• رها فهیمی
    نویسنده: رها فهیمی

هنگامی که قصد خرید قطعات و ملزومات برای کامپیوتر خود دارید، مثلا باید معیارهای مهمی را برای مقایسه کیس و مینی کیس مدنظر داشته باشید و با ارزیابی آن‌ها، مواردی که متناسب با نیاز شما هستند را خریداری کنید. اعم از کیس‌های معمولی، مینی کیس‌ها و لپ تاپ‌ها نیز وجود دارند که می‌توانند نظر شما را جلب کرده و انتخاب مناسب‌تری در حالت کلی باشند.

معمولا بهترین مینی کیس‌ها آن‌هایی هستند که اندازه کوچک‌تری داشته و بتوانند عملکرد بی سر و صدایی نیز داشته باشند. با این وجود، بازهم قدرت همه چیز را تعیین می‌کند و با داشتن آن می‌توانید به مرور وب و انجام بازی‌های مختلف بپردازید.

مینی کیس‌ها طراحی جمع و جوری داشته و قابلیتی هم راستا با کامپیوترهای شخصی معمولی ارائه می‌دهند. مینی کیس‌ها از اجزای کوچک و کم مصرف استفاده می‌کنند و می‌توانند انرژی کمتری از لپ تاپ نیاز داشته باشند. این مینی کیس‌ها را می‌توانید پشت مانیتور قرار داده و آن‌ها را پنهان کنید. بنابراین حالت لوکس و باکلاسی می‌توانند به منزل یا محیط کاری‌تان بدهند.

بیشتر بخوانید: معرفی بهترین نرم افزارهای مخصوص تست پایداری کامپیوتر (پردازنده، رم، کارت گرافیک و …)

مقایسه کیس و مینی کیس + معرفی 10 مدل از برترین ها

ما در ادامه مینی کیس‌هایی را به شما معرفی خواهیم کرد که از سرگرمی گرفته تا کارهای گرافیکی پیشرفته را می‌توانند پشتیبانی کنند. این مینی کیس‌ها تست‌های مختلف را از سر گذرانده و با اطمینان کامل می‌توانید نسبت به تهیه آن‌ها اقدام کنید. شما می‌توانید بسته به نیازهای خود این مینی کامپیوترها را تهیه کرده و مطابق با سرعت موردنیاز خود، مدل‌های مختلف آن‌ها را به سبد خرید خود اضافه کنید.

معرفی مینی کیس

در مقایسه کیس و مینی کیس ابتدا به تعریف کاملی از مینی کیس ها می پردازیم، مینی کیس‌ها اندازه کوچکی دارند، اما اندازه آن‌ها سبب نمی‌شود که قدرت کمتری نسبت به کامپیوترهای دیگر داشته باشند. ارتفاع و طول یک مینی کامپیوتر تقریبا به ۱۲۰ میلی متر می‌رسد. این دستگاه‌ها بسیار سبک وزن و قابل حمل هستند و در هنگام حرکت می‌توانند بهترین کارایی را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: بهترین هارد دیسک اینترنال برای لپ تاپ و PC

این دستگاه‌ها ساخته شده‌اند تا قابلیت جا به جایی بیشتری داشته باشند و در کنار آن، ظاهر شیکی هم برای کاربر فراهم کنند. این دستگاه‌ها از کامپیوترهای معمولی زیباتر بوده و قیمت پایین‌تری هم نسبت به کیس‌های معمولی یا لپ تاپ‌ها دارند.

مینی کیس‌ها شما را قادر می‌سازند که از فضای کاری خود به طور موثرتری استفاده کنید. آن‌ها عملکردی مشابه با کامپیوترهای دسکتاپ دارند، اما برخلاف آن‌ها، فضای زیادی را روی میز اشغال نمی‌کنند. این دستگاه به راحتی به پشت مانیتور شما متصل شده و بنابراین در کوچکترین فضاها هم می‌توانید از آن استفاده کنید.

مینی کیس‌ها در دو نوع آماده به کار و Barebones روانه بازار می‌شوند. هنگام خرید یک مینی کیس، شما تنها کامپیوتر را دریافت کرده و لوازم جانبی دیگری همراهش دریافت نمی‌کنید. هر وسیله دیگری که نیاز دارید، باید به صورت جداگانه برایش خریداری شود.

حتی اگر بخواهید از ماوس و کیبورد، اسپیکر یا مانیتور استفاده کنید، باید خرج اضافی برایش پرداخت کرده و اقدام به خریداری آن‌ها کنید.

