دو کمپانی بزرگ سامسونگ و شیائومی علاوه بر گوشیهای هوشمند، در تولید و عرضه پاوربانک نیز با هم رقابت میکنند. در این مقاله، به این سوال پاسخ میدهیم که پاوربانک شیائومی بهتره یا سامسونگ تا بتوانید پس از ارزیابی محصولات دو کمپانی، یک پاوربانک مناسب را انتخاب کنید.
این روزها دستگاههای الکترونیکی نقش اساسی را در زندگی افراد جامعه ایفا میکنند. داشتن یک گوشی هوشمند و تجهیزات مرتبط به آن، دیگر یک انتخاب نیست و میتوان این دسته از محصولات الکترونیکی را به عنوان یکی از ضرورتهای زندگی شناخت. همانطور که میدانید تمام اسمارتفونها و گجتها با برق کار میکنند و جهت شارژ کردن باتری این محصولات، همیشه به یک پریز برق نیاز دارید.
گاهی اوقات کاربران به پریز دسترسی ندارند و با مشکل خالی شدن شارژ دستگاه مصرفی خود مواجه میشوند. باید گفت که تنها راهحل این مشکل، استفاده از یک پاوربانک است. به همین جهت، کمپانیهای مختلف جهت برطرف کردن نیاز کاربران به شارژ باتری، فعالیت خود را در حوزه تولید و عرضه پاوربانک آغاز کردند. با توجه به تنوع برندها و پاوربانکهای مختلفی که در بازار وجود دارد، میتوان گفت که انتخاب بهترین پاوربانک از یک برند قابل اعتماد چندان راحت نیست.
از جمله کمپانیهایی که در زمینه تولید و عرضه پاوربانک فعالیت میکنند، میتوان به شیائومی و سامسونگ اشاره کرد. اکنون این سوال مطرح میشود که پاوربانک شیائومی بهتره یا سامسونگ و محصولات کدام برند میتوانند بهترین امکانات را در اختیار کاربران خود قرار دهند؟
فهرست مطالب
پاوربانک شیائومی بهتره یا سامسونگ
پیش از اینکه مدلهای مختلف پاوربانک شیائومی یا پاوربانک سامسونگ را بررسی کنیم، بد نیست نگاهی به عملکرد برندهای مذکور در زمینه تولید پاوربانک داشته باشیم. در ابتدا غول تکنولوژی کرهای را میبینیم که به عنوان یکی از قدیمیترین و خوشسابقهترین شرکتهای تولیدکننده دستگاههای الکترونیکی و لوازم خانگی شناخته میشود.
سامسونگ پس از موفقیت چشمگیر خود در بازار گوشیهای هوشمند، فعالیت خود را به تولید لوازم جانبی اسمارتفونها نیز گسترش داد. باید گفت که عملکرد عالی سامسونگ فقط به تولید و عرضه اسمارتفونهای شگفتانگیز محدود نمیشود و این برند، حتی در تولید و ارائه لوازم جانبی نیز عملکرد رضایتبخشی دارد.
پاوربانکهای سامسونگ از کیفیت بالایی برخوردار هستند و به دلیل تنوع بالا، تقریبا هر کاربری با هر نوع نیازی میتواند یک پاوربانک سامسونگ مناسب برای خود تهیه کند. سامسونگ برای ساخت پاوربانکهای خود از متریال مرغوبی استفاده میکند که در برابر ضربه مقاوم هستند و به همین جهت میتوان گفت که طول عمر پاوربانکهای این برند قابل قبول است.
در سوی دیگر، برند شیائومی را مشاهده میکنیم که پاوربانکهای آن محبوبیت زیادی دارند و بسیاری از کاربران پاوربانکهای این کمپانی چینی را به سایر برندها ترجیح میدهند. پاوربانکهای شیائومی در ظرفیتهای مختلف، با طراحی و قیمت مناسب عرضه میشوند و از جمله پرفروشترینهای این کمپانی میتوان به انواع پاوربانک شیائومی مدل Redmi اشاره کرد.
در ادامه، ویژگیهای پاوربانکهای این دو برند را بررسی میکنیم تا بهتر بدانیم پاوربانک شیائومی بهتره یا سامسونگ.
