• رها فهیمی
    نویسنده: رها فهیمی

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که علت پریدن آنتن گوشی چیست؟‌ اگر در حال خواندن این مقاله هستید، حتم داریم که این بحث شما را هم کلافه کرده است. چرا که هیچ چیزی کلافه‌کننده‌تر از این نیست که وسط ترافیک و یا جایی قرار داشته باشیم که نیاز شدید به آنتن و اینترنت داریم اما یک‌باره آنتن گوشی‌مان بپرد.

در این لحظه ممکن است بسیار کلافه شده و مهم‌ترین کارهایمان هم با مشکلات زیادی مواجه شوند. اما در این مقاله قصد داریم علت پریدن آنتن گوشی را به طور مفصل بررسی کرده و راهکارهای مناسبی هم برای آن ارائه دهیم. پس برای اطلاعات بیشتر با ادامه این مطلب همراه ما باشید.

علت پریدن آنتن گوشی

فهرست مطالب

مشکلاتی که با پریدن آنتن به وجود می‌آیند

بسته به نوع گوشی که هر فرد دارد،‌ واکنش‌ها به قطع آنتن می‌تواند کاملا متفاوت باشد. برای مثال، در گوشی‌های مدل‌ پایین ممکن است با پریدن آنتن، تلفن همراه به طور کلی از شبکه خارج گردد. یعنی نتواند به طور مجدد با شبکه ارتباط برقرار کرده و مجددا متصل گردد.

همین موضوع باعث خواهد شد تا تلفن همراه ساعت‌ها در دسترس نباشد. چنین مشکلی می‌تواند دردسرهای زیادی برایمان ایجاد کند. به خاطر این که شاید حواسمان نباشد، تلفن‌ همراه‌مان ساعت‌ها در دسترس نبوده و هیچ کس نمی‌تواند با ما تماس بگیرد. به همین دلیل باید سریعا علت پریدن آنتن گوشی را پیدا کنیم.

همچنین بخوانید: آموزش استفاده از گوشی به عنوان میکروفون کامپیوتر

یکی دیگر از بزرگ‌ترین مشکلاتی که با پریدن آنتن به وجود می‌آید، قطع شدن اینترنت است. کسانی که در بیرون از خانه با استفاده از سیم‌کارتشان به اینترنت متصل می‌شوند به خوبی می‌دانند که نداشتن آنتن چقدر می‌تواند کلافه کننده باشد. حتی کم شدن تعداد خط‌های آنتن‌ گوشی‌تان می‌تواند در سرعت اینترنت تاثیر داشته باشد، چه برسد به پریدن کامل آن.

فرض کنید در حال پیدا کردن آدرس مهمی هستید که ناگهان آنتن گوشی‌تان ناپدید می‌شود و به طور کلی دسترسی به اینترنت هم برایتان غیرممکن می‌شود. در چنین شرایطی ممکن است تا ساعت‌ها سرگردان شده و نتوانید آدرستان را پیدا کنید.

علت پریدن آنتن گوشی

بررسی علت پریدن آنتن گوشی

به طور خلاصه راجع به دردسرهای پریدن آنتن گوشی صحبت کردیم. اما چیزی که برایمان بسیار مهم است، بیشتر علت پریدن آنتن گوشی خواهد بود. به خاطر این که تا علت مشکلی را پیدا نکنیم، نمی‌توانیم راهکار مناسبی هم برایش در نظر بگیریم.

به همین دلیل در اینجا به چند مورد از مهم‌ترین دلایل پریدن گوشی خواهیم پرداخت. در چنین شرایطی رفع مشکل پریدن آنتن گوشی هم بسیار آسان‌تر خواهد بود و می‌توانید سریعا چنین مشکلی را رفع کنید. این موارد عبارتند از:

ترافیک سنگین؛ اصلی‌ترین علت پریدن آنتن گوشی

اگر می‌خواهید بدانید علت پریدن آنتن گوشی از چیست، در ابتدا اطرافتان را با دقت نگاه کنید. اگر در یک ترافیک کاملا سنگین داخل ماشین هستید، شک نکنید که علت پریدن آنتن گوشی شما همین موضوع است. زمانی که در یک فضای نسبتا نزدیک، تلفن‌های هوشمند کاربران زیادی در حال اتصال به نزدیک‌ترین شبکه‌ است، یک جدال میان دستگاه‌های هوشمند، برای یافتن شبکه رخ می‌دهد.

همچنین بخوانید: آموزش دانلود از اینستاگرام (تمام راه های ممکن)

همین موضوع باعث می‌شود تا آنتن ضعیف‌تر و ضعیف‌تر شده و در شرایطی حتی به طور کلی آنتن گوشی‌تان بپرد.حتم داریم چنین شرایطی را باید هنگام عید نوروز، دقیقا در سال تحویل تجربه کرده باشید. معمولا هنگام سال تحویل در عید نوروز، از آنجایی که همه افراد قصد دارند با پیامک و یا تماس تلفنی با یکدیگر تماس بگیرند، خط‌ها بسیار شلوغ شده و پیامک‌ها در آن لحظه دیر ارسال می‌شوند.

