گلکسی واچ 4 و
اپل واچ سری 6 ساعتهای هوشمند خیلی خوب با ماندگاری شارژ مناسب هستند و ویژگیهای قابل قبولی را در زمینه سیستمهای نظارت بر سلامت و تناسب اندام در اختیار کاربر قرار میدهند. مقایسه
گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 مشخص میکند که کدام گزینه ارزش خرید بیشتری دارد.
اپل واچ 6 در تابستان سال 2020 رونمایی و عرضه شد؛ اما
گلکسی واچ 4 یک سال بعد از آن به بازار آمد. هر دو اسمارتواچ جزء گزینههای خوب بازار هستند؛ اما شاید انتخاب چندان دشوار نباشد. اپل واچ در اکوسیستم گوشیهای آیفون پشتیبانی میشود. پس اگر گوشی اپل آیفون دارید، انتخاب برای شما آسان خواهد بود.
با اینحال، اگر قصد دارید اکوسیستم خود را تغییر دهید و علاوهبر ساعت، یک گوشی جدید هم بخرید، مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 به شما کمک میکند که گزینه مناسب را انتخاب کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با شباهتها و تفاوتهای این دو
ساعت هوشمند پرطرفدار آشنا شوید.
مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6
اکوسیستم یکی از اصلیترین ویژگیهای تاثیرگذار بر مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 است. کاربران اندروید نمیتوانند از تمام پتانسیل اپل واچ استفاده کنند، کاربران اکوسیستم اپل نیز امکان استفاده از تمام امکانات گلکسی واچ را ندارند. البته، این به معنای جذاب نبودن رقابت این دو ساعت هوشمند نیست.
هر دو اسمارت واچ از نظر پشتیبانی از اپلیکیشنها، طراحی و عملکرد بسیار قوی هستند و امکانات متعددی برای نظارت بر سلامت و تناسب اندام دارند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم؛ اما پیش از آن بد نیست نگاهی داشته باشیم به جدول مشخصات این ساعتها.
بیشتر بخوانید: بررسی تخصصی ساعت T Rex – ساعتی باکیفیت و هوشمند
مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 مشخصات گلکسی واچ 4 مشخصات اپل واچ 6
مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 |
مشخصات گلکسی واچ 4 |
مشخصات اپل واچ 6 |
ابعاد و وزن |
9.8×39.3×40.4 میلیمتر – 25.9 گرم
9.8×43.3×44.4 میلیمتر – 30.3 گرم
|
10.4×38×44 میلیمتر – 47.1 گرم
10.4×34×40 میلیمتر – 39.7 گرم |
طراحی و ساختار بدنه |
پنل جلویی شیشهای (گوریلا گلس DX+)، فریم آلومینیومی
پشتیبانی از eSIM
سازگار با بندهای استاندارد 20 میلیمتری
قابلیت نظارت بر فشار خون
استاندارد ضد آب MIL-STD-810G، 5ATM و IP68 (تا عمق 50 متری آب) |
پنل جلو شیشهای (کریستال یاقوت کبود)، بدنه پشتی از کریستال یاقوت کبود/سرامیک، فریم فولاد ضد زنگ
پشتیبانی از eSIM
استاندارد ضد آب تا عمق 50 متر، 5ATM
|
صفحه نمایش |
1.4 اینچ Super AMOLED، رزولوشن 450×450 پیکسل، تراکم پیکسل 321 ppi، نمایشگر همیشه روشن – نسخه 44 میلیمتری
1.2 اینچ Super AMOLED، رزولوشن 396×396 پیکسل، تراکم پیکسل 330 ppi، نمایشگر همیشه روشن – نسخه 40 میلیمتری |
1.78 اینچ Retina LTPO OLED، روشنایی 1000 نیت (peak)، رزولوشن 368×448 پیکسل، تراکم پیکسل 326 ppi، نمایشگر همیشه روشن – نسخه 44 میلیمتری
1.57 اینچ Retina LTPO OLED، روشنایی 1000 نیت (peak)، رزولوشن 324×394 پیکسل، تراکم پیکسل 326 ppi، نمایشگر همیشه روشن – نسخه 40 میلیمتری |
سیستمعامل |
Android Wear OS، One UI Watch 3 |
