• رها فهیمی
    نویسنده: رها فهیمی

زمان آن رسیده است که به سراغ شاخه معماری رفته و لپ تاپ‌هایی را برای کاربران خود معرفی کنیم که به تسک‌هایی فراتر از جستجو با دستگاه خود می‌پردازند. اگر با ابزارهایی همچون Autodesk کار می‌کنید، باید به‌دنبال لپ تاپی باشید که برای شما مناسب باشد. در این مطلب قصد داریم بهترین لپ تاپ برای معماری را برای مهندسان طراح و سایر متخصصین خلاق معرفی کنیم.

در گذشته، انتخاب لپ تاپ منوط به توزیع متوازن مشخصات عملکردی در کنار وزن، اندازه و کیفیت ساخت آن بود. برای یک متخصص طراحی داخلی که به‌صورت روزانه از یک نرم افزار تخصصی مخصوص به کار خود استفاده می‌کند و تصمیم‌گیری در کارش باید سریع و با دقت بالا باشد، یقینا یک‌سری از لپ تاپ‌ها برایش جوابگو نخواهد بود.

این افراد باید از لپ تاپ باریکی استفاده کنند که حمل آن را در مسافرت برای‌شان آسان کرده و بتوانند در سفرهای بین استودیویی خود، شرایط ساده‌ و راحت‌تری را داشته باشند. این لپ تاپ‌ها باید قدرت لازم را نیز داشته باشد تا بتواند ابزارهایی مانند Revit و 3DS را برای‌شان اجرا کند. یقینا دانشجویان معماری که از برنامه اتوکد استفاده می‌کنند، بیش از هر کاربر دیگری به عملکرد بیشتر لپ تاپ خود نیاز دارند و باید در انتخاب یک لپ تاپ مناسب دقت لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: بهترین لپ تاپ مدیریتی؛ معرفی 6 مدل برتر بازار

خوشبختانه دیگر گستره انتخاب لپ تاپ‌ها گسترش پیدا کرده است و هر کاربری می‌تواند لپ تاپ مناسب مخصوص به کار خود را تهیه کند. پیشرفت در تکنولوژی و اصطلاحات طراحی توسط تولید کنندگان بزرگ لپ تاپ، باعث شده است که شما بتوانید یک دستگاه مناسب و همراه برای کار خود تهیه کنید که بتواند همه‌ی تسک‌های مورد نیاز شغل شما را پشتیبانی کند.

بسته به ترجیحاتی که خود شما دارید، بسیاری از لپ تاپ‌های ذکر شده در لیست این مطلب، مشخصه‌های لازم را از نظر قدرت، زیبایی و قابلیت حمل دارا هستند و می‌توانید مناسب‌ترین انتخاب را برای خود داشته باشید. هرکدام از این لپ تاپ‌ها در نوع خود منحصربه‌فرد و بی‌نظیر هستند و چه از نظر کیفیت نمایشگر، چه از نظر قدرت پردازنده و چه از نظر ظرفیت هارد SSD، می‌توانند شگفت‌آور باشند.

بهترین لپ تاپ برای معماری

اولین نکته‌ای که هنگام خرید بهترین لپ تاپ معماری باید به آن توجه داشته باشدی، ارائه مشخصات برتر فنی هستند که در همه‌ی زمینه‌ها باید ممتاز باشد. سپس، خریدارانی که از بودجه کافی برخوردار هستند، می‌توانند نگاهی به تعدادی از لپ تاپ‌ها بیندازند که بهترین رنج قیمت را در بازه‌های مختلف ۱۲ میلیون تومان (۵۰۰ دلار) تا ۲۵ میلیون تومان (۱۰۰۰ دلار) دارند. به‌هر حال حق انتخاب برای شما محفوظ است و با دست بازتری می‌توانید انتخاب خود را انجام دهید. در ادامه با ما همراه شوید.

