آیا میدانستید که شیائومی به عنوان یکی از تولید کنندگان بزرگ و برتر گوشیهای هوشمند، قبلا به عنوان یک کمپانی مخصوص نرم افزار فعالیت داشته است؟ شروع به کار جالب این کمپانی، در نهایت سبب شد که آنها به سمت گوشیهای هوشمند روی آورده و موفقیتهای بسیار بیشتری را هم کسب کنند. ما در این مقاله به تفاوت سری ردمی با می آی شیائومی می پردازیم.
شیائومی در بخش نرم افزاری خود، اسکینهای خاصی را برای گوشیهای اندرویدی ارائه میکردند و بعدها، فعالیت خود را جدیتر کرده و رابط کاربری اختصاصی خود به نام MIUI را به عنوان رابط گوشیهای MI خود معرفی کردند. این اسکینها در ابتدا نامی نداشت و با ورود شیائومی به جهان گوشیهای هوشمند، نامگذاری MIUI برای آنها در نظر گرفته شد.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی شیائومی؛ رقابتی هیجان انگیزی از سری می، ردمی نوت و پوکو !
این رابط کاربری بسیار روان بوده و تجربه بسیار خوبی از کار با سیستم عامل اندروید را در اختیار کاربران قرار میداد. این شرکت توانست که نرم افزار و سخت افزارهای مخصوص خود را معرفی کرده و آنها را در گوشیهای هوشمند خود ادغام کند.
حال وقتی که به گوشیهای سری Redmi نگاه میکنیم، آنها بیشتر به عنوان گوشیهای هوشمند گیمینگ ارزان قیمت مطرح شدهاند و از نظر سخت افزاری و نرم افزاری هم استانداردهای لازم را دارا هستند. این گوشیها با توجه به همین بازار هدف ساخته شدهاند و علاقه مندان رضایت بیشتری از این سری به واسطه قیمت پایینشان خواهند داشت.
فهرست مطالب
تاریخچه گوشیهای سری MI و Redmi
اگر به تاریخچه گوشیهای سری MI و Redmi نگاهی بیندازیم، متوجه میشویم که شیائومی خدمات کاملا متفاوتی را با آنها ارائه داده و شباهتی هم نسبت به همدیگر نداشتهاند. این تفاوتها منحصربهفرد بوده و سازنده تلاش کرده است که دو تعریف کاملا متفاوت در گوشیهای خود ایجاد کند.
این آغازی بر سنت همیشگی شیائومی بود تا بتواند هر دو سری خود را در بازار محبوب کند. شاید دانستن این نکته برای شما جالب باشد که شیائومی هیچ خردهفروشی خاصی برای خود راه اندازی نکرده است و مشارکتی هم با هیچ فروشگاه آنلاین یا فیزیکی نداشته است.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی سامسونگ؛ مناسبترین گوشی از این برند برای شما کدام است؟
تنها منابع آنها برای فروش گوشیهای خود، فروشگاه آنلاین محصولات مخصوص شیائومی بوده است و در شبکههای اجتماعی هم برای این منظور حضور فعالی داشته است. این تکنیک به صورت خاص توسط شیائومی به کار گرفته میشود. همین روند سبب شده است که گوشیهای این کمپانی با نرخ بسیار ارزانتری تولید شده و با همان ویژگیهای عالی، در اختیار خریداران قرار گیرد.
چنین روندی سبب میشود که محبوبیت این گوشیها بیشتر شده و مشتریان این شرکت خوشحالتر باشند. شیائومی برندی تجاری محسوب میشود که با گوشی هوشمند سرشناس خود یعنی MI3 توانست حدود دو سال بازار گوشیهای هوشمند هند را به تصاحب خود درآورد. چنین روندی در مناطق دیگر هم وجود داشته است و هم اکنون گوشیهای این کمپانی در رده گوشیهای سامسونگ و اپل قرار دارند.
شیائومی سعی کرده است که از تکنیک فروش سریع استفاده کند. در این روش، تعداد زیادی از خریداران در سایت ثبت نام کرده و همه آنها منتظر عرضه گوشی خواهند بود. بدین ترتیب فروش محصول برای کمپانی تضمین شده و آنها میتوانند به همان تعدادی که درخواست وجود دارد، در کمپانی تولید داشته باشند. از دید شیائومی، این روش در حال محبوب شدن است و کمپانیهای دیگر هم در آینده محصولاتشان را بدین ترتیب به فروش خواهند رساند.