چرا که بیشترین جمعت یک کشور در آن لحظه، در حال ارسال کردن پیامک تبریک سال نو و یا تماس‌های تلفنی هستند. این موضوع در مورد علت پریدن آنتن گوشی هنگام ترافیک سنگین هم صدق می‌کند. پس اگر در یک ترافیک سنگین گیر کرده‌اید، طبیعی است که آنتن گوشی‌تان بپرد.

علت پریدن آنتن گوشی

موقعیت ساختمانی نامناسب و مصالح غیر اصولی

یکی دیگر از اصلی‌ترین دلایل پریدن آنتن گوشی، مصالح ساختمانی نامناسب است. برخی مصالح ساختمانی می‌توانند علت اصلی پریدن آنتن گوشی شما باشند. در اکثر مواقع نه تنها خودتان بلکه سایر اعضای خانواده و یا چه بسا همسایگانتان هم می‌توانند چنین مشکلی داشته باشند.

این یکی از اصلی‌ترین نشانه‌هایی است که می‌تواند شما را مطمئن کند مشکل اصلی از مصالح ساختمانی‌تان است. البته در چنین شرایطی دیگر نمی‌توان فکری به حال ساختمان کرد. چرا که هرگز امکان بازسازی یا تعویض مصالح ساختمانی برایتان وجود نخواهد داشت.

همچنین بخوانید: آموزش تغییر فونت گوشی سامسونگ؛ معرفی روش‌های مفید

موضوع دیگری که مربوط به مشکلات ساختمانی می‌شود، بحث بناهای بلند اطرافتان است. اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که ساختمان‌های بلند محل مسکونی‌تان را احاطه کرده، این هم می‌تواند علت پریدن آنتن گوشی شما باشد. در چنین شرایطی، همیشه مشکل پریدن آنتن و یا سرعت بسیار پایین اینترنت‌تان را خواهید داشت.

در این شرایط هم به طور کاملا مشابه با مشکل فوق، باید سایر اعضای خانواده و یا همسایگانتان هم چنین مشکل مشابهی داشته باشند. چنین چیزی می‌تواند یکی از مهم‌ترین علت پریدن آنتن گوشی شما باشد.

علت پریدن آنتن گوشی

پایین بودن درصد شارژ باتری؛ علت پریدن آنتن گوشی

شاید هرگز فکرش را هم نکنید که علت پریدن آنتن گوشی شما می‌تواند از کم بودن درصد شارژتان باشد. گاهی اوقات شاید چنین تصور کنیم که رفع مشکل پریدن آنتن گوشی باید کار کاملا سخت یا پیچیده‌ای باشد، در حالی که راه‌حل نهایی بسیار آسان است.

عده زیادی ممکن است روش‌های متعددی را امتحان کرده و حواسشان نباشد که علت پریدن آنتن گوشی آن‌ها می‌تواند دقیقا از پایین بودن درصد شارژ گوشی‌شان باشد. در چنین شرایطی، حتما هزینه‌های زیادی را هم، صرف موارد مختلف خواهید کرد. غافل از این که علت پریدن آنتن گوشی شما به خاطر کم بودن درصد شارژتان است.

همچنین بخوانید: روش دیلیت اکانت اینستاگرام؛ معرفی بهترین راهکارها

حالا شاید این سوال برایتان پیش بیاید که پایین بودن درصد شارژ تلفن همراه، دقیقا چه ربطی به علت پریدن آنتن گوشی دارد؟ برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که شاید در ظاهر متصل شدن به نزدیک‌ترین شبکه کار آسانی است. اما گوشی هوشمندمان برای این کار نیاز به جریان کافی برق خواهد داشت.

به همین دلیل، با کم شدن درصد شارژ گوشی، تلفن همراهمان امکان اتصال به شبکه را نخواهد داشت. در این شرایط، عملا شاهد پریدن آنتن گوشی‌مان خواهیم بود. بهترین کار ممکن نگه داشتن درصد شارژ گوشی بین 25 تا 85 درصد است. سعی کنید، هرگز اجازه ندهید درصد شارژ گوشی‌تان کمتر 20 و یا 15 درصد برسد.

علت پریدن آنتن گوشی

علت پریدن آنتن گوشی؛ درختان پر شاخه و برگ!

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که درختان زیبای اطراف خانه‌تان می‌تواند اصلی‌ترین علت پریدن آنتن گوشی شما باشد؟‌ بحث آنتن‌دهی یک مبحث کاملا تخصصی و پیچیده است. شاید حتی ساده‌ترین مسائلی که فکرش را هم نمی‌کنیم، اصلی‌ترین علت پریدن آنتن گوشی ما باشد.

این موضوع را حتی می‌توانید به راحتی روی مودم خانگی‌مان هم امتحان کنیم. اگر شما روی آنتن‌های مودم را با فویل یا هر شی دیگری به طور کامل بپوشانید و یا آن‌ها را از مودم‌تان جدا کنید، خودتان متوجه خواهید شد که آنتن وای‌فای‌تان چقدر ضعیف شده است.

