سامسونگ همواره در میان گوشیهای میانرده بازار شرایط خوبی داشته است و این را می توان از مقایسه گلکسی A52 با M52 به خوبی درک کرد. بعد از اینکه گوشی سامسونگ با سری S و Note خود توانست رقابت را از دیگر رقبا در سطح بالارده برباید، از چند سال گذشته، گوشیهای میانرده خود را هم بهروزرسانی کرده است و چندین انتخاب عالی را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد.
هر کدام از این گوشیها، معمولا مشخصات فنی نزدیک به گوشیهای بالارده را دارند و با یک هزینه مناسب، ارزش خرید بالایی را فراهم میکنند. خیلی از این گوشیها از فناوری 5G هم پشتیبانی میکنند و همین سبب میشود که در آینده نزدیک هم قابل استفاده باشند.
حال ما قصد داریم که دو نمونه از بهترینهای سال ۲۰۲۱ را به شما معرفی کنیم. علیرغم اینکه این گوشیها چند ماه با فاصله از همدیگر عرضه شدهاند، اما بهدلیل ظاهر و مشخصات یکسان و پیشنهادهای جالبی که دارند، آنها را در کنار همدیگر قرار میدهیم. در بهار سال ۲۰۲۱، گوشی A52 روانه بازار شده و توانست گزینه اول بسیاری از خریداران در بازار گوشیهای میانرده باشد.
بیشتر بخوانید: مقایسه گوشی A11 و A10s سامسونگ
بعدها و در نهمین ماه از سال ۲۰۲۱، گوشی M52 هم روانه بازار شده و گزینهای را فراهم کرد که با فناوری 5G توانست گزینه بهتری در برخی از زمینهها لقب بگیرد. البته، با توجه به اینکه گوشی A52 در یکی از سریهای برتر سامسونگ عرضه شده است، مطمئنا هنوز هم این A52 است که میتواند امکانات بهتری را برای خریداران فراهم کند. یک نسخه 5G هم از A52 در دسترس خریداران قرار دارد. در ادامه ابتدا نگاهی به هر کدام از گوشیها داشته و سپس به مقایسه آنها میپردازیم.
فهرست مطالب
گوشی گلکسی A52 5G
گوشی A52 که همراه با فناوری 5G در اختیار شما قرار میگیرد، با قیمت ۵۰۰ دلاری، حرفهای زیادی برای گفتن در بازار میانردهها دارد. این گوشی میتواند جایگزین شایستهای برای گلکسی A51 باشد که در سال عرضه خود، یکی از پرفروشترین گوشیها بوده است.
بنابراین، نگاهها به سمت گوشی A52 بسیار زیاد است و کارشناسان هم عنوان کردهاند که ارزش ارتقا به این نسخه همچنین وجود دارد. در بیشتر فروشگاه های آنلاین یا فیزیکی، نسخه 5G این گوشی ارجحیت دارد و امکانات بهتری را هم برای شما فراهم میکند. صفحه نمایش آن ۱۲۰ هرتزی است و از پنل آمولد استفاده میکند. آرایه دوربین جاه طلبانه آن هم سبب شده است که کاربران حرفهای دید مثبتی نسبت به آن داشته باشند.
عمر باتری این گوشی مثل همیشه بالا بوده و سامسونگ از طراحی بزرگ و حجیم گوشیهای خود برای ابعاد بزرگتر باتری استفاده میکند. آنچیزی که در این گوشی کم میآورد، عملکرد تراشه است. این گوشی حتی در مقابل گوگل پیکسل 4A و موتو جی استایلوس هم عملکرد کندتری دارد و همین موضوع برای کاربران بسی جای ناامیدی بوده است.
بیشتر بخوانید: مقایسه گلکسی A52 با A72
علیرغم این موضوع، سامسونگ آنقدر در فراهم کردن امکانات عالی در بقیه قیمتها خوب عمل کرده است که خریداران بسیاری به دنبال آن هستند و ارزش آن حفظ میشود. در ادامه از طراحی و نمایشگر خیره کننده این گوشی برای شما خواهیم گفت.
طراحی شیک همراه با نمایشگر خیره کننده
گلکسی A52 نسبت به نسل قبلی خود، از طراحی ظریفتری استفاده میکند. ظاهر منحنی شکل و براقی که سال ۲۰۲۰، گوشی A51 را جلا داده بود، با ظاهر صافتر گلکسی A52 جایگزین شده است و تنها میتوانید آن را در رنگ مشکی نیمه مات تهیه کنید که ظاهر بسیار خوبی را به آن اهدا میکند.
