• MeghdadIT
    نویسنده: MeghdadIT

امروزه بسیاری از کسب و کارها از شیوه‌های سنتی دست برداشته‌اند و برای انجام کارهای خود به استفاده از زیرو کلاینت و تین کلاینت روی آورده‌اند. این دستگاه‌های عمدتاً کوچک، برای کنترل هزینه‌ها و ایجاد یک محیط بی سر و صدا بسیار کاربردی هستند.

در این مقاله به صورت جامع به تفاوت‌ زیرو کلاینت و تین کلاینت می‌پردازیم تا هنگام خرید نگاهی دقیق و درست به آن‌ها داشته باشید و با اصطلاحات آن کاملا آشنا باشید تا بتوانید بهترین را برای خود انتخاب کنید. پس برای درک بهتر تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت تا انتها همراه ما باشید.

قبل از این‌که به تفاوت‌های این دو محصول بپردازیم، بهتر است زیرو کلاینت و تین کلاینت را در دو بخش جدا معرفی کنیم تا بهتر در مورد مزایا، معایب و البته تفاوت آن‌ها صحبت کنیم. با این حال با خواندن تعاریف این دو، خودتان به خوبی از شباهت و تفاوت‌ها آگاه خواهید شد.

اما اگر در کسب اطلاعات عجله دارید و زمان کافی برای خواندن کامل مطلب ندارید؛ می‌توانید یک راست به بخش تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت بروید. در آن قسمت تمام نکات به صورت خلاصه برای شما آورده شده است.


زیرو کلاینت چیست و چه کاربردی دارد؟

تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت

همان‌طور که در ابتدا گفته شد، Zero Client دستگاه سخت افزاری کوچک، سبک و کم‌مصرف است که می‌توانید از آن به جای کامپیوتر در کسب و کار خود استفاده کنید. زیرو کلاینت‌ها در برخی مواقع تنها یک برد الکترونیکی هستند و هیچ‌گونه قطعه مکانیکی در آن‌ها به چشم نمی‌خورد.

به همین علت فنی، این دستگاه صدا و نویز ایجاد نمی‌کند. بنابراین مصرف برق کاهش پیدا می‌کند و به سرویس نگه‌داری کمتری نیاز پیدا می‌کنید. این دستگاه‌ها سرعت راه‌اندازی یا بوت بسیار بالایی هم دارند که در وقت شما صرفه‌جویی می‌کند.

اگر با دستگاه‌هایی کار کردید که زمان زیادی را برای بوت نیاز داشتند، بوت شدن زیر 20 ثانیه زیرو کلاینت، شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

به علت معماری خاصی که دارند، سخت افزارهای مورد استفاده قرار گرفته در زیرو کلاینت‌ها قدرتمند نیست و نباید هنگام خرید به انتظار توان پردازشی قدرتمند، حافظه بسیار بالا و موارد مشابه باشید. چرا که آن‌ها به منظور کاهش هزینه و ارائه خدمات پایه ساخته و تولید شده‌اند.

این دستگاه‌ها تفاوت‌های بسیاری با یک رایانه عادی دارند. برای مثال هیچ‌گونه فضای ذخیره‌سازی اطلاعات و سیستم‌عامل خاصی ندارند. همچنین از یک پردازنده دو یا چهار هسته‌ای بهره‌مند هستند که توان پردازشی خاصی را به شما ارائه نخواهد کرد.

شاید در این لحظه سؤالی برای شما پیش بیاید که پس چگونه قرار است به عنوان کامپیوتر از آن استفاده کنید. پاسخ ساده است. زیرو کلاینت‌ها برای اتصال از راه دور ساخته شده‌اند و برای انجام کارها نیازمند سرور هستند. به همین علت پشتیبانی از پروتکل‌های ارتباطی در آن‌ها از بخش‌های دیگر بسیار مهم و حائز اهمیت است.