لیست 12 تایی بهترین لپ تاپ برای معماری

  1. Lenovo ThinkPad P1 Gen 2
  2. Microsoft Surface Laptop 3
  3. MSI P65 Creator
  4. Dell Precision 7540
  5. HP ZBook 15 G5
  6. Lenovo ThinkPad P43s
  7. LG Gram
  8. Acer Aspire 5
  9. Lenovo Flex 14
  10. ASUS VivoBook 15
  11. HP ZBook Studio G5
  12. Asus ROG Zephyrus Laptop

بیشتر بخوانید: بهترین لپ‌تاپ اقتصادی؛ معرفی ارزان قیمت ترین ها


1) Lenovo ThinkPad P1 Gen 2

یک لپ تاپ همه جانبه برای معماران

لپ تاپ برای معماری

 

لپ تاپ Lenovo ThinkPad P1 Gen 2 یکی از محبوب‌ترین لپ تاپ‌های سال ۲۰۱۹ است که مسلما از نظر قدرت و قابلیت حمل، می‌تواند بهترین انتخاب شما در این لیست باشد. تیم لنوو همچنان با قدرت به تولید لپ تاپ‌های این سری ادامه می‌دهد و گویا نسل دوم سری P1 با عملکردی حتی بیشتر از گذشته روانه بازار شده است.

بیشتر بخوانید: معرفی و بررسی بهترین لپ تاپ برای معماری!

قدرتمندترین نسخه‌ی این لپ تاپ از پردازنده نسل نهمی Core i9 اینتل بهره می‌برد و حداکثر دارای ۱ ترابایت حافظه SSD و گرافیک Quadro T2000 انویدیا ۴ گیگابایتی است. آخرین نسخه‌ی P1 از یک صفحه نمایش لمسی OLED به‌صورت اختیاری استفاده می‌کند که دارای واضح‌ترین تصاویر برای عملیات تجسم خواهد بود.


2) Microsoft Surface Laptop 3

بهترین لپ تاپ صفحه لمسی برای معماران

لپ تاپ برای معماری

این لپ تاپ به‌عنوان دنباله سری محبوب مایکروسافت سرفیس بوک ۲ شناخته می‌شود و نسخه جدید محبوب‌ترین لپ تاپ مایکروسافت سرفیس است که نسبت به نسخه‌های قبلی خود اصلاح شده و گزینه‌های بیشتری را برای طراحان داخلی و خارجی فراهم می‌کند. در داخل این دستگاه، می‌توانید پردازنده AMD Ryzen یا پردازنده نسل دهمی Core i7 اینتل را داشته باشید که هر دو بیش از نیاز کافی می‌توانند برای اکثر کارهای مدل سازی و ارائه مناسب باشند.

بیشتر بخوانید: بهترین لپ تاپ ایسوس؛ بررسی سری ZenBook تا ROG ،Viva و … در یک نگاه سریع!

۳۲ گیگابایت حافظه رم در این لپ تاپ در اختیار شما قرار دارد و میزان حافظه لپ تاپ نیز ۱ ترابایت است که فضای زیادی برای فایل‌های بزرگ psd شما خواهد بود. کاربران با آگاهی کامل می‌توانند از گزینه‌های رقابتی این لپ تاپ استقبال کرده و طراحی زیبای آن را در کنار تمام مشخصات فنی آن داشته باشند. این لپ تاپ در رنگ مشکی مات، پلاتینی، آبی کبالت یا ماسه‌ای ارائه شده است.


3) MSI P65 Creator

بهترین لپ تاپ 4K برای معماری

لپ تاپ برای معماری

لپ تاپ MSI P65 Creator به‌عنوان دستگاه قدرتمندی شناخته می‌شود که دارای ۳۲ گیگابایت رم، پردازنده نسل نهمی Core i7-9750h اینتل و حافظه ذخیره‌سازی یک ترابایتی Tetron Glacier است. اگرچه بزرگ‌ترین ویژگی این لپ تاپ نمایشگر آن است و با داشتن وضوح 4K می‌تواند رنگ‌های زنده و مشکی عمیق را فراهم کند. این ویژگی برای طراحان متخصص بسیار عالی است و در ایجاد تجسم ساختاری و ممتاز می‌تواند یک امتیاز بزرگ محسوب می‌شود.