البته بدنه آن به سرعت اثر انگشت را جذاب میکند و باید مدام لکههای شکل گرفته را از روی آن پاک کنید. در سایر نقاط جهان، گزینههای رنگی بهتر و سرگرم کنندهتری وجود دارد. گلکسی A52 را میتوانید با ابعاد ۶.۳ در ۳.۰ در ۰.۳ اینچ تهیه کنید و مشخصا برای کاربرانی مناسب است که مشکلی با ابعاد بزرگ آن نداشته باشند.
این گوشی کمی از A51 بزرگتر است، اما هنوز هم ابعاد و وزن آن برای استفاده همراه با دو دست مناسب است. صفحه نمایش ۶.۵ اینچی آن هم از پنل آمولد تشکیل یافته است و بدون داشتن حاشیه، از نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتزی استفاده میکند. جالب است بدانید که این میزان از کیفیت در صفحه نمایش، حتی در برخی از گوشیهای بالارده هم وجود ندارد.
بیشتر بخوانید: شیائومی بهتر است یا سامسونگ؟ شما کدامیک را انتخاب میکنید؟
این صفحه نمایش فوقالعاده، همراه با رنگهای زنده و مشکی عمیق ارائه شده است و رزولوشن ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ را با تراکم پیکسلی ۴۰۵ پیکسل در هر اینچ ارائه میکند. زوایای دید این محصول عالی است و روشنایی خوب آن سبب میشود که بتوانید زیر نور مستقیم خورشید هم از آن استفاده کنید.
حسگر اثر انگشت آن زیر نمایشگر قرار گرفته و کمی ناامید کننده است. برخلاف سنسور اولتراسونیک در گلکسی اس ۲۱، سنسور اپتیکال گلکسی A52 کمی عملکرد کندی دارد. سنسور جانبی به کار رفته در A32 که قیمت پایینتری نسبت به این گوشی دارد، شرایط بسیار بهتری دارد و ما آن را ترجیح میدهیم، اگرچه از نظر زیبایی چندان نمیتواند نمره بالایی کسب کند.
صفحه پشتی مشکی نیمه مات، از لوگوی کوچک سامسونگ بهره برده است و حتی اطلاعات نظارتی کوچکی هم در پایین آن چاپ شده است. یک آرایه دوربین بزرگ هم در گوشه سمت چپ بالا قرار دارد که کلیت بخش طراحی این گوشی را تشکیل میدهد.
بیشتر بخوانید: مقایسه گلکسی A51 با ردمی نوت 9 پرو
در بالای این گوشی، اسلات سیم کارت و میکرو اس دی قرار گرفته است. در پایین آن، پورت USB-C، جک هدفون و اسپیکرهای استریو را خواهید دید که همان طراحی مشابه دیگر گوشیهای میانرده سامسونگ را دارد. سمت چپ گوشی خالی است و در سمت راست هم دکمه بیکسبی و دکمه تنظیم صدا قرار دارد.
اگر از طرفداران بیکسبی نیستید، میتوانید دکمه را طوری پیکربندی کنید که برای باز کردن برنامهها به کار رفته یا اینکه صرفا بهعنوان دکمه پاور کار کند. گوشی گلکسی A52 در مقایسه با گوشیهای دیگر در این محدوده قیمت، یکی از محصولات شاخص بازار است و ماندگاری خوبی هم دارد.
این دستگاه در برابر آب هم مقاوم است و رتبهبندی عالی IP67 را دریافت کرده است. این ویژگیها در گوشیهای رقیب برندهای دیگر وجود ندارد. صفحه پشتی آن از جنس پلاستیک طراحی شده است و تنها یکسری ایرادهای جزئی در آن وجود دارد. صفحه نمایش گوشی با فناوری گوریلا گلس ۵ محافظت میشود و مشکل فرسودگی نخواهد شد.
بیشتر بخوانید: مقایسه A51 با A52؛ یک بررسی برای انتخاب نهایی
اگرچه، سقوط گوشی یقینا آن را خراب خواهد کرد و باید کمی مراقب باشید. یکی از قابلیتهای بسیار مهم گوشیهای سامسونگ، این است که فناوری 5G را مقرون به صرفهتر از هر محصول دیگری در اختیار شما میگذارد و با پشتیبانی بهتر اپراتورها در سالهای آینده، یقینا به نکته اتکای مثبت برای سامسونگ خواهد بود.