همچنین بخوانید: فرق مودم و روتر؛ ابزارهایی برای دسترسی به اینترنت

این موضوع در مورد آنتن دهی تلفن همراه هم به طور دقیق صدق می‌کند. شاخ و برگ درختانی که همه جای پنجره‌های خانه‌تان را فرا گرفته است، حکم همان فویل یا پوششی را دارد که آنتن گوشی‌تان را پوشش داده است. در چنین شرایطی، گوشی‌تان به سختی قادر خواهد بود به شبکه مورد نظر متصل شود.

اگر در اطراف خانه‌تان هیچ ساختمان بلندی وجود ندارد اما همه جا پر از درختان پر شاخه و برگ باشد، در چنین شرایطی، مشکل اصلی‌تان دقیقا همان شاخه و برگ‌هایی است که اجازه نمی‌دهد آنتن گوشی‌تان به شبکه اصلی متصل گردد. برای رها شدن از این مشکل می‌توانید حتی‌الامکان چند شاخه و برگ اضافه درختان اطراف خانه‌تان را هرس کنید.

علت پریدن آنتن گوشی

آب‌ و هوای نامساعد؛ علت پریدن آنتن گوشی

اگر به دنبال رفع مشکل پریدن آنتن گوشی باید به آب و هوای روزهایی که آنتن گوشی‌تان دچار مشکل می‌شود هم، توجه کنید. در اکثر مواقع زمانی که هوا طوفانی، بارانی، ابری، رعد و برق، تگرگ و…است، آنتن گوشی هم می‌تواند دچار مشکل شود.

این موضوع بسیار مهم است که هنگام پریدن آنتن گوشی‌تان به آب و هوای اطراف‌تان هم با دقت توجه کنید. هدف ما این است که علت پریدن آنتن گوشی را پیدا کنیم. برای این کار هم باید به طور دقیق همه چیز را بررسی کنیم. اگر در آب و هوای عادی دچار چنین مشکلی نمی‌شوید، پس می‌تواند علت پریدن آنتن گوشی شما از آب و هوای نامساعد باشد.

همچنین بخوانید: تغییر تم دایرکت اینستاگرام همراه با مخلفّات اضافه

معمولا آب و هوای نامساعد اجازه برقراری ارتباط میان گوشی و شبکه مورد نظر را نمی‌دهد. همین موضوع باعث می‌شود تا آنتن گوشی تلاش زیادی برای پیدا کردن شبکه مورد نظر کند. اما پس از تلاش‌های زیاد، به دلیل آب و هوای نامساعد،‌ هرگز به شبکه متصل نشده و آنتن‌تان دچار مشکل خواهد شد.

اکثر افراد در آب و هواهای بسیار نامساعد پریدن آنتن‌شان را به وفور تجربه کرده‌اند. این دقیقا به خاطر همان موضوعی است که توضیح دادیم. پس در چنین شرایطی فقط صبور باشید تا وضعیت آب و هوا به حالت عادی خودش بازگردد.

علت پریدن آنتن گوشی

خراب شدن مدار آنتن داخلی گوشی هوشمند

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که آنتن‌های بزرگ گوشی‌های قدیمی پس از حذف شدن، چه بلایی سرشان آمد؟‌ یعنی اگر دقت کرده باشید، همه گوشی‌‌های بسیار بزرگ اولیه و قدیمی، آنتن‌های فیزیکی داشتند. حتی بعضی از این آنتن‌ها خاصیت جمع شدن و یا باز شدن را داشتند.

اما پس از پیشرفت تکنولوژی ساخت گوشی‌های هوشمند آنتن‌های فیزیکی هم، یک‌باره حذف شدند. در واقع این آنتن‌ها حذف نشدند، بلکه تبدیل به نسخه‌های دیجیتالی در داخل گوشی‌های هوشمند شدند. خراب شدن آنتن‌های دیجیتالی هم یکی از مهم‌ترین علت پریدن آنتن گوشی هر کاربری به شمار می‌آید.

همچنین بخوانید: روش گذاشتن آهنگ در استوری اینستاگرام (ساده و کاربردی)

حالا شاید بپرسید، آنتن دیجیتالی چیست و دقیقا چگونه کار می‌کند؟‌ همان‌طور که می‌دانید، آنتن وظیفه دریافت سیگنال و ارسال آن را دارد. یعنی بدون وجود آنتن هرگز هیچ ارتباطی بین شبکه و گوشی شکل نمی‌گیرد. حالا این آنتن در گوشی‌های هوشمند به شکل یک مدار کوچک و نازک وجود دارد.

دقیقا یک مدار کوچک وظیفه همان آنتن‌های بزرگ را ایفا می‌کند. حالا خراب شدن این مدار بسیار مهم می‌تواند اصلی‌ترین علت پریدن آنتن گوشی باشد. در نتیجه،‌ اگر احساس کردید، آنتن گوشی‌تان جدیدا دچار مشکلات شدیدی شده است، می‌توانید حتما آن را به دست یک تعمیرکار ماهر بسپارید تا مشکل سخت‌افزاری آنتن را رفع کند.

