• رها فهیمی
    نویسنده: رها فهیمی

می‌دانیم که شیائومی محصولات ارزشمند زیادی در بازار دارد. سری پوکو گوشی‌های هوشمند این شرکت چینی معمولا مشخصات فنی بالایی همراه با قیمت پایین را در بازار به همراه دارند و به همین دلیل است که با اقبال بسیاری در بازار مواجه شده‌اند.

گوشی‌های پوکو ایکس ۳ و پوکو ایکس ۳ پرو به‌عنوان برادرانی شناخته می‌شوند که در کشور هم طرفداران زیادی داشته و به‌عنوان یک خرید مقرون به صرفه عالی از آن‌ها یاد می‌شود. مشخصا، این گوشی مشخصات فنی فراتر از رده قیمت خودشان را ارائه داده و ارزش خرید بسیار بالایی هم در بازار دارند. در مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro متوجه خواهیم شد که این گوشی‌ها چه تفاوتی با هم داشته و کدام یک ارزش خرید بالاتری دارند.


مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro

گوشی‌های شیائومی از گذشته در بازار با قیمت پایین‌تر از رقبایی مانند گوشی های سامسونگ و هوآوی روانه بازار شده و به همین جهت، حداقل از نظر قیمت ارزش خرید بالایی داشتند. شما مشخصات فنی نزدیک به سری‌های پرچم‌دار را می‌توانید در سری پوکو دریافت کرده و چندین میلیون تومان پول کمتری برای‌شان بپردازید.

گوشی‌هایی که در این مطلب می‌خواهیم مورد بررسی قرار دهیم، طی سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ روانه بازار شده و هنوز هم علیرغم عرضه مدل جدیدتری در این سری، طرفداران زیادی در بازار دارند. در ادامه این گوشی‌ها را از جنبه‌های مختلف مورد بررسی قرار خواهیم داد.

مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro


تاریخ عرضه و ترکیب رنگی

گوشی پوکو ایکس ۳ پایه را می‌توانید همراه با فناوری NFC که در مقابل عنوان آن هم درج شده است، با قیمت حدودی ۲۳۸ دلار در بازار جهانی دریافت کنید. این گوشی در ابتدا طی ماه سپتامبر سال ۲۰۲۰ معرفی شده و فردای همان روز هم به بازار عرضه شد.

گوشی رقیب آن یعنی پوکو ایکس ۳ پرو که دقیقا از همین سری بوده و انتظار داریم که مشخصات فنی سطح حرفه‌ای را برای‌مان داشته باشد، در ماه مارس سال ۲۰۲۱ معرفی شده و دو روز بعد هم روانه بازار شد. این گوشی‌ها طراحی نسبتا زیبایی به همراه دارند، اما می‌دانیم که سری پوکو در شیائومی هیچگاه از نظر زیبایی ستایش نشده است.

گوشی پوکو ایکس ۳ پایه را می‌توانید با رنگ آبی کبالت دریافت کنید و مدل دیگر هم با رنگ خاکستری روانه بازار شده است. مدل پوکو ایکس ۳ پرو هم با رنگ آبی، برنز متال و همچنین مشکی فانتوم روانه بازار شده است. هر کدام از این گوشی‌ها دارای پیکربندی متفاوتی هستند که در ادامه بیشتر در موردشان صحبت خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: مقایسه A31 با A51؛ ارزش خرید کدامیک بیشتر است؟

گوشی‌ها هر کدام خوش دست بوده و مشکل خاصی هنگام استفاده از آن‌ها در موقعیت‌های مختلف نخواهید داشت. انتظار داریم که پوکو ایکس ۳ پرو به‌عنوان مدل حرفه ای‌تر، امکانات بیشتری برای‌مان داشته باشد. اما آیا واقعا این‌طور است.

مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro


طراحی و کیفیت ساخت

گوشی پوکو ایکس ۳ پایه و پوکو ایکس ۳ پرو دقیقا در یک ابعاد روانه بازار شده‌اند و حتی یک میلی‌متر هم با همدیگر تفاوت ندارند. طول و عرض این گوشی‌ها ۱۶۵.۳ در ۷۶.۸ میلی‌متر بوده و با ضخامت ۹.۴ میلی‌متری در اختیار شما قرار می‌گیرند. هر دوی این گوشی ۲۱۵ گرم وزن داشته سطح ارگونومیک مشابهی هم نسبت به همدیگر دارند.