ویژگیهای پاوربانکهای شیائومی و سامسونگ
قبل از انتخاب و خرید پاوربانک مورد نظر، باید آن را از جنبههای مختلف ارزیابی کنید و در نهایت تصمیم بگیرد که کدام محصول با نیازهای شما سازگارتر است. ملاک اصلی اکثر کاربران برای خرید یک پاوربانک، ظرفیت آن است. ظرفیت یک پاوربانک مشخص میکند که با استفاده از تمام گنجایش آن، چند بار میتوانید دستگاه الکترونیکی خود را شارژ کنید. درباره ظرفیت پاوربانکهای شیائومی و سامسونگ باید گفت که این برندها، پاوربانکهای خود را با ظرفیتهای مختلف عرضه میکنند.
اگر نیاز شما فقط با دو یا سه مرتبه شارژ کردن گوشی برطرف میشود، دلیلی ندارد که یک پاوربانک با ظرفیت بالا و گران قیمت تهیه کنید، اما در شرایطی که میخواهید با یک پاوربانک، شارژ چند دستگاه را تامین کنید و برای مدت طولانی دسترسی به پریز برق ندارید، توصیه میشود که یک پاوربانک با ظرفیت بالا تهیه کنید.
البته فقط با توجه به گنجایش نمیتوان گفت که پاوربانک شیائومی بهتره یا سامسونگ و به همین دلیل باید به ویژگیهای دیگر این محصولات نیز توجه کنیم.
طول عمر محصول یکی دیگر از ملاکهای کاربران جهت خرید پاوربانک مناسب است. باید گفت که طول عمر پاوربانکها فقط به برند تولیدکننده مربوط نمیشود و به شیوه استفاده کاربر نیز بستگی دارد. بهطور کلی میتوان گفت که اگر استفاده شما از پاوربانک زیاد است و هر روز شارژ پاوربانک خود را کاملا تخلیه میکنید، عمر پاوربانک شما حدود 1 الی 2 سال خواهد بود. اما اگر استفاده شما از پاوربانک به صورتی است که شارژ آن طی دو روز تخلیه میشود، میتوانید برای 2 تا 4 سال از آن بهره ببرید.
کاربرانی که به ندرت از پاوربانک استفاده میکنند و در طول هفته، فقط یک مرتبه نیاز به شارژ کردن پاوربانک دارند، میتوانند از پاوربانک خود برای 5 الی 6 سال استفاده کنند. البته طول عمر پاوربانک به عوامل متعددی بستگی دارد و مدت زمانهای ذکر شده، نسبی هستند.
بعد از ظرفیت و طول عمر باید به تعداد پورتها نیز توجه داشته باشید. پاوربانکهایی که از پورتهای مختلفی پشتیبانی میکنند، میتوانند به صورت همزمان چند دستگاه را شارژ کنند. اگر تعداد پورتها برای شما در اولویت است، توصیه میشود یک پاوربانک از برند سامسونگ تهیه کنید.
بیشتر بخوانید: مقایسه نوت ۲۰ اولترا با اس ۲۱ اولترا + بررسی ارزش خرید
هواوی یا سامسونگ + بررسی عملکرد دو رقیب قدیمی
همین موضوع بهتنهایی مشخص میکند که پاوربانکهای سامسونگ در مجموع جایگاه بالاتری دارند؛ چون پاوربانکهایی که به چند پورت مجهز هستند و از شارژ همزمان چندین دستگاه پشتیبانی میکنند، طبیعتا باید طول عمر بالاتر و دوام بیشتری داشته باشند. پاوربانکهای سامسونگ نیز از همین قاعده پیروی میکنند.
بسیاری از کاربران به طراحی و ظاهر محصولات نیز اهمیت میدهند. باید گفت که پاوربانکهای سامسونگ نسبت به شیائومی، ظاهر جذابتری دارند و در صورتی که میخواهید یک پاوربانک با طراحی شیک داشته باشید، محصولات غول کرهای برای شما مناسبتر از شیائومی خواهند بود.