بنابراین در مقایسه با کامپیوترهای معمولی، سرعت راه‌اندازی کمتری دارند و به راحتی می‌توان مشکلاتشان را عیب‌یابی و برطرف کرد. البته در اغلب مواقع Zero Client مشکل سخت افزاری پیدا نمی‌کنند و بیشتر مشکلات از اشتباهات کاربر و یا زیرساخت‌های سرور می‌باشد.

پس پیشنهاد می‌شود هنگام خرید بیشتر به ابعاد، وزن، درگاههای ارتباطی، نوع پورت خروجی تصویر، تعداد ورودی USB، کارت شبکه و مواردی از این قبیل توجه کنید. به صورت سفارشی نیز می‌توان کارت وایرلس را روی این دستگاه‌ها نصب کرد.

بیشتر بخوانید: تفاوت مودم ADSL و VDSL

اگر در کسب و کار خود به بیش از یک نمایشگر نیاز دارید؛ حتما توجه داشته باشید که زیرو کلاینت شما قابلیت پشتیبانی از تعداد مانیتور موردنظر شما را دارد. اگرچه اغلب زیرو کلاینت‌ها از تنظیمات چند مانیتور پشتیبانی می‌کنند تا بتوانید کارهای خود را بهتر مدیریت کنید.


زیرو کلاینت چگونه مورد استفاده قرار می‌گیرد؟

تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت

برای این‌که بهتر با تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت آشنا شوید، بهتر است روش کارهای آن‌ها را نیز به خوبی بدانید. همان‌طور که گفته شد زیرو کلاینت‌ها از پردازنده‌های بسیار پایه بهره برده‌اند و محلی برای ذخیره اطلاعات ندارند و حتی سیستم‌عامل خاصی نیز برایشان در نظر گرفته نشده است.

پس به همین علت برای انجام پردازش‌های مورد نظر، نیازمند یک سرور مرکزی یا سرور ابری هستند. پس فهمیدید که Zero Client ‌ها برای انجام هرگونه پردازشی متکی به منابعی هستند که سرور مورد نظر در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد. بنابراین زیرو کلاینت‌ها نقش یک پایانه دسترسی دارند و باید بیشتر به منابع سخت افزاری سرورها دقت کنید تا پردازنده‌ای که این دستگاه‌ها درون خود دارند.

برای انجام نقش واسط، این دستگاه‌ها درون خود چیپستی با فریمور سبک که درون حافظه‌ی رام قرار گرفته، ورودی‌های ماوس و کیبورد را برای ارسال به سرور را دریافت می‌کنند. سپس اطلاعات توسط سرور پردازش شده و آن را به زیرو کلاینت ارسال می‌کند تا بتواند آن را بر روی نمایشگر نشان بدهد.

تمامی اطلاعات، سیستم‌عامل و برنامه‌ها بر روی سرور قرار دارند، پس به همین علت نیازی به فضای ذخیره‌سازی نخواهند داشت. در همین حال چون قرار نیست اطلاعاتی بر روی Zero Client ذخیره شود و اطلاعات به صورت رمزنگاری ارسال و دریافت می‌شود.

به همین دلیل می‌توانید مطمئن باشید که آن‌ها امینت بسیار بالایی دارند. پس نباید نگران ویروس یا خطری مشابه در زیرو کلاینت باشید. تنها باید سرور موردنظر را از سرقت و آسیب‌پذیری در امان نگه‌دارید. چرا که هر مشکلی که روی سرور به وجود بیاید، تمام دستگاه‌های متصل، از جمله زیرو کلاینت‌ها را درگیر می‌کند.

بیشتر بخوانید: تفاوت تلویزیون هوشمند با معمولی؛ چقدر پیشرفت کرده‌ایم؟

با این تفاسیر شما در عین حال که نگرانی خاصی در مورد مصرف برق، ویروس پذیری و ایرادات سخت‌افزاری ندارید؛ هیچ تغییر ملموسی نسبت به یک کامپیوتر را نخواهید داشت. بعد از خرید زیرو کلاینت، هزینه شما تنها به شارژ ماهیانه یا سالیانه VPS یا سرور مجازی خلاصه خواهد شد.