بیشتر بخوانید: معرفی ۸ سیستم گیمینگ ارزان ؛ انتخاب کاربران از سر تا سر جهان

مقایسه کیس و مینی کیس + معرفی 10 مدل از برترین ها

اما خبر خوب این است که شما می‌توانید از همان دستگاه‌های قدیمی خود همراه با مینی کیس استفاده کنید. چنین دستگاه‌هایی به احتمال زیاد با مینی کیس شما کار خواهد کرد و می‌تواند برای صرفه جویی در هزینه‌های آتی شما نیز بهترین گزینه باشد.

از نظر برق، مینی کامپیوترها انرژی کمتری مصرف می‌کنند و به شما کمک می‌کنند که در هزینه‌های اضافی خود صرفه جویی داشته باشید. یک مینی کامپیوتر به طور متوسط حدود ۱۰ الی ۱۲ وات انرژی مصرف می‌کند.

بیشتر بخوانید: بهترین مادربرد DDR3؛ معرفی جمعی از بهترین‌ها

شما با استفاده از مینی کامپیوتر، می‌توانید از پاور کمتری نسبت به لپ تاپ یا کیس معمولی استفاده کنید. بنابراین حتی اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که پول برق در آن زیاد است، مشکل آن‌چنانی نخواهید داشت و گزینه خوبی برای چنین مکان‌هایی است.

با استفاده از مینی کیس، می‌توانید در هزینه و وقت خود صرفه جویی کنید. می‌توانید هر جایی که می‌روید، کامپیوتر خود را با خود حمل کرده و به کارهای خود برسید یا اینکه از امکانات تفریحی آن استفاده کنید.

آشنایی با کامپیوتر دسکتاپ

کامپیوترهای دسکتاپ دارای صفحه نمایش بزرگ‌تری هستند و بنابراین کاربران زیادی آن را ترجیح می‌دهند. این کامپیوترها مقرون به صرفه بوده و می‌توانند قابلیت ارتقا نیز داشته باشند. طیف گسترده‌ای از قطعات کامپیوتری مختلف برای استفاده در دسکتاپ موردنیاز هستند.

به عنوان مثال، یک کامپیوتر دسکتاپ می‌تواند چندین درایو داخلی یا حافظه رم داشته باشد و به همین دلیل است که طیف وسیعی از قیمت‌ها برای یک کامپیوتر معمولی می‌تواند وجود داشته باشد.

شما می‌توانید یک کامپیوتر معمولی با قیمت کمتر از ۴۰۰ دلار داشته باشید و این قیمت همینطور می‌تواند افزایش داشته باشد. به علاوه، تعمیر کامپیوتر دسکتاپ نیز از مینی کامپیوتر ساده‌تر است.

شما به راحتی می‌توانید یک کامپیوتر دسکتاپ را مونتاژ کرده و قطعات مختلف آن را از خرده فروشی‌های مختلف تهیه کنید. مراکز تعمیر کامپیوتر نیز بسیار زیاد هستند و می‌توانید همواره خرید آن‌ها را مدنظر داشته باشید.

بیشتر بخوانید: معرفی و بررسی بهترین سیستم ها برای برنامه نویسی

مقایسه کیس و مینی کیس + معرفی 10 مدل از برترین ها

نقاط ضعفی که یک کامپیوتر معمولی می‌تواند داشته باشد، شامل مواردی است که به آن‌ها اشاره می‌کنیم. یک کامپیوتر معمولی، اندازه بزرگی دارد و همین نکته ممکن است که برای قرارگیری در فضاهای کاری مختلف، محدودیت ایجاد کند. حمل کامپیوتر دسکتاپ تقریبا نشدنی است و می‌توانیم آن را غیر قابل حمل عنوان کنیم.

از طرف دیگر، تکان دادن یک کیس معمولی هم خطرناک است و ممکن است که قطعات آن از جمله هارد دیسک آسیب وارد شود. اگر قابلیت حمل و نقل یک کامپیوتر را در اولویت داشته باشید، دسکتاپ‌ها گزینه خوبی نبوده و به عنوان کامپیوترهای یکدست شناخته می‌شوند. بهتر است که از آن‌ها در یک مکان ثابت استفاده کرده و آن‌ها را جا به جا نکنید.

این کامپیوترها مصرف برق بالایی دارند و در صورت جمع شدن گرد و غبار داخل کیس آن‌ها، می‌توانند آسیب پذیر باشند. استفاده از کامپیوتر معمولی، معمولا همراه با سر و صدا است و چنین نکات منفی در مینی کیس‌ها وجود ندارد. حال در ادامه قصد داریم که به تفاوت کیس و مینی کیس پرداخته و شما را به‌صورت کامل با آن‌ها آشنا کنیم.