برای پاسخ به این سوال که پاوربانک شیائومی بهتره یا سامسونگ باید قیمت محصول را هم در نظر بگیریم. اکثر کاربران نمیخواهند هزینه زیادی برای خرید یک پاوربانک پرداخت کنند یا بودجه کافی برای خرید بهترین پاوربانک بازار را ندارند؛ بنابراین، محصولی که با قیمت مناسب، امکانات خوبی را ارائه میدهد، انتخاب نهایی این دسته از کاربران خواهد بود.
باید گفت که غول تکنولوژی چینی سابقه بهتری در تولید و عرضه محصولات اقتصادی دارد و به همین جهت، پاوربانکهای شیائومی برای کاربرانی که به فکر صرفهجویی در هزینه هستند، انتخاب مناسبتری است.
معرفی بهترین پاوربانک های دو برند
در ادامه، برای اینکه بهتر متوجه شویم پاوربانک شیائومی بهتره یا سامسونگ، بد نیست نگاهی داشته باشیم به محصولات این دو برند.
پاوربانک فست شارژ 30000 شیائومی Mi Power Bank 3 PB3018ZM
Mi Power Bank 3 PB3018ZM یکی از با کیفیتترین محصولات شیائومی است که خرید آن به اکثر کاربران توصیه میشود. این پاور بانک شیائومی در ابعاد 154.4×72.3×38.9 میلیمتر طراحی شده است.
با توجه به چنین ابعاد مناسبی میتوان گفت که حمل کردن این پاوربانک کار دشواری نیست و شما میتوانید در هر مکانی، این پاوربانک را در کیف یا جیب خود قرار دهید و دستگاههای خود را با آن شارژ کنید. همچنین، وزن حدود 640 گرم این محصول، باعث میشود که جابهجا کردن این پاوربانک به راحتترین شکل ممکن انجام شود.
در پاوربانک Mi Power Bank 3 PB3018ZM شاهد یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 30000 میلیآمپر ساعت هستیم که بدنهای از جنس پلیکربنات و ABS از آن محافظت میکند.
یک درگاه USB-C و یک درگاه Micro-USB ورودیهای این محصول را تشکیل میدهند. کاربران میتوانند از دو پورت USB و یک پورت USB Type-C به عنوان خروجیهای این محصول استفاده کنند. با توجه به ظرفیت Mi Power Bank 3 PB3018ZM میتوانید از این پاوربانک جهت شارژ کردن چند دستگاه استفاده کنید و اطمینان داشته باشید که باتری آن برای چند روز پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.
بیشتر بخوانید: ایسر یا اچ پی + بررسی ارزش خرید دو برند محبوب
پاوربانک فست شارژ 20000 Xiaomi Redmi PB200LZM
پیش از اینکه تصمیم بگیرد پاوربانک شیائومی بهتره یا سامسونگ باید سایر محصولات غول تکنولوژی چینی را هم ارزیابی کنید؛ مثل مدل پرفروش 20000 Xiaomi Redmi PB200LZM. خرید این پاور بانک به کاربرانی توصیه میشود که میخواهند یکی از بهترین پاوربانکهای شیائومی با ظرفیت 20000 میلیآمپر ساعتی را تهیه کنند.
محصول مذکور در ابعاد 154.5×73.6×27.3 میلیمتر طراحی شده است. این پاوربانک فقط 470 گرم وزن دارد و با توجه به چنین وزن و ابعاد مناسبی، میتوانید اطمینان داشته باشید که حمل کردن این محصول هیچ زحمتی ندارد. در ادامه، بدنهای از جنس پلاستیک ABS را میبینیم که از باتری لیتیوم یونی با ظرفیت 20000 میلیآمپر ساعتی این محصول محافظت میکند.
یکی از نقطه قوتهای این پاوربانک شیائومی، پشتیبانی از قابلیت شارژ سریع است. این قابلیت به همراه ظرفیت 20000 میلیآمپر ساعتی باتری باعث میشود که Xiaomi Redmi PB200LZM نه تنها یکی از بهترین پاوربانکهای شیائومی باشد، بلکه به عنوان یکی از بهترین پاوربانکهای موجود در بازار شناخته شود.
همچنین، این محصول از دستگاههایی که به آن متصل میشوند، در برابر نوسان برق، افزایش حرارت، اتصال کوتاه و… محافظت میکند. بنابراین میتوانید اسمارتفون، تبلت و سایر دستگاههای خود را با خیال راحت با این پاوربانک شارژ کنید.
