بازار گوشیهای اقتصادی در سالهای اخیر با استقبال گسترده کاربران روبرو بوده است و اکثر کمپانیها تمام تلاش خود را برای تصاحب بازار این اسمارتفونها به کار گرفتهاند. در این مقاله میخواهیم به بررسی تخصصی M32 بپردازیم که به عنوان یک گوشی اقتصادی توانسته توجه مخاطبان زیادی را جلب کند.
Galaxy M32 جایگزین نسل قبلی گلکسی M31 است که از برخی جهات بهینهسازی شده و بهعنوان یک گوشی مقرونبهصرفه، قابلیتهای خوبی را در اختیار کاربران قرار میدهد. مهمترین مزیت این گوشی، نمایشگر 90 هرتزی Super AMOLED است که از رزولوشن Full HD پشتیبانی میکند. این ویژگی در کمتر گوشی اقتصادی بازار دیده میشود که میتواند برگ برنده گلکسی M32 باشد.
سامسونگ دیسپلی یکی از زیرشاخههای کمپانی بزرگ سامسونگ است که بهطور اختصاصی، در زمینه تولید پنلهای نمایشگر فعالیت میکند. به همین دلیل، گوشیهای سامسونگ در هر رنج قیمتی، معمولا از نمایشگرهای خوبی برخوردار میشوند. همین مزیت برای بسیاری از کاربران کافیاست تا خرید گوشی سامسونگ را به خرید گوشی شیائومی ترجیح دهند.
اگر قصد خرید گلکسی M32 را دارید، در ادامه با بررسی مشخصات این گوشی همراه شوید تا بدانیم آیا این گوشی ارزش خرید دارد یا خیر.
فهرست مطالب
بررسی تخصصی M32
مشخصات گلکسی M32 نسبت قیمت آن بسیار مناسب است؛ با اینحال، طی بررسی تخصصی M32 با مشکلاتی مواجه شدیم که میتواند برای کاربران این گوشی هوشمند آزاردهنده باشد. برخی از عملکردهای ساده در رابط کاربری این اسمارتفون با تاخیر انجام میشوند؛ برای مثال سوییچ کردن بین دو اپلیکیشن چندان روان نیست.
همچنین، دوربین اصلی M32 در سناریوهای با تابش نور کم، عملکرد ضعیفی دارد. اگرچه باتری آن از حداکثر توان شارژ 25 وات پشتیبانی میکند، اما در جعبه آن یک شارژر 15 واتی قرار گرفته است.
بیشتر بخوانید: معرفی و بررسی گوشی شیائومی 13 Pro + مشخصات و قیمت
این گوشی هوشمند در دو مدل به فروش میرسد؛ نسخه جهانی این گوشی با باتری 5000 میلیآمپرساعت و توان شارژ 25 وات و نسخه هند با باتری 6000 میلیآمپر ساعت و توان شارژ 15 وات عرضه میشوند. همین افزایش ظرفیت باعث شده تا نسخه هندی، کمی سنگینتر و ضخیمتر از نسخه جهانی باشد.
در ادامه با جزئیات بیشتری به بررسی تخصصی M32 میپردازیم؛ اما قبل از آن پیشنهاد میکنیم جدول مشخصات کامل این گوشی را از دست ندهید.