می‌دانید که کاربران تمایل دارند از دستگاه‌هایی استفاده کنند که حمل آسان‌تری داشته باشند. دلیل این امر هم آن است که چنین دستگاه‌هایی در هر جایی کاربرد داشت و محدودیت مکانی نخواهند داشت. علیرغم اینکه کامپیوترهای معمولی عملکرد بسیار درخشانی دارند، اما به دلیل نبود قابلیت حمل در آن‌ها، معمولا افراد دیگر لپ تاپ‌ها را ترجیح می‌دهند.

لپ تاپ‌ها صفحه نمایش کوچکی داشته و باز هم خیلی از کاربران را نمی‌تواند راضی کند. در چنین زمانی است که مینی کیس‌ها وارد شده و همان نقص لپ تاپ را نیز از بین می‌برند. مینی کیس‌ها در واقع همان قابلیت کامپیوترها را با صفحه نمایشی بزرگ‌تر در اختیار شما قرار می‌دهند.

به روزرسانی مینی کیس‌ها نسبت به لپ تاپ ساده‌تر بوده و هزینه مقرون به صرفه‌تری هم در اختیار کاربران می‌گذارد. مینی کیس‌ها ماژولار بوده و حتی می‌توانید ارتقا آن‌ها را از طریق پورت نیز انجام دهید. کیس‌های معمولی اندازه بزرگی داشته و برق زیادی هم مصرف می‌کنند. این دستگاه‌ها پر سر و صدا بوده و در اثر گرد و غبار نیز می‌توانند به شدت مستعد خراب شدن باشند.

بیشتر بخوانید: لیست کاملی از بهترین سیستم ها برای تدوین فیلم و میکس

مزایای استفاده از مینی کیس

مقایسه کیس و مینی کیس + معرفی 10 مدل از برترین ها

در ادامه قصد داریم که از مهم‌ترین دلایل استفاده از مینی کیس برای شما گفته و بررسی کنیم که آیا این دلایل به اندازه کافی می‌توانند کاربران برای خرید مجاب کنن یا خیر.

اندازه کوچک

اندازه مینی کامپیوترها به طور متوسط ۱۲۰ در ۱۲۰ میلی متر در نظر گرفته شده است. این دستگاه‌ها فضای کمتری از میز کاری شما را اشغال می‌کنند. همچنین شما می‌توانید آن را به پشت مانیتور خود وصل کرده و بدین ترتیب، جای خاصی هم اشغال نکنید. فضای کاری شما در چنین شرایطی بسیار کارآمدتر خواهد بود و از قابلیت حمل بالا و سبک وزنی آن نیز می‌توانید استفاده کنید.

قابلیت حمل بالا

مینی کامپیوترها قابل حمل هستند و به راحتی می‌توانید آن را در محفظه کوچک کوله پشتی یا حتی جیب خود نیز جای دهید.

هزینه‌های پایین

هر کسب و کاری که شما بخواهید راه‌اندازی کنید، به طور موثر بودجه بالایی برای راه‌اندازی یک ایستگاه کاری نیاز دارد. شما مینی کیس می‌توانید هزینه‌های خود را کنترل کرده و حتی در مصرف برق، هزینه‌های نگهداری اطلاعات و غیره نیز صرفه جویی کنید.

رایانش سبز

می‌دانیم که هر سازمانی به دنبال تغییر در استراتژی‌های خود بوده و به دنبال صرفه جویی در مصرف انرژی است. این سازمان‌ها قصد دارند که در حفاظت از محیط زیست بهترین عملکرد را داشته و انرژی کمتری را درگیر کنند. در مقایسه کیس و مینی کیس متوجه این موضوع می شویم که کامپیوترها یکی از دستگاه‌هایی هستند که مقدار زیادی برق مصرف می‌کنند.

مینی کامپیوترها در این زمینه می‌توانند عملکرد عالی خودشان را نجات دهند. این واحدها انرژی پایینی مصرف کرده و حتی در مصرف برق و دیگر هزینه‌های غیرضروری شما نیز صرفه جویی خواهند کرد.

متوسط مصرف برق مینی کامپیوترها در حد ۱۰ الی ۱۲ وات بوده و یقینا در برابر کامپیوترهایی که بیش از ۵۰۰ وات انرژی مصرف می‌کنند، رقم بسیار ناچیزی محسوب می‌شود.

تعمیر و نگهداری

بیشتر مینی کامپیوترها طراحی بسیار خوبی داشته و انرژی کمی نیز مصرف می‌کنند. از این رو مشکلات گرمایشی آن‌ها چندان در معرض دید نخواهند بود. گرمازدگی معمولا مساله رایجی است که کاربران کامپیوترهای رومیزی یا لپ تاپ با آن روبرو هستند. مینی کامپیوترها در مقایسه گرمای کمی تولید می‌کنند و می‌توانید بدون نگرانی از مشکل گرم شدن آن‌ها، برای مدت طولانی‌تری از آن‌ها استفاده کنید.