watchOS 7.0، قابلیت ارتقا به نسخه 9.4 |
پردازنده |
اگزینوس W920 (5 نانومتر)
دو هسته 1.18 گیگاهرتز Cortex-A55
پردازنده گرافیکی Mali-G68 |
Apple S6
دو هسته
پردازنده گرافیکی PowerVR |
رم و حافظه |
رم 1.5 با حافظه 16 گیگابایت |
رم 1 با حافظه 32 گیگابایت |
اسپیکر |
دارد |
دارد |
قابلیتهای اتصال |
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n، دو بانده
بلوتوث 5.0، A2DP، LE
GPS، GLONASS، GALILEO، BDS
NFC |
Wi-Fi 802.11 b/g/n، دو بانده
بلوتوث 5.0، A2DP، LE
GPS، GLONASS، GALILEO، QZSS
NFC |
سنسورها |
شتابسنج، ژیروسکوپ، ضربان قلب، فشارسنج، سنسور نور محیط، ژئومغناطیلی، سنسور ECG و SpO2 |
شتابسنج، ژیروسکوپ، ضربان قلب، فشارسنج، قطبنما، ارتفاع سنج همیشه روشن، VO2max، سنسور ECG و SpO2 |
باتری |
لیتیوم یون 361 میلیآمپرساعت ، سیستم شارژ وایرلس Qi، شارژدهی تا 40 ساعت – نسخه 44 میلیمتری
لیتیوم یون 247 میلیآمپرساعت، سیستم شارژ وایرلس Qi – نسخه 40 میلیمتری |
لیتیوم یون 303.8 میلیآمپرساعت، سیستم شارژ وایرلس، شارژدهی تا 18 ساعت – نسخه 44 میلیمتری
لیتیوم یون 265.9 میلیآمپرساعت، سیستم شارژ وایرلس – نسخه 40 میلیمتری
|
رنگ بندی |
مشکی، رزگلد، نقرهای، سبز، نسخه ویژه Thom Browne، نسخه بسپوک، نسخه PXG Gold |
نقرهای، گرافیت، طلایی |
مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 از نظر طراحی
طراحی و نمایشگر جزء مهمترین تفاوتهای این دو ساعت هوشمند است. اپل واچ 6 همان طراحی مستطیلی مدلهای قبلی را دارد و پیچ دیجیتال این ساعت هوشمند در سمت راست آن قرار گرفته است. این ساعت هوشمند در تنوع رنگی نقرهای، گرافیت و طلایی عرضه میشود و مثل بیشتر ساعتهای هوشمند امروزی، امکان تعویض بند این ساعت هم وجود دارد. بنابراین میتوانید حس و حال شخصیتری به آن بدهید.
بیشتر بخوانید: مقایسه اپل واچ و گلکسی واچ + ویژگی ها و تفاوت ها
در طرف دیگر مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 ، ساعت هوشمند سامسونگ گلکسی را داریم که یک نمایشگر دایرهای شکل دارد و از صفحه نمایش تخت بهره میبرد. گلکسی واچ 4 شباهت زیادی به سری اکتیو دارد؛ با طراحی مینیمال و دو دکمه کوچک در سمت راست. این ساعت سامسونگ هم در رنگهای مشکی، رزگلد، نقرهای، سبز، نسخه ویژه Thom Browne، نسخه بسپوک و نسخه PXG Gold به فروش میرسد.
هر دو ساعت در دو نسخه 40 و 44 میلیمتری روانه بازار میشوند که از نظر مشخصات فنی یکسان هستند. گلکسی واچ 4 و اپل واچ 6 از زبان خاص طراحی کمپانیهای سازنده پیروی کردهاند و انتخاب یکی از این دو گزینه، به سلیقه شخصی بستگی دارد. اما از نظر نمایشگر، واچ 4 در جایگاه نسبتاً بهتری قرار دارد. در ادامه جزئیات نمایشگر این دو محصول را دقیقتر بررسی میکنیم.
مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 از نظر نمایشگر
گلکسی واچ 4 و اپل واچ سری 6 هر دو نمایشگرهای بسیار خوبی دارند که تصویر آنها حتی زیر نور شدید آفتاب هم قابل مشاهده است.
همانطور که پیش از این اشاره شد، مهمترین تفاوت بین دو اسمارت واچ سری 6 و واچ 4، مربوط به نمایشگر آنها است. اپل واچ سری 6 دارای یک نمایشگر مستطیل شکل است و گلکسی واچ 4 یک نمایشگر گرد با لبههای لمسی دارد (مدل گران قیمت این سری، یعنی گلکسی واچ 4 کلاسیک به یک صفحه مدرج فیزیکی مجهز است.)