بررسی تخصصی M32 سامسونگ | مشخصات گلکسی M32 |
طراحی و ساختار | 8.4×74×159.3 میلیمتر (نسخه جهانی)
9.3×74×159.3 میلیمتر (نسخه هند) 180 گرم (نسخه جهانی) / 196 گرم (نسخه هند) پنل جلویی شیشهای (گوریلا گلس 5)، فریم پلاستیکی، پنل پشتی پلاستیکی تک سیمکارت (سیمکارت نانو) یا دو سیمکارت (سیمکارت نانو، dual stand-by) |
نمایشگر | Super AMOLED، نرخ نوسازی 90 هرتز، 800 نیت (HBM)
6.4 اینچ، نسبت نمایشگر به بدنه حدود 83.9 درصد 2400×1080 پیکسل، نسبت تصویر 20:9، تراکم پیکسل حدود 411 پیکسل در اینچ کورنینگ گوریلا گلس 5 |
نرمافزار | اندروید 11 (قابل ارتقا به اندروید 13)
رابط کاربری One UI 5 |
سیستم پردازش | مدیاتک Helio G80 (12 نانومتری)
پردازنده مرکزی 8 هستهای (2 هسته 2.0 گیگاهرتزی Cortex-A75 و 6 هسته 1.8 گیگاهرتزی Cortex-A55) پردازنده گرافیکی Mali-G52 MC2 |
رم و حافظه داخلی | رم 4 با حافظه داخلی 64 گیگابایت
رم 6 با حافظه داخلی 128 گیگابایت رم 8 با حافظه داخلی 128 گیگابایت پشتیبانی از نصب کارت حافظه نوع حافظه داخلی eMMC 5.1 |
دوربین اصلی | لنز 64 مگاپیکسل واید 26 میلیمتری، دیافراگم f/1.8، فوکوس خودکار تشخیص فاز
لنز 8 مگاپیکسل اولترا واید با پوشش 123 درجه، دیافراگم f/2.2 لنز ماکرو 2 مگاپیکسل، دیافراگم f/2.4 لنز تشخیص عمق 2 مگاپیکسل، دیافراگم f/2.4 فلش LED، پانوراما، HDR ضبط ویدیوی 1080 پیکسل با سرعت 30 فریم در ثانیه |
دوربین سلفی | لنز 20 مگاپیکسلی واید با دیافراگم f/2.2
ضبط ویدیوی 1080 پیکسل با سرعت 30 فریمبرثانیه |
باتری | غیرقابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 5000 میلیآمپرساعت (نسخه جهانی)
غیرقابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 6000 میلیآمپرساعت (نسخه هند) شارژ 25 وات باسیم (نسخه جهانی) 15 وات باسیم (نسخه هند) |
صدا | اسپیکر مونو
پشتیبانی از جک هدفون 3.5 میلیمتری |
شبکه و قابلیتهای اتصال | وایفای a/b/g/n/ac 802.11، دوبانده، وایفای دایرکت
بلوتوث نسخه 5.0، A2DP، LE NFC (بسته به بازار/منطقه) GPS، GLONASS، BDS، GALILEO USB Type-C 2.0 با پشتیبانی از OTG اینترنت 4G |
سنسورها | اسکنر اثر انگشت (لبه گوشی)
شتابسنج، ژیروسکوپ، قطبنما، سنسور مجاورت مجازی |
نقد و بررسی M32 از نظر طراحی و ساختار
یکی از نکات قابل توجهی که در بررسی تخصصی M32 به چشم میخورد، پیشرفت آن از نظر طراحی و ساختار نسبت به نسل قبلی، یعنی گلکسی M31 است. Galaxy M31 طراحی سادهای داشت، اما گلکسی M32 ظاهر جدید و جذابتری را برای سری M به ارمغان آورد. پنل پشتی این گوشی هوشمند از جنس پلاستیک با ظاهر براق ساخته شده است.
بیشتر بخوانید: معرفی گوشی iPhone 15 ؛ تاریخ رونمایی، قیمت و مشخصات
در پنل پشتی خطوط عمودی به صورت موازی در کنارهم قرار گرفتهاند که با چرخاندن گوشی، جلوهای شبیه به رنگینکمان پیدا میکنند. این محصول در رنگهای آبی، سفید و مشکی عرضه میشود.
این گوشی از کیفیت ساخت خوبی برخوردار است و در نگاه اول، به نظر نمیرسد که گوشی ارزانقیمتی باشد. ماژول دوربین M32 به شکل مربع طراحی شده که 4 سنسور دوربین را در خود جا داده است.
میتوان گفت که سبک طراحی ماژول مربعی از گوشی اپل آیفون الهام گرفته است. اپل در سال 2019 گوشیهای سری آیفون 11 را با جزیره دوربین مربعی روانه بازار کرد؛ پس از آن، شرکتهای دیگری نیز از این سبک طراحی پیروی کردند.
خبر خوب درباره جزیره دوربین گلکسی M32 این است که برآمدگی نسبتا کمی دارد. فلش LED نیز خارج از ماژول دوربین قرار گرفته است.