این روند به گونهای خواهد بود که اگر کسی قصد خرید گوشی از یک کمپانی را داشته باشد، میتواند تعداد بیشتری از دوستان خود را هم دعوت به خرید گوشی کرده و تعداد تولید این محصول را بالا ببرد. چنین روندی سبب میشود که محصول هم سریعتر تولید شده و هم در زمان مناسبی به دست آنها برسد. سبد خرید مشتریان نیز میتواند تبلیغی برای دستگاه محسوب شود.
بیشتر بخوانید: داستان بهم رسیدن برادران ناتنی! | بررسی همه جانبه و مقایسه Poco X3 با Redmi Note 9 Pro
این تبلیغ هزینهای برای شیائومی نخواهد داشت و با به کار بردن یک روش مبتکرانه، نتیجه خوبی را هم از تبلیغ خود به دست خواهد آورد. این شرکت در ادامه تصمیم گرفت که استراتژی فروش خود را روی همین موضوع استوار کرده و خیلی زود به محبوبیت بالایی دست پیدا کند. این شرکت هم اکنون یکی از محبوبترین برندهای کشور چین و دیگر مناطق دنیا است.
در کشور ما، گوشیهای شیائومی هم اکنون طرفداران بیشتری پیدا کردهاند. این شرکت حرکت بعدی خود را به واسطه همین محبوبیت اتخاذ کرده و تصمیم گرفت که گوشیهای خود را در دو زیر برند ارائه کند. یکی از سری گوشیهای شیائومی Mi و دیگری هم Redmi نام گذاری شد. این تمام داستانی بود که شیائومی در نهایت به آن دست یافته و توانست به یکی از بزرگترین تولید کنندگان گوشیهای هوشمند دنیا تبدیل شود. حال ما قصد داریم که از تفاوت این دو سری برای شما صحبت کنیم.
تفاوت سری Redmi و Mi
هر برندی سریهای مختلفی از گوشیهای خود را روانه بازار میکند که میتوانند شباهتها و تفاوتهایی داشته باشند. برای مثال میتوانیم به سری S و نوت سامسونگ اشاره کنیم. در ادامه با ما همراه باشید تا به طور مفصل در مورد دو سری Redmi و Mi با شما صحبت کنیم.
کیفیت ساخت گوشیها
وقتی که در مورد گوشیهای هوشمند سری Mi صحبت میکنیم، این دستگاهها بیشتر برای خریدارانی ساخته شده است که استفاده زیادی از گوشی خود دارند. این گوشیها میتوانند قابلیت پردازش بهتر و سرعت بالاتری را برای کاربران فراهم کنند. واقعیت این است که این گوشیها، به عنوان محصولات سطح بالای شیائومی تلقی میشوند و طبیعی است که مشخصات فنی بهتری هم داشته باشند.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی هواوی؛ از انتظارات تلخ تا واقعیتهای شیرین!
گوشیهای Mi شیائومی پردازندههای به مراتب بهتری نسبت به ردمی دارند و میتوانند نظر مثبت خریداران بیشتری را به سمت خود جلب کنند. در کنار آن میتوانیم به گوشیهای ردمی هم اشاره کنیم که تمرکز بیشتری روی ارائه ویژگیهای خوب همراه با قیمت پایینتر دارند. سری ردمی هم با این روش محبوب شده است و به دلیل داشتن قیمت پایین، خریداران بیشتری در بازار دارد.
کیفیت دوربینها
گوشیهایی که در سری Mi تولید شده و روانه بازار میشود، دوربینهایی همراه با کیفیت بهتر و ویژگیهای بیشتر دارند. ویژگیهایی مانند تثبیت کننده تصویر نوری، حالت دستی، فلش دوتایی و موارد دیگر، همگی گزینههایی هستند که سبب میشود، علاقه مندان به عکاسی، رغبت بیشتری برای خرید گوشیهای Mi شیائومی داشته باشند.
وقتی هم که به گوشیهای ردمی نگاه میکنیم، کیفیت دوربین در این گوشیها به هیچ وجه مناسب نیست و شما تنها برای عکس برداری سطح متوسط میتوانید از آنها استفاده کنید. کاملا هم طبیعی است و با توجه به قیمت پایین این گوشیها، کسی هم انتظار ندارد که کیفیت دوربین در آنها چندان شاخص باشد.
کیفیت دوربین گوشیهای Mi همواره بهتر بوده است و با داشتن فوکوس بهتر و پشتیبانی از تصاویری با دامنه دینامیکی بالا، عکسهای بسیار جذاب و با کیفیتی را در اختیار کاربران خود قرار میدهند. این گوشیها وضوح بالایی هم در تصاویر دارند و میتوانند پشتیبانی از حالت چند فریم را در اختیار شما قرار دهند.