علت پریدن آنتن گوشی

فعالیت‌های جو زمین؛ علت پریدن آنتن گوشی

همان‌طور که در بالا توضیح دادیم، بحث آنتن‌دهی یک موضوع بسیار تخصصی و بسیار پیچیده است. حتی به این موضوع هم اشاره کردیم که شاید علت پریدن آنتن گوشی شما چیزی باشد که هرگز فکرش را هم نمی‌کنید. یکی از اصلی‌ترین علت پریدن آنتن گوشی شما می‌تواند فعالیت‌های جو زمین باشد.

منظور ما فعالیت‌هایی است که به موجب آن‌ها اختلالاتی در ارسال امواج میان گوشی‌های هوشمند و شبکه اصلی پیش می‌آید. این که بخواهیم در مورد این فعل و انفعالات جوی زمین صحبت کنیم، بحث‌مان کاملا تخصصی و علمی خواهد شد. در اینجا هم قصد نداریم راجع به چنین موضوعی صحبت کنیم.

همچنین بخوانید: انتقال مالکیت گوشی؛ راهکارها و نکات مهم

چرا که هدف اصلی‌مان بررسی کردن علت پریدن آنتن گوشی است. حالا اگر علت پریدن آنتن گوشی شما از فعالیت‌های جوی باشد،‌ این مشکل دائمی یا طولانی مدت نخواهد بود. بلکه ممکن است به صورت کاملا کوتاه مدت مشکلات یا تغییر و تحولاتی در جو زمین رخ داده باشد که برقراری ارتباط با شبکه را برایتان کاملا سخت و یا حتی غیرممکن کند.

اما همان‌طور که گفتیم، هیچ جای نگرانی برای این مشکل وجود نداشته و مشکلتان سریعا رفع خواهد شد. معمولا به جز شما، باید افراد دیگر هم در این دوره زمانی و در اطراف‌تان دچار مشکلات مشابه شوند.

علت پریدن آنتن گوشی

خراب شدن سیم‌کارت؛ اصلی‌ترین علت پریدن آنتن گوشی

سیم‌کارت یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مواردی است که بدون آن هرگز قادر به برقراری تماس تلفنی و… نخواهید شد. در صورت بروز هرگونه مشکلی در این قطعه کوچک، به طور کلی هیچ گونه ارتباطی با شبکه اصلی‌تان برقرار نخواهید کرد. به همین دلیل است که نقش سیم کارت در اینجا، بسیار بااهمیت می‌شود.

گاهی اوقات، به مروز زمان سیم‌کارت می‌تواند پس از استفاده‌های طولانی مدت دچار مشکل شود. احتمالا شما هم سوختن سیم‌کارت را بارها شنیده‌اید. خوشبختانه با سوختن سیم‌کارت هیچ آسیبی به قطعات دیگری گوشی‌تان وارد نخواهد شد.

همچنین بخوانید: بهترین راهکارها برای رفع مشکل پر شدن حافظه گوشی شما!

اگر علت پریدن آنتن گوشی شما از سوختن سیم‌کارت باشد، می‌توانید به راحتی این مشکل را رفع کنید. تنها راهکار حل کردن این مشکل تعویض سیم‌کارت است. اگر به نزدیک‌ترین دفتر خدمات پیشخوان محل سکونت‌تان مراجعه کنید، می‌توانید اقدام به تعویض سیم‌کارتتان کنید.

یکی دیگر از این روش‌ها مراجعه کردن به نمایندگی سیم‌کارتتان است. اگر سیم‌کارت‌تان همراه اول است حتما به نمایندگی همراه اول مراجعه کنید. اگر هم سیم‌کارتتان ایرانسل و یا موارد دیگر است، با مراجعه کردن به نمایندگی‌های خاص خودشان می‌توانید اقدام به تعویض سیم‌کارتتان کنید.

علت پریدن آنتن گوشی

علت پریدن آنتن گوشی؛ وارد شدن ضربه به تلفن همراه

وارد شدن ضربه به تلفن همراه هم می‌تواند یکی از اصلی‌ترین علت پریدن آنتن گوشی باشد. بیشتر کسانی که به دنبال رفع مشکل پریدن آنتن گوشی خود هستند، نمی‌ٔدانند که ممکن است همه چیز از یک ضربه شروع شود! یعنی وارد شدن ضربه به گوشی تا این حد بتواند روی اختلالات اخیر تاثیرگذار باشد.

اما واقعیت این است که وارد شدن ضربه به گوشی می‌تواند به راحت اصلی‌ترین علت پریدن آنتن گوشی باشد. از آنجایی که تمام سخت‌افزارهای گوشی با یکدیگر در تعامل بوده و بسیار حساس هستند، با ضربه هم می‌توانند دچار اختلال شوند.