به غیر از مشکل گرمایشی، مینی کامپیوترها در مقایسه با کیس‌های معمولی، به تعمیر و نگهداری بسیار کمتری نیاز دارند و طول عمر آن‌ها نیز بالا است. شما بدون هیچ گونه نگرانی می‌توانید از مینی کامپیوترها برای ۵ الی ۶ سال نیز استفاده کنید. مینی کامپیوترها به دلیل فضای بسته‌ای که دارند، در برابر گرد و غبار مقاومت بسیار خوبی دارند. کامپیوترهای رومیزی هنگام ورود گرد و غبار، مستعد خرابی هستند و منجر به گرم شدن بیش از حد می‌شوند، اما چنین شرایطی در مورد مینی کیس‌ها صدق نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: مقایسه مادربرد ایسوس و گیگابایت

مقایسه کیس و مینی کیس + معرفی 10 مدل از برترین ها

مینی کیس چه ابعادی دارد؟

طبقه بندی واضحی در بازار کامپیوترهای شخصی رومیزی وجود دارد که ما می‌توانیم از آن برای دسته بندی کامپیوترها استفاده کنیم. کوچک‌ترین کامپیوترهای شخصی را می‌توانیم از کلاس Stick بدانیم که اولین پیشگاه آن، Intel Computer Stick بوده و از پردازنده اتم استفاده می‌کرد.

این کامپیوتر برای اولین بار در سال ۲۰۱۵ روانه بازار شده و فرم فاکتورهای تازه‌ای از آن تحت عنوان Cherry Trail Atom و Core M3 در سال ۲۰۱۶ نیز عرضه شد. به دنبال آن برندهای دیگری مانند ایسوس، آزول، لنوو و دیگر برندها نیز مینی کامپیوترهای خودشان را روانه بازار کردند.

این‌ها فقط نمونه‌های ساده‌ای برای میمی کامپیوترها هستند. همان‌طور که گفتیم، کامپیوترهای با طول و ارتفاع ۱۲۰ میلی متر بیشتر شده‌اند و در سال‌های آینده می‌توانیم با امیدواری بیشتری تعدد این کامپیوترها را شاهد باشیم.

البته این کامپیوترها تاثیر چندانی در بازار کامپیوتر نداشته‌اند و برندهای محدودی هستند که به طور جدی در این زمینه فعالیت می‌کنند و می‌توانیم در این بین به Azulle اشاره کنیم.

حال با ما همراه باشید تا چند مینی کیس معروف بازار را به شما معرفی کرده و از قابلیت‌های آن‌ها برای شما بگوییم.

۱. Apple Mac mini with M1

مقایسه کیس و مینی کیس + معرفی 10 مدل از برترین ها

مک مینی اپل مدل MGNT3 M1 2020 Mac Mini 2020 MGNT3 M1 8GB 512GB SSD Mini PC

آخرین نسخه مک مینی کمپانی اپل، نسبت به نسخه‌های قبلی بدون تغییر روانه بازار شده است، اما این مورد تنها در ظاهر بوده و گویا انقلابی درون آن نهفته است. پردازنده M1 جدید اپل در این نسخه به کار گرفته شده است و اولین قدم بزرگ اپل بعد از سال‌ها استفاده از پردازنده‌های اینتل در مک بوده است.

تراشه جدید، هزینه گران‌تری نسبت به سیستم‌های Intel Core i3 و Core i5 داشته و قدرت شگفت انگیزی را نیز در اختیار سیستم می‌گذارد و می‌تواند به همین زودی‌ها پیروز میدان باشد.

مک مینی ۲۰۲۰ با سیستم‌عامل مک او اس بیگ سور ارائه شده است و حتی از Rosetta 2 نیز می‌توانید استفاده کنید. بدین ترتیب، تقریبا هر برنامه‌ای را می‌توانید با آن اجرا کنید، البته به شرطی که مربوط به پلتفرم ویندوز نباشد.

این محصول با داشتن پورت کوچک‌تر و پشتیبانی از تنها دو نمایشگر کمرنگ، نمی‌تواند یک کامپیوتر عالی باشد. ارزش کلی آن بیشتر از چیزی است که از قیمتش مشاهده می‌کنیم و کاربران بیشتری به واسطه آن می‌توانند به سراغش بروند.