نسخه آنلاک گلکسی A52 هم در برخی از استورها فروخته میشود که از فناوری LTE و sub-6GHz فناوری 5G در تمام شبکههای اصلی پشتیبانی خواهند کرد. کیفیت تماس در این گوشی عالی است و میتوانید حداکثر میزان صدای آن را به ۸۶ دسیبل برسانید که تقریبا برای هر محیطی بهاندازه کافی بلند است. تماسهای آزمایشی در این گوشی بسیار واضح عمل میکنند و حذف نویز هم در هر تماس گوشی کار میکرد.
بیشتر بخوانید: مقایسه Poco X3 با Poco X3 Pro؛ برادرانی شبیه به هم
گوشی گلکسی M52
گوشی M52 سامسونگ هم ظاهر بصری جذابی دارد و همراه با صفحه نمایش ۶.۷ اینچی با پنل اولد و حاشیههای باریک در کناره ، در اختیار شما قرار میگیرد. دوربین بهصورت پانچ در صفحه نمایش جای گرفته است و قاب بالای آن نیز نسبتا باریک به نظر میرسد.
همین موارد سبب شده است که میزان کارآمدی نمایشگر به سط تقریبا ۸۷ درصد دست پیدا کند. با این حال، این دستگاه در مقایسه با A52s، از یک شیشه ارزانتر برای صفحه نمایش استفاده کرده است و معمولا هم گوشیهای سری M سامسونگ از گوریلا گلس استفاده نمیکنند. این تصمیمها برای کاهش هزینه بیشتر بوده است و حتی میتوانیم به موارد دیگر هم اشاره کنیم.
سامسونگ در این گوشی، گواهی IP را ارائه نمیکند، بهطوری که هیچ محافظتی در برابر گرد و غبار یا پاشش آب وجود ندارد و قاب فلزی استفاده شده در گوشی A52 با یک نسخه پلاستیکی در M52 جایگزین شده است. با این حال، لمس، طرز کار و انتخاب مواد هنوز در سطح خوبی قرار دارد.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی سامسونگ؛ مناسبترین گوشی از این برند برای شما کدام است؟
کلیدهای تعبیه شده، بهصورت کاملا محکم در بدنه جای گرفته است و نقاط فشار آنها به راحتی حس میشود. برخلاف دیگر گوشیهای میانرده، گوشی هوشمند سامسونگ با وزن ۱۷۳ گرمی خود، نسبتا سبک است و میتوانید بدنه پشتی پلاستیکی را هم در رنگهای مختلف آبی یخی، مشکی و سفید تهیه کنید.
همه نسخههای رنگی ظاهر راه راه دارند، اما متاسفانه، این امر به دلیل وجود سطح براق، نمیتواند اثر انگشت را در خود پنهان کند و اغلب مواقع، لکههای چرب کثیف را روی آن خواهید دید. دوربین جلو در پشت یک طراحی پانچی قرار دارد و وضوح ۳۲ مگاپیکسلی را بههمراه دارد.
تصاویر سلفی دارای حالت binning هستند و در نتیجه، تصاویری را خواهیم دید که وضوح ۸ مگاپیکسلی دارند. عکسهای گرفته شده با دوربین جلو، در طول روز کیفیت خوبی دارند، اما مشخصا نمیتوانند در نور ضعیفتر هم این کیفیت را حفظ کنند. تنظیمات در پشت گوشی نیز شباهت زیادی به مدل A52 دارد. خریدیاران، میتوانند از یک سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسلی بهره ببرند.
این سنسور، در کنار یک سنسور اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی و یک سنسور ماکرو ۵ مگاپیکسلی قرار گرفته است. سونی سعی کرده است که در این دوربینها، بهطور پیش فرض ۴ پیکسل را به یک پیکسل تبدیل کرده حساست بیشتری نسبت به نور داشته باشد. این روند سبب میشود که تصاویر ۱۶ مگاپیکسلی ایجاد شده و وضوح کاملی را بتوانید در تصاویر خود دریافت کنید.