نسخههای 40 و 44 میلیمتری واچ 6 به ترتیب از رزولوشن 324×394 و 368×448 پیکسل پشتیبانی میکنند. اما نمایشگرهای 40 و 44 میلیمتری گلکسی واچ 4 به ترتیب دارای رزولوشن 396×396 و 450×450 پیکسل هستند.
گلکسی واچ 4 از نمایشگر Super AMOLED بهره میبرد که رنگها را زیباتر و جذابتر نمایش میدهد. از سوی دیگر، صفحه نمایش اپل واچ 6 از نوع OLED است و عمق رنگ نمایشگر سامسونگ را ندارد.
در مجموع، هر دو نمایشگر میتوانند اطلاعات زیادی را نشان دهند. هر دوی این ساعتهای هوشمند نمایشگر همیشه روشن دارند و تا زمانی که ساعت را به دست داشته باشید، زمان را نمایش میدهند.
با وجود اینکه رزولوشن گلکسی واچ 4 کمی بیشتر است، اما نمیتوان این اسمارت واچ را از نظر نمایشگر کاملاً برتر از اپل واچ 6 دانست. هر دو صفحه نمایش، تصویر روشن و زیبایی دارند؛ حتی زیر نور خورشید و هر دو میتوانند اطلاعات زیادی را در خود جای دهند.
مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 از نظر سیستمعامل و پردازنده
تفاوتهای سختافزاری در این بخش از مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 دیده میشوند. اپل واچ سری 6 دارای رم 1 گیگابایت، 32 گیگابایت حافظه داخلی و یک رابط کاربری بسیار زیبا است. سیستمعامل WatchOS 7 از اپلیکیشنهای بسیار زیادی پشتیبانی میکند و یک اپ استور اختصاصی نیز دارد. البته، این نسخه از سیستمعامل بهصورت پیشفرض نصب شده و پس از خرید میتوانید ساعت را به WatchOS 9.4 بهروزرسانی کنید.
در طرف دیگر، گلکسی واچ 4 را میبینیم که به رم 1.5 گیگابایت و 16 گیگابایت حافظه داخلی مجهز شده است. حافظه داخلی گلکسی واچ 4 چندان زیاد نیست؛ اما این اسمارت واچ سامسونگ از تراشه 5 نانومتری اگزینوس W920 بهره میبرد که امکان اجرای اپلیکیشنهای سامسونگ را با سرعت بالا فراهم میکند. اپل نیز ساعت هوشمند خود را به تراشه ساخت خودش، یعنی Apple S6 مجهز کرده که قدرت پردازش بالایی دارد.
گلکسی واچ 4 با Wear OS 3 کار میکند که حاصل همکاری سامسونگ با گوگل است. این ساعت درواقع اولین اسمارتواچ مجهز به سیستمعامل Wear OS 3 محسوب میشود. علاوهبراین، رابط کاربری One UI Watch 3 هم روی آن اجرا میشود.
مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 از نظر پشتیبانی از دستگاهها و قابلیتهای اتصال
گلکسی واچ 4 قابلیت همگامسازی با دستگاههای اندرویدی مختلف را دارد؛ اما بهترین کارایی را زمانی از خود نشان میدهد که با یک
گوشی سامسونگ جفت شده باشد. جفت کردن این ساعت هوشمند با دستگاههای گلکسی چند دقیقه بیشتر زمان نمیبرد؛ اما اگر قصد دارید این ساعت را با گوشیهای اندرویدی همگام کنید، نیاز به دانلود چند اپلیکیشن سامسونگ خواهید داشت.
اگر
گوشی اپل دارید، امکان استفاده از گلکسی واچ 4 را نخواهید داشت؛ چون هر دو دستگاه مختص اکوسیستم خودشان هستند. اگر قرار است یک
گوشی هوشمند جدید بخرید، میتوانید اسمارتواچ را هم با توجه به گوشی جدید انتخاب کنید؛ اما اگر قرار نیست گوشی اندرویدی خودتان را عوض کنید، پس
اپل واچ گزینه خوبی برای شما نیست.