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


۲. Azulle Access3

مقایسه کیس و مینی کیس + معرفی 10 مدل از برترین ها

Azulle Access3 یکی از بهترین مینی کیس‌های موجود است که کاربران زیادی به آن علاقه داشتن و حتی می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌های بازار نیز لقب بگیرد. Azulle Access3 با یک طراحی جمع و جور، اندازه بسیار کوچکی همانند یک جا کلیدی دارد و می‌تواند انعطاف پذیری بالایی نیز برای استفاده روی مانیتور یا تلویزیون داشته باشد. این مینی کیس پردازنده سریع‌تری داشته و با پورت‌های بسیار سریع USB 3.0 کار می‌کند.

برای رسیدن به عملکرد و اتصال بهتر، سازندگان از اترنت گیگابایت استفاده کرده‌اند و از هر لحاظ می‌تواند بهترین کارایی را برای این مینی کیس فراهم کند. این کامپیوتر در بررسی‌ها نمرات بسیار خوبی را کسب کرده است و حتی از خروجی فیلم 4K نیز پشتیبانی می‌کند. چنین موردی سبب می‌شود که این کامپیوتر برای کارهای استریم نیز بسیار عالی باشد.

اگر شما بخواهید که از این کامپیوتر برای سینمای خانگی خود استفاده کنید، هیچ مشکلی نداشته و انرژی لازم برای کارهای دیجیتالی یا صرفا استفاده از سرویس‌هایی مانند نتفلیکس را خواهید داشت. مینی کیس Azulle Access3 دارای فاکتورهای بسیار جذابی است که سازندگان بسیاری مدت‌هاست آن‌ها را فراموش کرده‌اند.

مینی کیس Azulle Access3 می‌تواند جدیدترین کامپیوتری باشد که کاربران زیادی را به خود علاقه‌مند کرده و می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌های بازار باشد.


۳. Intel Hades Canyon NUC

مقایسه کیس و مینی کیس + معرفی 10 مدل از برترین ها

Intel Hades Canyon NUC یک مینی کیس جمع و جور است که عملکردی در سطح یک کامپیوتر معمولی را در اختیار شما می‌گذارد. این محصول اندازه‌ای مانند یک کتاب دارد و به لطف استفاده از تراشه Intel Core i7-8009G ترکیبی از پردازش و گرافیک مجزا را همراه با یک تراشه در اختیار شما می‌گذارد. این محصول می‌تواند بازی‌های AAA و VR را به راحتی اجرا کرده و کیفیت بسیار خوبی را در اختیار شما قرار دهد.

اداره عملکرد این مینی کامپیوتر بسیار عالی بوده و برند معتبری همچون اینتل، این کار را به خوبی انجام داده است. این مینی کیس یقینا یک جعبه سرگرمی خانگی عالی است که می‌توانید در بیرون از منزل نیز از آن استفاده کنید.

کامپیوتر Intel Hades Canyon NUC علیرغم اینکه اندازه کوچکی دارد، از پورت‌های تاندربولت و خروجی HDMI بهره برده و حتی اگر کیت Barebones را خریداری کرده باشید، می‌توانید حافظه و فضای ذخیره سازی جداگانه‌ای را برایش در نظر بگیرید. حتی می‌توانید روی آن یک ویندوز دیگر نصب کرده و به عنوان یک دستگاه بازی از آن استفاده کنید.

فراموش نکنید که این مینی کیس ابعاد کوچکی داشته و می‌توانید با در نظر گرفتن یک کارت گرافیک GTX 1050 Ti برند انویدیا، از این محصول یک کامپیوتر قدرتمند بسازید. این کامپیوتر بازی‌های VR را نیز به خوبی اجرا کرده و یکی از بهترین مینی کیس‌هایی است که می‌توانید برای کارهای گیمینگ خود بدون هیچ گونه کم و کاستی استفاده کنید.


۴. Intel NUC 9 Pro

مقایسه کیس و مینی کیس + معرفی 10 مدل از برترین ها

Intel NUC 9 Pro یکی از مینی کیس‌های شگفت انگیز است که می‌تواند قدرت بسیار زیادی را همراه با قابلیت ارتقا در اختیار شما قرار دهد. یقینا مینی کیسی که بتواند قابلیت ارتقا داشته باشد، شگفت انگیز است، اما چنین امکانی همانند کامپیوترهای معمولی در اختیار شما قرار نمی‌گیرد، چرا که استانداردهای آن به چنین کارهایی نمی‌خورد.

این مینی کیس برای کارهای معماری و انیمیشن سازی بسیار مناسب بوده و سطحی از عملکرد را برای شما تامین می‌کند که شاید با چنین طراحی کوچکی، هیچ کس انتظارش را نداشته است.