همچنین بخوانید: روش فلش گوشی هواوی

اگر جدیدا گوشی هوشمندتان دچار مشکل پریدن آنتن شده است، حتما با دقت فکر کنید که آیا در چند روز اخیر ضربه‌ای به آن وارد شده است یا خیر؟‌ در اکثر مواقع ممکن است به طور کلی این موضوع را فراموش کنیم. یعنی یک ضربه محکم به گوشی‌مان وارد شده باشد، اما همچنان به دنبال علت پریدن آنتن گوشی مان بگردیم.

بسیاری از مواقع وارد شدن ضربه به گوشی‌مان می‌تواند اختلالات زیادی در مدار آنتن و یا سایر سخت افزارها ایجاد کند. اگر ایرادهای جدی به سخت‌افزارها وارد نشده باشد، می‌تواند با یک تعمیر ساده، این مشکل حل گردد.

علت پریدن آنتن گوشی

عدم رجیستری؛ علت پریدن آنتن گوشی

یکی دیگر از اصلی‌ترین علت پریدن آنتن گوشی، بحث‌های مربوط به رجیستری است. همان‌طور که می‌دانید در سال‌های اخیر قانون سفت و سختی برای جلوگیری از قاچاق گوشی‌های هوشمند در کشورمان اجرا شد. قانونی که واردات گوشی را با دقت بیشتری رصد می‌کند و تمام گوشی‌هایی که وارد کشور می‌شوند باید حتما در یک سامانه داخلی ثبت‌نام یا رجیستر شوند.

حالا گوشی‌هایی که از این قانون تبعیت نمی‌کنند پس از مدتی، خارج از محدوده شبکه قرار می‌گیرند. یعنی سیستم رجیستری طور طراحی شده که فقط به گوشی‌های ثبت‌شده در سامانه دولتی اجازه دسترسی به آنتن شبکه اصلی را صادر کند.

همچنین بخوانید: روش گذاشتن آهنگ در استوری اینستاگرام (ساده و کاربردی)

گوشی‌ّ‌هایی که در این سامانه ثبت نشوند، سریعا آنتن‌شان صفر شده و از محدوده خارج می‌شوند. اما جای هیچ گونه نگرانی برای بازگرداندن این گوشی‌ّها به محدوده شبکه وجود ندارد. چرا که با رجیستر کردن مجدد و قانونی آن، مشکل کاملا رفع می‌گردد. اما برای این که بخواهیم جلوی چنین مشکلی را بگیریم، بسیار مهم است گوشی هوشمندمان را از مراکز کاملا معتبر خریداری کنیم.

در چنین شرایطی، دیگر به دنبال علت پریدن آنتن گوشی خود نخواهید بود. مراکز معتبر فروش گوشی‌های هوشمند، خودشان تمام محصولات را در سامانه دولتی کشور، رجیستر کرده و بهترین خدمات را به مشتریانشان ارائه می‌دهند. بهترین کار ممکن، خرید از این مراکز معتبر است.

علت پریدن آنتن گوشی

قطع شدن برق؛ علت پریدن آنتن گوشی

در بسیاری از مواقع با قطع شدن برق، مشکلات زیادی برای آنتن گوشی‌های هوشمند به وجود می‌آید. البته ممکن است این موضوع برای همه رخ ندهد، یا فقط در یک منطقه خاص اتفاق بیافتد. اما ممکن است با قطع شدن برق در یک منطقه‌ای اختلال شدیدی در آنتن گوشی‌ها و همچنین اینترنت به وجود بیاید.

منظور ما اینترنت تلفن‌های همراه بوده که وابسته به سیم‌کارت است. در چنین شرایطی، زمانی که آنتن گوشی می‌پرد، به طور خودکار اینترنت هم دچار اختلال شده و بسیار ضعیف می‌گردد. این موضوع همیشه در فصل تابستان برای اکثرمان رخ می‌دهد.

معمولا در فصل تابستان به دلیل مصرف بیش از حد برق و استفاده از کولرهای گازی که برق زیادی را برای تامین سیستم سرمایش خانگی نیاز دارند، همیشه میزان مصرف به اوج خودش می‌رسد. با رد کردن اوج مصرف، اداره برق مجبور به قطع برق منطقه‌ای و نوبتی بوده تا حادثه Black Out یا قطعی برقی سراسری رخ ندهد.

این موضوع می‌تواند اصلی‌ترین علت پریدن آنتن گوشی کاربران باشد. چرا که با قطعی برق، تمام زیرساخت‌ها و سیستم‌هایی که در تقویت شبکه موثر هستند، ضعیف‌تر شده و نمی‌توانند آنتن گوشی‌های هوشمند را به خوبی تامین کنند. در نتیجه، آنتن اکثر گوشی‌ها دچار اختلال می‌گردد.