در رابطه با اپل واچ، میتوانید مدل GPS ساده یا ترکیب GPS و شبکه سلولی را انتخاب کنید که قابلیت اتصال به اینترنت LTE را دارد. هر دو مدل از بلوتوث 5، وای فای 2.4 گیگاهرتز 02.11b/g/n و و وای فای 5.0 گیگاهرتز پشتیبانی میکنند.
گلکسی واچ 4 هم مدلهای GPS یا ترکیب GPS و LTE را دارد که از بلوتوث 5 و وای فای 5.0 گیگاهرتز پشتیبانی میکنند.
با انتخاب مدل LTE این دستگاهها باید هزینه اینترنت همراه را هم بپردازید؛ اما مزیتی که دارد، این است که اگر گوشی را فراموش کنید، باز هم میتوانید وضعیت اعلانها و وضعیت حرکات ورزشی خودتان را دنبال کنید.
مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 از نظر قابلیتهای نظارت بر تناسب اندام
اپلیکیشن Health اپل واچ در نوع خودش بهترین است؛ اما متأسفانه تنها ارتقای مهم این اپلیکیشن در واچ 6، اضافه شدن حسگر اکسیژن خون بود. با این حال، اپل واچ 6 هنوز هم برای ورزشکاران حرفهای و غیر حرفهای مناسب است و با وجود قابلیتهایی مثل سنجش اکسیژن خون و حسگر ECG میتواند علائم فیبریلاسیون دهلیزی را تشخیص دهد. قابلیت نظارت بر خواب هم در watchOS 7 به واچ 6 اضافه شده که البته جزء بهترین ابزارهای نظارت بر خواب محسوب نمیشود.
این ساعت هوشمند به GPS مجهز شده تا ردیابی دقیقتری از وضعیت دویدن داشته باشد. علاوهبراین، امکاناتی مثل نظارت بر ضربان قلب و ارتفاعسنج هم دارد.
اپل واچ 6 میتواند از طریق یک سیستم سه حلقهای، میزان پیشرفت روزانه شما را ارزیابی کند و تلاشهای شما برای تناسب اندام را به روشی قابل درک تفکیک میکند. اگر به دنبال انگیزه بیشتر برای حرکت و ورزش هستید، میتوانید در این سیستمعامل با کاربران دیگری که اپل واچ دارند، رقابت کنید.
مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 را با ساعت هوشمند سامسونگ ادامه میدهیم که از گوگل فیت پشتیبانی میکند.
بنابراین اگر قبلاً از این سیستم استفاده میکردید، میتوانید گلکسی واچ را به حساب گوگل فیت خودتان متصل کنید.
گلکسی واچ 4 هم با تمرکز ویژهای بر سلامت و تناسب اندام ساخته شده است. اپلیکیشن Samsung Health در رابط کاربری این ساعت ادغام شده است که کار کردن با این ابزار را راحتتر میکند.
گلکسی واچ 4 مجهز به حسگر BioActive است که میتواند اطلاعاتی مثل ضربان قلب، سطح اکسیژن خون و فشار خون را جمع آوری کند و حتی وقتی آن را به دست دارید، تست ECG (نوار قلب) را انجام دهد. قابلیت جدید Body Composition این ساعت هوشمند هم نگاهی عمیقتر به وضعیت سلامت شما خواهد داشت و چربی بدن، عضله اسکلتی، آب بدن، شاخص BMI و BMR شما را تحلیل میکند.
این امکانات باعث شدهاند که گلکسی واچ 4 برای اشخاصی که به دنبال نگاهی جدیتر به سلامت خودشان هستند، مناسبتر باشد. اما در عمل، اندازهگیریها و آمار و ارقام این دو ساعت کمی با هم تفاوت دارند.
این ویژگی باعث برتری یکی از این دو ساعت نسبت به دیگری نمیشود؛ چون هیچ کدام کاملاً دقیق نیستند. معمولاً این ابزارها برای بررسی روند تغییرات به مرور زمان طراحی شدهاند، نه تحلیل یا تشخیص کامل.
مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 از نظر دستیار صوتی
مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 و تجربه کار با این ساعتها نشان میدهد که تنظیم تایمر، شروع ورزش یا ارسال پیامک از طریق کنترلهای صوتی بسیار سریعتر و راحتتر انجام میشود. بدیهی است که کار کردن با نمایشگر کوچک این دستگاهها برای پیدا کردن یک اپلیکیشن خاص، سختتر از کار کردن با دستیار صوتی است.