فضای کافی برای رم، امکان اضافه کردن درایو و کارت گرافیک ۸ اینچی و همچنین پردازنده قدرتمند اینتل، تمام آن چیزهایی است که این مینی کیس را به یک گزینه نادر در بازار تبدیل می‌کند بحث‌های زیادی روی مادربرد نوآورانه Compute Element اینتل وجود دارد که با داشتن طراحی داخلی خاص و استفاده از خنک کننده داخلی، توانسته است که شرایط مناسبی را برای پردازنده گرافیکی ایجاد کرده و کاملا ماژولار درون مادربرد قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید بهترین کارت گرافیک برای کامپیوتر

این مورد طراحی منحصربه‌فردی داشته و از Intel NUC 9 Pro یک کامپیوتر بسیار قدرتمند ساخته است. همه این امکان سبب شده است که با یکی از بهترین مینی کیس‌های بازار روبرو باشیم.


۵. Dell OptiPlex 7070 Ultra

مقایسه کیس و مینی کیس + معرفی 10 مدل از برترین ها

مینی کیس جدیدی که به شما معرفی می‌کنیم، موردعلاقه کاربران بسیار قرار گرفته و علیرغم طراحی بدی که دارد، یکی از قدرتمندترین کامپیوترهایی است که می‌توانید حتی آن را پشت مانیتور خود پنهان کنید. این محصول یک کامپیوتر همه کاره با مشخصاتی است که نسبت به کامپیوترهای مدرن، چندان قدرتمند ظاهر نشده است.

طراحی این محصول قابلیت این را دارد که اندازه کوچکی را برایش رقم زده و در نتیجه یک طراحی ماژولار عالی برای دفاتر کاری باشد. این محصول پیچ و تاب جالبی در طراحی‌اش داشته است که البته همان طور که گفتیم، چندان باب میل اکثر کاربران قرار نگرفته است و همین موضوع سبب می‌شود که چندان نتوانید به راحتی از آن در محیط کاری خود نیز استفاده کنید.

خود این مینی کیس بسیار باریک بوده و ممکن است که آن را با یک بسته باتری اشتباه بگیرید. داخل این محصول یک پردازنده قدرتمند اینتل جای گرفته و تا ۶۴ گیگابایت حافظه رم نیز در کنار ۱ ترابایت حافظه داخلی قرار دارد. پورت‌های این محصول کارایی زیادی داشته و می‌توانید به عنوان یک مینی کیس شاخص از آن استفاده کنید. بهره وری آن نیز در تست‌ها رقم قبولی کسب کرده است و می‌توانید به آن اعتماد کنید.


۶. Acer Chromebox CXI3

مقایسه کیس و مینی کیس + معرفی 10 مدل از برترین ها

به عقیده کاربران زیادی Acer Chromebox CXI3 بهترین مینی کیس موجود در بازار است که با سیستم‌عامل کروم در اختیار شما قرار می‌گیرد. این محصول برای استفاده در محیط‌های کلاس یا کاری طراحی شده است و چیزی که در موردش جالب به نظر می‌رسد، سهولت استفاده، امنیت عالی و قابلیت‌های آنلاینی است که در اختیار شما می‌گذارد.

این مینی کیس در یک طراحی کوچک به شما ارائه شده است و دارای ویژگی‌ها و عملکردی است که همیشه می‌توانید به آن‌ها افتخار کنید.

کروم باکس با طراحی جمع و جور خود، تقریبا در هر جایی قابل نصب و قابل استفاده است. این مینی کیس از پورت‌های زیادی استفاده می‌کند و می‌توانیم به چندین پورت USB 3.0، خروجی HDMI و چند پورت USB-C اشاره کنیم. این مدل با پردازنده Intel Core i5، ۸ گیگابایت حافظه رم و ۶۴ گیگابایت حافظه SSD در اختیار شما قرار می‌گیرد که عملکردی سریع و چند وظیفه‌ای را به شکلی کاملا آسان در اختیار شما می‌گذارد.

این محصول ارزان‌تر از دیگر رقبا است و هر دستگاه ویندوزی را باید با قیمت بیشتر از آن تهیه کنید. این محصول یکی از بهترین طراحی‌های مینی کیس‌ها را یدک می‌کشد . تقریبا هیچ کدام از گزینه‌های موجود در لیست، نمی‌تواند از نظر زیبایی، این محصول برند ایسر را شکست دهد.


۷. Raspberry Pi 4 Model B

مقایسه کیس و مینی کیس + معرفی 10 مدل از برترین ها

رزبری پای عصر جدیدی از فناوری DIY را شروع کرده و جدیدترین مدل آن یعنی Raspberry Pi 4 Model B، توانسته است که ارتقا قابل توجهی را در این سری ایجاد کند. این محصول دارای پردازنده قدرتمندی بوده و خروجی فیلم 4K را در کنار دیگر مشخصات قدرتمندش فراهم می‌کند.