در واقع، وقتی که شیائومی قصد داشت نسخه پرو از سری پوکو ایکس ۳ را روانه بازار کند، بیشتر به مواد سازنده در بخش طراحی توجه کرده و چندان قصد نداشت که دستی به شیوه طراحی گوشی بزند. در مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro می‌بینیم که پوکو ایکس ۳ پرو از بدنه پشتی پلاستیکی و بدنه جلویی شیشه‌ای استفاده می‌کند.

فناوری صفحه نمایش هم از گوریلا گلس ۶ بوده و یک درجه عملکرد بهتری نسبت به گوریلا گلس ۵ در پوکو ایکس ۳ پایه دارد. گفتنی است که فریم گوشی پایه هم از نوع آلومینیوم است و هنگام عرضه، اطلاعاتی از فریم گوشی پوکو ایکس ۳ پرو ارائه نشده بود.

بیشتر بخوانید: مقایسه A51 با A52؛ یک بررسی برای انتخاب نهایی

هر کدام از این گوشی‌ها می‌توانند از سیم کارت دوگانه پشتیبانی کنند. این دو گوشی مجهز به گوشی IP53 بوده و می‌توانند در برابر گرد و غبار و همچنین پاشش آب مقاوم باشند. این گوشی‌ها کاملا ضد آب نیستند و باید مراقبت لازم را هنگام استفاده از آن‌ها در شرایط آب و هوایی بد داشته باشید.

مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro


صفحه نمایش

وقتی که صحبت از صفحه نمایش می‌شود، بار دیگر باید بگوییم که فناوری مشابهی به کار رفته و تفاوت صرفه به محافظ صفحه نمایش باز می‌گردد. هر دوی این صفحه نمایش‌ها ۶.۶۷ اینچی بوده و ۸۴.۶ درصد از کل بدنه جلویی گوشی مربوط به این صفحه نمایش است.

این صفحه نمایش از پنل IPS LCD استفاده کرده و می‌توانند نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتزی داشته باشند. فناوری HDR10 هم برای هر دو گوشی دریافت شده است. سطح روشنایی این صفحه نمایش‌ها هم ۴۵۰ نیت بوده و چندان برای نمایش محتواها را در نور روز نمی‌توانند مناسب باشند.

گفتنی است که صفحه نمایش این گوشی‌ها از رزولوشن ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل استفاده کرده و نسبت تصویر آن‌ها هم برابر با ۲۰:۹ است. چگالی هم با توجه به تعداد پیکسل‌ها و ابعاد صفحه نمایش، ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ به دست می‌آید که برای این گوشی با چنین رده قیمتی، کاملا مناسب و قابل قبول است.

بیشتر بخوانید: مقایسه A51 با A71؛ راهنمای انتخاب گوشی سامسونگ

صفحه نمایش این گوشی‌ها برای نمایش محتواهای یوتیوب، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی مناسب بوده و مشکلی هم در اجرای بازی نخواهید داشت. گوشی شیائومی از نظر نرم افزاری هم از سیستم توربو بوست استفاده می‌کند تا بهترین تجربه را در هنگام بازی کردن داشته باشید.

مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro


پلتفرم و سطح تراشه

وقتی که صحبت از مسئله زمانی مطرح می‌شود، یعنی گوشی‌هایی که دیرتر روانه بازار شده‌اند، هم می‌توانند هنگام عرضه از اندروید به‌روزتری بهره برده و هم سال‌های بیشتری آپدیت‌های آینده را دریافت کنند. با استناد به این موضوع، گوشی پوکو ایکس ۳ پایه با اندروید ۱۰ روانه بازار شده و قابلیت ارتقا به اندروید ۱۱ را هم دارید.

این گوشی همراه با سیستم عامل MIUI 12.5 روانه بازار شده است. در مقابل، گوشی پوکو ایکس ۳ پرو هم با اندروید ۱۱ روانه بازار شده و امکان ارتقا به اندروید ۱۲ هم وجود دارد. شیائومی برای این گوشی، فعلا آپدیت MIUI 13 را منتشر کرده است. هنوز خبری از نسخه‌های قابل پشتیبانی اندروید جدید را نمی‌دانیم و ممکن است که این نسخه‌ها برای سری پوکو ایکس ۳ هم منتشر شوند.