با اپل واچ 6 میتوانید از سیری برای پیدا کردن مکانهای مورد نظر یا کارهایی مثل ارسال پیامک استفاده کنید. در صورت انتخاب گلکسی واچ 4، به دستیار گوگل دسترسی ندارید و باید از بیکسبی استفاده کنید که نسبت به سیری و دستیار گوگل، امکانات کمتری دارد.
همچنین با وجود اینکه گوگل مپس روی ساعت نصب شده، اما امکان فراخوانی آن را ندارید. علاوهبراین، شروع تایمر در حالی که تایمر دیگری در حال اجرا است، باعث لغو تایمر اول خواهد شد.
با توجه به کمتر بودن مجموعه اپلیکیشنهای Wear OS، یکسری از فرمانها را در اختیار نخواهید داشت؛ مثل اضافه کردن آیتمهای جدید به فهرست کارهای خودتان. اما اپل واچ سری 6 تمام این امکانات را در اختیار کاربر خود قرار میدهد.
مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 از نظر اپلیکیشنهای شخص ثالث
سری گلکسی واچ سامسونگ تا قبل از گلکسی واچ 4 به سیستمعامل اختصاصی تایزن (Tizen) مجهز بودند. اما در واچ 4 شاهد جایگزینی این سیستمعامل با یک نسخه اختصاصی از Wear OS بودیم که امکانات سامسونگ در آن ادغام شده است. Wear OS علاوه بر ماندگاری شارژ بیشتر، مجموعه اپلیکیشنهای گوگل را به ساعتهای هوشمند اضافه کرده است.
این منبع اپلیکیشن چندان عظیم و غنی نیست، اما دارای اپلیکیشنهای مفید خوبی است که از جمله آنها میتوان به گوگل مپس، اسپاتیفای و Accuweather اشاره کرد. علاوهبراین، به غیر از این اپلیکیشنهای شناخته شده، تعداد زیادی اپلیکیشن کمتر شناخته شده هم در آن وجود دارد.
مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 مشخص میکند که با ساعت اپل چنین مشکلاتی را ندارید. این ساعت هوشمند هم برخی از اپلیکیشنهای شناخته شده و ثابت مثل پلی استور گوگل یا اسپاتیفای را دارد؛ اما گزینههایی که در اختیار شما قرار میدهد، بسیار بیشتر است. اگر به دنبال اپلیکیشنی برای ثبت و پیگیری الگوهای خواب هستید، میتوانید از اپلیکیشن قوی AutoSleep استفاده کنید.
Cyclemeter هم قابلیت نظارت بر فعالیت را با حفظ حریم خصوصی، در اختیار علاقهمندان به دوچرخهسواری قرار میدهد. حتی میتوانید برای پیگیری مسواک زدن، مدیریت لیست کارها یا ثبت یادداشت از طریق فرمانهای صوتی هم از اپلیکیشنهای مخصوص این کارها استفاده کنید.
مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 از نظر باتری
اپل واچ 6 ماندگاری شارژ و سرعت شارژ بسیار خوبی دارد. شارژ این دستگاه از 0 تا 100 درصد، یک ساعت و نیم زمان میبرد و حتی در صورت فعال بودن قابلیتهای مکانیابی و نظارت بر تناسب اندام، شارژ باتری تا 18 ساعت دوام میآورد.
اما سامسونگ ادعا میکند که گلکسی واچ 4 تا 40 ساعت ماندگاری شارژ دارد؛ با اینحال، نتیجه تستها نشان میدهد که سطح باتری این اسمارت واچ پس از 31 ساعت به 7 درصد میرسد. ساعتهای هوشمند دیگری هستند که از این نظر بهتر از گلکسی واچ 4 کار کنند؛ اما برتری این ساعت هوشمند نسبت به اپل واچ 6 کاملاً مشهود است. شارژ گلکسی واچ 4 هم به اندازه اپل واچ 6 زمان میبرد و ظرف یک ساعت و 33 دقیقه از 10 تا 100 درصد شارژ میشود.
میتوانید با اپل واچ یک روز کامل کار کنید. اما ماندگاری شارژ آن به اندازه گلکسی واچ 4 نیست؛ حتی برای نظارت بر ورزش و الگوهای خواب.