چگونه زیرو کلاینت را برای اتصال به سرور راه‌اندازی کنیم؟

تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت

در مورد فرآیند راه‌اندازی زیرو کلاینت‌ها نگرانی خاصی نداشته باشید، چرا که حتی مدت کوتاهی با کامپیوتر هم کار کرده باشید به راحتی می‌توانید آن را مورد استفاده قرار دهید. تنها کابل‌های وسایل موردنیاز، مانند ماوس، صفحه کلید، مانیتور، آداپتور برق و موارد مشابه را به Zero Client وصل کنید.

در صورتی که دستگاه از درگاه USB کافی برای اتصال نداشته باشد نگران نباشید، می‌توانید از هاب‌های موجود در بازار استفاده کنید. همچنین در صورتی که کابل مانیتورتان با خروجی دستگاه مطابقت نداشت می‌توان از تبدیل‌ها استفاده کرد.

آدرس آی‌پی مورد نیاز و پسورد نیز توسط میزبان هاست در اختیار شما قرار خواهد گرفت تا در بخش تنظیمات شبکه آن را وارد و متصل شوید. البته بهتر است در اولین اقدام، پسورد ارائه شده را تغییر دهید تا اطلاعات شما در دسترس افراد دیگر قرار نگیرد.

زیرو کلاینت‌ها از پروتکل‌های ارتباطی مختلفی استفاده می‌کنند که برخی از آن‌ها شناخته شده و برخی دیگر کمتر شناخته شده‌تر مثل DDP و RDP و RemoteFX و SPICE و ICA/HDX و Blast و PCOIP.


مزایای زیرو کلاینت کامپیوتر شخصی

تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت

ما در این بخش مهم‌ترین مزایای زیرو کلاینت‌ها را به صورت خلاصه جمع‌آوری کرده‌ایم تا به راحتی به آن‌ها دسترسی داشته باشید. در صورت خرید زیرو کلاینت به جای PC از مزیت قیمت پایین‌تر و مصرف انرژی کمتر بهره‌مند بشوید. همچنین زیرو کلاینت‌ها نیاز به تعمیر و نگهداری مداوم ندارند.

حتی اگر دستگاه خراب شود، امکان تعمیر یا جایگزینی آن‌ها به راحتی فراهم است. البته به علت طراحی بهینه زیرو کلاینت‌ها احتمال بسیار پایینی وجود دارد که دستگاه شما به تعمیر نیاز داشته باشد.

این دستگاه‌ها مصرف برق بسیار پایینی به نسبت کامپیوترهای معمولی دارند. چرا که سخت افزار‌های سنگین، قطعات مکانیکی و فن در آن دیده نمی‌شود. برای درک بهتر، توان مصرفی آن‌ها در حدود ده الی بیست وات در ساعت می‌باشد. این در حالی است که این مقدار برای کامپیوتر شخصی در حدود 250 وات در مدل‌های کم مصرف است.

همچنین به علت نبود فن، نویز و سر و صدای اضافه برای آزار شما وجود ندارد. این دستگاه اجزای جدا شدنی ندارد و تقریباً از یک برد الکترونیکی واحد تشکیل شده است.

چون قرار نیست اطلاعاتی بر روی Zero Client ذخیره شود و اطلاعات به صورت رمزنگاری ارسال و دریافت می‌شود، امینت بسیار بالایی دارند. پس نباید نگران ویروس یا خطری مشابه در زیرو کلاینت باشید.

بیشتر بخوانید: تفاوت کیبورد مکانیکی با معمولی؛ انتخاب حرفه‌ای ها کدام است؟

کانفینگی زیرو کلاینت‌ها پیچیدگی خاصی نداشته فقط کافی است کابل‌های مورد نیاز‌ها به آن متصل نمایید و پیکربندی‌های لازم را برای اتصال به شبکه یا سرور انجام دهید؛ تا دستگاه شروع به کار کند. Zero Client ‌ها سرعت بوت بسیار پایینی دارند و تنها در 20 ثانیه آماده کار خواهند بود.