شما می‌توانید از آخرین مدل مینی کیس رزبری پای، بیشترین ارزش عملکردی را دریافت کرده و در پروژه‌های خود از آن استفاده کنید. پروژه‌های ساده تا پیچیده شما با این کامپیوتر قابل انجام خواهد بود. پردازش و گرافیک این محصول کاملا پیشرفته بوده و سازگاری گسترده‌ای با لوازم جانبی قدیمی دارد.

اگر می‌خواهید که با فناوری مخصوص خودتان، کارها را پیش ببرید، Raspberry Pi 4 Model B می‌تواند بهترین مینی کیسی باشد که از آن برای تست‌های مختلف پروژه‌ می‌توانید استفاده کنید. حتی اگر بخواهید این کیس را به تنهایی خریداری کنید، کارکرد آن مانند زمانی خواهد که یک مینی کیس رزبری پای را با تمام متعلقات و لوازم جانبی‌اش تهیه می‌کنید.

در حین تست‌هایی که ما از Raspberry Pi 4 Model B داشته‌ایم، این محصول توانست که با ۸ گیگابایت حافظه رم، بهبود قابل توجهی نسبت به مدل پایه ۲ گیگابایت حافظه رم داشته باشد و پروژه‌ها را بسیار سریع‌تر اجرا می‌کند.


۸. j1900-4B J1900

مقایسه کیس و مینی کیس + معرفی 10 مدل از برترین ها

این مینی کیس طراحی ساده‌ای دارد و صرفا روی مشخصات خود متکی شده است. ابعاد این محصول در حد ۱۷۵ در ۱۲۵ در ۳۷ میلی متر است و با وزن ۸۰۰ گرمی خود، می‌توانید از قابلیت جا به جایی آن در اکثر مسافرت‌های خود استفاده کنید. مینی کیس J1900-4B از پردازنده اینتل استفاده می‌کند که ۱.۹۹ گیگاهرتز فرکانس آن عنوان شده است.

همچنین گفتنی است که این مینی کیس حافظه رم ۴ گیگابایتی و حافظه داخلی ۵۰۰ گیگابایتی داشته و می‌توانید از پردازنده گرافیکی اختصاصی اینتل نیز در آن استفاده کنید.

این محصول از تعداد ۴ پورت استفاده می‌کند که به یک پورت USB 3.0، بقیه آن را USB 2.0 تشکیل داده است. پورت شبکه نیز روی این مینی کیس قرار گرفته، ولی از بلوتوث و سیستم وای فای استفاده نمی‌کند. خروجی‌های HDMI و VGA نیز در این محصول وجود دارد و روی مانیتور و تلویزیون‌های بیشتری می‌توانیسد از آن استفاده کنید. از دیگر ویژگی‌های این محصول می‌توانیم به پاور ۱۲ ولتی آن اشاره کنیم.

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


۹. MI561 Nano Core i7 Mini Desktop PC

مقایسه کیس و مینی کیس + معرفی 10 مدل از برترین ها

مینی کیس آماده زوتک، طراحی زیباتری نسبت به مدل گذشته داشته و از پردازنده Core i7 اینتل استفاده می‌کند. فرکانس این پردازنده ۲.۷ گیگاهرتز بوده و می‌تواند قدرت و سرعت بسیار خوبی را در اختیار شما قرار دهد. همچنین گفتنی است که این محصول از کارت گرافیک HD Graphics 620 برند اینتل استفاده می‌کند و پنج درگاه USB 3.0 نیز در آن جای گرفته است.

دو پورت Type-C نیز در این مینی کیس وجود دارد و از این نظر مشکلی نخواهید داشت. مثل همیشه، پورت صفحه نمایش و HDMI نیز روی این مینی کیس وجود داشته و می‌توانید آن را پشت مانیتور و تلویزیون‌های مختلف قرار دهید.

بیشتر بخوانید: بررسی و معرفی 10 مانیتور ارزان گیمینگ برای تمام بودجه ها

این مینی کیس از پاور ۶۵ واتی استفاده می‌کند و از دیگر ویژگی‌های آن می‌توانیم به قابلیت‌های وای فای و بلوتوث و همچنین پشتیبانی از رم تا ۳۲ گیگابایت اشاره کنیم. در کنار آن، شما می‌توانید رزولوشن تصویری 4K نیز داشته و بهترین استفاده را در زمینه‌های سرگرمی از این محصول ببرید.