علت پریدن آنتن گوشی

راهکارهای مناسب برای پیدا کردن علت پریدن آنتن گوشی

تا اینجا موارد متعددی را ذکر کردیم و علت پریدن آنتن گوشی که بسیار متعدد و مختلف بود را هم توضیح دادیم. اما در ادامه به چند مورد از راهکارهای مناسب و سریع برای رفع این مشکل خواهیم پرداخت. با استفاده از این راهکارها می‌توانید در سریع‌ترین زمان ممکن، مشکلتان را حل کنید.

البته دلایلی که در بالا توضیح دادیم، گاهی اوقات ممکن است با راهکارهای ساده رفع نشوند. برای مثال، اگر مشکل از سخت‌افزار یا مدر آنتن گوشی‌تان باشد، باید حتما آن را به یک تعمیرکار ماهر بسپارید تا قطعه مورد نظر را برایتان تعویض کند.

همچنین بخوانید: چگونه در تلگرام تبلیغ کنیم؟‌ هر آنچه که باید درباره تبلیغات تلگرام بدانید

اما گاهی اوقات، ممکن است مشکل گوشی‌تان چندان جدی نباشد. یعنی علت پریدن آنتن گوشی شما مربوط به موارد کاملا عادی و یا سطحی باشد. در چنین شرایطی می‌توانید با امتحان کردن برخی روش‌های ساده، مشکل پریدن آنتن گوشی‌تان را حل کنید.

این روش‌ها توسط افراد زیادی امتحان شده و نتایج کاملا موثری هم دارند. شما هم می‌توانید با استفاده از ساده‌ترین روش‌ها، اقدام به رفع مشکل پریدن آنتن گوشی‌تان کنید. در صورتی که مشکل پریدن آنتن گوشی‌تان کاملا جدی نباشد، می‌توانید از روش‌های زیر بهره‌مند شوید:

علت پریدن آنتن گوشی

ریستارت کردن گوشی برای پیدا کردن علت پریدن آنتن گوشی

اولین و ساده‌ترین روشی که می‌تواند به ما کمک کند تا علت پریدن آنتن گوشی را پیدا کرده و آن را رفع کنیم، ریستارت کردن گوشی است. بسیاری از اوقات، علت پریدن آنتن گوشی می‌تواند به خاطر موارد کاملا ساده باشد. در چنین شرایطی ممکن است گوشی هوشمندمان فقط نیاز به یک ریستارت کردن داشته باشد تا بتوانند مجددا به حالت عادی خودش باز گردد.

جالب است بدانید که ریستارت کردن نه تنها برای این مشکل، بلکه برای 90 درصد مشکلات گوشی می‌تواند مفید واقع شود. چرا که گوشی هوشمند می‌تواند به طور مجدد فعالیت تازه‌اش را آغاز کرده و دچار مشکلات قبلی نشود.

معمولا اکثر تعمیرکاران موبایل، قبل از انجام دادن هر کار تخصصی، برای پیدا کردن علت پریدن آنتن گوشی، ابتدا آن را ریستارت می‌کنند. در صورت نتیجه نگرفتن، سراغ موارد تخصصی و یا تعمیرات قطعات و سخت‌افزارها می‌روند. شما هم می‌توانید دقیقا خودتان این کار را انجام داده و قبل از مراجعه به تعمیرکاران تخصصی، چنین روش ساده‌ای را امتحان کنید.

فقط کافی است که یک بار گوشی هوشمندتان را ریستارت کنید تا نتیجه را به طور کامل مشاهده کنید. حواستان باشد ریستارت کردن با روشن و خاموش کردن فرق دارد. یعنی برای این کار گزینه ریستارت را بزنید. چرا که اکثر افراد خودشان به صوت دستی گوشی را خاموش کرده و سپس روشن می‌کنند که این کار می‌تواند تاثیر چندان موثری داشته باشد.

علت پریدن آنتن گوشی

قرار دادن گوشی در حالت پرواز

اگر ریستارت کردن تلفن‌ همراهتان به شما کمکی در پیدا کردن علت پریدن آنتن گوشی نکرد، باید از روش‌های دیگری استفاده کنید. یکی از بهترین و موثرترین روش‌ها قرار دادن گوشی در حالت پرواز است. همان‌طور که می‌دانید حالت پرواز معمولا برای مواقعی است که می‌خواهید با هواپیما مسافرت کنید. هنگامی که داخل هواپیما می‌نشینید، خدمه آنجا از همه مسافران می‌خواهند تا گوشی‌هایشان را در حالت پرواز قرار دهند.

این موضوع به خاطر این است که گوشی با متصل شدن به شبکه‌های نزدیک اختلالی در سیگنال‌های ارسالی و دریافتی هواپیما ایجاد نکند. چرا که تعداد مسافران زیاد بوده و اگر هر گوشی روشن بوده و درصدد پیدا کردن اولین شبکه نزدیک باشد، می‌تواند اختلالات زیادی ایجاد کند.

همچنین بخوانید: معرفی بهترین برنامه های زیبا کننده عکس چهره

حالا پس از این که به صورت مجدد گوشی در حالت عادی قرار بگیرد، سریعا تلاش خواهد کرد تا به اولین شبکه نزدیک خود متصل شود. این روش برای پیدا کردن علت پریدن آنتن گوشی می‌تواند بسیار مناسب باشد. چرا که ممکن است گوشی هوشمندتان به همان دلایل ساده‌ای که توضیح دادیم دچار مشکل شده باشد.

