• رها فهیمی
    نویسنده: رها فهیمی

اگر گیمر هستید، پس قطعا می‌دانید که استفاده از یک هدست خوب تا چه اندازه می‌تواند در تجربه گیمینگ بهتر و لذت‌بخش تاثیرگذار باشد. در این مقاله به معرفی بهترین هدست گیمینگ می‌پردازیم.

فرقی نمی‌کند که به بازی‌های ترسناک علاقه دارید یا سبک‌هایی مثل اکشن، ماجراجویی، شوتر اول ‌شخص و… را دنبال می‌کنید، چون در هر صورت، هدست‌های با کیفیت می‌توانند شما را در دنیای بازی غرق کنند. علاوه‌براین، با هدست مناسب می‌توانید حسی که توسعه‌دهندگان می‌خواهند با صداگذاری و موسیقی متن به پلیر القا کنند را به بهترین شکل ممکن درک کنید.

البته، بازار هدست‌های گیمینگ نیز مانند سایر محصولات جانبی داغ است و تقاضای زیاد کاربران جهت خرید این محصولات، بسیاری از کمپانی‌ها را به ساخت هدست‌های گیمینگ تشویق کرده است.

با توجه به حضور شرکت‌های مختلف در این حوزه، طبیعی است که هدست‌های گیمینگ مختلفی را در بازار مشاهده کنیم که متاسفانه تمام آنها از کیفیت قابل قبولی برخوردار نیستند. به همین جهت، پیش از خرید یک هدست گیمینگ، آشنایی با محصولات مختلف بازار ضروری است. در ادامه، فهرست بهترین هدست گیمینگ را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

بهترین هدست گیمینگ

توسعه‌دهندگان تلاش می‌کنند هدست‌های گیمینگ را به امکاناتی مجهز کنند که تجربه بازی را ارتقا دهند و همین امکانات هستند که هدست‌های گیمینگ را از هدست‌های معمولی متمایز می‌کنند. پیش از اینکه بهترین هدست گیمینگ را به شما معرفی کنیم، می‌خواهیم به برخی از ویژگی‌های یک هدست با کیفیت اشاره کنیم که باید پیش از خرید هدست، آنها را بررسی کنید.

کیفیت صدا مهم‌ترین عاملی است که باید در نظر داشته باشید. در صورتی که کیفیت صدای هدست قابل قبول نباشد، صدای شفاف و واضحی از دنیای بازی به گوش شما نمی‌رسد و همین عامل تاثیر منفی بر تجربه بازی می‌گذارد. پس از آن، قابلیت Noise Canceling (حذف نویز) اهمیت ویژه‌ای دارد.

اگر شما هم از جمله گیمرهایی هستید که بیشتر وقت خود را به رقابت با سایر پلیرها در عناوین آنلاین سپری می‌کنید، به‌خوبی می‌دانید که تمرکز بازیکن در چنین بازی‌هایی اهمیت زیادی دارد و حتی گاهی برنده مسابقه را مشخص می‌کند.

هدست‌های گیمینگ با قابلیت حذف نویز، با در نظر گرفتن این موضوع که اکثر گیمرها در اتاق‌های ساکت و در آرامش کامل بازی نمی‌کنند توسعه یافته‌اند و به عبارتی می‌توان گفت که این محصولات، شرایطی مانند یک اتاق کاملا ساکت و بدون صداهای مزاحم را برای شما خلق می‌کنند.

یکی دیگر از امکاناتی که بهترین هدست گیمینگ باید به شما ارائه دهد، میکروفون با کیفیت و دقیق است. اکثر هدست‌های گیمینگ میکروفون‌های خوبی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند و شما با استفاده از یک میکروفون مناسب می‌توانید به بهترین شکل ممکن با هم‌تیمی‌های خود ارتباط برقرار کنید.