مقایسه گلکسی واچ 4 با اپل واچ 6 از نظر قیمت
اگر قصد خرید یک گوشی و اسمارت واچ جدید را دارید و قیمت برای شما اهمیت زیادی دارد، پس بهتر است گلکسی واچ 4 را انتخاب کنید. قیمت مدل 40 میلیمتری این ساعت هوشمند از 250 دلار شروع میشود و قیمت مدل 44 میلیمتری آن به 330 دلار هم میرسد. قیمت مدل 42 میلیمتری گلکسی واچ 4 کلاسیک که یک حاشیه فیزیکی هم برای تعامل با آن دارد، از 350 دلار شروع میشود و قیمت مدل 46 میلیمتری آن به 380 دلار میرسد.
قیمت اپل واچ کمی بیشتر است. مدل 40 میلیمتری این اسمارت واچ فقط با وای فای 400 دلار قیمت دارد. مدل دیگر که از شبکه همراه پشتیبانی میکند نیز با قیمت 500 دلاری به فروش میرسد. قیمت مدل 44 میلیمتری مجهز به GPS حدود 430 دلار و قیمت آن با قابلیت پشتیبانی از شبکه همراه 530 دلار است.
همانطور که قبلاً اشاره شد، در صورت انتخاب مدلی که از اینترنت همراه پشتیبانی میکند، باید هزینههای استفاده از شبکه را هم در نظر داشته باشید.
جمعبندی
اپل واچ سری 6 یکی از بهترین ساعتهای هوشمند حال حاضر است. نمایشگر همیشه روشن این ساعت، کاملاً روشن و خوشرنگ است و در روزهای آفتابی و روشن هم میتوانید از آن استفاده کنید. از نظر قابلیتهای نظارت بر سلامت و تناسب اندام هم این ساعت برتری دارد. متأسفانه این ساعت اپل فقط با گوشی آیفون کار میکند که این وضعیت کمی گزینههای شما را محدود خواهد کرد.
کاربران آیفون که به دنبال یک اسمارت واچ اقتصادیتر هستند، میتوانند گلکسی واچ 3 را انتخاب کنند که با iOS سازگار است. البته کاربران آیفون میتوانند اپل واچ SE را هم به عنوان یکی از گزینهها در نظر داشته باشند. در هر صورت، امکان استفاده از گلکسی واچ 4 برای کاربران اپل وجود ندارد؛ بنابراین، اگر به دنبال جدیدترین و بهترین ساعت هوشمند هستید، باید در اکوسیستم اپل بمانید.
برای افرادی که از قبل عضو یکی از این دو اکوسیستم شدهاند، تفاوت ساعتهای پرچمدار سامسونگ و اپل به قدری نیست که نیاز به مهاجرت پیدا کنند. هر کدام از این ساعتها که با گوشی شما سازگار باشد، قابلیتهای زیادی را برای نظارت بر تناسب اندام و سلامت در اختیار شما قرار میدهند. علاوهبراین، امکان دسترسی به اعلانها و ماندگاری شارژ یک روزه را هم خواهید داشت.
گلکسی واچ 4 هم از نظر ویژگیهایی مثل رزولوشن بیشتر نمایشگر و قیمت کمتر نسبت به اپل واچ 6 بهتر است. اما در مجموع، اپل واچ سری 6 گزینه بهتری خواهد بود؛ البته اگر محدودیتهای اکوسیستم اپل را در نظر نگیریم.
مهمترین تفاوت گلکسی واچ 4 و اپل واچ 6 چیست؟
طراحی و نمایشگر جزء مهمترین تفاوتهای این دو ساعت هوشمند است. اپل واچ 6 همان طراحی مستطیلی مدلهای قبلی را دارد و طراحی گلکسی واچ 4 دایره شکل است. این گوشیها از نظر اکوسیستم نرمافزاری نیز متفاوت هستند.
آیا امکان استفاده از گلکسی واچ 4 با گوشی اپل وجود دارد؟
خیر؛ برخلاف مدلهای قبلی گلکسی واچ، گلکسی واچ 4 فقط با دستگاههای اندرویدی کار میکند.
آیا میتوان از اپل واچ با گوشیهای اندروید استفاده کرد؟
کاربران اندرویدی میتوانند از اپل واچ استفاده کنند؛ اما به بسیاری از ویژگیها و قابلیتهای آن دسترسی نخواهند داشت.