معایب زیرو کلاینت کامپیوتر شخصی

تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت

 

جدا از این که Zero Client ‌ها مزیت‌های بسیار زیادی دارند، بهتر است به معایبشان نیز اشاره کنیم. فرآیندهای پردازش گرافیکی در تعدادی از معماری‌های مبتنی بر راهکارهای مجازی سازی دسکتاپ، در پایانه کاربر نهایی انجام شده و محدودیت زیرو کلاینت‌ها در این‌گونه موارد نمایان می‌شوند.

اتصال زیرو کلاینت‌ها در شبکه به صورت مستقیم در کارایی و در دسترس پذیری آن‌ها نقش دارد. در صورت قطعی شبکه انجام هیچ کاری ممکن نیست؛ لذا در صورت در نظر نگرفتن تمهیدات لازم برای کار در حالت آفلاین، زیرو کلاینت با قطع ارتباط قادر به کمک نیست.

به طور معمول زیرو کلاینت‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند تا در آنِ واحد توانایی به نمایش گذاشتن اطلاعات روی صفحه‌نمایش را داشته باشند. در اکثر موارد، اتصال هم‌زمان دو مانیتور به آن‌ها سبب ایجاد خطا می‌شود و در نتیجه کارکرد درستی نخواهند داشت. لازم به ذکر است که در نمونه‌های جدیدتر، این معضل تا حدودی رفع شده است.

تعمیرات زیرو کلاینت‌ها با توجه به یک تکه بودن آن‌ها ممکن نیست و یا صرفه اقتصادی نخواهد داشت. بنابراین در صورت بروز مشکل یا خرابی، بهتر است نمونه جدیدی جایگزین نمونه قبلی شود.

در محصول انتخابی، تهیه لایسنس معتبر برای سیستم عامل و زیرساخت دسکتاپ مجازی ممکن است هزینۀ زیادی در بر داشته باشد. در این سخت افزارها، راه اندازی و استفاده از برنامه‌های ارتباطی مانند اسکایپ مشکل و پیچیده است.
همچنین بعضی پروتکل‌های ارتباطی ممکن است پشتیبانی نشوند.


تین کلاینت چیست و چه کاربردی دارد؟

تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت

در این قسمت از مقاله تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت به بخش معرفی تین کلاینت رسیده‌ایم. در صورتی که بخش قبلی را نیز خوانده باشید؛ خودتان متوجه تفاوت‌های بین این دو خواهید شد. ممکن است در وهله اول، نام تین کلاینت برایتان عجیب و جدید باشد.

در واقع در عامه به این دستگاه مینی پی‌سی (Mini PC) نیز گفته می‌شود. تین کلاینت برعکس زیرو کلاینت قابلیت داشتن نرم افزار و سیستم‌عامل را دارد و می‌تواند برخی از کارها را بدون نیاز به سرور پردازش کند. تین کلاینت مانند یک کامپیوتر معمولی است که از سخت افزارهای رم، پردازنده، حافظه‌ی ذخیره‌سازی و.. بهره‌مند هستند. در واقع می‌توان آن‌ها را کامپیوتر کوچک شده قلمداد کرد.

در برخی از مدل‌های تین کلاینت نیز تمامی اطلاعات و امکانات نرم افزاریشان بر روی سرور بوده و در صورت قطع ارتباط با سرور، دیگر به آن‌ها دسترسی ندارند. این نوع Thin Clients ‌ها برای این که بتواند محاسبات را انجام دهند می‌بایست به یک سرور مرکزی اتصال پیدا کنند.

البته در مدل‌هایی که می‌توان بر روی آن‌ها سیستم‌عامل را اجرا کرد نیز به علت منابع سخت‌افزاری اندک، برای پردازش‌های سنگین به سرور قدرتمندی نیاز دارند. اما در صورتی که نیاز شما از تین کلاینت در وب‌گردی و کارهای خانگی ساده خلاصه می‌شود نیازی به سرور ندارید.