نرم‌افزار اختصاصی MSI روی این لپ تاپ ام اس ای نصب شده است و Creator Center نام دارد و چهار حالت خاص برای شما فراهم خواهد کرد. عملکرد بالای این لپ تاپ در کنار تعادل بالا، صدای پایین و باتری فوق‌العاده آن قرار دارد که بسته به نوع کاری خود می‌توانید از بین انتخاب کنید.

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


4) Dell Precision 7540

قدرتمندترین لپ تاپ برای متخصصین فنی

لپ تاپ برای معماری

در نوامبر سال گذشته، قدرتمند لپ تاپ Dell Precision با صفحه نمایش ۱۵ اینچی با نام 7540 عرضه شد که امکانات چشمگیری را همچون کارت گرافیک Quadro RTX 5000 انویدیا به‌همراه داشت. اکثر طراحان و معماران می‌توانند از این مشخصات چشمگیر استفاده کنند. افرادی که قصد تولید انیمیشن‌هایی با وضوح بالا و محتوای ویدیویی دیگر را دارند، می‌توانند از امکانات ارزشمند این لپ تاپ دل استفاده کنند.

بیشتر مشخصات این لپ تاپ فک برانداز است و یقینا در بسیاری از لپ تاپ‌ها نمی‌توانید آن‌ها را مشاهده کنید. حافظه رم ۱۲۶ گیگابایتی در کنار حافظه ذخیره‌سازی SSD دو ترابایتی، این محصول را به یکی از تواناترین دستگاه‌های موجود تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: بهترین لپ تاپ لنوو؛ مجموعه ای کارآمد برای هر سلیقه ای!

ترکیبی از قدرت و طراحی در این محصول جمع شده است و اولین GPU با قابلیت ردیابی اشعه در جهان روی آن کار شده است. بدین معنی که متخصصین فنی می‌توانند به‌راحتی از پس کارهای طراحی و تجسم ساختاری برآیند. معمارانی که بودجه کمی دارند، می‌توانند امکانات این لپ تاپ را بررسی کنند، چرا که قدرت خرید بهتری برای آن خواهند داشت.


5) HP ZBook 15 G5

بهترین لپ تاپ G5 برای معماران

لپ تاپ برای معماری

لپ تاپ HP ZBook 15 G5 برای چندمین بار در لیست بهترین لپ تاپ‌ برای معماری قرار می‌گیرد و این در حالی است که یک نسخه‌ی کمی قدرتمندتر به‌نام G6 نیز از برند اچ پی در بازار وجود دارد. نسخه‌ی G5 همچنان برای کاربران مناسب است، چرا که مشخصات لازم را با یک هزینه‌ی پایین نسبت به سال گذشته برای شما فراهم می‌کند.

لپ تاپ HP ZBook 15 G5 از زمان انتشار به‌عنوان قدرتمندترین دستگاه همراه در جهان لقب قرار گرفته است و با اکثر کامپیوترهای رومیزی مطابقت دارد و این امر برای متخصصین طراحی که به‌طور منظم از بسته‌های نرم افزاری سنگین استفاده می‌کنند، ایده‌آل خواهد بود.

بسته به عملکردی که شما به آن نیاز دارید، گزینه‌های متعددی نیز برای ارتقای لپ تاپ خواهید داشت، اما ما به شما توصیه می‌کنیم که حداقل ۳۲ گیگابایت رم و فضای ذخیره‌سازی SSD یک ترابایتی آن را انتخاب کنید تا بتوانید سال‌ها از آن بهره‌مند شوید.