در آن سوی ماجرا، می‌دانیم که این گوشی‌ها از تراشه متفاوتی استفاده می‌کنند. اما با توجه به اینکه هر دو اسنپ دراگون هستند، هر دو می‌توانند رضایت کاربر را جلب کنند. در مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro گوشی ایکس ۳ پرو از اسنپ دراگون 732G استفاده می‌کند که با فناوری ۸ نانومتری تولید شده و گوشی جدیدتر پوکو ایکس ۳ پرو هم از اسنپ دراگون ۸۶۰ بهره می‌برد که با فرایند ساخت ۷ نانومتری تولید شده است.

پوکو ایکس ۳ پایه دارای پردازنده هشت هسته‌ای است که دو هسته عملکردی ۲.۳ گیگاهرتزی بوده و مابقی هم ۱.۸ گیگاهرتزی هستند. هسته‌های پردازنده گوشی پوکو ایکس ۳ پرو هم هشت تایی بوده و از ۱ هسته ۲.۹۶ گیگاهرتزی، ۳ هسته ۲.۴۲ گیگاهرتزی و ۴ هسته ۱.۷۸ گیگاهرتزی استفاده می‌کند.

گوشی پایه از پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۱۸ و گوشی جدیدتر از هم از پردازنده گرافیکی ۶۴۰ استفاده می‌کند. هر دو گوشی می‌توانند بازی‌های قدرتمندی را اجرا کنند.

بیشتر بخوانید: بهترین بازی های ماشینی اندروید؛ ۳۸ بازی ریسینگ بیادماندنی!

به‌طور مثال، بازی پابجی روی هر دو گوشی با کیفیت بالا اجرا شده و نرخ فریم مناسبی هم دارد. گوشی‌های پوکو از نظر نرم افزاری هم دارای قابلیتی برای اجرای بهتر بازی‌ها هستند و یک بوستر هم به حافظه رم و تراشه کمک می‌کند که بازی‌ها در شرایط حداکثری قابلیت اجرا داشته باشند.

مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro


پیکربندی‌ها

برای اینکه یک پیکربندی مناسب انتخاب کنید، باید به سطح نیاز و بودجه خود توجه کنید. سری پوکو ایکس ۳ پایه ا می‌توانید با دو حافظه جانبی متفاوت ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی دریافت کنید. نسخه ۶۴ گیگابایتی با حافظه رم ۶ گیگابایتی روانه بازار شده و برای نسخه ۱۲۸ گیگابایتی هم دو نوع حافظه ۶ و ۸ گیگابایتی در اختیار شما قرار می‌گیرد.

حافظه این گوشی از فناوری UFS 2.1 پشتیبانی می‌کند. در مقابل، گوشی پوکو ایکس ۳ پرو را داریم که یک پیکربندی بیشتر داشته و گزینه ۶۴ گیگابایتی را حذف کرده است. این گوشی را می‌توانید با دو جفت پیکربندی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی دریافت کنید که هر کدام از آن‌ها می‌توانند حافظه رم ۶ یا ۸ گیگابایتی داشته باشند.

فناوری حافظه هم در پوکو ایکس ۳ پرو از نوع UFS 3.1 است. این گوشی‌ها را می‌توانید همراه با حافظه جانبی هم به کار ببرید. حافظه‌ها به‌صورت اشتراکی با سیم کارت دوم هستند و در صورت استفاده، دیگر جایی برای سیم کارت دوم نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: شیائومی بهتر است یا سامسونگ؟ شما کدامیک را انتخاب می‌کنید؟

حافظه جانبی به شما کمک می‌کند که آرشیوی از عکس‌ها و فیلم‌های خود را در یک کارت حافظه نگهداری کرده و در صورت نیاز، چند حافظه دیگر هم خریداری کنید. با این کار، انتقال داده‌های این حافظه‌ها به کامپیوتر هم کار ساده‌تری بوده و نیازی به انتقال داده با کمک کابل نخواهید داشت.

مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro


مقایسه گوشی پوکو ایکس 3 و پوکو ایکس 3 پرو از نظر دوربین

جالب است بدانید که علیرغم جدیدتر بودن پوکو ایکس ۳ پرو، این گوشی دوربین ضعیف‌تری نسبت به نسخه پایه دارد. این گوشی از سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی استفاده کرده و دریچه دیافراگم آن آن هم f/1.8 عنوان شده است. این سنسور از نوع واید بوده و ابعاد آن هم ۰.۸ میکرو متر است.