بیشتر بخوانید: دوربین اپل بهتر است یا سامسونگ + مقایسه کامل دوربین این دو گوشی
شارژر همراه وایرلس شیائومی WPB15PDZM
اگر محصولات مختلف شیائومی را با ظرفیتها و قابلیتهای متفاوت بررسی نکنیم، نمیتوانیم به درستی تصمیم بگیریم که پاوربانک شیائومی بهتره یا سامسونگ ؛ به همین جهت، یکی دیگر از محصولات شیائومی را بررسی میکنیم که از نوع وایرلس است.
شیائومی WPB15PDZM با ظرفیت 10000 میلیآمپر ساعت به عنوان یکی از بهترین پاوربانکهای شیائومی شناخته میشود. بهلطف ابعاد مناسب و وزن بسیار کم، شما میتوانید این پاوربانک وایرلس شیائومی را در هر مکانی با خود حمل کنید.
اگر میخواهید بهترین پاوربانک وایرلس شیائومی را داشته باشید و دستگاههای خود را به صورت بیسیم شارژ کنید، محصول مذکور بهترین گزینه خواهد بود. البته این نکته را در نظر داشته باشید که ظرفیت این پاوربانک 10000 میلیآمپر ساعت است و برای کاربرانی که به میزان شارژ بیشتری نیاز دارند، توصیه میشود که یک پاوربانک با ظرفیتی بالاتر تهیه کنند.
این پاوربانک از شارژ ایمن نیز پشتیبانی میکند و 2 خروجی را در اختیار کاربر خود قرار میدهد؛ بنابراین بدون اینکه نگران باتری دستگاههای خود باشید، میتوانید آنها را با این پاوربانک شارژ کنید. WPB15PDZM را میتوان به عنوان بهترین پاوربانک وایرلس 10000 میلیآمپر ساعتی شیائومی معرفی کرد.
بیشتر بخوانید: آیفون یا سامسونگ – جذابترین مقایسه بازار گوشیهای هوشمند
پاور بانک سامسونگ مدل EB-U3300 با ظرفیت 10000
بعد از معرفی برخی از بهترین پاوربانکهای شیائومی، بد نیست نگاهی به محصولات با کیفیت غول تکنولوژی کرهای داشته باشیم تا با مقایسه آنها متوجه شویم که پاور بانک شیائومی بهتره یا سامسونگ. در ابتدا پاوربانک سامسونگ مدل EB-U3300 را معرفی میکنیم که یکی از پاوربانکهای 10000 میلیآمپر ساعتی با کیفیت بازار است.
محصول مذکور به فناوری Power Delivery مجهز است که با استفاده از آن میتوانید گوشی آیفون خود را با توان 25 وات شارژ کنید. همچنین، شاهد تکنولوژی Quick Charge هستیم که برای شارژ سریع گوشیهای اندرویدی با توان 18 وات مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه، شاهد دو پورت خروجی USB-C و دو خروجی USB-C با توان 25 وات هستیم.
محصول مذکور از قابلیت شارژ بیسیم نیز پشتیبانی میکند و میتوانید دستگاههای خود را با توان 7.5 وات بدون نیاز به سیم شارژ کنید. همانطور که گفتیم، یکی از نکات مثبت پاوربانکهای سامسونگ ظاهر شیک و جذاب است. این پاوربانک در ابعاد 152×70×15 میلیمتر طراحی شده و فقط 251 گرم وزن دارد، به همین جهت میتوان گفت EB-U3300 برای کاربرانی که طراحی و ساختار را در اولویت قرار میدهند، بهترین گزینه خواهد بود.
در مجموع، این پاوربانک بهلطف تکنولوژی شارژ سریع اندروید و آیفون، قابلیت شارژ 3 دستگاه به صورت همزمان و پشتیبانی از شارژ بیسیم به عنوان یکی از بهترین پاوربانکهای سامسونگ شناخته میشود.
بیشتر بخوانید: هواوی بهتر است یا شیائومی + مقایسه عملکرد دو غول فناوری چینی
پاور بانک سامسونگ مدل EB-P3300 با ظرفیت 10000
با اینکه یکی از بهترین پاوربانکهای سامسونگ (مدل EB-U3300) را ارزیابی کردیم، اما برای پاسخ دادن به سوال که پاوربانک شیائومی بهتره یا سامسونگ باید محصولات دیگر برند کرهای را نیز بررسی کنیم.