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


6) Lenovo ThinkPad P43s

بهترین لپ تاپ کامپکت برای معماران

لپ تاپ برای معماری

آن‌دسته از طراحان و معماران که مدام در مسافرت هستند، اندازه و وزن لپ تاپ برای‌شان اهمیت بالایی دارد و می‌تواند اولین اولویت را در خرید برای‌شان داشته باشد. لنوو با معرفی مجدد یک لپ تاپ ۱۴ اینچی و سیار به‌نام Lenovo ThinkPad P43s که فقط ۱.۴ کیلوگرم وزن دارد، پاسخ مناسبی به این تقاضای کاربران داده است.

البته این موضوع نباید کاربران را گول بزند، چرا که این لپ تاپ هنوز هم عملکرد بالایی از نظر قدرت دارد و با داشتن یک پردازنده هشت هسته‌ای اینتل، گرافیک Quadro P520 انویدیا و حافظه‌ی SSD دو ترابایتی، می‌تواند ایده‌آل‌ترین گزینه برای چنین کاربرانی باشد.

لپ تاپ Lenovo ThinkPad P43s دارای طول عمر باتری بالایی بوده و گواهینامه ISV را نیز کسب کرده است. اجزای حرفه‌ای و قابلیت اطمینان بالای این محصول سبب شده است و ارزش خرید بالایی در بازار داشته باشد.


لپ تاپ‌های ارزان قیمت برای معماران و طراحان

7) LG Gram

بهترین لپ تاپ زیر ۲۵ میلیون تومان برای معماران

لپ تاپ برای معماری

 

وقتی که صحبت از خرید یک لپ تاپ مقرون‌به‌صرفه به میان می‌آید، همواره با اختلاف نظرهایی مخصوصا در کشور خودمان آن‌هم به دلیل نرخ ارز روبرو هستیم. به هر حال ما با توجه به استانداردی که در دنیا در زمینه خرید لپ تاپ وجود دارد، لپ تاپ‌های زیر ۲۵ میلیون تومان (۱۰۰۰ دلار) را در این دسته قرار می‌دهیم. آخرین نسخه‌ی لپ تاپ LG Gram در مقایسه با نسخه‌ی قبلی آن که در سال ۲۰۱۸ روانه بازار شد، تقریبا در همه‌ی زمینه‌ها به روزرسانی شده است.

این لپ تاپ به لطف استفاده از پردازنده قدرتمند اینتل Core i5، برای اکثر متخصصینی که در زمینه کارهای دقیق گرافیکی و مدل‌سازی کار می‌کنند، مناسب است. مدل پایه این لپ تاپ از ۸ گیگابایت حافظه رم و یک حافظه ذخیره‌سازی ۲ ترابایتی برخوردار است که حتی می‌توانید آن را ارتقا دهید.

بیشتر بخوانید:بهترین لپ تاپ های ۲۰۲۰: برترین انتخاب ها برای طراحان گرافیک

این لپ تاپ از لحاظ قابلیت حمل نیز در شرایط بسیار خوبی دارد. وزن لپ تاپ تنها کمی از یک کیلوگرم بیشتر است و محصول بسیار سبکی تلقی می‌شود. ظرفیت باتری این لپ تاپ ۷۲ وات ساعت است و می‌تواند تا ۲۱.۵ ساعت نیز دوام داشته باشد که برای معمارانی که زیاد سفر می‌کنند، ایده‌ال است.

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


8) Acer Aspire 5

بهترین لپ تاپ زیر ۱۷ میلیون تومان برای معماران

لپ تاپ برای معماری

 

لپ تاپ باریک و بسیار زیبای Acer Aspire 5، به لطف داشتن قابلیت‌های کاربری بسیار، در بین طیف گسترده‌ای از کاربران، یک لپ تاپ فوق‌العاده محبوب تلقی می‌شود. این لپ تاپ با قیمت حدودی ۱۶ میلیون (۶۴۹.۹۹ دلار) در بازار ارائه می‌شود و ویژگی‌های بسیار شگفت انگیزی هم دارد. به‌طور مثال، لپ تاپ مجهز به صفحه نمایش ۱۵.۶ اینچی با کیفیت Full HD IPS همراه با یک حاشیه باریک است و تصاویر واضح و شفافی را که قابل رقابت با لپ تاپ‌های بالارده است، ارائه می‌کند.