یکی دیگر از پیشرفتهایی که در بررسی تخصصی M32 مشاهده میشود، اسکنر اثرانگشت است. این اسکنر در پنل پشتی گوشی نسل قبلی گلکسی M31 قرار داشت و اکنون در Galaxy M32 به کلید پاور در فریم سمت راستی گوشی منتقل شده است.
بیشتر بخوانید: معرفی گوشی هواوی P60 Pro ؛ زمان رونمایی، قیمت و مشخصات
در قسمت پایینی گوشی پورت USB-C، جک 3.5 میلیمتری هدفون، گریل اسپیکر و میکروفون قرار دارد. خشاب سیمکارت با پشتیبانی از دو سیمکارت و یک کارتحافظه در لبه سمت چپ گوشی دیده میشود. دکمههای تنظیم صدا نیز کمی بالاتر از دکمه پاور در لبه سمت راستی تعبیه شده است.
در طراحی و تولید گلکسی M32 از پلاستیک استفاده شده و به همین جهت، انتظار میرود که این گوشی هوشمند مقاومت کم و ظاهری ساده مثل سایر گوشیهای ارزان قیمت داشته باشد؛ اما به لطف خلاقیت غول تکنولوژی کرهای در طراحی M32، ظاهر آن شبیه به اسمارتفونهای ارزانقیمت نیست.
با توجه به اینکه در مشخصات گوشی سامسونگ M32 به یک باتری بزرگ 6000 میلیآمپرساعتی اشاره شده، شاید فکر کنید که وزن گوشی نسبتا زیاد باشد و در استفادههای طولانی مدت موجب خستگی کاربر شود. اما با وجود باتری 6000 میلیآمپرساعتی، وزن M32 تنها 196 گرم است که باتوجه به ابعاد گوشی، سنگینی زیادی ندارد.
در ادامه بررسی تخصصی M32 باید به این نکته اشاره کنیم که گوشی اقتصادی مذکور در دو مدل، یکی برای هند و دیگری برای سایر بازارهای جهانی عرضه شده است.
نسخه عرضه شده در بازار هند با ابعاد 159.3×74×9.3 میلیمتر و وزن 196 گرم در اختیار کاربران قرار میگیرد؛ درحالیکه نسخه جهانی آن ابعادی معادل 159.3×74×8.4 میلیمتر و وزن 180 گرم دارد. به هرحال مدل جهانی و مدلی که در بازار هند به فروش میرسند، هر دو دارای قاب پلاستیکی هستند و در سایر ویژگیهای ظاهری و سختافزاری آنها تفاوتی وجود ندارد.
بیشتر بخوانید: معرفی و بررسی گوشی هواوی Mate 50E ؛ مشخصات و قیمت
بررسی مشخصات گوشی سامسونگ M32 از نظر نمایشگر
همانطور که در ابتدای بررسی تخصصی M32 گفتیم، نمایشگر این محصول به عنوان بزرگترین نقطه قوت آن شناخته میشود. در مشخصات گوشی سامسونگ M32 به صفحهنمایش 6.4 اینچی Super AMULED FULL HD+ با وضوح 1080×2400 پیکسل، نسبت تصویر 20:9 و تراکم پیکسل 411 ppi اشاره شده است.
این نمایشگر دارای نرخ تازهسازی 90 هرتز است و از حداکثر میزان روشنایی 800 نیت پشتیبانی میکند. طی بررسی M32 سامسونگ متوجه شدیم که نمایشگر این گوشی قادر است رنگها را با وضوح و کیفیت بسیار زیادی به نمایش بگذارد. به عبارتی کنتراست تصویر و وضوح رنگها برای یک گوشی هوشمند اقتصادی که در سال 2021 عرضه شده، بسیار بیشتر از چیزی است که انتظار داریم.
بهلطف پشتیبانی از صفحهنمایش روشن با حداکثر میزان روشنایی 800 نیت، حتی زیر تابش مستقیم نور خورشید نیز میتوانید نمایشگر M32 را با وضوح بالا مشاهده کنید. تنها با یک نگاه به مشخصات گوشی سامسونگ M32 میتوان گفت که صفحهنمایش این محصول در مقایسه با بسیاری از گوشیهای اقتصادی بازار، یکی از بهترینها است.