بیشتر بخوانید: تفاوت گوشی های سری ردمی Redmi و می آی MI برند شیائومی
برخلاف گوشی A52s، دوربین اصلی در این محصول بدون لرزشگیر کار میکند. در طول روز، نتایج در سطح متوسط قرار دارند، اما همچنان پویایی خوبی را توانستیم که در تصاویر دریافت کنیم. با این حال، هنوز هم شما کاستیهای جزئی را از نظر وضوح در دوربین خواهید دید و همین امر سبب میشود که بازتولید رنگ در شرایط خوبی قرار نداشته باشد.
صفحه نمایش ۶.۷ اینچی در این گوشی، از فناوری داخلی سوپر آمولد استفاده میکند. سازنده بهطور رسمی قابلیت HDR10 را تبلیغ نکرده است، اما بهخوبی میدانیم که پنلهای مخصوص سامسونگ چه قابلیتهایی دارند. برای کنترل میزان روشنایی، گوشی هوشمند میانرده سامسونگ از مدولاسیون عرضی پالس در فرکانس پایین ۲۳۶ هرتز استفاده میکند.
حالت سوسو زدن پنل اولد در کل طیف گوشی هوشمند سامسونگ هم قابل توجه بوده است. حالت DC Dimming در منوی تنظیمات وجود ندارد و این در حالی است که در سریهای دیگر سامسونگ وجود داشته است. نرخ تازهسازی صفحه نمایش را هم میتوانید روی ۶۰ یا ۱۲۰ هرتز تنظیم کنید.
کنترل تطابق در این زمینه وجود دارد و بدین معنا است که پنل گوشی هوشمند گلکسی M، قادر به تنظیم خودکار محتوای نمایش داده شده نخواهد بود. پردازنده اسنپ دراگون 778G در گوشی M52 به کار رفته است و شامل هشت هسته خواهد بود.
معماری نام آشنای کوالکام در این تراشه به کار رفته است و با یکی از پردازندههای بسیار خوب برای اجرای بازیها نیز روبرو هستیم.به گفته کوالکام، چندین ویژگی عالی وای فای در این نسخه به کار رفته است و پردازنده گرافیکی آدرنو 642L هم کیفیتی بهتر از همیشه خواهد داشت. در عملکرد عادی، پردازنده میانرده کوالکام با ترکیب حافظه رم ۶ گیگابایتی، میتواند عملکرد بسیار خوبی بههمراه داشته باشد.
به لطف صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی، انیمیشنها هم رندر خوبی دارند و زمان بارگذاری برنامهها هم نسبتا کوتاه است. با این حال، سایر گوشیهای هوشمند میانرده، مانند وان پلاس نورد ۲، استاندارد سریعتری را با مشخصات فنی بهتر خواهند داشت.
بیشتر بخوانید: مقایسه گلکسی های 2020 سامسونگ، سری نوت 20 در مقابل سری S20 و A51
گوشی سامسونگ M52 در نمرات بنچمارک، عملکرد مشابهی نسبت به A52s دارد که از پردازنده 778G در آن استفاده شده است. نتایج کلی توانستهاند که عملکرد خوب آن را به نمایش گذارند. البته در مقابل پوکو F3 را هم داریم که با اسنپ دراگون 870 قدرت بیشتری را ارائه میکند. با استفاده از یک شارژر ۱۵ واتی، باتری ۵ هزار میلی آمپر ساعتی این گوشی در حدود ۱۱۵ دقیقه میتواند بهطور کامل شارژ شود.
مصرف انرژی در مقایسه با رقبای میانرده قابل توجه است و همین سبب میشود که باتری دستگاه شما زودتر تمام شود. عمر باتری گلکسی M52 برای گوشیهای هوشمند با نرخ فریم ثابت، ۱۲۰ هرتزی، در سطح خوبی قرار دارد. سادهترین کار، مقایسه دستگاههای رقیب با روشنایی تنظیم شده روی ۱۵۰ نیت است.
گوشی گلکسی M52 تقریبا ۱۳ ساعت در تست عملکردی همراه با روشن بودن وای فای و ۲۱ ساعت در تست عملکردی پخش یک فیلم دوام آورده است. گلکسی M52 از این نظر در رتبههای میانی جدول گوشیهای میانرده قرار میگیرد. با این حال، نسل قبلی گوشی هوشمند سامسونگ، عمر باتری بهتری را تجربه کرده بود.
