Geekbench 5.1 نیز پوکو در بخش چند هستهای امتیاز 1777 و بخش تک هستهای امتیاز 568 را توانست به ثبت برساند. گلکسی A71 نیز با اختلاف کمی پایینتر قرار دارد و در همین بنچمارک، به ترتیب امتیاز های 1733 و 542 را به دست آورد.
یکی دیگر از پارامتر های مهم خرید تلفن هوشمند، ظرفیت حافظۀ داخلی و رم آن است. سامسونگ، گلکسی A71 را تنها در یک نسخۀ 128 گیگابایتی به تولید رسانده است؛ اما در پوکو علاوه بر 128 گیگابایت، ظرفیت 64 گیگابایتی نیز به چشم میخورد.
بیشتر بخوانید: شیائومی بهتر است یا سامسونگ؟ شما کدامیک را انتخاب میکنید؟
هر دو گوشی از رم 2 کانالۀ LPDDR4X با فرکانس 1866 مگاهرتز بهره میبرند. ظرفیت رم نیز در پوکو X3 به 6 گیگابایت محدود میشود و A71 در دو نسخۀ 6 و 8 گیگابایتی وجود دارد.
بازی
به طور کلی پوکو X3 NFC را میتوان گزینۀ بهتری برای بازی کردن دانست. هستههای قدرتمند با فرکانس 100 مگاهرتز و پردازندۀ گرافیکی با 310 مگاهرتز بیشتر در کنار نرخ نوسازی 120 هرتزی، تجربه بهتری را در بخش گیمینگ برجای خواهند گذاشت.
با هر دو گوشی میتوانید بازیهای سبک مانند Ninja Fruit را به راحتی اجرا کنید. در اجرای بازیهای سنگینتر همچنان تجربهای بسیار خوب را خواهید داشت اما آخرین گزینههای گرافیکی در برخی بازیها ممکن است وجود نداشته باشند. در طول بازی نیز دمای قابل قبول، عملکرد پایدار و مصرف بهینه همچنان پابرجا هستند.
اسپیکر
اسپیکرهای استریو یکی دیگر از قابلیتهای جذابی است که فقط میتوانید آن را در پوکو X3 داشته باشید. این اسپیکرها در لبهی بالای فریم و پایین قرار گرفتهاند. البته اسپیکر دوم خروجی بین نمایشگر و فریم نیز دارد که بیشتر در زمان مکالمه نقش ایفا میکند. این اسپیکرها توانستهاند به صورت میانگین بلندی -25.3 LUFS را ارائه دهند که خیلی خوب قلم داد میشوند.
در مقابل با خریداری گلکسی A71 تنها به یک اسپیکر تک کاناله دسترسی خواهید داشت. این اسپیکر در مقابل رقیب خود چه از لحاظ بلندی صدا، چه وضوح حرفی برای گفتن ندارد. از لحاظ اعداد و ارقام، بلندی صدای نماینده سامسونگ به صورت میانگین “-29.0 LUFS” میباشد.
بیشتر بخوانید: تفاوت A50 با A50s؛ کدامیک را انتخاب کنیم؟
این بلندی برای یک گوشی هوشمند متوسط میباشد. البته اگر از عملکرد اسپیکرها راضی نباشید، میتوانید از جک ۳.۵میلیمتری هدفون استفاده کنید که در هر دو تلفن یافت میشود.
مقایسه Poco X3 با a71 از نظر باتری
حال باید ببینیم این بخشهای مختلف گوشیها انرژی مورد نیاز خود را از چه منبعی تامین میکنند. هر چند که بر روی کاغذ نماینده سامسونگ 650 میلیآمپر از پوکو ایکس 3 کم دارد. گلکسی A71 باتری با ظرفیت 4,500 میلیآمپرساعتی همراه شده که از نسل قبلی دچار تغییر نشده است.
در سمت مقابل شیائومی برای نماینده خود باتری حجیم 5,160 میلیآمپر ساعتی را در نظر دارد. در عملکرد پوکو x3 توانسته بیش از 14 ساعت ویدیو پلیبک کند که این مقدار در A71 نزدیک به 18 ساعت بود استه. این نشانگر این است که گوشی سامسونگ با بهینهسازیهای نرمافزاری توانسته عملکرد بهتری را از ظرفیت بیشتر داشته باشد. البته در عملکرد کلی ظرفیت بیشتر به کمک ایکس 3 آمده (۱۲۵ ساعت در مقابل ۱۰۲ ساعت) است.
بنچمارک PCMark برای نماینده شیائومی نشانگر ۱۲ ساعت و ۲۵ دقیقه با روشنایی ۲۰۰ نیت در کاربریهای روزمره، نظیر وبگردی میباشد. این مقدار در گلکسی A71 حدودا چهارده ساعتی و سیزده دقیقه بوده که یعنی ظرفیت بیشتر نه تنها هیچ برتری نداشته بلکه ضعیفتره عمل کرده است.
در بخش شارژ باتری نیز پوکو ایکس۳، شارژر قوی تر ۳۳ وات را همراه دارد. شارژر نیز در گلکسی A71 سامسونگ ۲۵ وات میباشد. البته در عملکرد شارژر با وات بالاتر فقط برای پوشش ظرفیت بیشتر است و هر دو در نیم ساعت، به میزان ۵۰ درصد میرسند. برای شارژ کامل نیز به حدود یک ساعت و ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارند.