از مشخصات فنی این لپ تاپ نیز می‌توانیم به حافظه رم ۸ گیگابایتی و حافظه SSD با حجم ۵۱۲ گیگابایت اشاره کنیم که برای این رده قیمت عالی است. هرچند که شما هر دوی این مورد را می‌توانید ارتقا دهید، اما همین مشخصات هم قدرت لازم برای اجرای نرم‌افزارهای حرفه‌ای طراحی و معماری را دارند. لپ تاپ Acer Aspire 5 در کل بسیار خوب به‌نظر می‌رسد و بدنه‌ی آلومینیومی آن کیفیت ساخت بالای آن را در این رده قیمت نشان می‌دهد.

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


9) Lenovo Flex 14

بهترین لپ تاپ زیر ۱۵ میلیون تومان برای معماران

لپ تاپ برای معماری

لپ تاپ Lenovo Flex 14 گزینه‌ی بسیار خوبی برای معمارانی است که دنبال ترکیبی از قابلیت‌های صفحه نمایش لمسی و مشخصات فنی بالا برای یک لپ تاپ کم هزینه هستند. Flex در حال حاضر این لپ تاپ را با پرداخت کمتر از ۱۵ میلیون تومان (۶۰۰ دلار)، مشخصات فنی مورد نیاز برای پاسخ‌گویی به نیازهای اکثر متخصصین معماری را فراهم می‌کند. پردازنده این محصول AMD Ryzen 5 3500U بوده و همراه با پردازنده گرافیکی Radeon Vega 8 و حافظه رم ۸ گیگابایتی DDR4 ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: بهترین لپ تاپ اچ پی؛ متنوع ترین مدل ها برای هر بودجه و کاربری

این لپ تاپ دارای یک حافظه‌ی SSD با حجم ۲۵۶ گیگابایت است و از ویژگی‌های دیگر آن می‌توانیم به صفحه نمایش باکیفیت آن اشاره کنیم که می‌تواند برای ایده‌آل‌های یک طراح خلاق کافی باشد. شما می‌توانید از طریق یک قلم مخصوص نیز طرح‌های خود را روی آن پیاده‌سازی کنید.


10) ASUS VivoBook 15

بهترین لپ تاپ زیر ۱۲ میلیون تومان برای معماران

لپ تاپ برای معماری

برای معماران و دانشجویانی که قصد خرید یک لپ تاپ ارزان قیمت دارند، ASUS VivoBook 15 ارزش باورنکردنی را نسبت به پولی که می‌پردازید، به‌همراه خواهد داشت. اکثر کارهای طراحی روزمره شما با کمترین هزینه با این لپ تاپ قابل انجام است و می‌تواند قدرت لازم را برای شما فراهم آورد. با این لپ تاپ، مشخصات فنی متوسط‌تری را نسبت به دیگر لپ تاپ‌های لیست دریافت خواهید کرد.

لپ تاپ ASUS VivoBook 15 دارای یک پردازنده Core i3 اینتل بوده و حافظه رم آن نیز ۸ گیگابایتی است. یک حافظه‌ی ۲۵۶ گیگابایتی SSD نیز روی این لپ تاپ ایسوس به‌کار رفته است و بسیاری از طراحان می‌توانند از این محصول به‌عنوان یک دستگاه قابل حمل برای کارهای روزمره خود استفاده کنند.