سامسونگ با M52 بهخوبی موفق میشود که یک گوشی میانرده جذاب و سبک را در اختیار طرفداران گذارد. این گوشی اندازه بزرگی ندارد و یک دنباله عالی برای M51 تلقی میشود. ترکیب موفقی از صفحه نمایش روشن و ۱۲۰ هرتزی، پردازنده سریع کوالکام و قابلیت مکانیابی دقیق و عمر باتری خوب در اختیار شما قرار گرفته است و یک خرید ارزشمند و متقاعد کننده خواهد بود.
بیشتر بخوانید: مقایسه گوشی A12 با A21s؛ کدامیک را بخریم؟
اگر بودجه پایینی دارید و نمیتوانید به سراغ سری A سامسونگ بروید، گوشیهای سری M میتوانند گزینه بهتری برای شما باشند. گزینههای خوبی در بازار میانرده وجود ندارد و شما بدون نیاز به خرج هزینه اضافی برای گوشیهای بالارده، میتوانید به کیفیت خوبی در این سطح هم دست پیدا کنید.
حال که بهصورت کامل با گوشیهای A52 و M52 آشنا شدیم، نوبه آن رسیده است که نگاهی مقایسهای به این دو داشته باشیم و ببینیم که خریداران بالاخره باید کدام یک از این گوشیها را برای خرید انتخاب کنند. ما سعی خواهیم کرد که نگاه ریزبینانهای به تفاوتها داشته باشیم. پس با ما همراه شوید.
مقایسه طراحی گلکسی A52 و M52
با توجه به این که گوشیها از سریهای مختلف سامسونگ در سطح میانرده هستند، تفاوتها هم بیشتر به چشم خواهد کرد. گوشی سری A ضخامت بیشتری دارد و در مقابل، طول و عرض بیشتر M52 سبب شده است که کمی با اندازه بزرگتری روبرو باشیم.
ضخامت کمتر در گوشی M52 سبب شده که وزن گوشی پایینتر آمده و قابلیت پرتابل آن بهتر باشد. گوشی A52 از فناوریهای مقاومتی بهتری بهره میبرد و با استفاده از فناوری IP67، گوشی میتواند در برابر گرد و غبار مقاوم بوده و حتی آن را برای ۳۰ دقیقه بتوانید در عمق یک متری آب هم نگهداری کنید. این قابلیتها در گوشی M52 وجود ندارد.
بیشتر بخوانید: مقایسه سه میان رده ی موبایل بازار: پیکسل 4a ، آیفون SE 2020 و Galaxy A51
نکته مهم دیگر، فناوری گوریلا گلس است که در گوشی A52 وجود دارد و سبب مقاومت بهتر و محافظت عالی از صفحه نمایش خواهد شد. نبود چنین مواردی در گوشی M52 این حقیقت را به ما اثبات میکند که باید محافظت بیشتری از گوشی کرده و اجازه ندهید که در شرایط سقوط قرار بگیرد.
هر دو گوشی از فناوری سیم کارت دوگانه هیبریدی بهره میبرند و در کنار آن، گوشی A52 یک گزینه دیگر سیم کارت تکی نانو را هم در اختیار شما قرار داده است. گفتنی است که گوشی M52 محصول جدیدتری است و زمان انتشار A52 هم به آخرین ماه از فصل بهار سال ۲۰۲۱ بازمیگردد.
مقایسه صفحه نمایش گلکسی A52 و M52
هر دوی این گوشیها از نرخ تازهسازی عالی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی میکنند، اما گویا پنل گوشی M52 کیفیت نسبتا بهتری نسبت به پنل A52 دارد. روشنایی صفحه نمایش A52 در حد ۸۰۰ نیت است و دیگر قابلیتهای مهم مانند رنگهای بهینه و پویاتر را هم به واسطه پنل سوپر آمولد در اختیار شما میگذارد.
اندازه صفحه نمایش M52 در حد ۰.۲ اینچ بزرگتر است و یقینا در ظاهر آن را حس نخواهید کرد. چگالی صفحه نمایش بهتر هم به واسطه همین کاهش سایز جزئی در ابعاد صفحه نمایش برای گلکسی A52 دیده میشود. صفحه نمایش این گوشی از فناوری همیشه روشن استفاده میکند و این قابلیت در M52 وجود ندارد.