آخرین موضوعی که گیمرها باید به آن توجه کنند، طراحی ظاهری و ساختاری است. هدست‌های گیمینگ باید از ساختار مناسبی برخوردار باشند تا گیمر بتواند مدت زمان طولانی آن را روی گوش خود قرار دهد، بدون اینکه احساس درد یا خستگی داشته باشد. ظاهر محصولات گیمینگ با محصولات معمولی تفاوت زیادی دارد و در همان نگاه اول می‌توان تشخیص داد که با یک محصول معمولی سروکار داریم یا گیمینگ.

البته بسیاری از گیمرها فقط به امکانات و کیفیت صدای هدست توجه می‌کنند و در صورتی که هدست با تمام معیارهای آنها سازگار باشد، اهمیتی به ظاهر آن نمی‌دهند، با این‌حال ظاهر شیک و جذاب هدست برای برخی از گیمرها اهمیت زیادی دارد.

LOGITECH G432

بهترین هدست گیمینگ + راهنمای خرید هدست مناسب بازی

اولین محصولی که در لیست راهنمای خرید بهترین هدست گیمینگ قرار می‌گیرد، هدست LOGITECH G432 است. این هدست لاجیتک در ابعاد 172×81.7×182 میلی‌متر طراحی شده و 280 گرم وزن دارد. این محصول از جک 3.5 میلی‌متری صدا پشتیبانی می‌کند و یک کابل با طول 2 متر را در اختیار کاربر خود قرار می‌دهد. قطر درایور این هدست هم 50 میلی‌متر است.

حداکثر حساسیت این محصول برابر با 107 دسی‌بل و امپدانس آن برابر با 39 اهم خواهد بود. بد نیست به این نکته اشاره کنیم که معمولا محدوده ایمن برای میزان حساسیت هدست از 75 تا 110 دسی‌بل است و هدست‌هایی که در این محدوده هستند، می‌توانند برای گیمینگ مناسب باشند.

البته باید این نکته را هم در نظر بگیرید که با افزایش میزان حساسیت هدست، عملکرد درایورها بدون نیاز به انرژی زیاد بهبود پیدا می‌کند. البته در شرایطی که حساسیت هدست بیش از حد بالا باشد، احتمال آسیب رسیدن به درایورهای هدست یا گوش کاربر افزایش پیدا می‌کند.

این هدست از یک میکروفون سایز 6 میلی‌متری پشتیبانی می‌کند که فرکانس پاسخ‌دهی آن 100 تا 20000 هرتز است. از دیگر ویژگی‌های این میکروفون می‌توان به الگوی برداشت صوت از جلو و طرفین (Cardioid) و تنظیم زاویه میکروفون اشاره کرد. اگر سیستم شما از نرم‌افزار G HUB پشتیبانی می‌کند، LOGITECH G432 صدای فراگیر را در اختیار شما قرار می‌دهد.

متاسفانه، این هدست از قابلیت حذف نویز پشتیبانی نمی‌کند، اما به‌خاطر قیمت مناسب و کیفیت صدای خوب می‌توان آن را به عنوان یک هدست گیمینگ عالی معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: بهترین لپ تاپ گیمینگ؛ بررسی تخصصی ۱۷ مدل بدون محدودیت بودجه!


RAZER KRAKEN V3

بهترین هدست گیمینگ + راهنمای خرید هدست مناسب بازی

هدست گیمینگ ریزر مدل KRAKEN V3

محصول بعدی که در فهرست بهترین هدست گیمینگ به شما معرفی می‌کنیم، ریزر مدل KRAKEN V3 است. فرکانس پاسخ‌دهی این هدست 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز خواهد بود. این محصول از اتصال USB-A پشتیبانی می‌کند و طول کابل آن حدود 1.3 متر است. همچنین، با توجه به اینکه با یک هدست گیمینگ قدرتمند سروکار داریم، طبیعی است که وزن آن بیشتر از هدست‌های معمولی باشد. وزن کراکن وی 3 حدود 325 گرم است.