یعنی هیچ مشکل جدی یا سخت‌افزاری در آن وجود نداشته باشد. اگر حتی با ریستارت کردن گوشی به نتیجه نرسیدید، حتما از روش قرار دادن گوشی در حالت پرواز و سپس خارج کردن آن از حالت پرواز استفاده کنید.

علت پریدن آنتن گوشی

تغییر دستی شبکه برای پیدا کردن علت پریدن آنتن گوشی

در بالا راجع به اتصال گوشی به شبکه توضیحات مفصلی دادیم. اگر امروزه می‌توانیم به راحتی با تلفن‌ همراه‌مان تماس‌های زیادی بگیریم، به اینترنت وصل شده و یا پیامک‌های زیادی ارسال کنیم، همگی به لطف اتصال به شبکه است. در واقع تمام این کارها فقط بین شبکه و گوشی هوشمندمان رخ می‌دهد.

پیدا کردن علت پریدن آنتن گوشی هم به همین موارد مربوط می‌شود. به عبارت دیگر، علت پریدن آنتن گوشی، نمی‌تواند از چیز دیگری باشد و نباید دنبال موارد دیگری باشیم. معمولا مشکل اصلی همیشه یا از شبکه بوده و یا عدم امکان اتصال گوشی به شبکه حاصل می‌گردد.

در برخی موارد گوشی هوشمندمان تنظیمات لازم را برای اتصال به شبکه از دست می‌دهد. یعنی زمانی که گوشی از لحاظ نرم‌افزاری و یا تنظیمات دچار اختلال شود، دیگر نمی‌تواند به نزدیک‌ترین شبکه خود متصل شود. در چنین شرایطی، باید خودمان دست به کار شده و این کار را به صورت دستی انجام دهیم.

برای این کار ابتدا وارد تنظیمات یا Settings گوشی‌تان شده و سپس  Find Mobile networks و بعد Network operators را انتخاب کنید. حالا در آنجا اپراتور مربوط به سیم‌کارت یا شبکه خود را مشاهده خواهید کرد. با انتخاب شبکه درست، مشاهده خواهید کرد که مشکل پریدن آنتن‌تان حل شده است.

علت پریدن آنتن گوشی

درآوردن سیم کارت و نصب مجدد آن

اگر به تازگی سیم کارت خود را به گوشی‌تان متصل کرده‌اید، علت پریدن آنتن گوشی هم می‌تواند دقیق از همین موضوع باشد. برای علت پریدن آنتن گوشی خود، فقط کافی است که مجددا سیم‌کارت را درآورده و آن را داخل گوشی‌تان نصب کنید.

بسیاری از اوقات پیش آمده که سیم‌کارت کاملا اشتباه در جای خودش قرار گرفته و همین موضوع تبدیل به علت پریدن آنتن گوشی شده است. منظور ما جا انداختن مجدد سیم کارت است. چرا که از این طریق می‌توانید مشکلات احتمالی که در اثر عدم جا افتادن سیم‌کارت به وجود آمده است را به راحتی حل کنید.

همچنین بخوانید: آموزش دیلیت اکانت واتساپ در اندروید، iOS و KaiOS

برای این کار نیازی به انجام داد کار خاصی نخواهید داشت. یعنی نیازی نیست سیم کارتتان را تمیز کنید و یا تغییراتی روی آن انجام دهید. فقط کافی است که آن را مجددا درآورده و در جای درست خودش بیاندازید. توجه کنید که سیم کارت باید دقیقا در جای مشخص خودش قرار بگیرد، اگر آن را اشتباه و یا در جای حافظه جانبی قرار دهید، به طور کلی گوشی‌تان هیچ آنتی نخواهد داشت.

پس در نتیجه‌، سعی کنید حتما این فرآیند را با دقت انجام دهید. اگر گوشی هوشمندتان را تازه خریداری کرده‌اید و اطلاعات زیادی برای نصب سیم‌کارتتان ندارید، می‌توانید از فروشنده و یا افراد دیگر بخواهید تا سیم‌کارتتان را برایتان به درستی در جای خودش قرار دهند.

علت پریدن آنتن گوشی

تعویض سیم‌کارت در نمایندگی‌های معتبر

در بالا هم به این موضوع اشاره کردیم که علت پریدن آنتن گوشی می‌تواند از سوختن سیم کارت یا آسیب رسیدن به آن باشد. معمولا در چنین شرایطی، سیم‌ کارت به دلیل عدم کارکرد درست قادر به برقراری ارتباط با شبکه اصلی نخواهد بود. همین موضوع باعث می‌شود تا گوشی‌تان هیچ آنتنی نداشته باشد.