اگرچه M32 در بخش صفحهنمایش عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش میگذارد، اما باید گفت که این محصول چندان بینقص نیست. متاسفانه گلکسی M32 از ویدئوهای HD در سرویسهای استریم ویدئو پشتیبانی نمیکند. البته، کاربران میتوانند از طریق بهروزرسانی نرمافزار، قابلیت پشتیبانی از ویدئوهای HD را به M32 اضافه کنند.
به هرحال حتی با اضافه شدن این ویژگی، کاربران نمیتوانند از پتانسیلهای این نمایشگر قدرتمند بهرهمند شوند؛ چراکه به دلیل استفاده از سختافزار ضعیف، برخی از عملکردهای ساده مانند سوییچ کردن بین اپلیکیشنها با تاخیر انجام میشود.
بیشتر بخوانید: معرفی و بررسی گوشی موتورولا Moto X40 ؛ مشخصات و قیمت
بررسی تخصصی M32 از نظر دوربین
برای شروع بررسی M32 سامسونگ از نظر دوربین بهتر است ابتدا نگاهی به مشخصات گوشی سامسونگ M32 داشته باشیم. در پنل جلویی گوشی، شاهد یک سنسور 20 مگاپیکسلی هستیم که برای عکاسی و فیلمبرداری سلفی مورد استفاده قرار میگیرد. این گوشی به لنز اصلی 64 مگاپیکسلی مجهز شده که با دوربین اولتراواید 8 مگاپیکسلی با میدان دید 123 درجه، لنز ماکرو 2 مگاپیکسلی و سنسور تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی همراه است.
در بررسی تخصصی M32 از نظر دوربین میبینیم که این گوشی هوشمند قابلیتهای مختلفی را در اختیار کاربران خود قرار میدهد که از جمله آنها میتوان به حالت Hyperlaps، Slow motion، AR Zone،Food Mode و Pro Mode اشاره کرد.
بررسیها نشان میدهند که دوربین سلفی به صورت خودکار، پوست سوژه را صاف میکند. خبر خوش اینجاست که این صاف کردن پوست چندان چشمگیر نیست و باعث نمیشود عکسهایی که با دوربین سلفی ثبت میشوند حالت طبیعی خود را از دست بدهند. بنابراین میتوانید اطمینان داشته باشید که رنگ و بافت پوست در عکسهای سلفی M32 کاملا طبیعی خواهند بود.
دوربین سلفی از قابلیت عکاسی پرتره پشتیبانی میکند و عملکرد آن هنگام جداسازی سوژه از فضای پسزمینه برای یک گوشی اقتصادی قابل قبول است. در ادامه بررسی M32 سامسونگ باید به تنظیمات دوربین پنل پشتی اشاره کنیم.
دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی این اسمارتفون در شرایط با تابش نور مناسب، نتایج قابل قبولی را به ثبت میرساند و قیمت بسیار کم محصول، جایی برای انتقاد از کیفیت عکسها باقی نمیگذارد. گلکسی M32 از ویژگی Scene Optimiser پشتیبانی میکند که برای ثبت تصاویر با رنگهای طبیعی بسیار موثر خواهد بود.
دوربین M32 به دلیل سرعت شاتر آن، برای عکاسی از اجسام درحال حرکت اصلا مناسب نیست و در چنین شرایطی وضوح تصاویر بسیار کمتر از چیزی میشود که انتظار دارید. در ماژول دوربین این گوشی اقتصادی شاهد دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی هستیم که عملکرد چندان خوبی را از خود به نمایش نمیگذارد. وضوح رنگها و جزئیات تصاویر به حدی کم هستند که بهتر است بگوییم سنسور ماکرو جلوه تزئینی دارد.
در آخر نیز دوربین فوقعریض را مشاهده میکنیم که عملکرد معمولی دارد. هرچقدر از مرکز عکسها به سمت گوشهها میرویم، از کیفیت و جزئیات کاسته میشود و علاوهبراین، نویز زیادی در عکسها قابل رویت است.
دوربین M32 از حالت Night Mode پشتیبانی میکند، اما نمیتوان از یک گوشی با سختافزار ارزان قیمت انتظار داشت که در سناریوهای با تابش نور کم عملکرد فوقالعادهای داشته باشد. به هرحال نتایج ثبت شده در نور کم اگرچه عالی نبود، ولی قابل قبول بود.