این لپ تاپ دارای تعداد زیادی از ویژگی‌های جذاب و زیبا است که به‌طور معمول در لپ تاپ‌های مدل بالا دیده می‌شود. از جمله‌ی این موارد می‌توانیم به صفحه کلید با نور پس زمینه، حسگر اثر انگشت، دوربین HD و چهار مدل رنگی اشاره کنیم.


11) HP ZBook Studio G5

بهترین ایستگاه کاری همراه برای معماران

لپ تاپ مخصوص معماری

سری ZBook برای مدت زمان طولانی است که اقدام به تولید ایستگاه‌های کاری همراه می‌کند. مدل ZBook Studio به‌عنوان قدرتمندترین ایستگاه کاری جهان با توجه به ابعادش روانه بازار شده و کمپانی سازنده نیز مانور زیادی روی آن می‌دهد.

مدل G5 یکی تواناترین سیستم‌هایی است که برای این کار می‌توانید تهیه کرده و از آن برای اجرای نرم افزارهای پیشرفته استفاده کنید. این محصول از پردازنده Core i9 اینتل استفاده می‌کند و پردازنده Quadro RTX Graphics کمپانی انویدیا نیز چیزی از قدرت برای آن کم نمی‌گذارد.

بیشتر بخوانید: بهترین لپ تاپ ایسر؛ از تایوان تا روی میز شما!

این محصول به‌صورت ایده‌آل برای معماران و متخصصین این حوزه طراحی شده است و سازندگان برخورداری از قدرت بالا را در اولویت کاری خودشان قرار داده‌اند. این سیستم می‌تواند نیازهای مدل سازی و تجسم را در اختیار سخت‌ترین پروژه‌ها قرار داده و سرعت بسیار بالایی نیز داشته باشد.

پروژه‌ها به‌صورت کاملا روان اجرا شده و مشکلی از بابت رندرینگ نخواهید داشت. صفحه DreamColor و تعدادی از ارتقاهای دیگر نیز توسط HP برای این محصول در نظر گرفته شده است و این مدل را محبوب‌تر از همیشه می‌کند. این ایستگاه کاری همراه، تمام قابلیت‌های لازم برای تبدیل شدن به یک محصول قابل رقابت در بازار را دارد و می‌توانید به فکر خرید آن باشید.


12) Asus ROG Zephyrus Laptop

بهترین لپ تاپ گیمینگ برای معماران

لپ تاپ مخصوص معماری

می‌دانیم که لپ تاپ‌های مخصوص بازی به‌طور خاص دارای قدرت لازم برای تامین نیازهای گرافیکی هر پروژه‌ای هستند. این لپ تاپ‌ها همراستا با بازی‌های AAA امروزی طراحی شده‌اند و هیچ کم و کسری برا یکارهای ساده‌تری مانند پروژه‌های معماری نیز نخواهند داشت. اگر در کار خود تخصص داشته و به لپ تاپی با مشخصات عالی و قیمت مناسب هستید، می‌توانید لپ تاپ زفیروس ایسوس را در نظر داشته باشید.

لپ تاپ‌های گیمینگ زیادی در بازار وجود دارد، اما این Asus ROG Zephyrus است که اعتبار بیشتری در بازار گیمینگ داشته و سازندگان ادعا می‌کنند که قدرتمندترین لپ تاپ ۱۴ اینچی جهان را ساخته‌اند. پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای AMD Ryzen 9 4900HS و پردازنده گرافیکی GeForce RTX 2060 می‌تواند به طراحی چندوظیفه‌ای موردنیاز کمک کرده و سرعت بالایی را در اختیار کاربران حرفه‌ای قرار دهد.

درواقع این سرعت بالا را در تنها متخصصین کار درک خواهند کرد، مگرنه پروژه‌های ساده‌تر یک روال اجرای روان و ساده خواهند داشت. نمایشگر ۱۴ اینچی این محصول آن را تبدیل به یک لپ تاپ کوچک کرده است و وزن آن نیز تنها ۱.۶۵ کیلوگرم است. این وزن یقینا برای دستگاهی با این قدرت و توانایی، سبک دیده می‌شود.