بیشتر بخوانید: مقایسه گوشی A11 با A10s + کدام مدل اقتصادی سامسونگ را بخرم؟
ویژگیهای نرم افزاری گوشیهای Mi هم برای بخش دوربین بسیار جذابتر است و گوشیهای ردمی به هیچ عنوان نمیتوانند مقاومتی در این راستا داشته باشند. در کل کیفیت و عملکرد دوربین گوشیهای Mi بهتر و بالاتر است. دوربین گوشیهای ردمی هم خوب است، اما برخی از ویژگیهای خاص توسط آنها پشتیبانی نمیشود و همانند سری Mi نمیتوانند شما را راضی نگه دارند. دوربین گوشیهای ردمی صرفا برای عکس برداری ساده کاربرد دارند.
طراحی گوشیها
طراحی گوشیهای Mi مربوط به جدیدترین فناوری کار شده توسط شیائومی است و کاملا از آن رضایت خواهید داشت. این گوشیها حس خوبی در دستان شما دارند و از بهترین و حرفهایترین متریال موجود ساخته شدهاند. طراحی گوشیهای ردمی هم نسبتا خوب است و اکثر گوشیهای آن، حس خوبی به شما خواهند داد.
این گوشیها بیشتر از فلز ساخته شدهاند و مواد دیگری در آنها وجود ندارد. شما قادر خواهید بود که برخی از قسمتهای گوشیهای ردمی مانند دکمهها و قسمتهای بالا و پایین گوشی را با طراحی پلاستیکی داشته باشید. این پلاستیک حس خوبی نداشته و ممکن است که رضایت شما را دچار خدشه کند.
بیشتر بخوانید: مقایسه گوشی A12 با A21s؛ کدامیک را بخریم؟
گوشیهای Mi به دلیل هزینه بالایی که برای ساختشان صرف میشود، این پتانسیل و آزادی عمل را دارند که از مواد با کیفیتتری برای بدنه خود استفاده کنند. همین روند سبب میشود که خریدارن هم حس بهتری داشته باشند. این امکان برای گوشیهای ردمی فراهم نشده است و سازنده مجبور است که برای کاهش قیمت گوشی، از پلاستیک در کل بدنه استفاده کرده و تنها بدنه جلویی گوشی را به شیشه مجهز کند.
به روزرسانی نرم افزاری
وقتی که صحبت از گوشیهای Mi میشود، آنها بسیار سریع و کارآمد عمل میکنند و میتوانند به روزرسانیهای نرم افزاری را به صورت کامل دریافت کنند. این گوشیها دارای ویژگیهای سخت افزاری برتری هستند و بنابراین بیشتر میتوانند از آپدیتهای نرم افزاری پشتیبانی کنند.
شیائومی هم این نکته را میداند و بهتر از سری ردمی، میتوانند قابلیتهای نرم افزاری را برای سری Mi ارائه کند. گوشیهای ردمی معمولا خیلی دیر این بهروزرسانیها را دریافت میکنند و حتی ایراداتی هم در آنها دیده میشود. اگر نسبت به این نکته حساس هستید، بهتر است که محصول خود را از سری Mi تهیه کنید.
بیشتر بخوانید: بهترین گوشی ال جی؛ خوش دست، با کیفیت و اقتصادی!
نرمی در اختیار افزارهایی که ردمشما قرار میدهد، در کل عملکرد خوبی دارند و ایرادات آنها هم جزئی هستند. اگر یک کاربر ساده در استفاده از گوشی هوشمند خود هستید، میتوانید از این ایرادات چشم پوشی کرده و همچنان از قابلیتهای عالی گوشیهای ردمی هم استفاده کنید.
پردازنده
پردازندههایی که در گوشیهای Mi در اختیار شما قرار میگیرند، کاملا درجه یک و قدرتمند عمل میکنند. آخرین نسل از پردازندهها در این گوشیها استفاده شده و کم و کسری نخواهند داشت. در مقابل گوشیهای ردمی را داریم که کاربران حرفهای چندان نمیتوانند با آنها کار کنند. این گوشیها موفق به اجرای برنامههای سنگین نشده و بالاترین تنظیمات ممکن برای بازیها هم توسط این گوشیها پشتیبانی نمیشود.