این محصول به‌لطف نورپردازی Razer Chroma RGB ظاهر بسیار جذابی دارد. شرکت ریزر در این هدست از درایورهای TriForce Titanium سایز 50 میلی‌متری استفاده کرده است و با توجه به حساسیت 96 دسی‌بل و امپدانس 32 اهم، می‌توان گفت که حجم صدای آن برای تمام کاربران قابل قبول خواهد بود.

در پدهای هدست مذکور شاهد پارچه مجهز به انتقال حرارت، فوم مموری و چرم هستیم. بنابراین، می‌توانید بدون اینکه فشاری روی گوش خود احساس کنید، برای هر مدتی که می‌خواهید از این هدست در بازی‌ها بهره ‌ببرید.

در ادامه، میکرفون Hyper Clear Cardioid را می‌بینیم که از فرکانس پاسخ‌دهی 100 هرتز تا 10 کیلوهرتز پشتیبانی می‌کند. از جمله قابلیت‌هایی که باعث می‌شود RAZER KRAKEN V3 در لیست بهترین هدست گیمینگ حضور داشته باشد، قابلیت حذف نویز یا همان Noise Canceling است. همان‌طور که گفتیم، قابلیت Noise Canceling تجربه بازی را به صورت قابل توجهی بهبود می‌دهد و هدست‌هایی که از این قابلیت پشتیبانی می‌کنند، بهترین گزینه برای گیمرها هستند.

بیشتر بخوانید: مقایسه پلی استیشن 5 و پلی استیشن 4


REDRAGON H380 CHIRON

بهترین هدست گیمینگ + راهنمای خرید هدست مناسب بازی

محصول بعدی در لیست بهترین هدست گیمینگ که با قیمت مناسب، امکانات عالی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد، هدست REDRAGON H380 CHIRON است. این محصول در ابعاد 175×195×90 طراحی شده است و فقط 300 گرم وزن دارد.

REDRAGON H380 CHIRON مانند سایر محصولات گیمینگ، ظاهر منحصربه‌فردی دارد. این هدست گیمینگ از نورپردازی RGB بهره می‌برد که ظاهر بسیار جذابی را برای محصول به ارمغان می‌آورد.

H380 CHIRON از درایورهای نئودیمیوم با قطر 50 میلی‌متر پشتیبانی می‌کند. از دیگر مشخصات فنی هدست مذکور می‌توان به امپدانس 42 اهم، حساسیت 115 دسی‌بل و فرکانس پاسخ‌دهی 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز اشاره کرد. پدهای هدست دارای روکش ضد حساسیت و تعرق هستند و به‌خاطر مموری فوم، می‌توان گفت که در استفاده‌های طولانی مدت هیچ آسیبی به گوش کاربر وارد نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: بررسی و معرفی ۱۰ مانیتور ارزان گیمینگ برای تمام بودجه ها


REDRAGON Pelops Pro H818

بهترین هدست گیمینگ + راهنمای خرید هدست مناسب بازی

REDRAGON Pelops Pro H818 نیز از جمله محصولاتی است که به‌خاطر قیمت مناسب و امکانات قابل قبول در راهنمای خرید بهترین هدست گیمینگ قرار می‌گیرد. این هدست گیمینگ از اتصال بی‌سیم پشتیبانی می‌کند و می‌توان گفت که صدا را با تاخیر ناچیز و دقت بالا به گوش کاربر می‌رساند. همچنین، صدای فراگیر 7.1 باعث می‌شود که صداها را با وضوح و کیفیت بالا بشنوید.

پدهای هدست به گونه‌ای طراحی شده‌اند که در استفاده‌های طولانی مدت به گوش کاربر آسیب نمی‌رسانند. این هدست از درایورهای با قطر 40 میلی‌متر بهره می‌برد.