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


بهترین مینی کیس

مقایسه کیس و مینی کیس + معرفی 10 مدل از برترین ها

از مقایسه کیس و مینی کیس متوجه می شویم که مینی کیس‌ها به عنوان رایانه‌های شخصی کوچک شناخته می‌شوند که معمولا تنوع قیمت بالایی هم دارند. این محصولات به‌عنوان کیس‌های استیک هم شناخته و نسخه‌های همه کاره آن‌ها در سرتاسر جهان روانه بازار می‌شود. مینی کیس‌ها با اکثر تلویزیون‌ها یا مانیتورها کار می‌کنند و به میزان قابل توجهی، تفاوت‌شان با کامپیوترها آشکار شده است.

یافتن یک مینی کیس مناسب برای هر کاربری، بسته به این دارد که تاکنون تجربه کار با آن‌ها را داشته‌اید یا خیر. اگر می‌خواهید کامپیوتر کوچکی داشته باشید که بتواند به‌عنوان یک ستاپ باکس اختصاصی برای شما عمل کند و بتوانید آن را پشت تلویزیون خود قرار دهید، احتمالا گزینه‌های کم هزینه‌ای را در بازار می‌توانید پیدا کنید.

اگر هم به گیمینگ مشغول هستید و دوست دارید که مینی کیسی داشته باشید که به اینترنت متصل شده و قابلیت پردازش گرافیکی بالایی داشته باشد، می‌توانید از سیستم‌های مناسب‌تر استفاده کرده و کمی هم هزینه بالاتری برایش بگذارید.

بیشتر بخوانید: فرق مودم و روتر؛ ابزارهایی برای دسترسی به اینترنت

فراموش نکنید که این کامپیوترها معمولا همه کاره هستند و می‌توانید از گزینه‌های مختلفی در بازار استفاده کنید. از کامپیوترهای جیبی گرفته تا کامپیوترهایی که ابعادی نزدیک به کامپیوترهای معمولی دارند، همگی در این دسته قرار می‌گیرند.

شما باید در نظر داشته باشید که یک سیستم کوچک را باید فدای قدرت بالای آن کنید، چرا که یک مینی کیس یقینا نمی‌تواند قدرتی در حد کامپیوتر معمولی با کیس بزرگش را داشته باشد. دلیل این امر هم واضح است و قطعات قدرتمند، اصلا جایی برای قرارگیری در جثه کوچک مینی کیس را نخواهند. داشت. شما تنها کامپیوتری را خریداری می‌کنید که در کوله پشتی شما جا می‌شود و در مسافرت می‌تواند به کارتان بیاید.

مقایسه کیس و مینی کیس


کلام آخر

در آخر از مقایسه کیس و مینی کیس‌ متوجه شدیم مینی کیس ها پیکربندی خاصی دارند و حتی بعضی از آن‌ها نیز قابل ارتقا هستند. بسیاری از مینی کیس‌ها دارای دو یا سه مدل در بازار هستند که پردازنده‌ مرکزی یا پردازنده گرافیکی در آن‌ها متفاوت است. حتی ممکن است که حافظه ذخیره سازی و رم آن‌ها نیز تفاوت خاصی باهمدیگر داشته باشند.

بیشتر بخوانید: بهترین مرورگر اندروید + معرفی 5 مورد از محبوب ترین مرورگرها

بسیاری از مینی کیس‌ها جایی برای تغییرات سخت افزاری در آینده باقی نگذاشته‌اند، اما برخی از آن‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتوانید حافظه رم یا حافظه ذخیره سازی آن‌ها را تغییر دهید. حتی می‌توانید از پورت‌های آن‌ها استفاده کرده و از پردازنده گرافیکی خارجی برای توسعه آن‌ها استفاده کنید.

در صورت تردید، بهتر است که ابتدا با یک متخصص مشورت کرده و سپس اقدام به ارتقا مینی کیس خود کنید. در هر صورت در آینده ممکن است که به چنین به‌روزرسانی‌هایی نیاز داشته باشید.

در آینده محصولات بیشتری از مینی کیس‌ها روانه بازار خواهد شد که برای مثال می‌توانید به رزبری پای ۴۰۰ و Zotac Magnus One اشاره کنیم که هرکدام قابلیت‌های متنوع‌تری را در اختیار شما می‌گذارند.

بهترین مینی کیس بازار از نگاه مقداد آی تی کدام است؟

Apple Mac mini with M1, Azulle Access3, این 2 مینی کیس و چند مدل دیگر جزء بهترین مینی کیس های بازار است که ما در این مقاله به معرفی آن ها پرداخته ایم.

مزایای استفاده ار مینی کیس چیست؟

،اندازه کوچک ،قابلیت حمل آسان ،مصرف انرژی کم ،هزینه پایین شرح کلی این ویژگی ها در این مقاله آمده است.

کوچکترین مینی کیس کدام است؟

NZXT H400i کوچکترین کیس میکرو ATX موجود در بازار است.

شما میتوانید برای خرید و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.