اگر در محیط کاری و شرکت‌ها به جای کامپیوتر‌های معمول از این دستگاه‌ها استفاده کنید امنیت شبکه و سیستم‌ها بهبود پیدا می‌کند. همچنین مکان کمتری را به خود اختصاص می‌دهند.

بیشتر بخوانید: بررسی تفاوت های هارد اس اس دی و معمولی ( HDD )

همچنین به نسبت کامپیوترهای شخصی هزینه‌ی کمتری دارند، چرا که بسیاری از آن‌ها از پردازنده گرافیکی پیشرفته و گران قیمت ندارند. همچنین در مدل‌های وابسته به سرور نیز هزینه هارد دیسک حذف خواهد شد.


مزایا و معایب تین کلاینت‌ها

تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت

تین کلاینت‌ها از مزایای خوبی برای شرکت‌ها برخوردار هستند که می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
گر در محیط‌های کاری از تین کلاینت‌ها به جای رایانه‌های شخصی استفاده کنید، عملکرد امن‌تری خواهید داشت. تین کلاینت‌ها توانایی انجام کار به صورت مستقل را ندارند و در سطح سرور، باید مجوز این کار تخصیص داده شده باشد.

به بیان دیگر، هنگامی که به طور تصادفی سه کاربر بدافزارهای مختلف را دانلود کنند، مسدودسازی انتقال بدافزارها از طریق دیوار آتش دور از انتظار نیست. اگر پیکربندی مکانیزم‌های امنیتی سرور به درستی انجام گیرند، حتی کارمندان داخلی شرکت از طریق بدافزارها یا کدهای مخرب قادر نخواهند بود داده‌ها را دست‌کاری کنند.

به‌کارگیری تین کلاینت‌ها به نسبت کامپیوترهای شخصی هزینۀ کمتری را خواهد داشت؛ زیرا کارت‌های گرافیکی پیشرفته یا هارددیسک‌های گران‌قیمت در برخی از آن‌ها به چشم نمی‌خورد. افزون بر این، تین کلاینت‌ها در مقایسه با کامپیوترهای شخصی به فضای ذخیره سازی کمتری نیاز دارند. هر یک از این سخت‌افزارها در صرفه‌جویی اقتصادی، کمک زیادی به شرکت‌ها خواهند کرد.

در بسیاری از مواقع مدیریت تین کلاینت‌ها ساده‌تر خواهد بود؛ به دلیل اینکه تمامی آن‌ها متصل به یک سرور هستند و به جای وقت گذاشتن برای مدیریت تین کلاینت‌ها، امکان مدیریت خط‌مشی‌ها روی سرور وجود دارد.

کارمندان واحد فناوری اطلاعات قادرند کارهای معمول همچون به‌روزرسانی وصله‌های امنیتی و نرم‌افزارها را در سرور مرکزی مدیریت کرده و به صورت هم‌زمان مجوز استفاده کاربران از نرم افزارها را صادر کنند. در این حالت ضرورتی بر نصب تک‌به‌تک فرآیند یا عیب‌یابی ایستگاه‌های کاری جداگانه توسط کارکنان فناوری اطلاعات نیست. همچنین جهت رفع نقص‌های احتمالی، کافی است سرور مدیریت و نظارت شود.

گسترش‌پذیری: معماری انحصاری تین کلاینت‌ها با قرار دادن دسکتاپ‌های مجازی به راحت‌ترین شکل، به مدیران شبکه این امکان را می‌دهد تا زیرساخت‌ها را گسترش دهند.

افزون بر این‌ها، تین کلاینت‌ها از معایبی نیز برخوردار هستند. به دلیل اینکه Thin Client نیاز به سرور برای فرآیندهای پردازشی دارد، مصرف پهنای باند زیادی خواهد داشت. به همین دلیل استفاده از آن‌ها در شبکه‌های گسترده پیشنهاد نمی‌شود؛ مگر آن که کارشناس شبکه از طریق ابزارهایی مثل Policy ، با به‌کارگیری خط‌مشی‌های روشنی دست به محدودسازی پهنای باند تین کلاینت‌ها زده باشد.


تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت

تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت

حال پس از مطالعه تعاریف این دو دستگاه به محلی آمده‌ایم که تا مقایسه‌ای بین این دو داشته باشیم و تفاوت‌ها را بدانیم. البته که می‌توانید بدون مطالعه بخش‌های فوق به خوبی تفاوت‌های این دو را درک کنید چرا که خلاصه‌ای از تعاریف‌ها را نیز در خود دارند.

مهم‌ترین تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت در نوع کاربری آن‌هاست که باید به آن دقت کنید. زیرو کلاینت‌ها برای ارائه خدمات و استفاده متکی به شبکه و سرور مرکزی هستند اما در برخی از مدل‌های تین کلاینت بدون نیاز به سرور و شبکه کار می‌کنند.

زیرو کلاینت‌ها فاقد هر گونه سیستم‌عامل مشخصی، هارد دیسک و موارد مشابه است. تنها به سخت افزاری برای رمزگشایی و پردازش‌های دیجیتالی استفاده می‌کند. در مقابل تین کلاینت با داشتن رم، پردازنده، حافظه‌ی ذخیره‌سازی و.. توانایی برخورداری از نرم افزار و پردازش اطلاعات را دارد. گاهی نیز به عنوان جایگزین کامپیوترهای شخصی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

به علت نداشتن قطعات سخت افزاری خاص، سرعت بوت و راه‌اندازی زیرو کلاینت‌ها بسیار کمتر و در حدود 20 ثانیه می‌باشد و می‌تواند در وقت شما به خوبی صرفه‌جویی کند. اما در تین کلاینت بسته به سخت افزار و نرم افزار استفاده شده در آن، سرعت بوت می‌تواند بسیار متفاوت باشد.

Zero Clientها به علت نداشتن سیستم‌عامل مشخص و حافظه ذخیره‌سازی در برابر حملات سایبری بسیار مقاوم هستند و تقریباً ویروس ناپذیر می‌باشند. همچنین به همین علت نیاز سرویس‌های نگه‌داری ندارند و اغلب هیچ مشکل سخت افزاری و نرم افزاری نداشته و در صورت وقوع راحت‌تر عیب‌یابی می‌شوند.

در مقابل Thin Clients ‌ها به علت داشتن سیستم‌عامل‌های نظیر ویندوز، لینوکس و موارد مشابه در صورت عدم رسیدگی‌های نرم افزاری و انجام آپدیت‌ها ممکن است دچار ویروس و حمله سایبری شوند. در صورتی هم که بخواهید با تین کلاینت به سرورهای مجازی متصل شوید، رسیدگی‌های نرم افزاری سرورها به آن نیز اضافه می‌شود.

اما در زیرو کلاینت فقط باید حواستان به سرور باشد. از نظر سخت‌افزاری نیز به علت داشتن قطعات بیشتر نیازمند دقت و انجام سرویس‌های نگه‌داری دارند.

تین کلاینت‌ها و زیرو کلاینت‌ها از مکانیزم‌های اتصال مختلفی پشتیبانی می‌کنند. در حالی که تین کلاینت‌ها از مکانیزم‌های ارتباطی مختلفی برای اتصال به سرور استفاده می‌کنند .

شروع به کار با زیرو کلاینت و پیکربندی آن بسیار ساده‌تر بوده و به به‌روزرسانی‌های بسیار کمتری نیاز دارند و در صورت نیاز فرآیند آن به سهولت انجام می‌شود. البته در تین کلاینت‌هایی که بدون هارددیسک عرضه شده‌اند وضعیت مشابهی را تجربه خواهید کرد.