از دیگر مشخصات فنی آن می‌توان به حساسیت 85 دسی‌بل، امپدانس 32 اهم و محدوده فرکانس پاسخ‌دهی 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز اشاره کرد. سایر ویژگی‌های محصول مذکور شامل نورپردازی RGB، طول کابل 2 متر، میکروفون، بلوتوث و پورت USB-C می‌شود. هدست Pelops Pro H818 با PC، کنسول‌های بازی PS4، PS5، Xbox One و انواع اسمارت‌فون‌ها سازگار است.

بیشتر بخوانید: بهترین مانیتور گیمینگ همراه با معرفی 9 مدل برتر + اصطلاحات رایج


Razer Kraken Ultimate

بهترین هدست گیمینگ + راهنمای خرید هدست مناسب بازی

هدست بازی ریزر مدل Kraken Ultimate

اگر می‌خواهید بهترین هدست گیمینگ بازار را تهیه کنید و به فکر صرفه‌جویی در هزینه نیستید، Razer Kraken Ultimate همان چیزی است که نیاز دارید. این هدست گیمینگ دارای قاب آلومینیومی با سربند استیل ضدزنگ است و می‌توان گفت که به‌لطف متریال پریمیوم، طول‌عمر عالی دارد. یکی از ویژگی‌های جذابی که در طراحی این هدست مشاهده می‌کنیم، ژل‌های خنک‌کننده در داخل کاپ‌های هدست است که از افزایش دما و تعریق جلوگیری می‌کنند.

محصول مذکور از نورپردازی RGB نیز بهره می‌برد که با پشتیبانی از16.8 میلیون رنگ و قابلیت‌های شخصی‌سازی، باعث می‌شود که ظاهر هدست بیش از پیش جذاب شود. Razer Kraken Ultimate از تکنولوژی مخصوص ریزر یعنی THX Spatial استفاده می‌کند و صدا را با کیفیت بالا و کاملا شفاف در اختیار شما قرار می‌دهد. این محصول به درایورهای 50 میلی‌متری Custom Tuned مجهز شده است و دارای فرکانس پاسخ‌دهی 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز خواهد بود.

حساسیت هدست Razer Kraken Ultimate 112 دسی‌بل است و با توجه به امپدانس 32 اهم می‌توان گفت که حجم صدای هدست برای تمام کاربران قابل قبول خواهد بود. این هدست دارای قابلیت Noise Canceling است و صداهای محیط را به شکل موثری حذف می‌کند. از دیگر مشخصات آن می‌توان به رابط اتصال USB-A، کابل با طول 2 متر، وزن 390 گرم و میکروفون با فرکانس پاسخ‌دهی 100 تا 10000 هرتز اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید کیبورد گیمینگ


ASUS TUF Gaming H3 Red

بهترین هدست گیمینگ + راهنمای خرید هدست مناسب بازی

هدست گیمینگ ایسوس مدل Tuf Gaming H3 Red

هدست بعدی در لیست بهترین هدست گیمینگ، ASUS TUF Gaming H3 Red نام دارد. کمپانی ایسوس، هدست مذکور را به درایورهای 50 میلی‌متری از نوع نئودیمیومی مجهز کرده است. همچنین، این محصول دارای سیستم صوتی استریو Surround 7.1 است که صدا را به صورت کاملا شفاف به گوش کاربر می‌رساند.

البته باید به این نکته اشاره کنیم که سیستم صوتی مذکور فقط برای پلتفرم‌ Windows در دسترس است و سایر دستگاه‌ها مانند کنسول‌های بازی، لپ تاپ یا اسمارت‌فون‌ها از آن بهره نمی‌برند.

ASUS TUF Gaming H3 Red از جک 3.5 میلی‌متری صدا پشتیبانی می‌کند و طول کابل آن 1.3 متر است. از نظر طراحی نیز این هدست کمپانی ایسوس عملکرد قابل قبولی دارد. وزن ASUS TUF Gaming H3 Red فقط 294 گرم است و در استفاده‌های طولانی، مزاحمتی برای کاربر ایجاد نمی‌کند. در آخر باید به میکروفون هدست اشاره کنیم که فرکانس پاسخ‌دهی آن 50 تا 10000 هرتز است.