در ادامه بررسی تخصصی M32 از نظر دوربین نوبت به ارزیابی قابلیتهای فیلمبرداری میرسد. متاسفانه این اسمارتفون برای فیلمبرداری، انتخابهای گوناگونی را به کاربران خود ارائه نمیدهد. کاربران M32 میتوانند با کیفیت 1080 پیکسل و فریمریت 30fps به فیلمبرداری بپردازند.
دوربین سلفی نیز از فیلمبرداری 1080 پیکسل با سرعت 30 فریم در ثانیه پشتیبانی میکند. همچنین، سیستم تصویربرداری گلکسی M32، قابلیتهای HDR و Panorama را در اختیار کاربران قرار میدهد.
بیشتر بخوانید: معرفی و بررسی گوشی هواوی Pocket S ؛ مشخصات و قیمت
بررسی تخصصی M32 از نظر سختافزار و عملکرد
استفاده از تراشههای اگزینوس و اسنپدراگون در گوشیهای هوشمند سامسونگ رایج است؛ ولی در بررسی تخصصی M32 با هیچ کدام از این چیپستها مواجه نمیشویم. در سختافزار این محصول شاهد تراشه مدیاتک Helio G80 هستیم که با حداقل 4 گیگابایت و حداکثر 8 گیگابایت رم همراه خواهد بود.
همچنین، میتوانید M32 را با فضای ذخیرهسازی 64 یا 128 گیگابایت از نوع eMMC 5.1 خریداری کنید. گفتنیاست که در این رنج قیمت، رقبای چینی از نظر رم و فضای ذخیرهسازی عملکرد بهتری نسبت به رقیب کرهای خود دارند و سامسونگ جهت رقابت با کمپانیهای چینی، باید از رم بیشتر و حافظه داخلی بهتری نسبت به eMMC استفاده میکرد.
اکنون در نقد و بررسی M32 با یکی از مشکلات اساسی این گوشی هوشمند مواجه میشویم. به دلیل قیمت مقرونبهصرفه، استفاده از یک تراشه ارزان قیمت چندان دور از انتظار نبود. همانطور که میدانید به دلیل عملکرد ضعیف تراشه، سرعت پردازش به صورت چشمگیری کاهش پیدا میکند. متاسفانه ضعف سختافزار M32حتی در استفادههای روزمره هم به چشم میخورد و همین موضوع میتواند چالشهایی را برای کاربران ایجاد کند.
کاهش سرعت گوشی و تاخیر در عملکرد، زمانی افزایش پیدا میکند که از چند اپلیکیشن به صورت همزمان استفاده میکنید. البته ضعف سختافزار M32 تنها به این موارد ختم نمیشود و حتی زمانی که از یک برنامه به برنامه دیگر سوییچ میکنید، کاهش سرعت و تاخیر در جابهجایی به وضوح قابل مشاهده است.
جهت نقد و بررسی M32 به صورت دقیقتر، بد نیست به عملکرد آن در بازی PUBG Mobile اشاره کنیم. با بررسی تخصصی M32 مشخص شد که این اسمارتفون به دلیل استفاده از تراشه ضعیف، حتی هنگام باز کردن برنامهها و جابهجایی بین اپلیکیشنها با مشکلاتی مواجه میشود؛ با اینحال میتواند بازی PUBG را با تنظیمات گرافیکی معمولی اجرا کند. تراشه Helio G80 در بسیاری از بهترین گوشیهای گیمینگ اقتصادی دیده میشود و از نظر اجرای بازیها، نیاز کاربر را برطرف میکند.
این گوشی هوشمند به رابط کاربری One UI 3.1 مجهز شده که برپایه اندروید 11 اجرا میشود. تمام رابطهای کاربری با چند اپلیکیشن که به صورت پیشفرض روی آنها نصب شده است عرضه میشوند و رابط کاربری One UI سامسونگ نیز از همین قاعده پیروی میکند. البته در صورت تمایل میتوانید این برنامهها را حذف کنید و هیچ اجباری برای استفاده از آنها یا وجود آنها در اسمارتفون وجود ندارد.