بیشتر بخوانید: مقایسه A51 با A71؛ راهنمای انتخاب گوشی سامسونگ
سامسونگ همیشه در طراحی صفحه نمایش گوشیهای خود تبحر داشته است و اینبار آن را ثابت میکند. پنل سوپر آمولد بهروزترین ویژگیهای مورد نیاز صفحه نمایش گوشیهای هوشمند را بههمراه دارد و کمک میکند که هنگام تماشای ویدیو یا تجربه بازی، بهترین لذت را از تماشای آن ببرید.
رنگها زنده و پویا دیده میشوند و رنگ مشکی نیز با حالت واقعیتری نسبت به پنلهای دیگر دیده میشود. این امکان معمولا در برندهای دیگر وجود ندارد و بهطور مثال، اپل بعد از سالها بالاخره پنل اولد را برای گوشیهای خود ارائه کرده است.
اگر کاربری هستید که گشت و گذار در صفحههای اجتماعی، از کارهای اصلی روزمرهتان است، حتما به صفحه نمایشی نیاز دارید که بهخوبی محتواهای مرتبط را نمایش داده و پویایی لازم را برای شما فراهم کند. با نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتزی هم اسکرول بین پستهای مختلف اینستاگرام لذت بیشتری برای شما به همراه خواهد داشت. خوشبختانه گوشی A52 و M52 هر دو بهترین نمایش را در این زمینه دارند و با تفاوت کمی میتوانید با خرید آنها از چنین قابلیتی بهره مند شوید.
مقایسه عملکردی گلکسی A52 و M52
هر دوی این گوشیها از سیستمعامل اندروید ۱۱ استفاده میکنند و این تنها تشابهی است که در این زمینه وجود دارد. گوشی گلکسی M52 به واسطه جدید بودن، از پردازنده بهتر اسنپ دراگون 778G استفاده میکند که با فناوری ۶ نانومتری طراحی شده است.
در مقابل، پردازنده اسنپ دراگون 750G را داریم که با فناوری ۸ نانومتری تولید شده است. هر دوی این پردازندهها از هشت هسته برخوردار هستند، اما ترکیب معماری در آنها تا حدی متفاوت بوده است. اسنپ دراگون 750G از ۲ هسته ۲.۲ گیگاهرتزی در کنار ۶ هسته ۱.۸ گیگاهرتزی استفاده کرده است و پردازنده گرافیکی آن نیز آدرنو 619 بوده است.
حال مقام مقایسه، میتوانیم به ۴ هسته ۲.۴ گیگاهرتزی و ۴ هسته ۱.۸ گیگاهرتزی اسنپ دراگون 778G اشاره کنیم که بهطور واضحی عملکرد بهتری بههمراه خواهد داشت. این برتری در سری M ارزش بسیار زیادی دارد و اگر اولویت اصلی شما برای خرید باشد، تفاوت مهمی در انتخاب شما تلقی میشود.
بیشتر بخوانید: مقایسه آیفون 13 پرو مکس و گلکسی اس 21 اولترا
گوشی A52 همان پیکربندی مشابه M52 را برای شما ارائه میدهد، اما میتوانید از یک گزینه نهایی بهتر ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی همراه با ۸ گیگابایت حافظه رم هم بهره ببرید. این نسخه حافظه بسیار خوبی برای ذخیرهسازی عکس و فیلم دارد و یقینا سرعت بهتری هم در اجرای برنامهها و بازیها خواهد داشت.
مقایسه دوربین گلکسی A52 و M52
کاملا مشخص است که ماژولهای دوربین به کار رفته در این گوشیها بیشترین شباهت را به همدیگر دارند. در هر دوی آنها سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسلی بهکار رفته است که اتفاقا از دریچه دیافراگم f/1.8 نیز برخوردار هستند. سنسور دوم در این گوشیها ۱۲ مگاپیکسلی هستند و با دریچه دیافراگم f/2.2 در اختیار شما خواهند بود. گفتنی است که گوشی A52 از دو سنسور دیگر در کنار گزینههای اصلی بهره میبرد و هر دوی آنها ۵ مگاپیکسلی هستند.
در مقابل، گوشی M52 را داریم که تنها از یک سنسور اضافی دیگر ۵ مگاپیکسلی استفاده کرده است که برای عکسبرداری ماکرو کاربرد دارد. همین گزینه مشابه در A52 هم وجود دارد و سنسور اضافه ۵ مگاپیکسلی دیگر هم از نوع عمق است.