یکی از موارد مهمی که نشان می‌دهد سیم کارت شما سوخته است، عدم وجود کامل آنتن در گوشی‌تان است. یعنی این گونه نیست که گاهی آنتن داشت باشید و گاهی موارد خبری از آنتن در گوشی‌تان نباشد، بلکه بله طور کلی آنتن‌تان قطع خواهد شد.

همان‌طور که در بالا گفتیم سیم کارت بسیار حساس بوده و باید مراقب آن باشد. یعنی هنگامی که می‌خواهید سیم‌ کارتتان را دربیاورید باید مراقب آن باشید تا آسیبی به آن وارد نشود. البته لازم به ذکر است که سیم‌کارت‌های قدیمی معمولا پس از مدت زمان خاصی، به طور خودکار از رده خارج می‌شوند و باید آن‌ها را تعویض کرد.

در نتیجه، ممکن است حتی هیچ آسیبی به سیم‌ کارت شما وارد نشده باشد اما پس از مدت زمان طولانی، دچار سوختگی شود. برای این کار فقط کافی است به نزدیک‌ترین نمایندگی مراجعه کنید تا در کمترین زمان ممکن، سیم کارت جدیدتان را از آن‌ها دریافت نمایید.

علت پریدن آنتن گوشی

کد آنتن دهی برای پیدا کردن علت پریدن آنتن گوشی

یکی دیگر از بهتری روش‌ها برای قوی‌تر کردن آنتن‌دهی گوشی‌تان، استفاده از کدهای مخفی است. اگر قصد دارید علت پریدن آنتن گوشی خود را پیدا کنید، بهتر است حتما از این کد استفاده کنید. قبل از این که راجع به کد آنتن دهی صحبت کنیم، خالی از لطف نیست توضیح مختصری راجع به کدهای مخفی بدهیم.

این کدهای معمولا برای کارهای مختلفی ساخته شده‌اند و فقط عده‌ای از آن‌ها مطلع هستند. برای مثال، کسانی که در کار فروش و یا تعمیر موبایل هستند، از این کدها در موارد مختلفی استفاده می‌کنند. این کدها معمولا برای موارد مختلفی نظیر اطلاعات دوربین، مشاهده تعداد تماس‌ها، وضعیت داده‌ها، وضعیت باتری، اصالت گوشی و… استفاده می‌شوند.

همچنین بخوانید: تفاوت واتساپ با واتساپ بیزینس + یک روش برای معرفی و مدیریت کسب و کارها

یکی دیگر از این کدهای بسیار مفید و کاربردی، برای تقویت آنتن‌دهی گوشی بسیار مناسب است. یعنی زمانی که احساس کنید، آنتن گوشی‌تان ضعیف بوده و همیشه شما را کلافه می‌کند، می‌توانید از این کد برای تقویت آنتن گوشی‌تان استفاده کنید.

اگر به دنبال پیدا کردن علت پریدن آنتن گوشی خود باشید و به یک تعمیرکار مراجعه کنید، بدون شک این کد مخفی را برای گوشی‌تان استفاده خواهد کرد. چرا که در اکثر مواقع این کد می‌تواند مشکل ضعیف بودن و یا پریدن آنتن گوشی‌تان را رفع کند. برای این کار فقط کافی است کد دستوری #۳۳۷۰*‌ را شماره‌گیری کنید تا تغییرات لازم برایتان اعمال شود.

علت پریدن آنتن گوشی

جمع‌بندی

در این مقاله به طور کلی راجع به علت پریدن آنتن گوشی صحبت کردیم و دلایل مختلف آن را برایتان توضیح دادیم. البته دلایل متعدد دیگری هم وجود دارند که در این میان بسیار موثر هستند. ما در اینجا سعی کردیم مهم‌ترین دلایل را برایتان عنوان کنیم تا بتوانید با اصلی‌ترین‌شان آشنا شوید.

اگر دلایل دیگری هم مدنظر خودتان است، خوشحال می‌شویم آن‌ها در بخش نظرات، برایمان عنوان کنید. با استفاده از راهکارهایی که در اینجا بیان کردیم، می‌توانید به راحتی اقدام به رفع مشکل پریدن آنتن گوشی خودتان کنید.

علت اصلی پریدن آنتن گوشی چیست؟

ترافیک سنگین، زمانی که در یک فضای نسبتا نزدیک، تلفن‌های هوشمند کاربران زیادی در حال اتصال به نزدیک‌ترین شبکه‌ است، یک جدال میان دستگاه‌های هوشمند، برای یافتن شبکه رخ می‌دهد.

تمام دلایلی که آنتن گوشی می پرد؟

ترافیک سنگین، موقعیت ساختمانی نامناسب و مصالح غیر اصولی، پایین بودن درصد شارژ باتری، درختان پر شاخه و برگ، آب‌ و هوای نامساعد، خراب شدن سیم‌کارت و...

ساده ترین روش برای رفع پریدن گوشی؟

اولین و ساده‌ترین روشی که می‌تواند به ما کمک کند تا علت پریدن آنتن گوشی را پیدا کرده و آن را رفع کنیم، ریستارت کردن گوشی است.

شما میتوانید برای خرید و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.