بیشتر بخوانید: نگاهی به تفاوت های Redmi Note 9s با Redmi Note 9 pro
دوام
در این مورد همه معادلات به هم ریخته شده و ردمی برای اولین بار میتواند سری Mi را شکست دهد. البته خودمان هم میتوانستیم این اتفاق را پیش بینی کنیم. گوشیهای پرچمدار و خوب امروزی، به دلیل استفاده از شیشه در کل بدنه، دوام پایینتری نسبت به گذشته دارند. این گوشیها شکننده بوده و باید مراقبت بیشتری از آن ها داشته باشید. گوشیهای ردمی با استفاده از فلز در بدنه پشتی خود، معمولا دوام بیشتری نسبت به سری Mi دارند. این گوشیها با هزینه پایینتری تولید شدهاند و ماندگاری بیشتری به همین واسطه برای آنها تامین شده است.
بیشتر بخوانید: مقایسه آیفون 13 پرو مکس و گلکسی اس 21 اولترا؛ دو غول بازار گوشی
تجربه کاربری
همانطور که میتوان انتظار داشت، گوشیهای Mi تجربه کاربری عالی و احساس بسیار خوبی را برای شما فراهم میکنند. گوشیهای ردمی کاربرد کمتری برای کاربران خواهند داشت و ویژگیهای آنها تنها در راستای قیمتی است که روی برچسب شان خورده است. انتظار چندان زیادی نباید از آنها داشته باشید و صرفا در حد نام و نشانش باید به آنها توجه کنید. این روند کاملا در بین گوشیهای Redmi و Mi وجود دارد و حتی در آینده نیز ادامه پیدا خواهد کرد.
گوشی پرچمدار و ارزان قیمت
تفاوت مهمی که بین سری Mi و Redmi وجود دارد، در ارزان قیمت بودن ردمی و پرچمدار بودن Mi است. اساسا، گوشیهای شیائومی تنها در دو دستههای گوشیهای ارزان قیمت و پرچمدار روانه بازار میشوند. گوشیهای ردمی ویژگیهای فنی کمتری دارند و هزینه زیادی روی دست شما نمیگذارند. در مقابل گوشیهای Mi را داریم که پرچمدار بوده و بهترین نمود گوشیهای شیائومی را برای شما خواهند داشت. گوشیهای دیگری مانند پوکو هم در این کمپانی تولید میشوند که هزینه بیشتری نسبت به ردمی دارند.
قیمت
تفاوت مهم دیگری هم که در این راستا وجود دارد، هزینه ساخت و ارائه گوشیهای ردمی و Mi به بازار است. گوشیهای ردمی در مقایسه با Mi کم هزینهتر هستند و سخت افزارهای سطح پایینی در آنها استفاده شده است. گوشیهای ردمی همچنان ویژگیهای خوبی را ارائه میکنند و با داشتن قیمت کمتر، میتوانند خریداران بیشتری را در بازار به سمت خود جذب کنند. اگر به ارزش این گوشیها نگاه کنیم، گوشیهای ردمی میتوانند سری Mi را شکست دهند، چرا که علیرغم بهتر بودن گوشیهای Mi قیمت بالاتر سبب میشود که این ارزش به نسبت کاهش پیدا کند.
بیشتر بخوانید: شیائومی بهتر است یا سامسونگ؟ شما کدامیک را انتخاب میکنید؟
سخن آخر
با توجه به مطالب فوق، میتوان حدس زد که خریداران در بازار گوشیهای هوشمند، بیشتر به سمت Mi تمایل پیدا خواهند کرد و تنها خریدارانی که به دنبال یک محصول مقرون به صرفه و ارزان هستند، میتوانند ردمی را هم در کنار محصولات برندهای دیگر قرار دهند. شما نیز میتوانید نظرات خود را با ما در میان گذاشته و بگویید که خرید کدام گوشی را ترجیح میدهید؟ از نظر شما کدامیک از سریهای Mi و Redmi موفقتر بودهاند؟ آیا میتوانیم در آینده تغییراتی را شاهد باشیم؟ در بخش کامنتها با ما همراه شوید.
تفاوت سری ردمی با می آی شیائومی از نگاه مقداد آی تی؟
ما در این مقاله به تفاوت سری ردمی با می آی شیائومی از لحاظ کیفیت ساخت گوشیها، کیفیت دوربینها، طراحی گوشیها، به روزرسانی نرم افزاری، پردازنده، دوام، تجربه کاربری، قیمت می پردازیم.
کدام سری از گوشی شیائومی ارزان تر هستند؟ سری Redmi یا MI؟
گوشیهای ردمی در مقایسه با می آی به طور میانگین دارای قیمت پایین تری هستند.
سری MI گوشی شیائومی شامل چه نسخه هایی می شود؟
pro ، ultra و lite
باری خواندن مقالات بیشتر، میتوانید به مجله سایت مراجعه کرده و برای برخورداری از محصولات متنوع هم میتوانید به فروشگاه مقداد آی تی مراجعه کنید.