بیشتر بخوانید: معرفی ۸ سیستم گیمینگ ارزان ؛ انتخاب کاربران از سر تا سر جهان


ROG DELTA S

بهترین هدست گیمینگ + راهنمای خرید هدست مناسب بازی

ROG DELTA S به عنوان گران قیمت‌ترین محصول در فهرست بهترین هدست گیمینگ شناخته می‌شود. این هدست از صدای فراگیر 7.1 کاناله بهره می‌برد و فرکانس پاسخ‌دهی 20 هرتز تا 40 کیلوهرتز و امپدانس 32 اهم دارد. این هدست را از طریق رابط اتصال USB-C می‌توانید به دستگاه‌های خود متصل کنید.

قطر درایورهای این هدست 50 میلی‌متر است و با توجه به کیفیت صدای عالی ROG Delta S، خرید این هدست به کاربرانی توصیه می‌شود که می‌خواهند هنگام بازی از بهترین کیفیت صدا بهره‌مند شوند. ROG Delta S از نظر طراحی نیز قدرتمند ظاهر می‌شود. پشتیبانی از نورپردازی RGB و وزن 300 گرمی محصول باعث می‌شود که ROG Delta S به یک هدست با طراحی شیک و ارگونومیک تبدیل شود.

این هدست از قابلیت AI Noise Cancelling بهره می‌برد و به‌لطف چنین قابلیتی می‌توان انتظار داشت که به صورت موثرتری نسبت به دیگر محصولات فهرست بهترین هدست گیمینگ نویزهای محیط را فیلتر کند. فرکانس میکروفون ROG DELTA S حداقل 100 هرتز و حداکثر 10 کیلوهرتز است. این هدست را می‌توانید به PS4، PS5، Nintendo Switch، MAC و PC متصل کنید و از صدای شفاف و و قابلیت‌های عالی آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: بهترین مانیتور ایسوس؛ از گیمینگ تا استفاده‌ی روزانه!


TSCO TH 5151

بهترین هدست گیمینگ + راهنمای خرید هدست مناسب بازی

هدست مخصوص بازی تسکو مدل TH 5151

TSCO TH 5151 آخرین محصول در فهرست بهترین هدست گیمینگ است. بدنه محصول از پلاستیک و چرم مصنوعی ساخته شده است که فشار بسیار کمی را به گوش کاربر وارد می‌کند. TSCO TH 5151 از یک کابل به طول 2 متر بهره می‌برد که می‌توانید آن را به دستگاه‌های دارای جک 3.5 میلی‌متری صدا و USB متصل کنید.

محدوده فرکانس این هدست از 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز است. سایر ویژگی‌های فنی این هدست شامل حساسیت 105 دسی‌بل اسپیکر و امپدانس 32 اهم می‌شود. در مجموع باید گفت که TSCO TH 5151 بهترین هدست گیمینگ این فهرست نیست، اما قیمت بسیار کم آن باعث می‌شود که به عنوان یک هدست گیمینگ اقتصادی، برای کاربرانی که بودجه محدودی دارند، گزینه مناسبی باشد.

بیشتر بخوانید: راهنمای جامع خرید بهترین موس گیمینگ + بررسی ۱۱ مدل موس مخصوص بازی


جمع‌بندی

کیفیت صدا، امکانات جانبی و طراحی استاندارد از مهم‌ترین ویژگی‌های هدست‌های گیمینگ هستند که در تجربه بهینه بازی نقش موثری دارند. در این مقاله به معرفی بهترین هدست گیمینگ از برندهای مختلف پرداختیم که هر کدام در بازه قیمتی خودشان، امکانات مناسبی را در اختیار شما قرار می‌دهند و استفاده طولانی مدت از آنها، گوش شما را خسته نمی‌کند.

شما میتوانید برای خرید هدفون و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.