بیشتر بخوانید: تفاوت بین حافظه رم DDR4 و DDR3 در چه مواردی ست؟

اما در عموم بر اساس سیستم‌عاملی که در تین کلاینت استفاده کردهاید روش به‌روزرسانی‌ها بسیار پیچیدهتر می‌شود. زیرو کلاینت‌ها در برخی مدل‌ها قابلیت‌های ویدئویی خوبی ارائه می‌کنند.


سرور مناسب برای استفاده از زیرو کلاینت و تین کلاینت

تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت

همان‌طور که در مطالب فوق اشاره شد، زیرو کلاینت‌ها برای فعالیت نیاز به سرور مرکزی دارند. همچنین برای بهبود عملکرد و انجام پردازش‌های سنگین که تین کلاینت توانایی آن را ندارد، از سرور کمک گرفته می‌شود. در این بخش قرار است نگاه کلی به سرورهای مناسب برای این دستگاه‌ها داشته باشیم تا کمی با آن آشنا شوید.

اگر زیرو کلاینت‌های زیادی را در شبکه استفاده می‌کنید، پیشنهاد ما این است که حافظه اصلی زیادی (۶۴ تا ۱۲۸ گیگابایت) را استفاده کنید تا کند بودن سرعت را احساس کنید. فرآیندهای کاری زیرو کلاینت‌ها همه روی سرور انجام می‌شوند؛ لذا در صورت امکان پردازنده‌های مناسب کار خود انتخاب کنید. بهتر است این مورد را با فردی آشنا با کسب کار خود در میان بگذارید تا بهترین راهنمایی را برای شما انتخاب کند.


سخن آخر

در نهایت درباره تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت اطلاعت بسیار خوبی را دریافت کرده‌اید و باید نیازهای خود را به خوبی شناسایی کنید. این امر بسیار مهی برای خرید دستگاه‌های زیرو کلاینت و تین کلاینت است.

زیرو کلاینت و تین کلاینت‌ها هر دو از لحاظ ابعاد و اندازه کوچک بوده، مصرف برق بسیار کمی دارند، صدایی تولید نمی‌کنند و بسیار مقرون به صرفه هستند اما از طرفی حتماً نیازمند بستر VDI بوده و در صورت قطعی شبکه بلااستفاده می‌شوند. پس در این بخش‌ها تفاوتی بین هم نداشتن و می‌توان هر دو را برای این موارد استفاده کرد.

اما تین کلاینت‌ها علاوه بر موارد فوق، می‌توانند به صورت مجزا از سرور نیز به فعالیت خود ادامه بدهند و به آن وابسته نیستند. پس در صورتی که علاوه بر امکاناتی که زیرو کلاینت در اختیار شما قرار می‌دهد به دنبال استفاده بدون نیاز به سرور هستید بهتر است به سمت تین کلاینت بروید.

اما اگر تنها کاربرد شما به اتصال به سرور مورد نظر خلاصه می‌شود بهتر است به سمت زیرو کلاینت‌ها بروید. چرا که از امینت بهتر برخوردار هستند، قیمت مناسب‌تری دارند و نیاز اندکی به سرویس نگه‌داری خواهند داشت.

تفاوت زیرو کلاینت و تین کلاینت چیست؟

بزرگترین تفاوت زیروکلاینت و تین‌کلاینت نوع کاربری آن‌هاست. زیرو کلاینت ها متکی به شبکه و سرور مرکزی هستند اما تین کلاینت ها بیشتر بدون نیاز به سرور و شبکه کار می کنند.

آیا برای استفاده از تین کلاینت ها به شبکه و سرور نیاز داریم؟

خیر تین کلاینت ها می توانند به صورت مجزا از سرور به فعالیت خود ادامه بدهند و شما به شبکه و سرور نیازی ندارید.

در مقایسه زیروکلاینت و تین‌کلاینت امنیت کدام بیشتر است؟

زیروکلاینت ها سیستم عامل مشخص و حافظه ذخیره سازی ندارند در نتیجه ویروس ناپذیرند و در برابر حملات سایبری مقاوم هستند.

شما می‌توانید برای خرید و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.