میتوان گفت که در گلکسیM32 سامسونگ با یک رابط کاربری ایدهآل سروکار داریم. البته رابطهای کاربری بهتری نیز در سایر گوشیهای هوشمند دیده میشوند، اما بهصورت کلی، One UI 3.1 برای چنین گوشی ارزان قیمتی مناسب است. گلکسی M32 تمهای گوناگون و گزینههای مختلفی را جهت شخصیسازی به کاربران خود ارائه میدهد. علاوهبراین، این اسمارتفون از قابلیت Always On Display نیز پشتیبانی میکند.
بیشتر بخوانید: معرفی و بررسی گوشی هواوی nova 10 SE ؛ مشخصات و قیمت
نقد و بررسی M32 سامسونگ از نظر باتری و شارژدهی
تا این لحظه در نقد و بررسی M32 سامسونگ با ویژگی منحصربهفردی روبهرو نشدیم و عملکرد این اسمارتفون تقریبا در تمام بخشها معمولی بود. اما در بخش باتری، اوضاع کمی بهتر میشود. این اسمارتفون از باتری 6000 میلیآمپرساعتی برخوردار شده است و بهلطف آن، گوشی بیش از یک روز دوام میآورد.
اگر کاربر کممصرفی هستید، مطمئن باشید که باتری 6000 میلیآمپرساعتی تا 2 روز هم شارژدهی دارد. منظور از استفاده متوسط برای کاربر کممصرف یعنی، 1 الی 2 ساعت اسکرول کردن در شبکههای اجتماعی و 2 الی 3 ساعت تماشای ویدئوهای یوتیوب، تماسهای تلفنی و کارهای روزمره.
هرچند M32 در بخش طول عمر باتری عملکرد بسیار عالی را از خود به نمایش میگذارد، اما هنگامی که به بررسی توان شارژ میپردازیم شرایط کمی فرق میکند. این گوشی هوشمند با یک شارژر 15 واتی عرضه میشود که از 0 تا 100 درصد باتری 6000 میلیآمپرساعتی را در مدت 2 ساعت شارژ میکند.
با اینکه M32 از حداکثر توان شارژ 25 وات پشتیبانی میکند، اما کمپانی سامسونگ تصمیم گرفته که محصول اقتصادی خود را با یک شارژر 15 واتی عرضه کند. در صورت استفاده از شارژر 25 واتی، باتری گوشی در مدت 1 ساعت و 30 دقیقه کاملا شارژ میشود.
همانطور که در ابتدای مقاله گفتیم، این گوشی در دو مدل عرضه میشود و نسخه هند آن از باتری 6000 میلیآمپرساعتی بهره میبرد. مدلی که در سایر بازارهای جهانی عرضه شده، با باتری 5000 میلیآمپرساعتی همراه شده که تا یک روز شارژدهی دارد و با توان شارژ 25 وات شارژ میشود.
بیشتر بخوانید: تحلیل و بررسی مشخصات S23 Ultra
بررسی مشخصات گوشی سامسونگ M32 از نظر کیفیت صدا و قابلیتهای اتصال
معمولا در گوشیهای ارزان قیمت شرکت سامسونگ خبری از اسپیکرهای استریو نیست و در بررسی تخصصی M32 نیز جای خالی بلندگوهای استریو احساس میشود. این گوشی از اسپیکر مونو بهره میبرد که در قسمت پایین گوشی قرار گرفته است.
هنگام بازی کردن، بازبینی شبکههای اجتماعی یا سایر کارهای روزمره کاملا طبیعی است که انگشتان کاربر روی بلندگو قرار بگیرد و در این شرایط، اگر اسمارتفون تنها از یک اسپیکر پشتیبانی کند، صدا کاملا قطع میشود.
از نظر کیفیت صدا نیز باید بگوییم که M32 بسیار ضعیفتر از چیزی است که تصور میکنید. حجم صدا بسیار کم است و تفکیک صدا به خوبی انجام نمیشود. به صورت کلی طی نقد و بررسی M32 مشخص شد که سیستم صوتی این اسمارتفون برای بازی، پخش موسیقی، تماشای فیلم و تقریبا برای هیچ کاری مناسب نیست.