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


چه فاکتورهایی در خرید لپ تاپ برای معماری اهمیت دارد؟

لپ تاپ برای معماری

هنگامی که شما برای خرید یک لپ تاپ برای نیازهای فردی خود اقدام می‌کنید، باید فاکتورهای خاصی را در نظر داشته باشیم. اگر یک دانشجوی معماری هستید یا اینکه به تازگی به‌عنوان یک معمار جوان استخدام شده‌اید، می‌توانید مشخصات مختلف لپ تاپ مورد نظر خود را بررسی کرده و یک خرید بهتر داشته باشید.

به‌طور مثال، هر دانشجوی معماری یا یک معمار حرفه‌ای، از نرم افزارهای قدرتمند CAD و مدل سازی استفاده می‌کند. بنابراین عاقلانه خواهد بود که حداقل از پردازنده Core i5 اینتل یا بالاتر استفاده کند تا بتواند بدون هیچ گونه زحمتی این برنامه‌ها را اجرا کند.

بیشتر بخوانید: معرفی و بررسی بهترین سیستم ها برای برنامه نویسی

در کنار پردازنده مرکزی، پردازنده گرافیکی نیز باید بتواند برنامه‌هایی مانند Rhino، 3ds Max، ArchiCAD، Revit یا Vectorworks را اجرا کند. همه‌ی این برنامه‌ها به یک کارت گرافیک عالی نیاز دارند. بنابراین، لپ تاپی برای شما ایده‌آل خواهد بود که حداقل از یک پردازنده گرافیکی ۴ گیگابایتی vRAM برای پردازش روان آن‌ها استفاده کند.

حافظه رم نیز اهمیت بسیار زیادی دارد و قسمت عمده‌ی یک لپ تاپ مخصوص معماری را تشکیل می‌دهد. هنگامی که تسک‌های چند وظیفه‌ای را در لپ تاپ خود اجرا می‌کنید که به رندرهای با کیفیت بالا نیاز دارد، شما باید از لپ تاپی استفاده کنید که حداقل مجهز به ۱۶ گیگابایت رم باشد. اگرچه ۸ گیگابایت نیز معمولا برای تسک‌های موردنیاز یک معمار کافی است.

بهترین لپ تاپ از نگاه مقداد آی تی کدام است؟

Acer Aspire 5, Lenovo Flex 14, ASUS VivoBook 15, این سه لپ تاپ به همراه مدل های دیگر از بهترین لپ تاپ های بازار هستند که ما در این مقاله به معرفی و بررسی آن ها پرداخته ایم.

مهم ترین نکته ای که باید هنگام خرید بهترین لپ تاپ معماری باید به آن توجه کرد کدام است؟

اولین نکته‌ای که هنگام خرید بهترین لپ تاپ معماری باید به آن توجه داشته باشدی، ارائه مشخصات برتر فنی هستند که در همه‌ی زمینه‌ها باید ممتاز باشد.

چرا باید در خرید بهترین لپ تاپ معماری دقت بیشتری کرد؟

معماران باید از لپ تاپ باریکی استفاده کنند که حمل آن را در مسافرت برای‌شان آسان کرده و بتوانند در سفرهای بین استودیویی خود، شرایط ساده‌ و راحت‌تری را داشته باشند. این لپ تاپ‌ها باید قدرت لازم را نیز داشته باشد تا بتواند ابزارهایی مانند Revit و 3DS را برای‌شان اجرا کند. یقینا دانشجویان معماری که از برنامه اتوکد استفاده می‌کنند، بیش از هر کاربر دیگری به عملکرد بیشتر لپ تاپ خود نیاز دارند و باید در انتخاب یک لپ تاپ مناسب دقت لازم را داشته باشند.

شما میتوانید برای خرید و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه آنلاین مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.