در کنار آن، دو سنسور تقریبا بی مصرف ۲ مگاپیکسلی داریم که برای عکس برداری ماکرو و عمق کاربرد دارند. اما سنسور بعدی از نوع اولترا واید بوده و با ابعاد ۱ میکرو متری می‌تواند زاویه دید ۱۱۹ درجه‌ای را فراهم کند. این سنسور هم دریچه دیافراگم f/2.2 به همراه دارد.

در مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro می‌توانیم به گوشی پایه اشاره کنیم که سنسور قوی‌تر ۶۴ مگاپیکسلی داشته و همراه با سنسور دوم ۱۳ مگاپیکسلی اولترا واید خود، می‌تواند شرایط نابی را در عکس برداری برای شما داشته باشد. این سنسور ۱۳ مگاپیکسلی بوده و از دریچه دیافراگم f/2.2 استفاده می‌کند.

به جز سنسور اولیه و ثانویه که کاملا بهتر از نسخه پرو ظاهر شده است، دو سنسور بعدی همچنان ۲ مگاپیکسلی بوده و از نوع ماکرو و عمق در این گوشی تعبیه شده است. هر دو گوشی می‌توانند قابل استفاده از فلش دوئال را داشته و عکس برداری پانوراما و در حالت HDR را نیز داشته باشند. نکته مهم دیگر هم در زمینه فیلم‌برداری است.

هر دو گوشی می‌توانند فیلم‌برداری 4K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه را فراهم کنند. در حالت 1080p دوربین گوشی پوکو ایکس ۳ پایه تنها نرخ ۳۰ و ۱۲۰ فریم را دارد، اما گوشی پوکو ایکس ۳ پرو می‌تواند نرخ‌های ۵۰ . ۲۴۰ فریم بر ثانیه را هم در کنار دو مورد قبلی داشته باشد. حتی در فیلم‌برداری حالت ۹۶۰ فریم بر ثانیه هم کیفیت 1080p دوربین پوکو ایکس ۳ پرو بسیار بهتر از نسخه 720p گوشی پایه است.

بیشتر بخوانید: گرانترین گوشی شیائومی کدام است؟ گران‌ترین تا ارزان‌ترین گوشی‌های برند چینی

فراموش نکنید که هر دو گوشی از سنسور ۲۰ مگاپیکسلی برای دوربین جلویی استفاده می‌کنند که از نوع واید بوده و می‌توانید با آن فیلم‌برداری با کیفیت 1080p را با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه داشته باشید. این سنسور هم دریچه دیافراگم f/2.2 داشته و ۰.۸ میکرومتر هم اندازه آن عنوان شده است.

مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro

قابلیت اتصال و صوتی

هر دوی این گوشی‌ها از اسپیکرهایی با حجم صدای نسبتا خوب استفاده می‌کنند و صدا از نوع استریو تولید می‌شود. جک هدفون ۳.۵ میلی‌متری را هم داریم که معمولا در اکثر گوشی‌های میان‌رده دیده می‌شود. سیستم صوتی هر دو گوشی از نوع ۲۴ بیت بوده و ۱۹۲ کیلوهرتز می‌توانند قدرت داشته باشند.

در مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro می‌بینیم که هر دو از فناوری وای فای آخرین نسخه استفاده می‌کنند. فناوری بلوتوث پوکو ایکس ۳ پایه هم یک نسخه بهتر از نسخه پوکو ایکس ۳ پرو است. این گوشی‌ها از فناوری جی پی اس هم استفاده می‌کنند که البته فناوری پوکو ایکس ۳ پرو شرایط بهتری دارد.

هر دو گوشی از سیستم رادیویی پشتیبانی کرده و می‌توانند عملیات ضبط رادیو را هم داشته باشند. پورت USB در هر دو گوشی از نوع تایپ C بوده و می‌توانند سرعت بسیار بالایی را در زمینه شارژ و انتقال اطلاعات به همراه داشته باشند. از سنسورهای گوشی می‌توانیم به سنسور اثر انگشت اشاره کنیم که در هر دو گوشی دارای سرعت بسیار بالایی هستند.

بیشتر بخوانید: مقایسه گوشی A12 با A21s؛ کدامیک را بخریم؟

این سنسور در دکمه پاور ادغام شده است و یقینا سرعت بیشتری نسبت به نسخه‌های اپتیکال زیر صفحه نمایش خواهد داشت. مابقی سنسورهای این گوشی هم تامین بوده و در هنگام تماس و سایر زمینه می‌توانید از آن‌ها بهره ببرید.

مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro


مقایسه باتری Poco X3 با Poco X3 Pro

باتری از جمله عوامل بسیار مهم برای قابلیت حمل گوشی بوده و کمک می‌کند که در بیرون از منزل، چندان نیاز به شارژ مجدد نداشته باشید. در مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro می‌بینیم که هر دو گوشی از باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۵۱۶۰ میلی آمپر ساعت استفاده می‌کنند. فناوری شارژ سریع هر دو دستگاه ۳۳ وات قدرت داشته و به‌صورت غیر قابل جداسازی در اختیار شما قرار می‌گیرند.

با توجه به متفاوت بودن قطعات استفاده شده در هر دو گوشی، جالب است بدانید که در عرض ۳۰ دقیقه، گوشی پوکو ایکس ۳ پایه به میزان ۶۲ درصد شارژ شده و پوکو ایکس ۳ پرو هم می‌تواند به درصد ۵۹ برسد. گوشی پایه می‌تواند ۱۰۰ درصد را در زمان ۶۵ دقیقه پر کند و این زمان برای پوکو ایکس ۳ پرو در کمال تعجب کمتر بوده و ۵۹ دقیقه زمان نیاز دارد.

تست‌های بنچمارک

یکی از جنبه‌های مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro توجه به تست بنچمارک در هر کدام از این گوشی‌ها است. جالب است بدانید که در تست انتوتو، گوشی پوکو ایکس ۳ پایه امتیاز ۱۸۳۷۵۰ را ثبت کرده و این میزان برای پوکو ایکس ۳ پرو ۴۵۳۲۲۳ بوده است.

بیشتر بخوانید: مقایسه a52 با a71؛ کدام یک را بخریم؟

در تست‌های گیک‌بنچ هم عملکرد عالی نسخه پرو به وضوح دیده می‌شود و امتیاز ۲۵۷۴ این گوشی در برابر امتیاز ۱۷۷۷ گوشی پایه قرار می‌گیرد. تست‌هایی هم در زمینه باتری انجام شده است که اطلاعات جالبی برای ما دارد. گوشی پایه موفق به ثبت زمان ۱۲۵ ساعتی شده و گوشی پرو همزمان ۱۱۲ ساعت ماندگاری را در شرایط آزمایش می‌تواند ثبت کند.

مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro

در نظر داشته باشید که در صورت استفاده متوسط از هر کدام از این گوشی‌ها، خیلی راحت می‌توانید دو روز کامل ماندگاری را از باتری این گوشی‌ها دریافت کنید. این میزان باتری نشان می‌دهد که شیائومی به خوبی راه و چاره ساخت باتری‌های مقاوم و با دوام بیشتر را یاد گرفته است و تراشه‌های گوشی‌ها هم کمک می‌گیرد تا انرژی را مدیریت کرده و همواره شرایط ایده الی را فراهم سازد.

یکی از دلایل مصرف باتری حساب شده، قابلیت‌های نرم افزاری است که شیائومی در هر دو گوشی قرار داده و مخصوصا در هنگام بازی، نرم‌افزارها کمک می‌کنند که مصرف باتری به کمترین میزان خود برسد.


ویژگی‌های برتر پوکو ایکس ۳ پرو

همان‌طور که می‌بینیم که هر کدام از این گوشی‌ها در زمینه‌هایی برتر بوده و واقعا نمی‌توانیم یکی را به‌صورت کامل بر دیگری برتر بدانیم. شما بسته به اولویت‌های خود می‌توانید به این برتری‌ها توجه کرده و ببینید که کدام یک برای شما انتخابی مناسب‌تر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: مقایسه گوشی A32 با گلکسی A51 سامسونگ؛ رقابت بهترین ها

گوشی پوکو ایکس ۳ پرو ۲ گیگابایت حافظه رم بیشتری نسبت به نسخه پایه دارد و ۱۲.۶ درصد هم در زمینه سی پی یو سریع‌تر عمل کرده است. در حافظه ذخیره‌سازی، ۱۲۸ گیگابایت حافظه بیشتری را در مدل‌های مشابه می‌بینیم و در حوزه دانلود هم می‌توانید ۲.۵ برابر سرعت بالاتری را نسبت به نسخه پایه دریافت کنید.

مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro

در موارد دیگر مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro می‌توانیم به فلش LED دوگانه اشاره کنیم که در هر دو نسخه وجود دارد. سرعت آپلود هم به میزان ۲.۱۱ برابر نسبت به نسخه پایه بیشتر است.