پاور بانک سامسونگ مدل EB-P3300 با ظرفیت 10000 از جمله محصولات با کیفیت سامسونگ است که بهخاطر وزن کم و ابعاد کوچک، برای تمام کاربران مناسب خواهد بود.
این محصول فقط 240 گرم وزن دارد و ابعاد آن معادل 140×70×14 میلیمتر است.
این پاوربانک نیز مانند EB-3300U از فناوری Power Delivery و Quick Charge پشتیبانی میکند؛ به همین دلیل میتوانید گوشی آیفون خود را با توان 25 وات و اسمارتفون اندرویدی خود را با توان 18 وات شارژ کنید. با استفاده از این محصول میتوانید دو دستگاه را به صورت همزمان شارژ کنید.
توجه داشته باشید که ظرفیت 10000 میلیآمپر ساعت پاسخگوی نیاز چند دستگاه نخواهد بود. تنها نقطه ضعف این پاوربانک، عدم پشتیبانی از شارژ بیسیم است.
بیشتر بخوانید: مقایسه اپل واچ و گلکسی واچ + ویژگی ها و تفاوت ها
پاور بانک سامسونگ مدل EB-P5300 با ظرفیت 20000
فقط شیائومی نیست که پاوربانکهایی با ظرفیت بالا تولید میکند؛ بلکه رقیب کرهای هم محصولات قدرتمندی را روانه بازار کرده که ارزش خرید بالایی دارند. سامسونگ پاوربانکهای خود را به باتری 10000 میلیآمپر ساعتی محدود نمیکند و شما میتوانید در بازار، پاوربانکهای سامسونگ را با ظرفیت 20000 میلیآمپر ساعت یا بیشتر هم تهیه کنید.
پیش از اینکه مشخص کنیم پاوربانک شیائومی بهتره یا سامسونگ ، نگاهی خواهید داشت به مدل EB-P5300 که به عنوان یک پاوربانک با گنجایش بالا شناخته میشود. مانند سایر محصولات سامسونگ که در این مطلب به آنها اشاره کردیم، EB-P5300 نیز از فناوری Power Deliver و Quick Charge پشتیبانی میکند. این محصول دارای یک پورت خروجی USB-A و دو پورت خروجی USB-C است.
با توجه به ظرفیت باتری 20000 میلیآمپر ساعتی، دور از انتظار نیست که این پاوربانک ابعاد نسبتا بزرگی داشته باشد. پاوربانک مذکور حدود 392 گرم وزن دارد و در ابعاد 144×70×25 میلیمتر طراحی شده است. یکی از نقطه قوتهای EB-P5300 قابلیت شارژ لپ تاپ است. شما میتوانید با استفاده از پاوربانک EB-P5300، 3 دستگاه را به صورت همزمان شارژ کنید. نا گفته نماند که این پاوربانک از قابلیت شارژ بیسیم پشتیبانی نمیکند.
بیشتر بخوانید: پاوربانک شیائومی یا انکر + بررسی عملکرد و معرفی محصول
جمعبندی
در این مقاله به ویژگیهای مختلف پاوربانکهای سامسونگ و شیائومی اشاره کردیم و برخی از محصولات با کیفیت این برندها را مورد بررسی قرار دادیم. پاسخ به این سوال که پاوربانک شیائومی بهتره یا سامسونگ تا حدود زیادی به سلیقه و بودجه کاربر بستگی دارد.
اما در مجموع، پاوربانکهای سامسونگ مثل سایر محصولات این کمپانی، رده بالا هستند و طول عمر، دوام و قابلیتهای بسیار خوبی را ارائه میدهند. از سوی دیگر، شیائومی با تولید مدلهای متنوع و عرضه آنها با قیمتهای مناسب، به رقیب سرسختی برای سامسونگ تبدیل شده است. این کمپانی پاوربانکهایی را روانه بازار میکند که با قیمت قابل قبول، امکانات مناسبی را در اختیار کاربر قرار میدهند.
شما میتوانید برای خرید و خواندن مقالههای بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.