فیلمبرداری با دوربین گوشیها کیفیت مشابهی دارد و هر دو میتوانند کیفیت 1080p را با سرعت ۳۰ و ۶۰ فریم بر ثانیه فراهم کنند. دوربین سلفی گوشی A52 کمی عملکرد بهتری نسبت به رقیب دارد. چرا که سنسور ۳۲ مگاپیکسلی آن قابلیت فیلمبرداری 4K را فراهم کرده است و چنین موردی در M52 تنها با کیفیت 1080p فراهم شده است.
بیشتر بخوانید: مقایسه سری گلکسی S20 و گلکسی S21 سامسونگ
اسپیکرها در هر دو گوشی کیفیت خوبی دارند، اما گوشی A52 از حالت استوریو هم برخوردار است که برای پخش باکیفیتتر صدا میتواند مناسب باشد. نبود جک هدفون در گوشی M52، یک عقبگرد آشکار نسبت به A52 است که از این جک در طراحی خود استفاده کرده است.
سامسونگ مشخصا در گوشی A52 از ترکیب رنگی بهتری استفاده میکند و رنگها خاصتر و زیباتر هستند. گوشی M52 شمایل بیشتری به یک محصول میانرده دارد و سامسونگ با سری A تلاش کرده است که نزدیکی بیشتری به سریهای بالارده خود فراهم کند.
باتری گوشی A52 کمی کوچکتر است و ظرفیت ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی را در برابر ظرفیت ۵ هزار میلی آمپر ساعتی گوشی M52 دارد. این موضوع مشخصا به دلیل طول و عرض پایینی است که گوشی A52 دارد و سامسونگ مجبور شده است که اندازه باتری را به همین منظور کاهش دهد. هر دو گوشی از قابلیت فست شارژینگ ۲۵ واتی استفاده میکنند.
جمعبندی
کاملا مشخص است که این گوشیها بیشترین شباهت را به همدیگر دارند علیرغم فاصله قابل توجه بین زمان انتشار آنها، شباهت جالبی را بین آنها میبینیم. سری A همیشه جزو محصولات عالی سامسونگ در سطح میانرده بوده است و میبینیم که یک برتری جزئی در برخی از بخشها مانند صفحه نمایش، طراحی و باتری نسبت به M52 دارد. گوشی سری M به دلیل عرضه دیرتر، از تراشه بهتری استفاده میکند و همین سبب میشود که عملکرد آن در اجرای برنامهها و بازیها کمی سریعتر باشد.
گوشیها از باتری مناسبی استفاده میکنند که برای دوام بیش از یک روز هم مناسب است. با توجه به اینکه هر کدام از این گوشیها در سطح میانرده عرضه شدهاند، میزان مصرف انرژی آنها نسبت به گوشیهای بالارده پایینتر خواهد بود و همین به ماندگاری بیشتر باتری کمک میکند. اگر وجود جک هدفون برای شما اهمیت دارد، تنها انتخاب شما گوشی A52 خواهد بود.
در نهایت شما نیز میتوانید نظرات خود را در مورد هر کدام از این گوشیها با ما درمیان گذارید. به نظر شما کدام گزینه مناسبتری برای خرید است؟ عملکرد سامسونگ را در سری A و M چگونه ارزیابی میکنید؟ میتوانید در بخش کامنتها با ما همراه شوید.
مقایسه گلکسی a52 و m52 از نگاه مقداد آی تی؟
گلکسی a52 و m52 دو گوشی میان رده سطح بالایی هستند که با توجه به شباهت های ظاهری و فنی، توجه بسیاری از طرفداران سامسونگ را جلب کرده و در عین حال این پرسش را برایشان ایجاد کرده که کدام بهتر است؟ این مقاله پاسخ روشنی به این سوال است.
گلکسی a52 یا گلکسی m52? کدام جدیدتر است؟
هر دو از جدیدترین های بازار گوشی در سال 2021 هستند هرچند گلکسی m52 فقط با اختلاف چند ماه جدیدتر محسوب می شود و از فناوری به روزتری برخوردار است.
گلکسی a52 و m52 را از کجا خریداری کنیم؟
شما می توانید گلکسی a52 و m52 را بعلاوه سایر گلکسی ها و گوشی های دیگر از برندهای معتبر و مختلف با بهترین قیمت از وبسایت فروشگاهی مقداد آی تی خریداری کنید.
در نهایت میتوانید نظرات خود را در این رابطه با ما به اشتراک گذارید. شما کدام گوشی را برای خرید انتخاب میکنید. شما میتوانید برای خرید و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.