فناوری تراشه نسبت به نسخه پایه یک نسل بهتر بوده و کمک می‌کند که ترانزیستورهای بیشتری در تراشه وجود داشته باشد. سرعت حافظه رم هم در حد ۲۶۷ مگاهرتز از نسخه پایه بیشتر است. 


ویژگی‌های برتر پوکو ایکس ۳ پایه

نسخه پایه هم در برخی از زمینه‌ها می‌تواند صاحب برتری شود. به‌طور مثال، در زمینه دوربین، ۳۵ درصد مگاپیکسل بیشتری را آن هم در دوربین اصلی می‌بینیم. یک حالت اولترا پاور سیوینگ هم در گوشی وجود دارد که میزان مصرف باتری را بیشتر می‌تواند کنترل کند.

بیشتر بخوانید: تفاوت گوشی سامسونگ سری S و سری A

در این گوشی می‌توانید با کیفیت RAW عکس برداری کرده و از شاتر اسپید همراه با تنظیم دستی هم استفاده کنید. پردازنده گرافیکی دستگاه هم به میزان ۱۵۰ مگاهرتز می‌تواند در حالت توربو اسپید سریع‌تر باشد. در نهایت، باید بگوییم که این گوشی در زمینه TDP، می‌تواند ۵ وات انرژی کمتری مصرف کند.

مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro


سخن آخر

در این مطلب سعی کردیم که دو گوشی مهم پوکو ایکس ۳ پایه و پوکو ایکس ۳ پرو را با هم دیگر مقایسه کنیم. هر کدام از این گوشی‌ها می‌توانند انتخابی عالی برای خرید از جانب شما باشند. این گوشی‌ها قیمت بسیار مناسبی داشته و مشخصات فنی در حد و اندازه گوشی‌های پرچم‌دار بازار را می‌توانند برای شما ارائه کنند.

سری پوکو اکنون مدل‌های ایکس ۴ را هم در بازار دارد که می‌توانند ارزش خرید خوبی داشته باشند، اما قیمت آن‌ها بالاتر است. این سری به ما اثبات می‌کند که همیشه هم عبارت Pro و جدید بودن گوشی نمی‌تواند دلیلی برای بهتر بودن گوشی باشد.

این گوشی‌ها یک سری ایرادات هم دارند که نمونه‌ای از آن، قطع و وصل شدن مکرر اینترنت دیتا است و باید مدام آن را به‌صورت دستی فعال کنید. گوشی پوکو ایکس ۳ پرو به وضوح برای کاربران گیمر در نظر گرفته شده است و از نظر ظاهری هم چنین شکل و شمایلی دارد.

البته در کل، کاربران زیادی عبارت بزرگ POCO را در پشت گوشی دوست ندارند و بهتر است که شیائومی حداقل در نسخه‌های بعدی روی طراحی زیباتر همراه با ارگونومی بهتر گوشی‌های خود کار کند. شما نیز می‌توانید نظرات خود را در این زمینه با ما در میان گذارید. به نظر شما کدام یک از این گوشی‌ها ارزش خرید بالاتر به همراه دارد؟ شما کدام گوشی را برای خرید مناسب‌تر می‌پندارید؟ نظرات خود را با ما در میان گذارید.

Poco X3 و Poco X3 Pro؛ کدام یک برای بازی بهتر است؟

گوشی Poco X3 پردازنده گرافیکی 618 و گوشی Poco X3 Pro از پردازنده گرافیکی 640 استفاده می کند، هر دو گوشی قابلیت اجرای بازی های قدرتمند با کیفیت بالا را دارند.

دوربین پوکو ایکس 3 بهتر است یا پوکو ایکس 3 پرو؟

گوشی Poco X3 Pro دوربین ضعیف‌تری نسبت به Poco X3 دارد و سنسور اصلی آن 48 مگاپیکسل است، درحالی که گوشی پوکو ایکس 3 پرو سنسور قوی تر 64 مگاپیکسلی دارد.

آیا طراحی Poco X3 و Poco X3 Pro یکسان است؟

پوکو ایکس 3 و پوکو ایکس 3 پرو دقیقا در یک ابعاد روانه بازار شده‌اند. تغییری در طراحی گوشی ایجاد نشده و ظاهری تقریبا یکسان دارند.

شما میتوانید برای خرید و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.