تفاوت بین A71 و X3 NFC
A71 | X3 NFC | |
طراحی | دارای الگوهای هولوگرافیک | 2 بخش ساده و یک بخش هاشور خورده |
صفحه نمایش | Super AMOLED+ , 60hz | IPS LCD , 120hz |
امنیت | اثرانگشت زیر نمایشگر / تشخیص چهره | اثرانگشت روی دکمۀ پاور / تشخیص چهره |
رابط کاربری | اندروید11/ One UI 2.0 | اندروید11/ MIUI 12 |
دوربین اصلی | 64MP (wide) / 12MP (U-wide) 5MP (depth) / 5MP (Macro) | 64MP (wide) / 13MP (U-wide) 2MP (depth) / 2MP (Macro) |
دوربین سلفی | 32 MP (wide) | 20 MP (wide) |
پردازنده | Snapdragon 730 (8 nm) | Snapdragon 732G (8 nm) |
عملکرد | – | عملکرد بهتر |
بازی | – | بهبود اندک |
NFC | دارد | دارد |
باتری | Li-Ion 4500 mAh | Li-Po 5160 mAh |
وزن | 179 | 215 |
قیمت | 350 یورو
|
250 یورو |
نقاط قوت A71
- طراحی زیبا، باریک و سبک
- صفحه نمایش عالی
- پردازنده عالی و سازگار با بازی
- کیفیت مناسب دوربین در روز
- پرتره و سلفی با کیفیت
- عمر باتری خیلی خوب
نقاط ضعف A71
- عدم مقاومت در برابر آب
- عملکرد نامطلوب دوربین ماکرو
- فقدان استاندارد HDR10
نقاط قوت پوکو X3 NFC
- نمایشگر بزرگ با کنتراست خوب، HDR10 و رفرش ریت 120 هرتز
- طراحی خاص، گواهی IP53
- کیفیت خوب دوربین
- عملکرد سریع و قدرتمند
- پرتره و سلفی با کیفیت
- جک 3.5 میلی متری، مادون قرمز، رادیو، اسپیکر استریو
- عمر مناسب باتری
نقاط ضعف پوکو X3 NFC
- مشکل پاسخ پیکسلها در رفرش ریت 120 هرتز
- عملکرد ضعیف دوربین در نور کم
سخن آخر
در مقایسه Poco X3 با A71 ,سامسونگ گلکسی A71 با طراحی نازک و سبک، گوشی خوشدستتری به حساب میآید و کار با آن (مخصوصا با یک دست) برای شما راحت تر خواهد بود. پنل سوپر امولد پلاس شما را کاملا راضی نگه میدارد و فیلم دیدن با آن لذت بخش تر است.
باتری A71 نیز با وجود ظرفیت کمتر، بهینه بودن بیشتری را تجربه میکند و عملکردی خیلی خوب را از خود نشان میدهد. وجود اسنپدراگون 730 نیز به شما این امکان را میدهد که عملکردی قدرتمند و در عین حال پایدار را داشته باشید. دوربین اصلی و سلفی گلکسی A71 خروجی قابل قبولی دارند و برای عکاسی روزمره بسیار عالی عمل خواهند کرد.
مقایسه Poco X3 با A71, شیائومی Poco X3 NFC با وجود پنل IPS LCD ، استاندارد HDR10 و نرخ تازه سازی 120 هرتزی را در اخیتارتان قرار میدهد. به لطف رفرش ریت بالا در کنار CPU و GPU – هرچند اندک – قویتر، کاربری سریعتر و روانتری را خواهید داشت.
باتری این گوشی شما را راضی خواهد کرد و آداپتور 33 واتی نیز یه سرعت شارژ باتری شما را تأمین میکند. دوربین اصلی و سلفی نیز برای عکاسی روزمره بسیار مناسب خواهند بود. اسپیکر های استریو لذت شنیدن موسیقی و بازی را دو چندان خواهند کرد. لازم به ذکر است تمامی این امکانات و برتریها، با حدود 100 یورو قیمت پایینتر توسط پوکو X3 NFC ارائه میشوند.
گوشی Poco X3 برای بازی بهتر است یا A71؟
هر دو گوشی بازی های سبک تر را راحت تر اجرا می کنند همچنین دربازی های سنگین تر دمای قابل قبول عملکرد پایدار و مصرف بهینه همچنان وجود دارد. اما به طور کلی پوکو X3 با هتسه های قدرتمند گزینه بهتری برای بازی کردن است.
باتری گوشی Poco X3 بهتر است یا a71؟
در مقایسه باتری سامسونگ 650 میلیآمپر از پوکو ایکس 3 کم دارد، اما با بهینه سازی نرمافزارها توانسته عملکرد بهتری را در ظرفیت بیشتر داشته باشد.
در مقایسه Poco X3 با A71 از نظر دوربین کدام یک عملکرد بهتری دارد؟
در مقایسه Poco X3 با A71، دوربین های هردو گوشی عملکرد قابل قبولی ارائه می دهند. کیفیت فیلمبرداری هر دو گوشی بسیار خوب است و در حالت 4K رنگها به خوبی ثبت میشود. در مقایسه دوربین سلفی سامسونگ عملکرد بهتری دارد.
شما میتوانید برای خرید و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.