البته برای جبران این نقطه ضعف بزرگ، میتوانید از جک 3.5 میلیمتری صدا استفاده کنید و بهجای اسپیکرهای گوشی، از یک هدفون مناسب بهره ببرید.
این گوشی هوشمند از Wi-Fi دوبانده پشتیانی میکند و برای اتصال آن با سایر لوازم جانبی اسمارتفون، به بلوتوث نسخه 5.0 دسترسی دارید. از دیگر مشخصات گوشی سامسونگ M32 میتوان به شبکه اینترنت 4G، GPS، شتابسنج، قطبنما، ژیروسکوپ و سنسور مجاورت مجازی اشاره کرد. قابلیت NFC در این گوشی به بازار و منطقه بستگی دارد.
حرف آخر
طی نقد و بررسی M32 تمام نقاط ضعف و قوت این گوشی هوشمند را موشکافی کردیم و اکنون میتوانید باتوجه به نیازهای خود، این گوشی هوشمند را تهیه کنید یا به بررسی سایر محصولات موجود در این رنج قیمت بپردازید.
به صورت خلاصه میتوان گفت که M32 برای کاربرانی که تمایل دارند از نمایشگر باکیفیت، شارژدهی بسیار عالی و دوربین خوب بهرهمند شوند گزینه مناسبی خواهد بود؛ اما در شرایطی که سرعت شارژ، اسپیکر، سنسور ماکرو، سختافزار و عملکرد دستگاه برای شما در اولویت قرار دارد، بهتر است از خرید این اسمارتفون صرفنظر کنید. همچنین، به یاد داشته باشید که M32 در سرویسهای استریم ویدئو، از ویدئوهای HD و HDR پشتیبانی نمیکند.
مزایای گلکسی M32 چیست؟
نمایشگر عالی با نرخ نوسازی 90 هرتز، شارژدهی بالا و عملکرد خوب دوربین اصلی را میتوان به عنوان نقاط قوت گلکسی M32 معرفی کرد که ارزش خرید آن را بالا میبرد.
معایب گلکسی M32 چیست؟
سرعت شارژ این گوشی بسیار پایین است و سنسور ماکرو آن نیز بیشتر جنبه تزئینی دارد. علاوهبراین، اسپیکر گوشی نیز عملکرد خوبی ندارد.
قیمت گلکسی M32 در ایران چقدر است؟
گلکسی M32 در نسخههای رم 4، 6 و 8 گیگابایتی با حافظه داخلی 64 و 128 گیگابایتی عرضه میشود و قیمتی که برای نسخههای مختلف رم و حافظه در نظر گرفته شده، حدود 5.300.000 تا 13.000.000 تومان است.
ای بابا چرا میگید هی سخت افزار ضعیف والا من کالاف موبایل رو با ۵۸ فریم بازی میکنم و هیچ لگی نداره
بهترین گوشی خودش هست البته نسخه ویتنام باتری پنج هزارش عالیه از همه لحاظ
اینجور که شما M32 رو آنالیز کردی بنظر میرسه قصد و غرضی داشتی یا از سر دشمنی اینجوری معرفی کردی..در مورد سرعت شارژ و سرعت جابجایی بین دو اپلیکیشن و دوربین و… کاملا برعکس واقعیت گفتی. من ۴ ماه هست M32 نسخه هند رو خریدم و تو این مدت هیچ کدوم از ایراداتی رو که گفتی تو این گوشی ندیدم.. حالا یا گوشی که شما تست کردی مشکل داشته یا گوشی من فرق میکنه.. انصافا گلکسی M32 نسخه هند (که ۴ ماهه باهاش کار میکنم و به جرأت میتونم بگم پدر گوشی رو در آوردم.روزی ۲ ساعت و نیم مداوم فقط تو فیسبوک کار دارم. بقیه سایتها هم که سه ساعت روزانه.. من میگم M32 عالیه نسبت به قیمتش..
Good Luck
گوشب بسیار عالی و بدون دردسریه. از ابان سال 1401 تا الان کارای سنگینی ازش کشیدم به خصوص که بیشتر کارم با اینستاس و نزدیک 48 ساعت فیلم برای آموزش به دانش جوهام ضبط کردم بسیار عالی و از لحاظ اندازه ظاهری معقوله.